Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kosekuu

şu 2dk bekleme süresini 1dk yapın

2 dakika kuralı hakkında sorular

Foruma mesaj atarken 2 dakika kuralı vardır. Üyelerimizin 2 mesajı arasında en az 2 dakika beklemek durumundadır; daha kısa sürede mesaj atmaya çalışıldığında üyelerimiz bir uyarıyla karşılaşır.

2 dakika kuralının amacı nedir?

Foruma atılacak bir mesajın düşünülmesi, yazılması foruma yollanması gibi süreler dikkate alındığında 2 dakika süresi uzun bir süre değildir. Bu kural konurken 2 amacımız bulunmaktadır:
    Birisi üyelerimizin mesajlarına daha çok özen gösterip daha kaliteli mesajlar hazırlamaları, diğeri ise forumda kötü niyetle ard arda mesaj atımlarını engellemektir.
    Lütfen bu sürenin kısalması, kaldırılması, ya da farklı alternatif önerilerde bulunmayınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: mbbatu

forumun temasının arka rengi turuncu ya onun için bi anket açsanızda rengi değiştirsek

ayrıca uyarıları ayda bir silseniz (benim tek uyarım varda)

3 ay boyunca hiçbir uyarı almadığınızda tüm uyarı puanlarınız silinir.

Forumun rengi hakkındaki istekler.

Donanım Haber sitesinin turuncu rengi göz yormayan ve yıllardır rengiyle de meşhur olmuş ve sevilen bir forumdur. Renk değişimiyle ilgili bir değişiklik yapılması yakın zaman için söz konusu değildir.

• quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

quote:

Orjinalden alıntı: oLoRiN82

Basketbol bölümünde epey şey öğrendim bilgilerimi bir nebzede olsa aktarmaya çalıştım.. fakat artık bir moda gerçekten ihtiyacımız var. üst konu yapılması gereken konular oluyor 1 hafta sonra üst konu oluyor, adamın biri ana avrat kayıyor öğlen vakti akşam ancak forumdan uzaklaştırılıyor, gereksiz konular açılıyor silinmesi günler alıyor, şikayet etmezsek hiç silinmiyor ( şikayet etsek de arada konular kalıyor gereksiz ), ikili tartışmalar 100-150 mesaj devam ediyor buna bir dur denemiyor.. ben 4 ay üye + 2 ay misafir olarak 6 aydır takipçisiyim forumun. 6 aylık yani.. basketbol bölümünde daha eski olan arkadaşların söylediğine göre eskiden ado az çok ilgilenirmiş, o da banlanmış.. peki bu mod nasıl olmalı?

Bölümü kucaklayan, herkese sözü geçen sevilen biri olmalı. çünkü öyle olursa daha iyi bir şekilde yönetilebilir. ayrıca basketbol ve forum sistemi ile de biraz haşir neşir olmalı diye düşünüyorum. malum konuları silmek, değiştirmek, taşımak gibi roller üstlenecek gelecek mod arkadaşımız.

son olarak bildiğim kadarıyla mod olması gereken kişinin hiç ceza almamış ve uyarı puanı almamış olması gerek.. basketbol bölümünde daha 2 haftalık olan ve biraz göz gezdirirseniz gözünüze çarpacak olan DH BASKETBOL ODASI OSKARLARI adlı konu var.. orada basketbol bölümünde en çok aktif olan kişilerden ceza almış kişileri eleyip, kalan kişilerin isimlerini bize bildirirseniz biz de bunların arasından bir seçim yapıp size bildirirsek bu sorunu hallederiz diye düşünüyorum.

saygılarımla.

Ekleme: yardımcı olarak o en aktif üyeler listesini koyayım.

en aktif üyeler: drexler22, fuatturkrap, -Hakan-, quaking, slam+TÜRKİYE, the_MAD, robertpires, go_spurs_go, ballrry, __RayAllen20__, .Alp., srgnaau, sanctus diavolos, temizchannel, pau_gasoll, oLoRiN82(forumda oldukları sürece bu arkadaşlarımızın değerli yorumlarını her zaman görüyoruz)

Öneriniz için teşekkürler, durumu diğer arkadaşlarımla paylaşıp gerekli kararın en kısa sürede alınmasını sağlarım

Karar alındı mı ?

• MERHABA

Netimmarket ile ilgili konular niye kilitleniyor?Sitenin dolandirici oldugu zaten su an kapali olmasindan belli magdur olan arkadaslarin bizi bilgilendirmesi engellenmesin bu siteyi insanlar deneyimlerini paylastigi icin tercih ediyoruz fakat bu durum site icin guven kirici.
  • merhaba

basketbol ve f1 bölümünde msj sayısı artmazken(çok yerinde bir karar... daha önce artış varken bir çok kişinin post kasmak maksadıyla uğradığını sizler şikayetlerden daha iyi bilirsiniz) diğer sporlar bölümünde artıyor bazı konular ise tamamen geyik muhabetine dönmüş durumda
  • Yoneticilerin gorevlerinden 1 tanesi de sikayetlerimizle ilgilenmek degil midir?

http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=197434&currpage=1&smode=1&tmode=0&sort=1

Yukaridaki linkde yapmis oldugum sikayet ile ilgilenildigi yazmis fakat simdi baktim ki hic birsey yapilmamis. Ne fake uyelik ceza almis , ne de fake uyeligi alan kisinin gercek uyeliginin ceza suresi uzatilmis.. Sikayetle madem ilgilenilmiyor en azindan sikayetinizle ilgilenilmistir yazilmasin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

popmundo bölümüne yönetcilik talebim görüşülüyor mu

Olumlu yada olumsuz bir sonuç çıktıgında bu size bildirilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çağdaş

profilime bakamıyorum, site şu sıralar yavaş ilgilenirseniz sevinirim...

