Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aSSembLy

quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Konu Dışı bölümüne topic açamıyorum?

Nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz

Yeni Mesaj butonu yok?
  • Yeni konu açma özelliği kısa bir süre için kapatılmıştı 5-6 dakika içinde tekrar açılacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: copela

Konu Dışın'da açtığım konuya iki kişi gelip küfür ettiği konu silinip gitti ayrıca kişiler banlanmadı sebebi nedir şikayette de bulundum adamlar banlanmıyor konum siliniyor..ne yapayım fake üyelik alıp bende onların topiklerini mi kirleteyim yönetimden gereğini yapmasını istiyorum.

İlgili konunun tam başlığını şikayet sistemi izerinden veya özel ileti olarak bana yada herhangi bir yönetici arkadaşımı gönderirseniz konuyu tekrar inceleyebiliriz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Daha önce de sormuştum ama tatmin edici bir cevap alamamıştım, eskiden konu başlıklarının solunda konuya girmeden mesajları görmemizi sağlayan bir tuş vardı. Neden kaldırıldı ve geri getirilmesi mümkün mü? Malum kotalı arkadaşlarımız var, bir mesajı görebilmek için içerideki tüm resimleri de açmaları gerekiyor bazı zamanlar.

Ön izleme özelliğinden bahsediyorsanız bu duruyor bunun dışında başka bir özellikten bahsediyorsanız bunu daha açık yazarmısın.

Sanırım aynı şeyden bahsediyoruz,şu bastığımız zaman ufak pencerecikler açılırdı,kişilerin adlarına göre mesajları görülebilir yapabiliyotrduk.
    Okunmamış ilk mesaja gitmekten bahsetmiyorum,eğer bu özellik duruyorsa ben göremiyorum?Acaba tarayıcı ile ilgili bir sorun mu?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: copela

Konu Dışın'da açtığım konuya iki kişi gelip küfür ettiği konu silinip gitti ayrıca kişiler banlanmadı sebebi nedir şikayette de bulundum adamlar banlanmıyor konum siliniyor..ne yapayım fake üyelik alıp bende onların topiklerini mi kirleteyim yönetimden gereğini yapmasını istiyorum.

İlgili konunun tam başlığını şikayet sistemi izerinden veya özel ileti olarak bana yada herhangi bir yönetici arkadaşımı gönderirseniz konuyu tekrar inceleyebiliriz

Teşekkürler PM.

• bu forumdan attığım mesajların başka uyduruk bir forumda görünmesini istemiyorum. Bu durum sitenizin güvensizliğinden mi kaynaklanıyor yoksa herkes yapabilir mi böyle birşeyi?

Asıl:http://forum.donanimhaber.com/m_21080659/mpage_1/key_//tm.htm#21080659
    Çakma:http://forum.bilgi.cc/avertv-avermedia-studio-303-windows-xp-x64-driver-t-8019.html

Bu konu hakkında birşeyler yapmalıyız bence.

• ADODB.Command error '800a0d5d'

Application uses a value of the wrong type for the current operation.

/upload/postpro.asp, line 440

Neden sürekli mesaj attığım da bu hatayı alıyorum?
    Yemin ederim mesaj yazma isteğim gitti. İki gündür bir mesaj atabildim sadece.
    O kadar yazı yazalım, 'tamam'a basalım ve bütün yazı boşa gitsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

ADODB.Command error '800a0d5d'

Aynı hatayı bende alıyorum.

Özellikle Gereksizlerde ve Konu Dışında.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

ADODB.Command error '800a0d5d'

Aynı hatayı bende alıyorum.

Özellikle Gereksizlerde ve Konu Dışında.

Aynı bende. @blckhm'ye ilettim ama geri dönmedi.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 0130

bu mesajdan sonra 7 gün uzaklaştırıldım ve nedeni: uyarı üst limiti CHEL SEAkti ... diye yazılmış nasıl oluyor chelseaden ben fener maçından sonra zaten ceza yedim 0 uyarım varken nasıl 5 uyarı alıp nedeni eski cezam oluyor.....

ayrıca hala cevap alamadım benim imzam ve avatarımda ne var??? önceki mesajımı silmişsiniz Che Guevara yüzünden mi acaba???

Forum içerisinde(avatar, imza, mesaj vs..) bu tür içerik, simge ve resimlerin kullanımı yasaktır. Son almış oldugunuz cezanın sebebini de şikayet sistemi üzerinden sorarak öğrenebilirsiniz

1 dk yani sen bana diyosun ki 1 yıl önce yasak değildi şimdi yasak... 1 yıldır kullanıyorum ben bunları... bi çok kez yöneticilerle diyaloglarım oldu hiç bişey demediler ama biri çıkıp bana yasak oldugunu söylüyor... kural değişiklikleri olduda bize mi söylenilmiyor.. ayrıca DONANIMHABERİN avatar listesinde bir çok DİNİ avatar var hepsinin kaldırılmasını talep ediyorum....

