Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emure

şikayet edicem ama max500 char diyor bunun nedeni nedir?
    yazdığım ama gönderemediğim şikayet mesajı

Topicde arkadaş ben bu ilacı kullanyorum benden başka kullannan varmı acaba diye tamamen paylaşım amaçlı bir topic açmış fakat WISHNE adlı yönetici topici boş yere kitlemiştir.

''bu tarz ilaçların kullanımı kişisel keyfe göre yapılmamalıdır..
    mutlaka uzman hekim gözetiminde ve tavsiyesi sonucunda uygun dozda kullanılmalıdr.

bunun içinde bilgi alınacak yer forum değil, hekimlerdir.

iyi forumlar
    ''

demiştir. Fakat arkadaş ben bu ilacı kullansammı-kullanmsammıdiye sormamışki ben kullanıyorum benden başka kullanan varmı diye birşey sormuş.Ayrıca kullanmıyor olsada ilaç hakkındakibilgiyi forumdan alamazmıyız burası bilgi paylaşım alanı değil mi nedemek ilaç hakkında bilgiyi forumdan almayın hekimlerden alın.Ozaman donanım hakkındaki sorularımızıda teknikservislere soralım donanımhaber boş boş kalsın.Son zamanlarda açılan saçma topiclerin arasında tamamen bilgi amaçlı açılan bu az topiclerin kitlenmeside bana göre forumun seviyesini düşürmektedir.Gereğinin yapılmasını arz ederim

saygılar

buda topicin linki

http://forum.donanimhaber.com/m_23805010/mpage_1/key_//tm.htm#23807880

sözünü ettiğiniz konuda bahsi geçen ilaç yüksek dozda sakinleştiricidir ve prospektüsünde yan etkileri hakkında ciddi uyarılar vardır..
    kaldı ki
    quote:

LUSTRAL KULLAN VAR MI ? [DEPRESYON İLACI]

SABAH MI AKŞAM MI İÇİYORSUNUZ. YAŞINIZ KAÇ VE NEDEN KULLANIYORSUNUZ. DOKTOR BANA 2 HAFTA ÖNCE VERMİŞTİ.5 GÜN KULLANIP KESTİRMİŞTİM. İŞTAH VE UYKU DÜZENİMİ BOZMUŞTU, SINAVLARIMINDA OLMASI NEDENİYLE KESTİRMİŞTİM İLACI. ŞİMDİ KULLANMAYA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. İLACI AKŞAM MI SABAH MI İÇİYORSUNUZ ??

benim yaş 17

konuyu açan arkadaş şeklinde bir soru ile giriş yapmıştır olaya ve konunun devamında kullanıcı görüşü bile olsa çok farklı yorumlar gelmiştir.
    siz belki bu ilacı tek başına kullanmayacak kadar bilinçli olsanızda bunu bir şey zannederek kullanmayı deneyecek üyelerimiz olabilir,
    bu ilacı farklı amaçlarda kullanarak bunu başkalarına empoze etmek isteyenler çıkabilir..

unutmayınız ki her ne kadar ilaçta olsa reçeteye yazılmadığı ve dr tavsiyesi olmadığı sürece bu bir uyuşturucu çeşididir benim için.

benim sorumluluğum da bunu engellemek adına her ne sebeple olursa olsun bu uyarıyı yapmak ve
    o konunun başka boyutlara gitmesini engellemek adına kapatmaktır..
    ve yazdığım mesajda kimseyi rencide etmeyen, kırmayan bir üslupla kapatmışımdır konuyu..

iyi forumlar dilerim

• doktorunuz geldi..

ya benim bir konuda önerim olacak. her akşam mailime giriyorum, bakıyorum hiçbirşey yok! ya spam mail de mi olmaz nedir bu anlamıyorum. şaka şaka bir ton spam geliyor gmail' e. eğri oturdum, düzgün baktım, sakalımı kaşıdım, düşündüm taşındım bu kadar spam mail geliyor ama bir donanımhaber' den mail gelmiyor. ondan da gelmiş olsa çok mu olur sanki dedim ve o anda çaktı şimşek, yağamadı yağmur ama benim bir fikrim geldi. forumda o kadar reklam var, günde bir adet reklam da mail' den almış olsak standart ne zararı olabilir ki dedim kendi kendimee.. ben reklam istiyorum..

ilaçlar tehlikelidir. para bulamayıp, ucuza kafayı nasıl mest ederim düşüncesinde olanlar var ki, bu ilaçların adının forumda geçmesi hem yanlış, hem de kasıtlı olarak algılanmalıdır. bana göre kapatılması doğru karar, topiği açan 40 postu görüğüne göre epey şanslıymış. ben görseydim, daha yazılırken kapatırdım konuyu! dermişim..

egzantirik adlı üye için: istirahatinin bir hafta daha uzatılması faydalı olacak düşüncesindeyim. bunu da değerlendirmeye alabilirmisiniz. alıp veremediğim yok, sadece içimden geldi..

