Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu mesaj atma süresi niye bu kadar alakasız. 5 dakika gösteriyo ama 3. dakikaya indiğinde yenile yapınca mesaj gidiyor. Forum ile kendi bilgisayarımızın zamanı uyuşmadığından mı yoksa forum serverlarının zamanı birbiriyle uyuşmadığından mı?
  • Telefonuma gelmesi gereken onay kodu hala gelmedi.
    Foruma sadece 'hızlı cevap' ile birşeyler yazabiliyorum.
    Gerek mail (forumdestek) gerekse arkadaşın hesabından girmek yoluyla derdimi anlattım fakat ilgi çekemedim yada yoğunsunuz sorunu çözmeye çalışıyorsunuz. Sorun ne zaman çözümlenecektir ?

Özetlemek gerekirse şuan

* Normal cevap yazamıyoum
    * Alıntı yapamıyorum
    * Konu açamıyorum
    * Yolladığım mesajların üstünde de onay bekliyor diye birşeyler çıkıyor.
    * Profilime bakamıyorum.
    * PM kutuma bakamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Ya bu mesaj atma süresi niye bu kadar alakasız. 5 dakika gösteriyo ama 3. dakikaya indiğinde yenile yapınca mesaj gidiyor. Forum ile kendi bilgisayarımızın zamanı uyuşmadığından mı yoksa forum serverlarının zamanı birbiriyle uyuşmadığından mı?

Serverlardan kaynaklı bir uyuşmazlık
  • Birde üyeliklerde hala sıkıntı varmış. İç sunucu hatası vermeye başlamış bu seferde.
  • quote:

S4HİN

Arkadaslar imzam nedeniyle her ahfta 1 uyarı ay sonundada uzaklastırma alıyorum ama kesinliklede imzamı degiştirmedim.

Dogal olarak mod arkadas gene uyarı verdi.

arkadaşlar bu adam sizlerle dalga geçiyor bu nedir yahu. aynı hatadan ötürü 4-5 kez uyarı alınınca 90 gün uzaklaştırma falan yapılamazmı. ayrıca kışkırtma amaçlı siyasi konu açanlarıda direk 30 gün uzaklaştırılsa forum temizlenmiş olur
  • Pokémon bölümüne yönetici olabilir miyim? Geçenlerde Popmundo'ya yönetici alındığında yazmıştım ama bölüm pasif gibi bir cevap almıştım. Bugün Yugioh bölümüne de yönetici atanmış ve o bölümde günlük atılan mesaj 25-30. Poké bölümünde bulunan yeni oyun ile iyice canlandı bölümümüz. Sonuç bekliyorum.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_25575031/tm.htm linkteki konuda K@D!R alı kulanıcı diğer bir kullanıcıya ağır küfür etmektedir umarım yönetim gereken cezayı verir

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ferfecir

Telefonuma gelmesi gereken onay kodu hala gelmedi.
    Foruma sadece 'hızlı cevap' ile birşeyler yazabiliyorum.
    Gerek mail (forumdestek) gerekse arkadaşın hesabından girmek yoluyla derdimi anlattım fakat ilgi çekemedim yada yoğunsunuz sorunu çözmeye çalışıyorsunuz. Sorun ne zaman çözümlenecektir ?

Özetlemek gerekirse şuan

* Normal cevap yazamıyoum
    * Alıntı yapamıyorum
    * Konu açamıyorum
    * Yolladığım mesajların üstünde de onay bekliyor diye birşeyler çıkıyor.
    * Profilime bakamıyorum.
    * PM kutuma bakamıyorum.

Sorun halledilmiş. Teşekkür ederim...

• Saltuk bey size bişe sorucam bi konu açmak istiyorum bunun konusuda köpekler olacak köpeklerle ilgili konu bulamadım ama varsa siz bana bildirirseniz sevinirim. Ama yoksa ben açmak istiyorum.Bununla ilgili bana mesaj atarmısınız?? Saygılar...
  • quote:

Bir ara forumda, hangi bölümde ne kadar mesaj attığımızı,hangi bölümde daha aktif olduğumuzu yüzdelerle gösteren bir uygulama vardı. Bu uygulama tekrarlansa olur mu ?

Tekrarlanmış teşekkürler..

quote:

Profil ayarları kısmında

' Profilimi gizle ' özelliğinin hemen altına, 'Profilimi arkadaşlarım görebilsin' diye bir sekme ve özellik olsa fena olmazdı hani. Böylelikle forumdaki arkadaşlarım kısmının özelliği de artmış olurdu.

Çok gerekli birşey değil gerçi ama hatırlatayım dedim tekrar.

(:

• quote:

quote:

Bir ara forumda, hangi bölümde ne kadar mesaj attığımızı,hangi bölümde daha aktif olduğumuzu yüzdelerle gösteren bir uygulama vardı. Bu uygulama tekrarlansa olur mu ?

