Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tv8 de yayınlanan bir "genellikle" kadın kuşağı programı...Telif hakkı konusunda net bilgi sahibi değilim açıkcası. Dizilerin telif hakları mevcut,ama bu tarz programın telif hakkı korunuyormu !!! emin değilim hocam
    quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

Fotoğrafçılık ile ilgili bir tv programı mevcut elimde.
    O programın linklerini yayınlamam mümkünmüdür ???

Programım tellif hakları korunuyorsa bu linklerin forumda paylaşımı yasak
  • Forum'a Akvaryum bölümü açılmasını isteyen yaklaşık 100 kişi var ve Hobi bölümünde Dans bölümü var.Bu kadar gereksiz bi bölüm en fazla 26 mesaj atılmış bir konuya.Birçok akvarist veya akvaryum kurmayı düşünenler var.Biz konu açtık oy topladık sanırım kimse bizimle ilgilenmedi.Lütfen en kısa zamanda bize sonuç belirtin.

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

ben diğer oyunlar bölümünde bir konu açtım genel bilgiler brındıran ve çoğu kişiden büyük ilgi gördü üst konu olması için çok talep var üst knu olmasını rica ediyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_23672269/mpage_2/key_//tm.htm#24008567

ilgilenir misiniz?
  • Sorun giderilmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 18 Haziran 2008; 0:35:50 >
  • Bnece konu dışı bölümünde attığımız mesajlarda mesaj sayımızı etkilemeli.
  • beni zırt pırt atıyorlar. nedeni ise fake üyelik diyorlar. halbuki benim başka bir üyeliğim yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

Tv8 de yayınlanan bir "genellikle" kadın kuşağı programı...Telif hakkı konusunda net bilgi sahibi değilim açıkcası. Dizilerin telif hakları mevcut,ama bu tarz programın telif hakkı korunuyormu !!! emin değilim hocam

Genelde bu tür programların yayın hakları sadece yayıncı kuruluşa ait oluyor bu nedenle paylaşılması uygun olmayabilir, yasak sorunlar oluşabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

Forum'a Akvaryum bölümü açılmasını isteyen yaklaşık 100 kişi var ve Hobi bölümünde Dans bölümü var.Bu kadar gereksiz bi bölüm en fazla 26 mesaj atılmış bir konuya.Birçok akvarist veya akvaryum kurmayı düşünenler var.Biz konu açtık oy topladık sanırım kimse bizimle ilgilenmedi.Lütfen en kısa zamanda bize sonuç belirtin.

Teşekkürler

Öneriniz kısa sürede gözden geçirilecek olumlu sonuç alınırsa böyle bir bölüm açılabilir ama şuan net birşey söyleyemem
  • quote:

quote:

ben diğer oyunlar bölümünde bir konu açtım genel bilgiler brındıran ve çoğu kişiden büyük ilgi gördü üst konu olması için çok talep var üst knu olmasını rica ediyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_23672269/mpage_2/key_//tm.htm#24008567

ilgilenir misiniz?

Oyun bölümünden bir arkadaşım konuyu inceledikten sonra uygun görülür ise üst konu yapılır, biraz sabırlı olun lütfen.

• quote:

Orjinalden alıntı: Lawagolem

Bnece konu dışı bölümünde attığımız mesajlarda mesaj sayımızı etkilemeli.

Yönetim olarak böyle bir değişiklik düşünmüyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: palce

beni zırt pırt atıyorlar. nedeni ise fake üyelik diyorlar. halbuki benim başka bir üyeliğim yok.

Fake uyelik sebebi ile banlanmanız için illa aynı anda iki üyelik kullanmanıza gerek yok, daha önce forumdan uzaklaştırılıp tekrar uye olmuşsanız daki yine fake uyelik sebebi ile uzaklaştırılırsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Daha önce farklı yöneticiler tarafından, iletildiği yönünde iki kez cevap verildi zaten.

Bekliyorum uzun süredir.

Kullanıcı incelemeleri bölümünde düzenleme özelliği kapalı olmaz herhâlde. Ki, daha önce sürekli düzenleme yapıyordum, forumdaki bir terslikten sonra yapamamaya başladım. Tabii, sonradan bir karar alındıysa, bilemem; ama kullanıcı incelemeleri kısmınde böyle bir şeyin olması için mantık bulamadım.

Yok mesajı şikayet ederek hangi mesaj oldugu belirtirseniz demek istemiştim neyse muhtemelen bir proglem var bu konuda programcı arkadaşı bilgilendiririm bir sorun var ise kısa sürede düzeltilir

Bilgilendirin bakalım

• popmundo bölümüne yönetcilik talebim görüşülüyor mu
  • profilime bakamıyorum, site şu sıralar yavaş ilgilenirseniz sevinirim...
  • Bireysel Rütbe veriliyormu acaba? hani Uzman Biyolog vs. özel rütbeler var sanırım bu tarz rütbeler neye göre veriliyor nasıl alınır biraz bilgilendirimisiniz.Merakımın sebebi akvaryum bölümü açılırsa kendime bu konuda çok güveniyorum engin bilgilere sahibimde denilebilir hani Uzman Akvarist gibisinden rütbe hayal etmiştim.Böyle birşeyin olma olasılığı varmıdır?
  • Merhaba

7 Gün uzaklastırıldm fakat Uyarı listemde herhangi uyarı gözükmemekte. En son uyarı 15 Mayıs.
    Neden uzaklastırıdıgımı ögrenebilirmiyim?
  • Aynısı dün bana oldu...Durduk yerde 4 gün ceza aldım..Yönetime mail attım düzelttiler yanlışlığı bugün..
  • ben 1 hafta bekledinm
    Ayrıca durduk yerde 2 uyarı bile almışım şimdi
  • şu 2dk bekleme süresini 1dk yapın
  • forumun temasının arka rengi turuncu ya onun için bi anket açsanızda rengi değiştirsek

ayrıca uyarıları ayda bir silseniz (benim tek uyarım varda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D9369ED2 -- 18 Haziran 2008; 18:55:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.