Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aSSembLy

favoriler ile alakalı isteğinizi programcı arkadaşımıza iletirim uygun ise yapılabilir

diğer isteginiz zaten forum özelliklerinde mevcut

örneğin;
    http://forum.donanimhaber.com/m_23074943/mpage_4/key_/tm.htm -> yerine

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=23074943&go=last

ilettiğiniz için ve bilgilendirmeniz için teşekkürler

• Rütbesiz olduğum için dikkat çekemiyorum sanırım..Belki bu işe yarar

quote:

Orjinalden alıntı: ---½---

Hangi kural ihlalinin cezası ne bunu öğrenebileceğimiz bir klavuz var mı ?

• Forumdaki konularin vslerin neden silindigini nerden ogrencez eger ogrencek bir yer yoksa bunu sizden talep ediyorum.
  • küfür edilmesini (aciktan olmasa da ) istemiyorum....

küfürlük bisey de yok aslinda yazdigimizda...

• forumda bazı moderatörler kafasına göre topic siliyor. Kurallara uygun bir topic olduğu halde. Kilitlemiyor bile, çünkü bahanesi yok silmek için.
    moderatör kadrosunun tekrar gözden geçirilmesi lazım, nacizane görüşüm
  • Basketbol bölümünde epey şey öğrendim bilgilerimi bir nebzede olsa aktarmaya çalıştım.. fakat artık bir moda gerçekten ihtiyacımız var. üst konu yapılması gereken konular oluyor 1 hafta sonra üst konu oluyor, adamın biri ana avrat kayıyor öğlen vakti akşam ancak forumdan uzaklaştırılıyor, gereksiz konular açılıyor silinmesi günler alıyor, şikayet etmezsek hiç silinmiyor ( şikayet etsek de arada konular kalıyor gereksiz ), ikili tartışmalar 100-150 mesaj devam ediyor buna bir dur denemiyor.. ben 4 ay üye + 2 ay misafir olarak 6 aydır takipçisiyim forumun. 6 aylık yani.. basketbol bölümünde daha eski olan arkadaşların söylediğine göre eskiden ado az çok ilgilenirmiş, o da banlanmış.. peki bu mod nasıl olmalı?

Bölümü kucaklayan, herkese sözü geçen sevilen biri olmalı. çünkü öyle olursa daha iyi bir şekilde yönetilebilir. ayrıca basketbol ve forum sistemi ile de biraz haşir neşir olmalı diye düşünüyorum. malum konuları silmek, değiştirmek, taşımak gibi roller üstlenecek gelecek mod arkadaşımız.

son olarak bildiğim kadarıyla mod olması gereken kişinin hiç ceza almamış ve uyarı puanı almamış olması gerek.. basketbol bölümünde daha 2 haftalık olan ve biraz göz gezdirirseniz gözünüze çarpacak olan DH BASKETBOL ODASI OSKARLARI adlı konu var.. orada basketbol bölümünde en çok aktif olan kişilerden ceza almış kişileri eleyip, kalan kişilerin isimlerini bize bildirirseniz biz de bunların arasından bir seçim yapıp size bildirirsek bu sorunu hallederiz diye düşünüyorum.

saygılarımla.

Ekleme: yardımcı olarak o en aktif üyeler listesini koyayım.

en aktif üyeler: drexler22, fuatturkrap, -Hakan-, quaking, slam+TÜRKİYE, the_MAD, robertpires, go_spurs_go, ballrry, __RayAllen20__, .Alp., srgnaau, sanctus diavolos, temizchannel, pau_gasoll, oLoRiN82(forumda oldukları sürece bu arkadaşlarımızın değerli yorumlarını her zaman görüyoruz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E690B3CC5 -- 16 Haziran 2008; 22:07:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

Fotoğrafçılık ile ilgili bir tv programı mevcut elimde.
    O programın linklerini yayınlamam mümkünmüdür ???

Programım tellif hakları korunuyorsa bu linklerin forumda paylaşımı yasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: AbsoluT ZerO

Pm almak istemediğim üyeyi nasıl engellerim ?

Kişiyi engelleyebilirsiniz bu durumda size özel ileti atamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Bir isteğim var:

Daha önce birkaç kez dile getirdiğim sorun dolayısıyla, sorunda bahsettiğim konuyu değiştiremiyorum.

Eğer bir forum sorumlusu bu değişikliği yapabiliyorsa, yazıyı vereyim de o yapsın. Zira, 27 gündür değiştiremiyorum o konuyu ve sorunun çözüleceğine inanmıyorum.