• @WISHNE;sana çok teşekkür ediyorum geçen kilitlediğin konu için.Bunun sadece o konu ile kalmaması ricam olacaktır.Ben tıp öğrencisiyim ve kimseye reçetesiz veya doktorun verdiği şeklin dışında ilaç kullanmaması gerektiğini doktorlara güvenilmesi gerektiğini anlatamıyorum.Ayrıca bu tür konularda konu hakkında bilgisi olmamasına rağmen yazanlar oluyor. Dikkat ederseniz burak erden adlı kullanıcı dışında mantıklı yorum yapan olmamıştır o konuda.

Ayrıca burada paylaşılan bir şeyi uygulayıp sağlığı bozulan biri olursa forumun da sorumluluğu olduğunu unutmayınız.Avukatınız daha iyi bilir tabi.

Ayrıca;Assembly'ye de teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 14 Haziran 2008; 12:48:08 >

• Fotoğrafçılık ile ilgili bir tv programı mevcut elimde.
    O programın linklerini yayınlamam mümkünmüdür ???
  • Pm almak istemediğim üyeyi nasıl engellerim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Bir isteğim var:

Daha önce birkaç kez dile getirdiğim sorun dolayısıyla, sorunda bahsettiğim konuyu değiştiremiyorum.

Eğer bir forum sorumlusu bu değişikliği yapabiliyorsa, yazıyı vereyim de o yapsın. Zira, 27 gündür değiştiremiyorum o konuyu ve sorunun çözüleceğine inanmıyorum.

Bazı bölümlerimizde mesaj düzenleme özelliği kapalı durumda bu nedenle değişiklik yapamıyor olabilirsiniz, bunun dışında bir sorun var ise programcı arkadaşımıza iletir kontrol ettiririz

konuyu şikayet sistemini kullanarak veya herhangi bir yoneticiye pm atarak bildirirseniz gerekli kontrol yapılır, eğer mesajınızın oldugu bölümde bu özellik kapalı ise yine isteğiniz üzre gerekli değişiklikler yapılır

Daha önce farklı yöneticiler tarafından, iletildiği yönünde iki kez cevap verildi zaten.

Bekliyorum uzun süredir.

Kullanıcı incelemeleri bölümünde düzenleme özelliği kapalı olmaz herhâlde. Ki, daha önce sürekli düzenleme yapıyordum, forumdaki bir terslikten sonra yapamamaya başladım. Tabii, sonradan bir karar alındıysa, bilemem; ama kullanıcı incelemeleri kısmınde böyle bir şeyin olması için mantık bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 14 Haziran 2008; 6:25:39 >

• Bir mod benim uyarı bölümüme bakarsa iyi olur saçma sapan 1 uyarı puanı almışım!

imza ile iligili konu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Bir mod benim uyarı bölümüme bakarsa iyi olur saçma sapan 1 uyarı puanı almışım!

imza ile iligili konu...

Avatar ve imzalarda siyasi sayılabilecek her türlü simge yasaktır, uyarıyı da bu nedenle almışsınız ve imzanız silinmiş

Unutmayın ki silinen imzayı birebir aynı şekilde koymak kurallar gereği yasaktır lütfen imzanızı ve avatarınızı en kısa sürede değiştiriniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

Bir mod benim uyarı bölümüme bakarsa iyi olur saçma sapan 1 uyarı puanı almışım!

imza ile iligili konu...

Avatar ve imzalarda siyasi sayılabilecek her türlü simge yasaktır, uyarıyı da bu nedenle almışsınız ve imzanız silinmiş

Unutmayın ki silinen imzayı birebir aynı şekilde koymak kurallar gereği yasaktır lütfen imzanızı ve avatarınızı en kısa sürede değiştiriniz.