Tekrarlanmış teşekkürler..

(:

Ama herkes bilmiyor nasıl görüleceğini. Mesela gereksizlerdeki konudan öğrendim ben. Herhangi bi yerde yazmıyordu bunun linki. Ayrıca ID bilindiği zaman öğrenebiliyoruz ve forumdaki bölümlerin IDlerinin ne olduğu muamma. 287 yazıyorum. Otomobil çıkması gerekirken alakasız bi yer çıkıyor. Neresi olduğu belli değil ve benim mesajım yok görünüyor(Otomobil bölümünden çıkmıyorum nerdeyse) .

• sanırım bu konuya bakan yok

mesaj yazdığımda [onay bekliyor] diyor ayrıca konu açamıyorum 3 gündür şikayet ediyorum ama nafile
  • Pokémon bölümüne yönetici olabilir miyim? Geçenlerde Popmundo'ya yönetici alındığında yazmıştım ama bölüm pasif gibi bir cevap almıştım. Bugün Yugioh bölümüne de yönetici atanmış ve o bölümde günlük atılan mesaj 25-30. Poké bölümünde bulunan yeni oyun ile iyice canlandı bölümümüz. Sonuç bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emure

uzun birşey yazıyoruz gönder diyoruz 3dk bekleme süresi diyo geri gidiyoruz yazdıklarımız gidiyor düzeltirmisiniz şunu

hiç bir işlem yapmadan sürenin dolmasını bekleyip süre dolduğunda F5 yaparsanız mesajınız kaybolmadan gönderilir

quote:

Profil ayarları kısmında

' Profilimi gizle ' özelliğinin hemen altına, 'Profilimi arkadaşlarım görebilsin' diye bir sekme ve özellik olsa fena olmazdı hani. Böylelikle forumdaki arkadaşlarım kısmının özelliği de artmış olurdu.

Mantıklı bir Öneri, Yönetim kadrosu tarafından uygun görülürse programcı arkadaşlar fırsat buldugunda yapılabilir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Konu dışında alakasız konular görmekten bıkmış durumdayım.Sürekli şikayet ediyorum ama yenileri açılıyor.Böyle giderse şikayet etmeyi de bırakmayı düşünüyorum.Allah aşkına söyler misiniz Konu Dışı'nda Futbol konusunun, yazılım konusunun işi nedir?Donanım konusunun işi nedir?Sırf buraya giren üye sayısı fazla diye her konuyu buraya açan üyelere özel bir yaptırım uygulanmasını bekliyorum sizden.Aksi takdirde şikayet sistemini kullanmayı keseceğimi de bildirmek istiyorum...

konu dışı ile alakasız her konu bölümden taşınıyor bu tür konuları bilerek ve ısrarla bu bölüme açan kişilerede gerekli yaptırımlar uygulanıyor

quote:

Orjinalden alıntı: gurci

merhabalar...

bir öneri daha: konular kapanınca hani yetkili olmayan göremezmi ne (anladınız siz onu) öyle bi sayfa geliyo ya karşımıza orda konu içeriği gözükmüyo ama geri gelip başlığın üstüne mause u getirince içindeki yazıların bir kızmı görünüyo.bu engellenemezm mi?

Bunu engellemek için ön izleme özelliğinin tamemen kapatılması gerekiyor ki zaten bu o kadarda önemli bir ayrıntı değil.

quote:

Orjinalden alıntı: Börtü

2 mesaj arasındaki sınır ya üyelik tarihi yada rütbeye göre şekillensin 1 dakkadan fazla oldumu çekilmiyor başka forumlarda takılmaya başladım kanser edicek bu sayaç beni her mesajımda çıkıyor.

Eğer bu konuda bir çalışma yaparsanız sevinirim birçok üyede bundan şikayetçi.

Ne yazıkki byle bir uyglamaya şuan için gidemiyoruz. bununla ilgili açıklamalar daha öncede yönetim tarafından yapıldı ve bu sürenin düşürülmeyeceği belirtildi

• quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

Şikayet edilen vatandaşların yerine konunun çizilmesi..

Konu ile alakalı olmayan siyasi şeyler yazılan arkadaşlara ceza verilmezken,olan konuyu açana oluyor..Neden o adamlar çizilmiyorda konu çiziliyor anlamış değilim..

Yanlış Dh yanlış..Bazen çok şaşırıyorum ve birilerinin ciddi manada korunduğunu düşündükçe forumdan soğuyorum..

