Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Üye profillerine girilemiyor.

Yazılımsal çalışmalar yapılırken bazen bu tür ufak aksaklıklar olabilir şuan herhangi bir sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

quote:

Yazılımsal çalışmalar yapılırken bazen bu tür ufak aksaklıklar olabilir şuan herhangi bir sorun yok.

Yukarıdaki hata devam ediyor ama aralıklarla. İşin ilginç tarafı konu açık kaldığı zaman bunu yapıyor olması. Kapatıp aynı konuyu tekrar açtığımda mesaj gönderebiliyorum.
  • BEN BİR COĞRAFYA KONU BAŞLIĞININ OLUŞTURULMASINI İSTİYORUM.BURDA BİLGİSAYAR DESTEKLİ COĞRAFYA VE TÜRKİYENİN HER BÖLGESİNDEN HER İLİNDEN KATILIMCILARIN KOYDUĞU FOTOĞRAF BÖLÜMÜ OLMASINI İSTİYORUM.BENCE ÇOK GEREKLİ.AYRICA TÜRKİYEDE ÜNİVERSİTE OLARAK COĞRAFYA BÖLÜMÜNÜN BULUNDUĞU YERLER DE ELE ALINABİLİR BU KONU BAŞLIĞINDA.ÜLKEMİZİ TANIMIYORUZ VE GIRGIR YAPACAĞIMIZA BÖYLE YARARLI ŞEYLER YAPARIZ.SAYGILARIMLA.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

1-Yobaz kelimesi uyarı verilebilecek bir kelimemidir?!!!!!!!! (Bknz.Türkçe Terimler Sözlüğü)

2-Yobaz kelimesi ban verilebilecek bir kelimemidir.?!!!!!!!!

3-Uyarı Listemde hiçbir şey yokken 4 gün uzaklaştırmayı hangi vasıfla bana kim vermiştir.?Halada görünmüyor yani resmi olarak aslında ben hiç ceza almadım..

4-Attığım mail ile kaldırılan cezam ertesi gün tekrar nasıl tekrar yürürlüğe sokulabilir.?

5-Bir konu silindikten 3 gün sonra o konudan bir üye ceza alabilirmi?

6-Forum Yöneticisi sıfatlı birisi kafasına göre bir üyeye ceza verebilirmi.?

7-Attığımız maillere neden bir Allah ın ulu cvp vermez.?

Bir zahmet cevaplarsanız sevinirim..

1- Kullanış amacına göre yaptırım uygulanıyor.
    2- 1. sorunuzun cevabı ile aynı
    3- Uyarı sistemi üzerinden değil normal uzaklaştırma almışsınız yani direk olarak 4 gün uzaklaştırılmışsınız bu tur uzaklaştırmalar uyarı sisteminde görülmezler, hangi vasıfla kimin verdiğine gelince herhangi bir yönetici yönetici olması vasfı ile vermiştir.
    4- Tekrar gözden geçirilmiş olabilir böylece yeniden cezanın gerekliliği konusunda hemfikir olunmuştur ve hesabınız tekrar kapatılmıştır
    5- Bir hafta geçse bile ceza alabilir.
    6- Yönetim kadrosundan hiç kimse kafasına göre ceza vermez ortak oluşturulmuş kurallar çerçevesinde cezalar belirlenir.
    7- Forumdestek@donanimhaber.com adresine gelen mailler geliş sırasına göre cevaplanıyor.

1-Laiklik düşmanı bir üyeye karşı kullandım bu kelimeyi..O üye ise bana dafelarca hödük gibi terbiyezice bir kelime kullandı onunlada yetinmedi ve tehdit etti (neyine güveniyorsa) hiçbirine sesimi çıkarmadım ve direk yönetime ilettim şikayetimi ama bu olaydan 3 gün sonra Yobaz dedim diye 4 gün ceza aldım..

2-Eğer uyarı sisteminden değilde normal olarak ceza aldıysam durum dahada vahim dahada içler acısı..Forumda millet birbrine neredeyse ana avrat sövüyor 4 gün ceza alıyor ben hakaret anlamına bile gelmeyen yobaz kelimesine 4 gün alıyorum...buyrun burdan yakın...bu nasıl bir kurallandırmadır, nasıl bir adalettir, nasıl bir çifte standarttır...

3-Buyrun size yobazın anlamı ::: yobaz kelimesinin sözlük anlamı bir düşünceye ya da akıma, başka bir tanesini tanımama derecesinde bağlanmaktır..

4-Bu yapılanda %100 katıksız art niyet vardır tarafıma...ama kimi kime şikayet ediceki..yönetimden 1-2 kişi takmış bana kafayı son 1 ayda sudan sebeblerle 3 kere ceza aldım...nolur bana şunu yapmışsındır bunu yapmışsındır demeyin..ne yaptığımı ne söylediğimi gayet iyi biliyorum...2,5 senedir DH deyim ve neyin nasıl işlediğini gayet iyi biliyorum..bilinçsiz bir adam değilim ve öyle komik cezalar verdiki yönetim resmen ....tir git bu forumdan der gibi...ayıptır 11-12 yaşında çocukmu sandılar bizi...bugüne kadar neler yaptığımızı neler konuştuğumuzu, birikimimizi gözardı edip böyle içler acısı şekillerde ceza verip hangi dürtülerini bastırıyorlar...resmen skandaldan başka birşey değil..hata bendeki forumu bu kadar ciddiye aldım...

