Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ömer

Merhaba,

Maalesef ben hâlâ kullanıcı adım ve şifrem ile video.donanimhaber'e giriş yapamıyorum.
    Benden kaynaklanan bir sorun mu?

İyi Geceler.
    İyi Çalışmalar.

Anımsatma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

BENCE DH YE ÜYELİK ARTIK DAVETİYE SİTEMİYLE OLSUN

İpini koparan buraya üye oluyor.

Sadece konu dışı ve gereksiz mesajlar bölümüne girip, açılan konulara bakın.

Ciddiyetsizliğin bu kadarı olur. Örnek olarak link vermeme gerek yok.

Yarın sabah ne renk don giyeceğim diyerek konu açanlarla kim mücadele edecek?
    ( verdiğim örnek için özür)
    ---------
    300-350 bin civarı üyesi olan forumun ipi kaçmış.

• Kitap bölümü hakkında başvuruda bulunmuştum##kitap özetleri## diye açtığım konunun üst konu olması için ancak üst yönetim bunu çok saçma(kusura bakmayın ama öyle)reddetmiş, bu konu ile tekrar ilgilenilirse çok memnun olurum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Stacer_boY

Foruma Girdiğimde Resimdeki Gibi Bir Sorunla Karşılaşıyorum. Tarayıcı Olarak Firefox 3 Rc1 Kullanmaktayım .
     Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Firefox 3 henüz "Beta" sürümünde olduğu için bu tür sorunlarla karşılaşmak normaldir.Önerim; Tam versiyon çıkmadan Firefox kullanmamanız.

Rc1 Sürümü beta değil

Bu sorun bendede var.

• quote:

Orjinalden alıntı: ylcnsntrk

quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Stacer_boY

Foruma Girdiğimde Resimdeki Gibi Bir Sorunla Karşılaşıyorum. Tarayıcı Olarak Firefox 3 Rc1 Kullanmaktayım .
     Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Firefox 3 henüz "Beta" sürümünde olduğu için bu tür sorunlarla karşılaşmak normaldir.Önerim; Tam versiyon çıkmadan Firefox kullanmamanız.

Rc1 Sürümü beta değil

Bu sorun bendede var.

RC'nin manası "Release Candidate" dir.Bunun türkçe meali Yayın Adayıdır.Firebug kullanarak hataları rapor edebilirsin.Tam versiyonda bu hatalar kaldırılır..

Yani tam sürüm henüz çıkmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 29 Mayıs 2008; 0:01:49 >

• Kolay gelsin yönetici arkadaşlar,
    öncelikle bu kadar hareketli bir formu yönetimini yapmak zor başarılar diliyorum.
    Formda yeniyiz ve kuralları öğrenmeye çalışıyoruz. en büyük zorluk çektiğim konulardan biri pm attığım halde bakıyorum benim normal e mail adresine de uyrma ikazı geliyor. sanırım zamanla neden olduğunu öğreneceğiz.

Önerime Gelince;
    Bu kadar çok yoğun girişi olan formda sıcak satış yapmak isteyen firmalara daha fazla önem verilmesi gerektiğine inanıyorum. İkinci el konusunda ise tereddütlerim var. Bizler vergisini ödeyen ve faturalı ürün satan firmalarız.
    Ben firma adını yazıyorum ve hiç de uygun olmayan laflarla eleştirilebiliyorum. Bu kadar basit olmasa gerek. Eğer verilen bir ürünün daha sıcak fiyatı olması durumunda linkinin eklenmesi en azından dalga geçilmenin önüne geçebilir. Düiünsenize bir sıcak fiyat teklif etmişsiniz bir üye hiç umulmadık bir yerde daha hesaplı buluyor fiyat olarak ama bunu doğru kelimelerle anlatması gerekir. Bizim 80 tane gözümüz yok ama güzel olan bu tür fiyatların ortaya çıkarılması sonucu üyelerimizin daha ucuza mal almalarının sağlanması buna da sonuna kadar taraftarım.