Ya hayır hem uyarı puanını veriyolar hemde imzayı da silmiyolar. neden? ben bi tane osmanlıya hakaret yok laiklik felan yazılı imzayı şikayet ettiğimde ona bişey olmamış.... bana niye bişey olmuş

ayrıca ben bu imzayı imza bölümünde onaylatıp koymuştum 1 yıla yakında bu imzayı taşıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 15 Haziran 2008; 19:41:31 >

• Onaylayan arkadaşım Resimlere dikkat etmemiş olabilir

Ayrıca yapmış oldugunuz şikayet ile yeterince ilgilenmediğini düşündüğünüz durumlarda şikayetinizi tekrar açabilirsiniz

Son olarak imzanızı ve avatarınızı uyarı yapılmasına ragmen düzeltmemişsiniz, yönetim tarafından silinirse beraberinde bir uyarı puanı daha alırsınız .
  • quote:

Onaylayan arkadaşım Resimlere dikkat etmemiş olabilir

Ayrıca yapmış oldugunuz şikayet ile yeterince ilgilenmediğini düşündüğünüz durumlarda şikayetinizi tekrar açabilirsiniz

Son olarak imzanızı ve avatarınızı uyarı yapılmasına ragmen düzeltmemişsiniz, yönetim tarafından silinirse beraberinde bir uyarı puanı daha alırsınız .

yahu arkadaşım ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun ...

Ben diyorumki avatarımı onaylattım onay notu verilidi 1 yıldır bu avatar ve imza aynen duruyor o kadar yöneticinin gözü önünde dünyanın mesajını attım onlar silmezmiydi?

Adamlar o kadar açık açık siyasi içerikli Yazıbile koyuyorlar.

ben belki kurtları çok seviom avatarımdaki bir sbirya kurdu şu ana kadar da kimse bana bişey demedi zaten bi namazla ilgili konu açtık millet öylesine şikayet atmış...

• quote:

yahu arkadaşım ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun ...

Ben diyorumki avatarımı onaylattım onay notu verilidi 1 yıldır bu avatar ve imza aynen duruyor o kadar yöneticinin gözü önünde dünyanın mesajını attım onlar silmezmiydi?

Adamlar o kadar açık açık siyasi içerikli Yazıbile koyuyorlar.

ben belki kurtları çok seviom avatarımdaki bir sbirya kurdu şu ana kadar da kimse bana bişey demedi zaten bi namazla ilgili konu açtık millet öylesine şikayet atmış...

Sayın YalnızEnes;

Forum kuralları belkiler üzerine dayandırılmıyor kurallarda bariz bir ibare olarak "siyasi dini her türlü simge kullanımı forum içerisinde yasaktır" diyor

imzanızdaki resim bariz bir şekilde bir siyasi partinin simgesi ve siz hala "ben belki kurtları çok seviom" diyorsunuz.

"Adamlar o kadar açık açık siyasi içerikli Yazıbile koyuyorlar. "

Bizler bu tur içerikleri forumdan kaldırıyoruz zaten sizlerinde yapması gereken şikayet sistemini kullanarak bizlere bildirmek, şikayet edin ki biz de ilgilenelim, her mesajı tek tek inceleyebilme gibi bir imkanımız yok malesef.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• @YalnızEnes

O zaman yalnızca Sibirya Kurdu resmi koyun.Herkes anlabiliyor resimdeki ifadeyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

Fotoğrafçılık ile ilgili bir tv programı mevcut elimde.
    O programın linklerini yayınlamam mümkünmüdür ???

rica etsem cevap ???
  • Kendi açtığım konuya cevap yazamıyorum , başkalarıda yazamıyor.

İlgili Link :http://forum.donanimhaber.com/m_23984886/tm.htm

Hata :
    ADODB.Command error '800a0d5d'

Application uses a value of the wrong type for the current operation.

/upload/postpro.asp, line 440

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Kendi açtığım konuya cevap yazamıyorum , başkalarıda yazamıyor.

Hata :

Ben yazabildim, sizin konunuza.

Fakat siz yazamıyorsunuz... Forumda bu tür saçmalıklar var belli ki.

Konum üzerinde 1 aydan uzun bir süredir değişiklik yapamıyorum ve çözülmüş değil, meselâ.

• quote:

quote:

Hata :

Konum üzerinde 1 aydan uzun bir süredir değişiklik yapamıyorum ve çözülmüş değil, meselâ.

Artık bende yazabiliyorum , düzelmiş.

• ben diğer oyunlar bölümünde bir konu açtım genel bilgiler brındıran ve çoğu kişiden büyük ilgi gördü üst konu olması için çok talep var üst knu olmasını rica ediyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_23672269/mpage_2/key_//tm.htm#24008567
  • quote:

quote:

quote:

Hata :

Artık bende yazabiliyorum , düzelmiş.

Biraz önce denedim gene aynı hata ile karşılaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 16 Haziran 2008; 14:32:22 >

• Hangi kural ihlalinin cezası ne bunu öğrenebileceğimiz bir klavuz var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.