Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce bir post yolladım.. Fakat ortada yok! Konudan cıktım, enson mesaj atan benim kullanıcı adım. Bölüme baktım aynı şekilde. Konuya bakıyorum ortada mesaj yok ??
    Bunun sebebi nedir?

Ayrıca birkaç haftaya kadar yazılan hersorunla ilgli olarak birtakım yöneticilerimiz direk cevap veriyordu. Bu bu aralar yok. Birsürü sorun yazılıyor,cevap yok. Sanırım tatildeler
  • Mesajlarını göremeyen arkadaşlar Cevapla ya da Alıntı butonlarını kullanarak gönderdikleri mesajları görebilirler. Açılan konular silindi olarak görülüyor ve tekrar açmanız gerekiyor. Silinmiştir o konular.
  • Alaka nedir anlamadım. Mesaj şuan gözükmüyor, Alıntı yapınca aşağıda görebiliyorum. Çok entresan,ne düşünüyorlar acaba?
  • Pes doğrusu.
    Site içersinde arama yapamıyorum.Yapsamda düzgün sonuç vermemekte.

İnanın siteden yapacagım aramayı Google dan yapınca daha iyi sonuç veriyor.Örneğin

Örneğin:
    Site:donanimhaber.com ARANILACAK
    Daha iyi sonuç veriyor.
  • Biraz önce sitenin yaşadığı sorun hakkında bir açıklama yapılacak mı?İyi çalışmalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Biraz önce sitenin yaşadığı sorun hakkında bir açıklama yapılacak mı?İyi çalışmalar

+911
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

Pes doğrusu.
    Site içersinde arama yapamıyorum.Yapsamda düzgün sonuç vermemekte.

İnanın siteden yapacagım aramayı Google dan yapınca daha iyi sonuç veriyor.Örneğin

Örneğin:
    Site:donanimhaber.com ARANILACAK
    Daha iyi sonuç veriyor.

Cern diye aratıyorum sadece konu dışında. Sonuç bulamıyo.

O kadar çok konu olmasına rağmen.
  • arama kısmı tamamen iflas etmiş,
  • onaylıyorum ama iflas etmemiş, yitik yani göstermelik (çalışır gibi gösterip, çalıştırmamak.)

forum yaz tatilini moduna girmiş sanıyorum. pek iyi görünmüyor durumlar.
    acil şifa gerek..

radikal kararlar alınamıyor, bence büyük bir toplantı yapılsın derim. nacizane önerim..
  • ya birakan bosuna yaziyoruz kimse ilgilenmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

İnanamıyorum verdiğim tepkiye karşılık ceza puanı yedim.Lütfen gerekeni yapın.Yöneticilerin kişisel düşünceleri yüzüden ceza puanları alıyoruz konularımız siliniyor ve yakında banlanacağız...

arkadaşım msnde olan olay yüzünden 3-4 uyarı puanı ile geçiştirilebilcek bir konudan 10 gün ban yedi.
  • Merhaba, kuzenimin hesabında yazıyorum, Kerian nickli üyeden şikayetçiyim sürekli beni sinirlendiriyor lütfen yönetim olarak bir mesaj atın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yélda

Merhaba, kuzenimin hesabında yazıyorum, Kerian nickli üyeden şikayetçiyim sürekli beni sinirlendiriyor lütfen yönetim olarak bir mesaj atın

Şikayet et, butonunu kullanın ve verdiği rahatsızlığı dile getirin. Yardımcı olacaklardır.
    />
  • Şikayet ettim, oda kuzenimin hesabını kullandığım için şikayet etti, eğer bu hesap ceza alırsa kötü şekilde bozuşucağız bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yélda -- 8 Ağustos 2008; 23:25:43 >
  • :::::::Bu konu sizce Uyaı Puanı gerektirirmi?????

konu dışına açılmış konu..savaş çıkmış onun haberi siyasete mi giriyor?ki günde 50 tane siyaset konusu açan üyeler var yasak olduğu halde şikayet edildiği halde uayrı almıyorlar...

saat 00:25 teki haberi son dakika olarak 00:45 te verdim forumda kimsenin haberi yokken kural dışı konu diye uyarı vermişler gözünün üstünde kaşın var diye uyarı verecekler..

• Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=21827

Pencereyi kapa ?
  • Merhaba,
    Profilim bölümünde arkadaşlarım diye bir eyr var, Hiç tanımadığım kişiler arkadaşım olarak gözüküyor,

Bu kişiler nasıl eklenmiş? Nasıl silebilirim?
  • forumda bazı yerde ingilizce kelimeler kullanılıyor,

[Off Topic] ve Sinema ve Anime bölümündeki mesajlarda "Spoiler" özelliği gibi. Her mesajdaki "quote" özelliği gibi. Böyle birkaç şey daha var, bence bunları Türkçe yazmak daha güzel olur.
  • _ahmet_
    Bu kişiler sizi arkadaş olarak ekliyor. Sizde kabul ediyorsunuz..

Ekleme Butonu ;

Size Adres Defteri olarak geliyor, kabul ediyorsunuz ki arkadaşınız olarak gözüküyor...

KırıkKılıç
    Güzel fikir,yöneticilermiz ilgilenirse daha da güzel olur..
  • Konuyu şikayet ettim.
    Sebep; Hiç kimsenin ilgilenmemesi.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.