Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda ciddi bir DİN BEZİRGANLIĞI durumu var.

Konu Dışı'nda fazlasıyla hissettiriyor kendini.
    Buna bir önlem alınmalı.

Her konuya "Bu haram, yapmayın, çarpılırsınız!" yada "Öbür tarafta yanıcaksınız kafirleeer" modunda yaklaşan kişilerle ilgili acil bir çözüm gerekli!

Forumun tadı tuzu kalmadı böyle adamlar yüzünden! Her konuyu din platformunda tartışma niyetindeler ve kendi gibi inanmayan insanlara direk saldırıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melyyh

sayın yonetici! kanayan yaram şu; 1 den fazla yerde oturum açılmasını engeleyemez misinz? yani benim evimde sürekli olarak oturumum açık ben başka bir yerden giriş yapıp daha sonra eve geldiğimde bana kullaıcı adı ve şifremi tekrar sormuyor. yani aynı anda 1 den fazla yrde oturum açabiliyoruz. buda sorunlar oluşturuyo. 2 kere benim yazmadığım mesajlar yazılmış bu yazılar kural dışı olsaydı forumdan uzaklaştırılmam hatta belkide atılmam söz konusu olabilirdi. bir yerden oturum açılnca bir önceki açılan oturumun kapatılması yazılımsal olarak sağlanamaz mı?

edit: birde , donanımhaber bültenine üye olamıyorum. kutuya mail adresimi yazıp , katılın butonuna basıyorum ve ardından haftalık donanımhaber bultenine kayıt oldunuz yazıyor. daha sonra '''noreply@donanimhaber.com.tr''' adresinden ''message delivery failure'' konulu mail alıyorum ve hiçbir yeni haber hakkında mail almıyorum. yardımlarınızı bekliyorum...

ya bi yardım etin lütfen. hala 2 problemimde çözülmedi

• şikayet ettiğimiz kişinin kaç gün ceza aldığını gün olarak almadıysa kaç uyarı puanı aldığını görmek isitiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak Murat

Forumda ciddi bir DİN BEZİRGANLIĞI durumu var.

Buna bir önlem alınmalı.

Her konuya "Bu haram, yapmayın, çarpılırsınız!" yada "Öbür tarafta yanıcaksınız kafirleeer" modunda yaklaşan kişilerle ilgili acil bir çözüm gerekli!

Forumun tadı tuzu kalmadı böyle adamlar yüzünden! Her konuyu din platformunda tartışma niyetindeler ve kendi gibi inanmayan insanlara direk saldırıyorlar.

dinsizlik bezirganlığıda var onlada ilgilenilsin ayrıca sen bmQ ile süresiz kadro dışı kaldıktan sonra mı bu hesaba geçtin merak ettim ?
  • Profil Bölümünde Grup üyeliği diye bir yer var nasıl aktif oluyor veya nasıl kullanılabiliyor.Ne işe yarıyor?
  • 3. şahıslara hakaretin cezası nedir?
  • Bilgi sızdırdım

Tüm forumlar >> [Yönetim] >> Toplantı Odası >> Öneri, görüş, tavsiye, fikir >> Foruma Yapılacaklar >>
  • Silkroad bölümüne mesaj atılmıyor. Tarayıcınızın gizlilik seviyesi üst düzeyde olabilir hatası geliyor.

Ayrıca hangi bölümüme ne kadar mesaj atılmış özelliğini ben de hiç göremedim.
  • Şu fotoğraf bulma oyunu neden üst konu anlamıyorum.

Ayrıca Eğitim Ve Sınavlar bölümü güzel olmuş ama KPSS Lisans, KPSS Önlisans, ÖSS, 6. Sınıf SBS, 7. Sınıf SBS, 8. Sınıf SBS diye altforumlar olsa daha düzenli olur bence.

Ayrıca şikayet sistemi yenilenmeli.