Konu başlı başına incelendikten sonra kilitlenme veya silinme kararı alınıyor, konu içindeki provakör uyelerde yaptıkları ihlallere göre uyarı yada direkt olarak uzaklaştırma alıyorlar bu konuda bir endişeniz olmasın, yeterli görmediğiniz bir yaptırım oldugunda şikayet sistemi üzerinden ayrıntılı bilgi vererek ulaştırsanız ilgili konu yada ceza tekrar incelenir zaten

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Ya lütfen konu dışındaki üst konular artık toparlansın ben ve benim gibi çok giren birsürü üye var artık scroool yapmaktan bi hal oluyo insan... forum herşeyi düzene sokuyo .. her konuyu kategorilere ayırıyo ama konu dışının üst konular afedersiniz pişmaniye gibi dağınık duruyo... artık ilgilenme zamanı gelmedi mi yapmayın etmeyin bu kadar zor olmamalı... yapacağıunız (artık programcı arkadaşlar yapıyo heralde) yanına artı (+) koyup açılıp kapanabilir bi hale getirmek.... üst konuları hergün görmek zorunda değiliz ki ? Ama örneğin kapatması davası konuları açmak yasak diye üst konu olur tamam bunu hariç tutarsınız her açılıştıa görülür ama reism yarışması ... yardım konuları vs.. bunları hergün giren üye artık görmekten bıkmıştır emin olun... lütfen bi el atılsın artık .. tşkler... :((

Programcu arkadaşa iletirim uygun görülürse yapılabilir veya bölümdeki üst konuların azaltılması gibi bir uygulamayada gidilebilinir

quote:

Orjinalden alıntı: .Kvanch.

Herşeyi yanlış anlayın laf sokun sonrada konuyu kilitleyip kaldırmayın üyeler okusun ve herşeyi yanlış anlasın.Kusura bakmayın ama olmaz böyle.

Bana sizin yaptığınız açıklama gibi bir açıklama yapılmadı.O mesajı imzaya koyduktan sonra imzam silindi ve uyarı aldım.Siz olsanız ne zannederdiniz.Ve imzam şikayet edilmişti.
    Kimseyi kandırmak gibi bir düşüncem olmadı hiç bir zaman olmazda ihtiyacım yok.

sorununuzu yada şikayetinizi daha açık bir dille belirtirmisiniz lütfen
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Pokémon bölümüne yönetici olabilir miyim? Geçenlerde Popmundo'ya yönetici alındığında yazmıştım ama bölüm pasif gibi bir cevap almıştım. Bugün Yugioh bölümüne de yönetici atanmış ve o bölümde günlük atılan mesaj 25-30. Poké bölümünde bulunan yeni oyun ile iyice canlandı bölümümüz. Sonuç bekliyorum.

Daha önce hatırladığım kadarı ile böyle bir başvurunuz var idi bu talebinizi tekrar gözden geçirilir lakin daha öncede söylemiştim bölüm için yönetici açığı var ise böyle bir alım gerçekleşebilir

quote:

Orjinalden alıntı: SonOfPatriot

sanırım bu konuya bakan yok

mesaj yazdığımda [onay bekliyor] diyor ayrıca konu açamıyorum 3 gündür şikayet ediyorum ama nafile

Sms aktivasyonunu gerçekleştirmediyseniz böyle bir sorunla karşılaşmanız çok normal profilinizden telefon aktivasyonunu gerçekleştirmeniz gerekmekte

• quote:

Orjinalden alıntı: By_OnBuG

Saltuk bey size bişe sorucam bi konu açmak istiyorum bunun konusuda köpekler olacak köpeklerle ilgili konu bulamadım ama varsa siz bana bildirirseniz sevinirim. Ama yoksa ben açmak istiyorum.Bununla ilgili bana mesaj atarmısınız?? Saygılar...

Arama bölümünden konuyu aratabilirsiniz yok ise yenisini açabilirsiniz

quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

http://forum.donanimhaber.com/m_25575031/tm.htm linkteki konuda K@D!R alı kulanıcı diğer bir kullanıcıya ağır küfür etmektedir umarım yönetim gereken cezayı verir

[image ]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/249216/1EB988955C84477EB11FCB7EB9ED52AB.jpg[/simage]

bu tür şikayetlerinizi lütfen şikayet sistemi üzerinden iletiniz

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Ya bu mesaj atma süresi niye bu kadar alakasız. 5 dakika gösteriyo ama 3. dakikaya indiğinde yenile yapınca mesaj gidiyor. Forum ile kendi bilgisayarımızın zamanı uyuşmadığından mı yoksa forum serverlarının zamanı birbiriyle uyuşmadığından mı?

sunucu saatlerinin farkından oluşan bir sorun bu

• http://forum.donanimhaber.com/m_25593519/tm.htm
    bu konu sadece kilitlenmiş silinmesini istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eka01

http://forum.donanimhaber.com/m_25593519/tm.htm
    bu konu sadece kilitlenmiş silinmesini istiyorum

Konuda birçok mesajı şikayet ettim.Şikayetinizle ilgilenilmiştir yazdı.Lakin ceza alan kimse yok.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.