Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce silinen , Pkk yandaşı siteyi şikayet edelim konusu hakkında.

Kimse ne küfür etti, ne siyasi propaganda yaptı, ne birbirini kırdı, ne dine laf edildi.. Ne polemik çıktı, ne kavga edildi, ne de sürtüşme yaşandı.

Okuyan duyarlı insanlar şikayet ediyordu. Bi arkadaş karşı geldi, döküman bulun ben göremedim illegal içerk dedi. Ona da döküman bulundu, al bak diye. Eğer forum kuralları çerçevesinde bir yanlışı varsa konunun , bilmek hakkımız diye düşünüyorum

Saygılar...
  • @Rajeesh bu üye böyle bir mesajdan sonra şikayet edildi ceza almadı nedense....

''bak zorla söyletmeyin adamı orda 40bin kişi var patlama oldu desen bomba var desen 40bin kişi napar biliyonmu? hem biz alana saat 4 te girdik patlama 10 da oldu o sıralar alt gruplar vardı örümcek beyinli yobaz seni

ayrıca o yazıda laik kelimesi hakaret olarak görmek pek dokunmadı dimi sana nasılsa arap aşığı feto yalakası bişeysin
    kıçımın müslümanı''

mesaja bakarmısınız...

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=586061

@Jackoba bu üye dün ard arda 10 tane siyasi içerikli ve kavga ortamı oluşturacak konu açtı her konusu silinmesi rağmen ve her konuyada bir sürü provakatif ve eleştiri sınırlarını aşan mesaj yazdı ceza almadı...

bu iki üyede bu ceza sisteminin yetersiz olması sonucu cesaret buluyorlar forumda hükümete,akp ye müslümanlara,dinlere,cumhurbaşkanına,başbakana,bakanlara hakaret meşru kılınmış gibi oluyor tamam konu siliniyor fakat hakaret edenler cezasız kalıyor...

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

alın bir örnek daha şikayet edildi mesaj bakalım ceza alacakmı muhtemelen almayacak hakaret serbest nasıl olsa ceza alırsa mesaj editlenecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavim204 -- 6 Ağustos 2008; 10:27:21 >

• Selam,

Arama moturu mu çalışmıyor acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alimdemir

quote:

Orjinalden alıntı: єянαη

quote:

Orjinalden alıntı: Burak Murat

Forumda ciddi bir DİN BEZİRGANLIĞI durumu var.

Konu Dışı'nda fazlasıyla hissettiriyor kendini.
    Buna bir önlem alınmalı.

Her konuya "Bu haram, yapmayın, çarpılırsınız!" yada "Öbür tarafta yanıcaksınız kafirleeer" modunda yaklaşan kişilerle ilgili acil bir çözüm gerekli!

Forumun tadı tuzu kalmadı böyle adamlar yüzünden! Her konuyu din platformunda tartışma niyetindeler ve kendi gibi inanmayan insanlara direk saldırıyorlar.

dinsizlik bezirganlığıda var onlada ilgilenilsin ayrıca sen bmQ ile süresiz kadro dışı kaldıktan sonra mı bu hesaba geçtin merak ettim ?

Forumda Atatürk avatarının arkasında Allah'a ve Peygamberlere açıkça hakaretler edilen onlarca mesaj oluyor.yapılan sadece mesajları silmek,ceza yok.Atatürk ilkelerini imzasına yerleştiren kendinde cesaret bulup Fatih Sultan Mehmetten cumhurbaşkanının annesine kadar aklına gelene hakaret ediyor.saygılarımla.

Söylememe gerek kalmamış teşekkürler.

• Arkadaşlar aylardır forumda belli yerlere girmeye çalışırken 404 hataları alıyorum en son profillere girerken bi hataya rastladım.Yine bazen site çok yavaş oluyor bu periyodik olarak gerçekleşiyor.Bu sanırım sunucuyla ilgili.

Ve en önemlisi ikinci el bölümünde ürün aramak istedim yazdığım halde sonuç bulunamadı diyor başka bi zaman buluyordu.çeşitli kombinasyonlarda bozukluklar gösteriyor aylardır bi üst konuyu seçmek gerekiyor veya bi alt konuyu bakıyorsun ertesi günü hiç aranmıyor....vs Bu olay beni bi gün kanser edecek daha demin arama yaptım sonuç bulunamadı diyor.

Forum yapısı zaten çok eski.Resim koyarkenki kodlar bile taaa fii tarihinden kalma şu anda hiçbir forumda kullanılmıyor....daha bir sürü şey.