5-Gözümde 1 gram değeri kalmadı forumla ilgili hiçbirşeyin..AÇtığım bütün konuları editleyip silmek istiyorum ama diğer insanlara haksızlık o yüzden zor tutuyorum kendimi...neyse daha fazla konuşmanın alemi yok..olmuş bitmiş birşey ama size birşeyler katmaya çalışan üyelerinize böyle davranmaya devam ederseniz işiniz zor..her inişin bir çıkışı vardır diyorum ve yazımı noktalıyorum..

saygılar sevgiler iyi forumlar...

• quote:

quote:

quote:

Yukarıdaki hata devam ediyor ama aralıklarla. İşin ilginç tarafı konu açık kaldığı zaman bunu yapıyor olması. Kapatıp aynı konuyu tekrar açtığımda mesaj gönderebiliyorum.

Artı olarak konu sayfaları garip garip şekillerde çıkıyor. garip şekiller harfler. Alakası olmayan şeyler.

http://forum.donanimhaber.com/m_24010773/mpage_2/key_//tm.htm#24198410
    http://forum.donanimhaber.com/m_22146257/mpage_39/key_/tm.htm

İki örnek mesela.

• quote:

1-Yobaz kelimesi uyarı verilebilecek bir kelimemidir?!!!!!!!! (Bknz.Türkçe Terimler Sözlüğü)

3-Uyarı Listemde hiçbir şey yokken 4 gün uzaklaştırmayı hangi vasıfla bana kim vermiştir.?Halada görünmüyor yani resmi olarak aslında ben hiç ceza almadım..

4-Attığım mail ile kaldırılan cezam ertesi gün tekrar nasıl tekrar yürürlüğe sokulabilir.?

o mantıkla "hödük" kelimeside uyarıyı hak etmiyor öyle değil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

quote:

o mantıkla "hödük" kelimeside uyarıyı hak etmiyor öyle değil mi?

Eline bir Tükçe sözlük alıp karşılaştır o zaman hangisi neyi hak ediyor daha rahat idrak edersin...Malum şahıs 6 aydır forumda ama maşallah 6 tane avukatı var..Ne bu samimiyet anlayamadım..Aynı mahalledemi oturuyorsunuz hepiniz..?

• Şikayet listem silinmiş yani sıfırlanmıs. Herkesin mi böyle sadece benim mi?
    Neden yapıldı acaba?
  • Akvaryum bölümü hala açılmadı acaba sonuç varmı? Yoksa henüz tartışılmadımı?
  • Dailymotion vidyolarını foruma koymak için code koyabilir misiniz acaba?
  • quote:

Artı olarak konu sayfaları garip garip şekillerde çıkıyor. garip şekiller harfler. Alakası olmayan şeyler.

http://forum.donanimhaber.com/m_24010773/mpage_2/key_//tm.htm#24198410
    http://forum.donanimhaber.com/m_22146257/mpage_39/key_/tm.htm

İki örnek mesela.

türkçe karakterlerin bozulması ile alakalı bir sorum programcı arkadaşımız ilgilenicektir

• quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

Şikayet listem silinmiş yani sıfırlanmıs. Herkesin mi böyle sadece benim mi?
    Neden yapıldı acaba?

Şikayetler belirli aralıklarla sıfırlanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

Akvaryum bölümü hala açılmadı acaba sonuç varmı? Yoksa henüz tartışılmadımı?

Daha öncede söylediğim gibi açılacak bir kaç alt bölüm var akvaryum bölümü açılacaksa o da bu bölümler ile beraber açılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Dailymotion vidyolarını foruma koymak için code koyabilir misiniz acaba?

Öneriniz gözden geçirilicek uygun görülürse eklenebilir
  • Yönetiler çok ama çokkk ilgisiz.
    Geçenlerde bi bölüme adamın biri çıplar herşeyi meydanda bir bayan resmi koymuş. Forumun adını kötü çıkarmaya yapılmış bir hareket. Şikayet ettim onlarca kişi kınadı. Fakat 1 saat geçti konu hala silinmedi. @Arda adlı yöneticiye söyledim o sildi. Ben söylemesem oradan sorumlu yöneticinin ruhu bile duymayacak...

Az önce biri bana hakaret etti. Şikayet ettim " acil " olarak seçtim. Fakat 15-20 dk oldu daha hiçbir hareket yok. O kelime orada duruyor. Olmaz böyle Dh büyükkeri olmaz!
  • quote:

1-Laiklik düşmanı bir üyeye karşı kullandım bu kelimeyi..O üye ise bana dafelarca hödük gibi terbiyezice bir kelime kullandı onunlada yetinmedi ve tehdit etti (neyine güveniyorsa) hiçbirine sesimi çıkarmadım ve direk yönetime ilettim şikayetimi ama bu olaydan 3 gün sonra Yobaz dedim diye 4 gün ceza aldım..