Özellikle sıcak satış bölümünde yenilenme şu şekilde yapılabilir.
    iki yöntem birden uygulama;
    Birinci Yöntem;
    Bir bölümde üyeler sıcak olmasını istediği ürünleri talep eder ve talep doğrultusunda fiyat vermek isteyen firma sadece ürünün adı ile bir konu başlığı olarak yazarak ve ilk mesajda kendi fiyatı ve diğer gereki irtibat bilgilerini yazar. fiyat belki aynı konu başlığı altında diğer bir firma tarafından daha aşağı çekilir ve üyelere yarar.
    İkinci Yöntem;
    herhangi bir firma indirim yapmak istediği ürünün sadece adını konu başlığı olarak yazarak ve ilk mesajda kendi fiyatı ve diğer gereki irtibat bilgilerini yazar. fiyat belki aynı konu başlığı altında diğer bir firma tarafından daha aşağı çekilir ve üyelere yarar.

bu her ,ki yöntemde aynı anda uygulanır.

örnek ; konu başlığı AIRTIES RT-205 Kablosuz Modem
    Konuyu açan : eyupsultanlı
    Konu Detay mesajı : ......YTL (kdv dahil), havele'de % .... indirim .
    firma adresi ..............
    firma irtibat bilgileri
    vesaire.

Saygılarımıza
    Zeymer Bilgisayar

• quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultanlı

Kolay gelsin yönetici arkadaşlar,
    öncelikle bu kadar hareketli bir formu yönetimini yapmak zor başarılar diliyorum.
    Formda yeniyiz ve kuralları öğrenmeye çalışıyoruz. en büyük zorluk çektiğim konulardan biri pm attığım halde bakıyorum benim normal e mail adresine de uyrma ikazı geliyor. sanırım zamanla neden olduğunu öğreneceğiz.

Önerime Gelince;
    Bu kadar çok yoğun girişi olan formda sıcak satış yapmak isteyen firmalara daha fazla önem verilmesi gerektiğine inanıyorum. İkinci el konusunda ise tereddütlerim var. Bizler vergisini ödeyen ve faturalı ürün satan firmalarız.
    Ben firma adını yazıyorum ve hiç de uygun olmayan laflarla eleştirilebiliyorum. Bu kadar basit olmasa gerek. Eğer verilen bir ürünün daha sıcak fiyatı olması durumunda linkinin eklenmesi en azından dalga geçilmenin önüne geçebilir. Düiünsenize bir sıcak fiyat teklif etmişsiniz bir üye hiç umulmadık bir yerde daha hesaplı buluyor fiyat olarak ama bunu doğru kelimelerle anlatması gerekir. Bizim 80 tane gözümüz yok ama güzel olan bu tür fiyatların ortaya çıkarılması sonucu üyelerimizin daha ucuza mal almalarının sağlanması buna da sonuna kadar taraftarım.

Özellikle sıcak satış bölümünde yenilenme şu şekilde yapılabilir.
    iki yöntem birden uygulama;
    Birinci Yöntem;
    Bir bölümde üyeler sıcak olmasını istediği ürünleri talep eder ve talep doğrultusunda fiyat vermek isteyen firma sadece ürünün adı ile bir konu başlığı olarak yazarak ve ilk mesajda kendi fiyatı ve diğer gereki irtibat bilgilerini yazar. fiyat belki aynı konu başlığı altında diğer bir firma tarafından daha aşağı çekilir ve üyelere yarar.
    İkinci Yöntem;
    herhangi bir firma indirim yapmak istediği ürünün sadece adını konu başlığı olarak yazarak ve ilk mesajda kendi fiyatı ve diğer gereki irtibat bilgilerini yazar. fiyat belki aynı konu başlığı altında diğer bir firma tarafından daha aşağı çekilir ve üyelere yarar.

bu her ,ki yöntemde aynı anda uygulanır.

örnek ; konu başlığı AIRTIES RT-205 Kablosuz Modem
    Konuyu açan : eyupsultanlı
    Konu Detay mesajı : ......YTL (kdv dahil), havele'de % .... indirim .
    firma adresi ..............
    firma irtibat bilgileri
    vesaire.