Donanım forumunda seviyesiz paylaşım forumlarındaki gibi başka konular son derece gereksiz bişey ve sitenin seviyesini indiriyor.Her konuyu içeren bütün mesajları gugıl reklamıyla dolu ucuz forumlar vardır ya onlara benziyor forum ama burası kaliteli bi donanım forumu.Motorlu araçlar bölümü komple silinmelidir veya konu dışına taşınmalıdır.

Burdan site sahiplerine sesleniyorum artık bu forumun altyapısını komple değiştirme zamanı gelmiş de çoktan geçmiş.Tahmin ediyorum onlar da bunların farkındalar hatta web tasarımcı aranıyor falan diye ilan verilmişti o bunun için olabilir.Sanırım sorun eski altyapıdan yeni altyapıya verileri sorunsuz şekilde aktarmakta yaşanıyor bu yüzden forum güncellenemiyor.

• ATATÜRK DÜŞMANLARI VE YOBAZ TAKIMI GEREKEN CEZAYI ALMALI...

İMZALARINDA F.S.M ye SIĞINANLAR ,ORTALIĞI PROVAKE EDEREK ATA'MIZA ,CUMHURİYETİ'MİZE ,ASKERİMİZE KÜFÜR EDİP SÖVEBİLİYORLAR.

UTANMADAN GELİP BİRDE ŞİKAYET EDİYORLAR..

İMZAYLA ATATÜRKÇÜ OLMADIK,O'nun GİBİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ İÇİN ATATÜRK'çü OLDUK...
  • ''f5 değil fenerbahçe '' adlı bir konu açmıştım. akıllının biri şikayet etmiş. 3 uyarı puanı aldım. nedir bu saçmalık önüne gelen herşeyi şikayet eder oldular , başkalarının arkasını gözetlemekten kendi işlerini yapamıyorlar heralde. adminlerin buna dur demesi lazım, her şikayete uyarı puanı vermek zorundalarmı? ayrıca konuyu açtığım arkadaş yani bir konuda ''f5 değil fenerbahçe'' diyen arkadaşta pmden kendisi bile gülerek nasıl bi yanlış anlama yaptım böyle dedi. ama adminler saolsun iyi niyetle açılmış konuyu bile uyarı puanı ile ödüllendirdiler.

buyrun anlamayanlar için konuyu veriyorum.http://resim.donanimhaber.com/m_25367299/mpage_4/key_//tm.htm#25375934

her şikayete bu ceza verilmek zorundamı bunu merak ediyorum. şikayetin sebebini bile okuduğunuzdan emin değilim. gereksiz şikayet edenlerin ceza puanı alması lazım yada her şikayetin ceza ile sonlandırlması gerekmez...

Ayrıca konu Gun beye iletilmiştir umarım derdimi anlatabilmişimdir.

• Öncelikle Evcil Hayvanlar Bölümünü açtığınız için bütün donanımhaber yetkililerine teşekkür ediyorum.Evcil hayvanlar bölümünde mesaj sayısı artmıyor acaba nedenini öğrenebilirmiyiz?Bu bölüm üzerinde yoğunlaşmak istiyorum çok vakit geçiriyorum fakat mesaj sayısı artmıyor.Gereksiz bir bilgi paylaşımı yokki daha yararlı bilgiler ve sorulara cevaplar veriliyor.Benim düşüncem post sayısının artması şeklinde.Ayrıca Bölümde konu hazırladım üst konu olması için bölümde duran yöneticiye pm attım ilgilenilmedi ve cevap verilmedi siz ilgienirseniz çok memnun olurum.

Saygılar
  • Forumda her konuyu siyasete ya da inanç tartışmasına çeviren 3-5 arkadaş var.Bu konu ile ilgili ne yapmayı düşünüyorsunuz?
  • Dil ile konu olan grubumuzun üst konu yapılmasını istiyoruz.
    imzamdaki grub. ilgilenirseniz sevinirim
  • Yöneticileri eleştirmeyi sevmiyorum ancak, her konuyu kapatmalarımı lazım, bir yöneticide konunun içeriğini anlamaya çalışsa ne kaybeder.
    Ülke sorunları hakkında yorum yapamayacakmıyız. Bir rektör konusunda bile düşüncelerimizi ifade edemeyecekmiyiz.
    Yani her şikayet edilen konuyu öyle kafadan silmeyin, bir içeriğine bakın bir mesajlara bakın, kötü içerikli, aşağılayıcı, tahrik eden mesajları silin.
    O mesajları atanlarada cezai işlem uygulayın.

