Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Yahu ben daha yeni cezadan çıktım ve 1 uyarı puanım var nedemek şimdi bu?

şikayet sistemi üzerinden cevapladım ordan takip edebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Yahu ben daha yeni cezadan çıktım ve 1 uyarı puanım var nedemek şimdi bu?

şikayet sistemi üzerinden cevapladım ordan takip edebilirsiniz

Tamam ama biraz saçma değilmi cezamı çektim.

ama 1 uyarı puanı benim sinirlerimi altüst ediyor 1 puan ya 1
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oLoRiN82

Karar alındı mı ?

Bir sonuç çıktıgında ilgili bölümde bilgilendirme yapılacaktır

Teşekkürler.. Umarım bir an önce bildirirsiniz.
  • Dr.Deccal adlı arkadaş pm le bilgi almak istemiş fakat
    kendisi pm almak istemiyor sanırım kendisine bu durumun hatırlatılmasını istiyorum
  • Sorunumu Hallettim Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Zhivago -- 19 Haziran 2008; 22:40:26 >
  • Daha önce de sormuştum ama tatmin edici bir cevap alamamıştım, eskiden konu başlıklarının solunda konuya girmeden mesajları görmemizi sağlayan bir tuş vardı. Neden kaldırıldı ve geri getirilmesi mümkün mü? Malum kotalı arkadaşlarımız var, bir mesajı görebilmek için içerideki tüm resimleri de açmaları gerekiyor bazı zamanlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0130

quote:

quote:

ULAN YETER BE Bİ SORUN OLDUGUNDA BURAYA MESAJ ATIN DIYOSUNUZ YENI KONU ACMAYIN DIYONUZ DUN MESAJ ATTIM HEMEN SILINMIŞ Kİ ATTIĞIM MESAJ DA BAYA Bİ KOLAYDI SANIRSAM .... HARBIDEN YETER YANI BENIM IMZAMIN NESI VARDI SOYLEYIN LUTFEN????

Düzgün bir dille sorarsanız cevap alırsınız.. Kalkıpda sorunuzu hakaret ederek sorarsanız kuura bakmayın cevap alamazsınız

dünkü mesajımda yeterince düzgün bir dille srduğumu anımsıyorum... ama siz tii ye almayıp mesajı sildiyseniz o sizin kusurunuz... düzgün birşey yapmış olsanız düzgün bir şekilde sorardık heralde...

bu mesajdan sonra 7 gün uzaklaştırıldım ve nedeni: uyarı üst limiti CHEL SEAkti ... diye yazılmış nasıl oluyor chelseaden ben fener maçından sonra zaten ceza yedim 0 uyarım varken nasıl 5 uyarı alıp nedeni eski cezam oluyor.....

ayrıca hala cevap alamadım benim imzam ve avatarımda ne var??? önceki mesajımı silmişsiniz Che Guevara yüzünden mi acaba???

• Bıktım artık burama kadar geldi, gereksiz mesajlarda bir sorun oluyor şikayet ediyoruz ilginen yönetici yok.Ne yapıyorsanız yapın yöneticimi alırsınız artık orasını bilmem ilgilenin..
  • Konu Dışı bölümüne topic açamıyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yirmidokuz

Dr.Deccal adlı arkadaş pm le bilgi almak istemiş fakat
    kendisi pm almak istemiyor sanırım kendisine bu durumun hatırlatılmasını istiyorum

Bu bizim yapacagımız bir şey değil kendiniz ulaşmayı deneyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Daha önce de sormuştum ama tatmin edici bir cevap alamamıştım, eskiden konu başlıklarının solunda konuya girmeden mesajları görmemizi sağlayan bir tuş vardı. Neden kaldırıldı ve geri getirilmesi mümkün mü? Malum kotalı arkadaşlarımız var, bir mesajı görebilmek için içerideki tüm resimleri de açmaları gerekiyor bazı zamanlar.

Ön izleme özelliğinden bahsediyorsanız bu duruyor bunun dışında başka bir özellikten bahsediyorsanız bunu daha açık yazarmısın.
  • quote:

bu mesajdan sonra 7 gün uzaklaştırıldım ve nedeni: uyarı üst limiti CHEL SEAkti ... diye yazılmış nasıl oluyor chelseaden ben fener maçından sonra zaten ceza yedim 0 uyarım varken nasıl 5 uyarı alıp nedeni eski cezam oluyor.....

ayrıca hala cevap alamadım benim imzam ve avatarımda ne var??? önceki mesajımı silmişsiniz Che Guevara yüzünden mi acaba???

Forum içerisinde(avatar, imza, mesaj vs..) bu tür içerik, simge ve resimlerin kullanımı yasaktır. Son almış oldugunuz cezanın sebebini de şikayet sistemi üzerinden sorarak öğrenebilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: Çağdaş

Bıktım artık burama kadar geldi, gereksiz mesajlarda bir sorun oluyor şikayet ediyoruz ilginen yönetici yok.Ne yapıyorsanız yapın yöneticimi alırsınız artık orasını bilmem ilgilenin..

Yönetim kadrosu en kısa sürede şikayetleri cevaplamak için elinden geleni yapıyor zaman zaman aksaklıklar olabilir. Forum içinde herhangi bir bölümde eksiklik oldugu düşünülürse takviye yapılabilir ancak gereksiz mesajlar bölümü denemelerin yapıldıgı bir bölüm oldugu için bu bölüme özel bir yönetici alınması gibi bir durum söz konusu değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Konu Dışı bölümüne topic açamıyorum?

Nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz
  • Konu Dışın'da açtığım konuya iki kişi gelip küfür ettiği konu silinip gitti ayrıca kişiler banlanmadı sebebi nedir şikayette de bulundum adamlar banlanmıyor konum siliniyor..ne yapayım fake üyelik alıp bende onların topiklerini mi kirleteyim yönetimden gereğini yapmasını istiyorum.
  • evet topic açılmıyor şu an.konu aç tuşu kaybolmuş
  • Sanırım aşırı yüklenmelerden ve milli takımımızın maçından dolayı konu dışında butonlar kaldırıldı. Çünkü her maçımız olduğunda konu dışı sanki futbol bölümüymüş gibi mesajlarla doluyor. Belki bunu engellemek olabilir.
  • neden konu dışı bölümünde yeni mesaj tıkı yok..bana özel bişe mi bu?.
  • @seyhat ben de göremedim onu sadece sana özel değil.
    operadan kaynaklanan bi sorundur belki dedim IE den girdim yine yok
    böyle bişey konu dışındaki cıvıklık nedeninden mi yapıldı yoksa bi hata mı var ?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.