Mesela bir konuyu ya da mesajı 25 kişi şikayet ettiğinde silinsin konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 5 Ağustos 2008; 17:19:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: єянαη

şikayet ettiğimiz kişinin kaç gün ceza aldığını gün olarak almadıysa kaç uyarı puanı aldığını görmek isitiyorum

evet böyle birşey olursa iyi olur
  • forumun arama kısmı çalışıyormu acaba?. ne yazdıysam bulunamadı diyor. denemek için diablo yazıp oyun bölümünde arattım bulamadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Will

forumun arama kısmı çalışıyormu acaba?. ne yazdıysam bulunamadı diyor. denemek için diablo yazıp oyun bölümünde arattım bulamadı

Çalışıyor , düzeltildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

quote:

Orjinalden alıntı: Will

forumun arama kısmı çalışıyormu acaba?. ne yazdıysam bulunamadı diyor. denemek için diablo yazıp oyun bölümünde arattım bulamadı

Çalışıyor , düzeltildi

Çalışmıyor, felaket ötesi..
  •  Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

bu mesajı atan vatandaş ceza almamıştır..forumda sınırların gözden geçirilmesi lazım...

EDİT:adalet yerini bulmuştur..DH yönetimine teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavim204 -- 5 Ağustos 2008; 21:52:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

Script sorunu varmıs forumda.Bır yonetıyle gorustugumde soyledı.Yanlıslıkla verılmıs 2 uyarı puanım var.Ve yonetıcı arkadas script sorunu cozulunce duzeltıcez dedı.Ancak bır suredır bılgı alamadım.Ben script sorunun halledıldıgını sızden ogrenebılır mıyım sorun cozuldugunde?

• Forumda osur kaç,otogar kaç vb. sözcüklerden sonra "SS alındı" diye bir moda çıktı.Her konuda neredeyse bu sözcük geçiyor.
  • Şikâyet sistemine, üyeler için de bir "Cevapla ve Kapat" hazır cevabı eklenebilir mi?

"Şikâyetimizle ilgilendiğiniz için biz de teşekkür ederiz." gibi bir metin kullanılabilir. Böylece biz de zaman kazanmış olabiliriz.

Aslında şikâyet sistemi için birkaç önerim daha olacak ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Şu fotoğraf bulma oyunu neden üst konu anlamıyorum.

KEsinlikle katılıyorum.. forumun ne kadarı dahil ki o oyuna... oynamak isteyen güncel tutar oynar o oyunu .. üstte durmasnın ne anlamı var aylarca meşgul etti orayı o konu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: єянαη

quote:

Orjinalden alıntı: Burak Murat

Forumda ciddi bir DİN BEZİRGANLIĞI durumu var.

Buna bir önlem alınmalı.

dinsizlik bezirganlığıda var onlada ilgilenilsin ayrıca sen bmQ ile süresiz kadro dışı kaldıktan sonra mı bu hesaba geçtin merak ettim ?

Forumda Atatürk avatarının arkasında Allah'a ve Peygamberlere açıkça hakaretler edilen onlarca mesaj oluyor.yapılan sadece mesajları silmek,ceza yok.Atatürk ilkelerini imzasına yerleştiren kendinde cesaret bulup Fatih Sultan Mehmetten cumhurbaşkanının annesine kadar aklına gelene hakaret ediyor.saygılarımla.

• "HIZLI KONUŞMA SORUNUM VAR" diye bir başlık açana alttaki cevabı yazdığımda niye uyarı aldım acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: Galathil

Sen ulamaları söyleyemiyorsun o zaman tam olarak.
    Gerçi ulama olması önemli değil kelimeleri birleştirdiğinde hecelerin uyumu bile yetiyor.

ekmek almak,ar[ka]pı gibi...

Bu bence dilinin bozukluğundan kaynaklanıyor olabilir.Sık sık gazete oku kitap oku dergi oku.Yavaş müzikler dinle ve kendince eşlik et.
    Gün içinde yine o hızlı konuşma olayı başına gelirse o şarkıyı mırıldan içinden bir şekilde faydası olur.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.