Saygılarımıza
    Zeymer Bilgisayar

Bu konu ile ilgili yukarıda ecay arkadaşımızın hazırladığı detaylı bir yazı var.Bana çok ta mantıklı geldi.Sıcak fırsatlar bölümünde bu tür teklif usülü alışverişin yeri yok.Zaten tüm DH'nin bidiği gibi herhangi bir bilgisayarcıya gidip sizin vereceğiniz fiyattan alabiliyorsunuz.Kargo olmaması da çabası.Buna sıcak fırsat dersek her fiyata sıcak demiş oluyoruz.Saçmalık resmen
    Sıcak fırsatları DH üyeleri bulup DH üyeleri yayınlamalı.Herhangi bir firmayı temsil eden üyelerin sıcak fırsatta yeri yoktur(eğer gerçekten sıck fırsat değilse).Zaten yukarıdaki uzun yazıda arkadaş bunu kastetmiş ama ban korkusuna açıkça söyleyememiş.Çok kibar bir yazı

• quote:

Orjinalden alıntı: .Fatih:Sultan:Mehmed.

Kitap bölümü hakkında başvuruda bulunmuştum##kitap özetleri## diye açtığım konunun üst konu olması için ancak üst yönetim bunu çok saçma(kusura bakmayın ama öyle)reddetmiş, bu konu ile tekrar ilgilenilirse çok memnun olurum..
  • Dün bir mağaza Mp210 yazıcıları gerçekten mucize fiyata sattı..diğer arkadaş değişik ürünlerde benzer indirimler yaptı.. Düşünce anlaşılan DH üyelerinin indirimi olan yani hakiki sıcak olanların burada yayınlaması .. Bu ne demektir özetle anlamak sanırım çok basit.....
    Burası küresel bir dünyanın bir parçasıdır, reklamı zaten ancak parası bol olan şirketler yapar o da vergiden sayar.. Küçükler ise zaten böyle bir şey yapamaz. indirim değil dipfiyatdirim bile yapsa kimseye ruhu bile duyrulmaz. Mal almak isteyen tüketici "hani bir laf vardır ya televizyon mu insanları yönetir yoksa insanlar mı televizyonu" işte o televizyonu yönetenlerin güdümünde hareket etmek zorunda oldukları için de sunulan ne olursa olun aaaa ne kadar da sıcakmış deyip alır... Gariban Zühtü ise malım daha ucuz dese de bir işe yaramaz zra atı alan Üsküdar'ı geçmiştir.
    Özet rekabet elbet çok önemlidir ama ortamları sağlanmadığı zaman tekelleşme ve haksız rekabetlerin de ana kilidi olur.
    Ha şu ayrı konu bir mağaza malın fiyatını indiririr vebu arada DH ye reaklam veren bir firmanın işini baltalarsa o zaman diyecek tek lafım olmaz. Ne de olsa ticari anlaşma vardır.

Saygılarımızla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultanlı -- 29 Mayıs 2008; 14:16:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultanlı

Dün bir mağaza Mp210 yazıcıları gerçekten mucize fiyata sattı..diğer arkadaş değişik ürünlerde benzer indirimler yaptı.. Düşünce anlaşılan DH üyelerinin indirimi olan yani hakiki sıcak olanların burada yayınlaması .. Bu ne demektir özetle anlamak sanırım çok basit.....
    Burası küresel bir dünyanın bir parçasıdır, reklamı zaten ancak parası bol olan şirketler yapar o da vergiden sayar.. Küçükler ise zaten böyle bir şey yapamaz. indirim değil dipfiyatdirim bile yapsa kimseye ruhu bile duyrulmaz. Mal almak isteyen tüketici "hani bir laf vardır ya televizyon mu insanları yönetir yoksa insanlar mı televizyonu" işte o televizyonu yönetenlerin güdümünde hareket etmek zorunda oldukları için de sunulan ne olursa olun aaaa ne kadar da sıcakmış deyip alır... Gariban Zühtü ise malım daha ucuz dese de bir işe yaramaz zra atı alan Üsküdar'ı geçmiştir.
    Özet rekabet elbet çok önemlidir ama ortamları sağlanmadığı zaman tekelleşme ve haksız rekabetlerin de ana kilidi olur.
    Ha şu ayrı konu bir mağaza malın fiyatını indiririr vebu arada DH ye reaklam veren bir firmanın işini baltalarsa o zaman diyecek tek lafım olmaz. Ne de olsa ticari anlaşma vardır.