Şimdi çıkıp bana demeyin biz konudaki mesajları inceliyoruz ona göre yaptırım uyguluyoruz.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_25400789/mpage_1/key_//tm.htm#25402521

Konusunda girdiğim entry "sky__walker" tarafından silinmiş üstelik ne şahısa hakaret nede başka birşey var sadece köpek türü hakkındaki yorumum var.Yöneticilerin önüne gelen konuyu silmesine izinmi var ? Mesajımın geriye gelmesini ve sky_walker'la gerekenin konuşulmasını ve yapılmasını rica ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim204

mesaja bakarmısınız...

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=586061

bu iki üyede bu ceza sisteminin yetersiz olması sonucu cesaret buluyorlar forumda hükümete,akp ye müslümanlara,dinlere,cumhurbaşkanına,başbakana,bakanlara hakaret meşru kılınmış gibi oluyor tamam konu siliniyor fakat hakaret edenler cezasız kalıyor...

alın bir örnek daha şikayet edildi mesaj bakalım ceza alacakmı muhtemelen almayacak hakaret serbest nasıl olsa ceza alırsa mesaj editlenecektir...

bu tür konulara ve sözlere ceza verilmez.bunlar sadece kurallarda yasak.uygulamada en fazla konu silinir.forumun hit alması için saatlerce duran ve yasak olan konuları silmiyorlar.dün öğlen açılan konulardan sonra ve akşam ki siyasi konulardan sonra buna eminim.

şimdi bir yönetici laf söyler bunu yazdığım için ama cevap yazmadan önce elini vicdanına koysun ve diğer konuları araştırsın.ben birçok konuda yöneticileri savundum ve yine savunurum ama bu konuda kesinlikle böyle düşünüyorum.

• Şimdiye kadar forumda kitlenen kapanan konum ya da ( 1 tane sıcak fırsatlarda kapanmıştı yanlışlıkla o da ) olmadı. Ve hep adminlere hak verirdim yani üye herşeyi doğru yaptıktan sonra niye konu kitlensin niye birisi uyarı alsın niye banlansın.

http://forum.donanimhaber.com/m_25394650/mpage_1/key_/tm.htm

ama az önce 2.sayfaya ulaşan konum aşağıda ki sebepten dolayı kitlendi. Anlam veremiyorum, burası bi forum sonuçta. İşçilerin çalıştığı bi firma ya da herkesin birşeyler kazandığı bi yer değil. Benim birşey kazanacak olmamdan resmen rahatsız olundu ki daha kazanacağım kesin bile değil. Bu forumun sahipleri forumdaki üyeler sayesinde reklamlardan milyarları kazanırkende üyeler hiç bir çıkar sağlamıyor

konunun kapanma sebebi =

quote:

Belli bir kesim insan bundan çıkar sağlarken belli bir kesim çıkar sağlayamadığı için kilitlenmiştir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

Şimdiye kadar forumda kitlenen kapanan konum ya da ( 1 tane sıcak fırsatlarda kapanmıştı yanlışlıkla o da ) olmadı. Ve hep adminlere hak verirdim yani üye herşeyi doğru yaptıktan sonra niye konu kitlensin niye birisi uyarı alsın niye banlansın.

http://forum.donanimhaber.com/m_25394650/mpage_1/key_/tm.htm

ama az önce 2.sayfaya ulaşan konum aşağıda ki sebepten dolayı kitlendi. Anlam veremiyorum, burası bi forum sonuçta. İşçilerin çalıştığı bi firma ya da herkesin birşeyler kazandığı bi yer değil. Benim birşey kazanacak olmamdan resmen rahatsız olundu ki daha kazanacağım kesin bile değil. Bu forumun sahipleri forumdaki üyeler sayesinde reklamlardan milyarları kazanırkende üyeler hiç bir çıkar sağlamıyor

konunun kapanma sebebi =

quote:

Belli bir kesim insan bundan çıkar sağlarken belli bir kesim çıkar sağlayamadığı için kilitlenmiştir.