2-Eğer uyarı sisteminden değilde normal olarak ceza aldıysam durum dahada vahim dahada içler acısı..Forumda millet birbrine neredeyse ana avrat sövüyor 4 gün ceza alıyor ben hakaret anlamına bile gelmeyen yobaz kelimesine 4 gün alıyorum...buyrun burdan yakın...bu nasıl bir kurallandırmadır, nasıl bir adalettir, nasıl bir çifte standarttır...

3-Buyrun size yobazın anlamı ::: yobaz kelimesinin sözlük anlamı bir düşünceye ya da akıma, başka bir tanesini tanımama derecesinde bağlanmaktır..

4-Bu yapılanda %100 katıksız art niyet vardır tarafıma...ama kimi kime şikayet ediceki..yönetimden 1-2 kişi takmış bana kafayı son 1 ayda sudan sebeblerle 3 kere ceza aldım...nolur bana şunu yapmışsındır bunu yapmışsındır demeyin..ne yaptığımı ne söylediğimi gayet iyi biliyorum...2,5 senedir DH deyim ve neyin nasıl işlediğini gayet iyi biliyorum..bilinçsiz bir adam değilim ve öyle komik cezalar verdiki yönetim resmen ....tir git bu forumdan der gibi...ayıptır 11-12 yaşında çocukmu sandılar bizi...bugüne kadar neler yaptığımızı neler konuştuğumuzu, birikimimizi gözardı edip böyle içler acısı şekillerde ceza verip hangi dürtülerini bastırıyorlar...resmen skandaldan başka birşey değil..hata bendeki forumu bu kadar ciddiye aldım...

5-Gözümde 1 gram değeri kalmadı forumla ilgili hiçbirşeyin..AÇtığım bütün konuları editleyip silmek istiyorum ama diğer insanlara haksızlık o yüzden zor tutuyorum kendimi...neyse daha fazla konuşmanın alemi yok..olmuş bitmiş birşey ama size birşeyler katmaya çalışan üyelerinize böyle davranmaya devam ederseniz işiniz zor..her inişin bir çıkışı vardır diyorum ve yazımı noktalıyorum..

saygılar sevgiler iyi forumlar...

Kime karşı kullandıgınız bizi ilgilendirmiyor, forumda belli kurallar var ve bu kurallar her uye için geçerli. Daha öncede söylediğim gibi kelime değil kullaış amacınız önemli.

Yönetimde bazı kişilerin size takmış olmasına gelince yönetimdeki kişiler bir uyeye takıcak direk kişi ile uğraşıcak karakterde insanlar değildir, sadece forum kuralları uygulanıyor, bu nedenle kendinizi bu kadar özel hissetmenize gerek yok kuralları çiğneyen her uyeye belirli yaptırımlar uygulanıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Yönetiler çok ama çokkk ilgisiz.
    Geçenlerde bi bölüme adamın biri çıplar herşeyi meydanda bir bayan resmi koymuş. Forumun adını kötü çıkarmaya yapılmış bir hareket. Şikayet ettim onlarca kişi kınadı. Fakat 1 saat geçti konu hala silinmedi. @Arda adlı yöneticiye söyledim o sildi. Ben söylemesem oradan sorumlu yöneticinin ruhu bile duymayacak...

Az önce biri bana hakaret etti. Şikayet ettim " acil " olarak seçtim. Fakat 15-20 dk oldu daha hiçbir hareket yok. O kelime orada duruyor. Olmaz böyle Dh büyükkeri olmaz!

Şikayetlerin aşırı fazla olduğu bir ana denk gelmiş olabilir, ilgisizlikten kaynaklanmıyor bazı zamanlar müdahale edicek çok fazla konu oluyor ve bu nedenle gecikmeler yaşanabiliyor

• Hadi ona öyle diyelim. Onu zaten hallettik.
    Koskoca Dh formunda karşı tarafla tartışmak yerine şikayet butonunu kullanın diyorsunuz. Adam bana aptal dedi ve %1500 haksız. Şikayet ettim öncelik olarak acil seçtim. Fakat lanet olsun 1 saat oldu daha tık yok. Ondan sonra adam dalga geçmeye başladı. O mesajını da şikayet ettim hala birşey yok.
    Bu mudur yöneticilik ?
  • Bana kalırsa nick değiştirme olayı 1 le sınırlı kalmamalı.3 idealdir..Ben daha önce değiştirmiştim.Şuan yine değiştirmek istiyorum..Yada sadece bana özel bir değiştirme yapılabilinirse sevinirim..
  • Söylediğim gibi, yoğunluktan dolayı bu tur aksaklıklar olabilir, sonuçta er yada geç şikayet ile ilgilenilir ve hakaret eden kişi hakkında gerekli yaptırım uygulanır.

Yöneticiler her an her saniye forumda olması sizinde bildiğiniz gibi mümkün değil, sonuçta forum makineler tarafından yönetilmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.