Bazı bölümlerimizde mesaj düzenleme özelliği kapalı durumda bu nedenle değişiklik yapamıyor olabilirsiniz, bunun dışında bir sorun var ise programcı arkadaşımıza iletir kontrol ettiririz

konuyu şikayet sistemini kullanarak veya herhangi bir yoneticiye pm atarak bildirirseniz gerekli kontrol yapılır, eğer mesajınızın oldugu bölümde bu özellik kapalı ise yine isteğiniz üzre gerekli değişiklikler yapılır

Daha önce farklı yöneticiler tarafından, iletildiği yönünde iki kez cevap verildi zaten.

Bekliyorum uzun süredir.

Kullanıcı incelemeleri bölümünde düzenleme özelliği kapalı olmaz herhâlde. Ki, daha önce sürekli düzenleme yapıyordum, forumdaki bir terslikten sonra yapamamaya başladım. Tabii, sonradan bir karar alındıysa, bilemem; ama kullanıcı incelemeleri kısmınde böyle bir şeyin olması için mantık bulamadım.

Yok mesajı şikayet ederek hangi mesaj oldugu belirtirseniz demek istemiştim neyse muhtemelen bir proglem var bu konuda programcı arkadaşı bilgilendiririm bir sorun var ise kısa sürede düzeltilir

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Kendi açtığım konuya cevap yazamıyorum , başkalarıda yazamıyor.

İlgili Link :http://forum.donanimhaber.com/m_23984886/tm.htm

Hata :
    ADODB.Command error '800a0d5d'

Application uses a value of the wrong type for the current operation.

/upload/postpro.asp, line 440

Durumu programcımıza iletirim kontrol eder

• quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

ben diğer oyunlar bölümünde bir konu açtım genel bilgiler brındıran ve çoğu kişiden büyük ilgi gördü üst konu olması için çok talep var üst knu olmasını rica ediyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_23672269/mpage_2/key_//tm.htm#24008567

Oyun bölümlerine bakan arkadaşlarımız inceledikten sonra uygun görülürse üst konu yapılır

• quote:

Orjinalden alıntı: ---½---

Hangi kural ihlalinin cezası ne bunu öğrenebileceğimiz bir klavuz var mı ?

Böyle bir klavuz yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeVeL

Forumdaki konularin vslerin neden silindigini nerden ogrencez eger ogrencek bir yer yoksa bunu sizden talep ediyorum.

Silinen konuları konuyu açan arkadaşımız şikayet sistemi üzerinden yönetime ulaşarak silinme sebebini öğrenebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankarali1985

küfür edilmesini (aciktan olmasa da ) istemiyorum....

küfürlük bisey de yok aslinda yazdigimizda...

Biraz daha açık yazarmısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

forumda bazı moderatörler kafasına göre topic siliyor. Kurallara uygun bir topic olduğu halde. Kilitlemiyor bile, çünkü bahanesi yok silmek için.

Tüm yönetim kadrosu forum kurallarına dayanarak kurallara aykırı konuları gösterimden kaldırıyor bunun dışında bir konunun haksız yere silindiğini düşünürseniz şikayet sistemini kullanarak itirazda bulunabilirsiniz bu durumda konu tekrar incelenebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oLoRiN82

Basketbol bölümünde epey şey öğrendim bilgilerimi bir nebzede olsa aktarmaya çalıştım.. fakat artık bir moda gerçekten ihtiyacımız var. üst konu yapılması gereken konular oluyor 1 hafta sonra üst konu oluyor, adamın biri ana avrat kayıyor öğlen vakti akşam ancak forumdan uzaklaştırılıyor, gereksiz konular açılıyor silinmesi günler alıyor, şikayet etmezsek hiç silinmiyor ( şikayet etsek de arada konular kalıyor gereksiz ), ikili tartışmalar 100-150 mesaj devam ediyor buna bir dur denemiyor.. ben 4 ay üye + 2 ay misafir olarak 6 aydır takipçisiyim forumun. 6 aylık yani.. basketbol bölümünde daha eski olan arkadaşların söylediğine göre eskiden ado az çok ilgilenirmiş, o da banlanmış.. peki bu mod nasıl olmalı?