• Üye profillerine girilemiyor.
  • Reklam düzeltilmiş, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 22 Haziran 2008; 12:44:16 >
  • siyasi içerikli konu açan,konu aralarına siyasi karikatürler koyan üyelerin 4 gün banlanmasını istiyorum.Aynı emo konusu gibi.
  • Reklamı ve acemiliği engellemek için, belli bir tecrübe edindikten sonra yeni konu açma yetkisi olması açısından, mesaj sayısı en az 50 veya 100 olan üyelerin yeni konu açma yetkisi olmasını öneriyorum.
    Böylece, reklam için konu açmak, yanlış yere alakasız konular açmak gibi problemlerin sayısı da azalacak gibime geliyor.
  • Emolarla ilgili bişey yazdım şuraya ardından gelen mesaja bak

[simage]resim kaldırıldı[/simage]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 1-Yobaz kelimesi uyarı verilebilecek bir kelimemidir?!!!!!!!! (Bknz.Türkçe Terimler Sözlüğü)

2-Yobaz kelimesi ban verilebilecek bir kelimemidir.?!!!!!!!!

3-Uyarı Listemde hiçbir şey yokken 4 gün uzaklaştırmayı hangi vasıfla bana kim vermiştir.?Halada görünmüyor yani resmi olarak aslında ben hiç ceza almadım..

4-Attığım mail ile kaldırılan cezam ertesi gün tekrar nasıl tekrar yürürlüğe sokulabilir.?

5-Bir konu silindikten 3 gün sonra o konudan bir üye ceza alabilirmi?

6-Forum Yöneticisi sıfatlı birisi kafasına göre bir üyeye ceza verebilirmi.?

7-Attığımız maillere neden bir Allah ın ulu cvp vermez.?

Bir zahmet cevaplarsanız sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

1-Yobaz kelimesi uyarı verilebilecek bir kelimemidir?!!!!!!!! (Bknz.Türkçe Terimler Sözlüğü)

2-Yobaz kelimesi ban verilebilecek bir kelimemidir.?!!!!!!!!

3-Uyarı Listemde hiçbir şey yokken 4 gün uzaklaştırmayı hangi vasıfla bana kim vermiştir.?Halada görünmüyor yani resmi olarak aslında ben hiç ceza almadım..

4-Attığım mail ile kaldırılan cezam ertesi gün tekrar nasıl tekrar yürürlüğe sokulabilir.?

5-Bir konu silindikten 3 gün sonra o konudan bir üye ceza alabilirmi?

6-Forum Yöneticisi sıfatlı birisi kafasına göre bir üyeye ceza verebilirmi.?

7-Attığımız maillere neden bir Allah ın ulu cvp vermez.?

Bir zahmet cevaplarsanız sevinirim..

1- Kullanış amacına göre yaptırım uygulanıyor.
    2- 1. sorunuzun cevabı ile aynı
    3- Uyarı sistemi üzerinden değil normal uzaklaştırma almışsınız yani direk olarak 4 gün uzaklaştırılmışsınız bu tur uzaklaştırmalar uyarı sisteminde görülmezler, hangi vasıfla kimin verdiğine gelince herhangi bir yönetici yönetici olması vasfı ile vermiştir.
    4- Tekrar gözden geçirilmiş olabilir böylece yeniden cezanın gerekliliği konusunda hemfikir olunmuştur ve hesabınız tekrar kapatılmıştır
    5- Bir hafta geçse bile ceza alabilir.
    6- Yönetim kadrosundan hiç kimse kafasına göre ceza vermez ortak oluşturulmuş kurallar çerçevesinde cezalar belirlenir.
    7- Forumdestek@donanimhaber.com adresine gelen mailler geliş sırasına göre cevaplanıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: speedman

Emolarla ilgili bişey yazdım şuraya ardından gelen mesaja bak

[simage]resim kaldırıldı[/simage]

Lütfen gelen pm üzerindeki şikayet et butonunu kullanarak bu tur şikayetlerinizi iletiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_BlackMamba

Reklamı ve acemiliği engellemek için, belli bir tecrübe edindikten sonra yeni konu açma yetkisi olması açısından, mesaj sayısı en az 50 veya 100 olan üyelerin yeni konu açma yetkisi olmasını öneriyorum.
    Böylece, reklam için konu açmak, yanlış yere alakasız konular açmak gibi problemlerin sayısı da azalacak gibime geliyor.

Donanım Haber'e yeni üye olan kişilerin %80 hatta belkide daha fazlası genelde bir soru sormak için yeni hesap açıyorlar bu nedenle onların soru sorma yani yardım alma özgürlüğünü ellerinden almamız bu forumun genel amacına aykırı bu forumun genel amacı bilgi paylaşımı ve yardımlaşmadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

siyasi içerikli konu açan,konu aralarına siyasi karikatürler koyan üyelerin 4 gün banlanmasını istiyorum.Aynı emo konusu gibi.

ceza süreleri yönetim tarafından belirleniyor ısmarlama üzerine ceza süreleri belirlemiyoruz malesef
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.