Kitlenme sebebi saçmalık.Herkez aynı çıkarı sağlayabilir.Kimsenin elini kolunu bağlayan yok.Herkes kendine kod alıp mesaj isteyebiliyor.Bir kısım değil yani

• biraz önce konum kapandı önemli değil ama şikayetim bu:

Forumda 18 yaşından küçük hiçkimseye saygı yok.!Montla .... yı yasaklayan DH adminleri Şu bebe-küçük-yat uyu-sütünü iç-ne iş yapıyorsun pc de?-okullar açılsın-okullar 8inde açılıyor-okullar niye kapandı ki? gibi terbiyesizce laflar var ve hiçbiri yasak değil!.20 yaşındada olsam 40 yaşındada olsam hiçbir küçüğüme söylemezdim bul lafları kendinizden utanın yazık be!
  • Kendi profilime giremiyorum

" Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/showProfile.asp, line 190 "

Niye böyle seyler oluyor?..
  • bir konuda şakasına hepimiz öleceğiz yazıyorum ve 1 uyarı alıyorum. bunun mantığı nedir?
  • YA ADMIN ARKADASLAR SIKAYETIM SU ...
    _
    BENIM 3 KULLANICI HESABIM VARDI BIRISI PASIF DIGER IKISIYLE FORUMDA KONU ACIYORDUM BUNLAR RİZE_ATTACK LAZBAY VE RİZEATTACK DI DUN HIC BIR OLAY YAPMADIGIM HALDE RIZE_ATTACK VE LAZBAY HESAPLARIM BANLANDI HER NEYSE NEDENINI OGRENMEK ICIN PASIF KULLANICI ADIMLA RIZEATTACK LA GIRIS YAPTIM HEM NEDENINI SORDUM SIKAYET BUTONUNDAN CVP BEKLERKEN KONU ACTIM IKINCI ELDE TELEFONUMU SATMAK ICIN HER NEYSE ELEMANIN BIRI ATLADI BUNU RIZE_ATTACK SATIOR BU ALETI SEN FAKE SATICISIN DIYE GEREKSIZ SEYLER YAZDI NEYSE ADAMIN BAN YEMSI GEREKIRKEN BI BAKTIM BEN BAN YEMISIM BEN SIMDI NE YAPIYIM HER TURLU HAKLI OLDUM MEVZUDA 3 KERE BAN YEDIM HIC BIR KURAL DISI EYLEM DE BULUNMADIGIM HALDE ADMIN ARKADASLAR BEN ISRARLA BU DURUMUN NEDENINI OGRENMEK ISTIYORUM ARTIK SAHSI SORUNLARINIZ VAR BENLE GIBIME GELMEYE BASLADI BASKA BI MANTIK URETEMIYORUM LUTFEN BIRISI CIKSIN NEDENI SU DESIN EYW KARDESIM HAKLISIN BANN LADIGINDAN DOLAYI DIYEYIM AMA OYLE BI NEDEN YOK SUREKLI ONLINE OLDUGUM SITEDE ILLAMA CEKIP GIDELIM MI HAKSIZLIGA UGRAYIP BUMUDUR YANI ..

• quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

''f5 değil fenerbahçe '' adlı bir konu açmıştım. akıllının biri şikayet etmiş. 3 uyarı puanı aldım. nedir bu saçmalık önüne gelen herşeyi şikayet eder oldular , başkalarının arkasını gözetlemekten kendi işlerini yapamıyorlar heralde. adminlerin buna dur demesi lazım, her şikayete uyarı puanı vermek zorundalarmı? ayrıca konuyu açtığım arkadaş yani bir konuda ''f5 değil fenerbahçe'' diyen arkadaşta pmden kendisi bile gülerek nasıl bi yanlış anlama yaptım böyle dedi. ama adminler saolsun iyi niyetle açılmış konuyu bile uyarı puanı ile ödüllendirdiler.

buyrun anlamayanlar için konuyu veriyorum.http://resim.donanimhaber.com/m_25367299/mpage_4/key_//tm.htm#25375934

her şikayete bu ceza verilmek zorundamı bunu merak ediyorum. şikayetin sebebini bile okuduğunuzdan emin değilim. gereksiz şikayet edenlerin ceza puanı alması lazım yada her şikayetin ceza ile sonlandırlması gerekmez...

Ayrıca konu Gun beye iletilmiştir umarım derdimi anlatabilmişimdir.

bu konu neden açılmış merak ediyorum. ne ilgilenen var nede bakan. eğer sorunuma çözüm bulunmayacaksa bu konununda burada durmasına gerek yok bence. en azından buraya baktığınızı belli edecek bir şey yapın, mesajıma cevap yazın. demekki bizim buraya yazdığımız yazılar havaya gidiyor

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.