Bölümü kucaklayan, herkese sözü geçen sevilen biri olmalı. çünkü öyle olursa daha iyi bir şekilde yönetilebilir. ayrıca basketbol ve forum sistemi ile de biraz haşir neşir olmalı diye düşünüyorum. malum konuları silmek, değiştirmek, taşımak gibi roller üstlenecek gelecek mod arkadaşımız.

son olarak bildiğim kadarıyla mod olması gereken kişinin hiç ceza almamış ve uyarı puanı almamış olması gerek.. basketbol bölümünde daha 2 haftalık olan ve biraz göz gezdirirseniz gözünüze çarpacak olan DH BASKETBOL ODASI OSKARLARI adlı konu var.. orada basketbol bölümünde en çok aktif olan kişilerden ceza almış kişileri eleyip, kalan kişilerin isimlerini bize bildirirseniz biz de bunların arasından bir seçim yapıp size bildirirsek bu sorunu hallederiz diye düşünüyorum.

saygılarımla.

Ekleme: yardımcı olarak o en aktif üyeler listesini koyayım.

en aktif üyeler: drexler22, fuatturkrap, -Hakan-, quaking, slam+TÜRKİYE, the_MAD, robertpires, go_spurs_go, ballrry, __RayAllen20__, .Alp., srgnaau, sanctus diavolos, temizchannel, pau_gasoll, oLoRiN82(forumda oldukları sürece bu arkadaşlarımızın değerli yorumlarını her zaman görüyoruz)

Öneriniz için teşekkürler, durumu diğer arkadaşlarımla paylaşıp gerekli kararın en kısa sürede alınmasını sağlarım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

forumda bazı moderatörler kafasına göre topic siliyor. Kurallara uygun bir topic olduğu halde. Kilitlemiyor bile, çünkü bahanesi yok silmek için.

Tüm yönetim kadrosu forum kurallarına dayanarak kurallara aykırı konuları gösterimden kaldırıyor bunun dışında bir konunun haksız yere silindiğini düşünürseniz şikayet sistemini kullanarak itirazda bulunabilirsiniz bu durumda konu tekrar incelenebilir.

hızlı cevap işin teşekkürler. Dediğinizi yapıcam eğer bu tip bir şeyle tekrar karşılaşırsam.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LeVeL

Forumdaki konularin vslerin neden silindigini nerden ogrencez eger ogrencek bir yer yoksa bunu sizden talep ediyorum.

Silinen konuları konuyu açan arkadaşımız şikayet sistemi üzerinden yönetime ulaşarak silinme sebebini öğrenebilir

Konular bize ait degilse ne yapacaz. PM atip sahibine neden konu silindi diye sormak mi lazim. Böyle bir şeyin eksikligini hissettim ve sizden talep ediyorum. Alti ustu bir liste olusturulcak hangi bolum hangi konu ne sebeple silinmis kim silmis gosterecek. Bunu yapabilecek bir takiminiz oldugunu dusundugum icin bunu sizden talep ediyorum. Hem size hem uyelere faydali. Tabi degerlendirecek ve karar verecek olan sizsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 17 Haziran 2008; 2:06:53 >

• Sayın LeVeL;

Böyle bir liste yapılacak olsa dahi konuyu kimin sildiğini göremezsiniz. Konuyu kimin sildiğinin de bir önemi yok, konu silinmiş ise kurallar dahilinde bir yönetici silmiştir.
    Bu forumda her gün yüzlerde mesaj siliniyor ve her silinen mesaj / konu için böyle bir liste tutmamız ne yazık ki mümkün değil daha öncede söylediğim gibi sadece silinme sebebi öğrenilmek istendiğinde şikayet sistemi üzerinden irtibat kurarak sebebini öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Sayın LeVeL;

Böyle bir liste yapılacak olsa dahi konuyu kimin sildiğini göremezsiniz. Konuyu kimin sildiğinin de bir önemi yok, konu silinmiş ise kurallar dahilinde bir yönetici silmiştir.
    Bu forumda her gün yüzlerde mesaj siliniyor ve her silinen mesaj / konu için böyle bir liste tutmamız ne yazık ki mümkün değil daha öncede söylediğim gibi sadece silinme sebebi öğrenilmek istendiğinde şikayet sistemi üzerinden irtibat kurarak sebebini öğrenebilirsiniz.

Teknik olarak mumkun server a da ek yuk saglicak bisi degil uyari sistemi daha cok ek yuk sagliyordur.Bir suru sorgu var. Eger cok fazla silinmis konu oluyor diyorsaniz. Tümden geliriz bizde. Önce ana katagoriler sonra alt katagoriler. Örn Konu Dışı / Off Topic tıklanir sonra alt katagoriler acilir. İslemler takip edilerek silinen konu bulunur sebeb ogrenilir. Kim silmisin onemi yok dediginiz gibi.

Forumdaki uyelere bir sorun derim benim gibi isteyenler varmi. İlginiz icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 17 Haziran 2008; 2:35:08 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.