Saygılarımızla

Eyüp Bey söylediklerinizde haklısınız.Zaten sıcak fırsatlar bölümü açıklamasına bakarsanız ""firmaların size hazırladığı özel fırsatlar"" der.Fakat zaten herkesin her bilgisayarcıdan alabileceği fiyattaki ürünler burada listelenirse ""sıcak"" ve ""özel"" kelimesinin hiç bir anlamı kalmıyor.

Bir de şunu düşünün.Burada Türkiyenin en çok ziyaret edilen forumunu bilmeyen ne kadar bilişim şirketi var.Siz veya Star Bilgisayar(sadece örnek) burada istenilen ürüne anında indirim yaptığınızda bu forumu bilmeyen şirketlere haksız rekabet olmuyor mu?Çünkü aynı indirimi(distribütör fiyatları üzerinden) onlarda kendi ofislerinde yapabiliyorlar.Bu durum büyük şirketler(Vatan-Gold-Exa) için de haksız rekabet demektir.Ama sizin forumla bir anlaşmanız olsa buna kimse reklam dışında bir şey diyemezdi.

Zaten gerçekten sıcak fırsat ise elbette sizde yayınlayın.80 tane gözünüz yok belki ama size fiyatları gösterince de isyan etmenizin bir anlamı yok.DH üyelerinin üslubu başka konu.

Benim şahsi fikrim firma temsilcilerinin konu açmaması gerektiği.Firmayı alenen temsil etmeden özel üyeliğiniz ile girin ve fiyatı söyleyin.Bu durumda kimse bişey diyemez zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 29 Mayıs 2008; 17:52:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Bahsettiğim sorun ne zaman düzelecek?

Bir bilgi verin, hiç olmazsa. Ne zaman düzelebilir, programcınız ne zaman ilgilenir?

Yöneticiler denk gelir de uğrarlarsa konuya o zaman belki bir cevap yazarlar.

• Öğle 12 gibi "eddie yalan ettin bizi " adlı konum neden ve niçin silindi ? Ne açsam siliniyor artık bu seferki kabahatim neydi acaba ???
  • Ve ayrıca konu hakkında üyelerden bilgi almak ne oldugunu öğrenmek için konu açmak yasakmı ?
  • Neden bi sonraki mesajı atmak için 3 dakika beklemek zorundayız?Çok can sıkıcı bir durum en azından 1 dakika falan olabilir.3 dakika çok fazla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: matters

Neden bi sonraki mesajı atmak için 3 dakika beklemek zorundayız?Çok can sıkıcı bir durum en azından 1 dakika falan olabilir.3 dakika çok fazla..

ben de tam bu konu hakkında yazmak için girdim konuya..

FLOOD CONTROL BÜTÜN BÖLÜMLERDE 1 DAKİKA OLSUN LÜTFEN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • benim mesaj sayım artmıyor mesaj atmama rağmen.ilgililere duyurulur...!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugursanda

benim mesaj sayım artmıyor mesaj atmama rağmen.ilgililere duyurulur...!!!!!!!!!

Windows orjinal mi? Değilse hiç uğraşma.Bu site illegal paylaşıma ve kaçak windows'a karşı

İstersen google'da bununla ilgili bir çok şey bulabilirsin.Mesela rapidshare yazmak yasak bu sitede
  • İyi akşamlar forumda baktım ama belki de göremedim otomobil,motorsiklet gibi bölümler varken bisiklet gibi bir bölüm yok bu bölüm eklenebilir mi diğer biskletle ilgili forumaların kullanıcıları donanımhaber kullanıcıları gibi paylaşımcı ve yardımsever değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 31 Mayıs 2008; 5:25:07 >
  • İmze değiştirirken hata veriyor.
  • Konuyu 11gündür yönetici uğramıyor, garip..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.