Profilinizle alakalı sorun halen devam ediyor mu ayrıca herhangi bir hata mı alıyorsunuz yoksa boş sayfamı mı açılıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

Bireysel Rütbe veriliyormu acaba? hani Uzman Biyolog vs. özel rütbeler var sanırım bu tarz rütbeler neye göre veriliyor nasıl alınır biraz bilgilendirimisiniz.Merakımın sebebi akvaryum bölümü açılırsa kendime bu konuda çok güveniyorum engin bilgilere sahibimde denilebilir hani Uzman Akvarist gibisinden rütbe hayal etmiştim.Böyle birşeyin olma olasılığı varmıdır?

Özel rütbeler bölümlerde o bölümün konusu ile alakalı öne çıkan kişilere veriliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

Merhaba

7 Gün uzaklastırıldm fakat Uyarı listemde herhangi uyarı gözükmemekte. En son uyarı 15 Mayıs.
    Neden uzaklastırıdıgımı ögrenebilirmiyim?

Direk uzaklaştırılmalar uyarı sistemine yansımazlar

Almış oldugunuz 7 günlük cezanın sebebi futbol bölümünde kural ihlai yapmışsınız (detaylı bilgi için şikayet sistemini kullanabilirsiniz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kosekuu

şu 2dk bekleme süresini 1dk yapın

Uzun vadede böyle bir değişiklik düşünülmüyor

Ayrıca 2 dakika kuralının neden getirildiği konusunda forumda yeterli sayıda açıklama yapılmıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbbatu

forumun temasının arka rengi turuncu ya onun için bi anket açsanızda rengi değiştirsek

ayrıca uyarıları ayda bir silseniz (benim tek uyarım varda)

Forum üzerinde herhangi bir görsel değişikliğe gidilmesi düşünülmüyor.

Uyarı sisteminde almış oldugunuz uyarılar belli bir süre hiç uyarı almazsanız otomatik olarak düşüyor zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: shenor

MERHABA

Netimmarket ile ilgili konular niye kilitleniyor?Sitenin dolandirici oldugu zaten su an kapali olmasindan belli magdur olan arkadaslarin bizi bilgilendirmesi engellenmesin bu siteyi insanlar deneyimlerini paylastigi icin tercih ediyoruz fakat bu durum site icin guven kirici.

Bu sorunuzxun cevabı forum kurallarında açıkça belirtilmiştir.

16) Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir
    nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı,
    hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu
    tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: go_spurs_go

merhaba

basketbol ve f1 bölümünde msj sayısı artmazken(çok yerinde bir karar... daha önce artış varken bir çok kişinin post kasmak maksadıyla uğradığını sizler şikayetlerden daha iyi bilirsiniz) diğer sporlar bölümünde artıyor bazı konular ise tamamen geyik muhabetine dönmüş durumda

Bölümü kontrol edilip gerekli görülürse post artışı kapatılabilir, kısa sürede bu sorunla ilgilenilicektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Yoneticilerin gorevlerinden 1 tanesi de sikayetlerimizle ilgilenmek degil midir?

http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=197434&currpage=1&smode=1&tmode=0&sort=1

Yukaridaki linkde yapmis oldugum sikayet ile ilgilenildigi yazmis fakat simdi baktim ki hic birsey yapilmamis. Ne fake uyelik ceza almis , ne de fake uyeligi alan kisinin gercek uyeliginin ceza suresi uzatilmis.. Sikayetle madem ilgilenilmiyor en azindan sikayetinizle ilgilenilmistir yazilmasin!

O an için bir işlem yapılmış olmaması herhangi bir işlem yapılmıyacagı anlamına gelmez. Konuyla zaten yönetici arkadaşım ilgilenmiş hesap kapatma işlemleri kesin emin olunmadan yapılmıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: oLoRiN82

Karar alındı mı ?

Bir sonuç çıktıgında ilgili bölümde bilgilendirme yapılacaktır
  • Evet bizde sabırsızlıkla bekliyoruz Akvaryum bölümünü 4 gün oldu sanırım.Emolarla açılan konulara bu kadar sürede sonuç geldi ama biz hala bekliyoruz.Saygısızlık etmek istemiyorum ama gerçekten sabırsızlanıyorum.
  • Yahu ben daha yeni cezadan çıktım ve 1 uyarı puanım var nedemek şimdi bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Yahu ben daha yeni cezadan çıktım ve 1 uyarı puanım var nedemek şimdi bu?

• quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

Evet bizde sabırsızlıkla bekliyoruz Akvaryum bölümünü 4 gün oldu sanırım.Emolarla açılan konulara bu kadar sürede sonuç geldi ama biz hala bekliyoruz.Saygısızlık etmek istemiyorum ama gerçekten sabırsızlanıyorum.

Bölümün açılıp açılmaması hakkında halen görüşülüyor ama bu kadar acele etmeye gerek yok eğer bu alt bölümün açılması kararlaştırılırsa açılacak bir kaç alt bölüm var bunlarla birlikte toplu olarak açılacak muhtemelen
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.