Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aSSembLy

quote:

Orjinalden alıntı: SonOfPatriot

sanırım bu konuya bakan yok

mesaj yazdığımda [onay bekliyor] diyor ayrıca konu açamıyorum 3 gündür şikayet ediyorum ama nafile

Sms aktivasyonunu gerçekleştirmediyseniz böyle bir sorunla karşılaşmanız çok normal profilinizden telefon aktivasyonunu gerçekleştirmeniz gerekmekte

3 kere yanlış girdim ne olacak şimdi

• quote:

quote:

quote:

sanırım bu konuya bakan yok

mesaj yazdığımda [onay bekliyor] diyor ayrıca konu açamıyorum 3 gündür şikayet ediyorum ama nafile

Sms aktivasyonunu gerçekleştirmediyseniz böyle bir sorunla karşılaşmanız çok normal profilinizden telefon aktivasyonunu gerçekleştirmeniz gerekmekte

3 kere yanlış girdim ne olacak şimdi

forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak sorununuzu bildiriniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: KaraDavut1989

quote:

Orjinalden alıntı: Eka01

http://forum.donanimhaber.com/m_25593519/tm.htm
    bu konu sadece kilitlenmiş silinmesini istiyorum

Konuda birçok mesajı şikayet ettim.Şikayetinizle ilgilenilmiştir yazdı.Lakin ceza alan kimse yok.

Cezalar saniyesinde verilmiyor, 2 kademeli incelemeden geçtikten sonra işlem yapılıyor. Bu yüzden sabırlı olmanızda yarar var.

• Yeri burasımı bilmiyorum ama buraya yazayım.
    1. diğer forumlara xx kadar mesaj yazmayan buraya mesaj dahi yazamasın.
    2. 2nci ele yazılan mesaj sayısı bir işe yaramasın.

yeter artık. Hayırlı satışlardan vazgeçtim. Herkes bir yorum getirmek zorunda hissediyor. Burada da post kasılmaz ki ayıp.

Dellendim. Kusura bakmayın. Siz devam edin.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Pokémon bölümüne yönetici olabilir miyim? Geçenlerde Popmundo'ya yönetici alındığında yazmıştım ama bölüm pasif gibi bir cevap almıştım. Bugün Yugioh bölümüne de yönetici atanmış ve o bölümde günlük atılan mesaj 25-30. Poké bölümünde bulunan yeni oyun ile iyice canlandı bölümümüz. Sonuç bekliyorum.

Daha önce hatırladığım kadarı ile böyle bir başvurunuz var idi bu talebinizi tekrar gözden geçirilir lakin daha öncede söylemiştim bölüm için yönetici açığı var ise böyle bir alım gerçekleşebilir

Haklınız bir kez daha yazmıştım ama o zamanlar oynanan pokemon oyunu yoktu ve online sayısı 4-5'i geçmiyordu. Son dönemde bulduğumuz yeni oyun ile bölüm canlandı. İyi forumlar...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Ya bu mesaj atma süresi niye bu kadar alakasız. 5 dakika gösteriyo ama 3. dakikaya indiğinde yenile yapınca mesaj gidiyor. Forum ile kendi bilgisayarımızın zamanı uyuşmadığından mı yoksa forum serverlarının zamanı birbiriyle uyuşmadığından mı?

sunucu saatlerinin farkından oluşan bir sorun bu

Sağol abi.

Bi zamanlar başvurum vardı benimde abicim. Sanırım onay yok bana. Kabul edilenlere dönüyomuşsunuz. Başınıza bi işte gelmemiş.

• Hocam ''Kayıt ol'' iyi hoşda bu profil saçmalığı nedir ya Allah aşkına bir çözüm bulunuz buna..
  • _ahmet_

Yöneticilere bir danışın. Karışık bir durum.. Özelden yardım isteyebilirsiniz..
  • Montla sıç yasak mı hala üst konu yok da

bu arada niye yasaktı ki

bkz

http://img122.imageshack.us/img122/5017/montlasicwm0.jpg

yani bi karikatür sonuçta
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

2) foruma resım ekleyınce boyutunun ayarlanması olayı hala cozulemedı bu konudakı basarılanızı tebrık edıyorum
    ısı bılsem gelıp kendım yapıcam o derece rahatsızım bu konudan o yuzden buraya yazıp kos kos oturup beklıyoz

onerım su elin oğlu bı sıstem yapmıs resım uzerınde orjınal boyutunu gormek ıcın tıklayınız yazıyo resmın uzerınde sarı bı serıt war oraya tıklayınca resım orjınal boyutunda gorünuyo gerı tıklayıncada forum boyutuna küçülüyo

bu konuyu sıkayet edıcem kımse ılgılenmıyor sorunlarla (kımı kıme sıkayet edıyosam... her neyse )

• quote:

Orjinalden alıntı: omarr35

Montla sıç yasak mı hala üst konu yok da

bu arada niye yasaktı ki

bkz

http://img122.imageshack.us/img122/5017/montlasicwm0.jpg

yani bi karikatür sonuçta

E herhalde. Üst konudan indi diye yasak kalktı mı sanıyosun?
  • Profilimde cep numarasini yaziyorum ,numarayi kabul etmiyor ?? yardimci olursaniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 14 Ağustos 2008; 6:19:42 >
  • nick değişikliği için kime veya nereye başvurmamız gerekiyor??
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaBaRDeY

nick değişikliği için kime veya nereye başvurmamız gerekiyor??

Şikayet et butonunu kullanarak üst tarafta Nick işlemleri ya da Şikayet sistemine girmeden. Profilim Gelen kutusu yazan yerin alt satırındaki Nick işlemlerinden yapabilirsiniz.
  • quote:

quote:

2) foruma resım ekleyınce boyutunun ayarlanması olayı hala cozulemedı bu konudakı basarılanızı tebrık edıyorum
    ısı bılsem gelıp kendım yapıcam o derece rahatsızım bu konudan o yuzden buraya yazıp kos kos oturup beklıyoz

onerım su elin oğlu bı sıstem yapmıs resım uzerınde orjınal boyutunu gormek ıcın tıklayınız yazıyo resmın uzerınde sarı bı serıt war oraya tıklayınca resım orjınal boyutunda gorünuyo gerı tıklayıncada forum boyutuna küçülüyo

bu konuyu sıkayet edıcem kımse ılgılenmıyor sorunlarla (kımı kıme sıkayet edıyosam... her neyse )

Resme sağ tıklayıp "resmi göster"i seçebileceğinizi söylemiştik.

• quote:

Orjinalden alıntı: KaBaRDeY

nick değişikliği için kime veya nereye başvurmamız gerekiyor??

http://forum.donanimhaber.com/nick_report.asp

• quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

quote:

Resme sağ tıklayıp "resmi göster"i seçebileceğinizi söylemiştik.

bende ınternet explorerde resım yuklendıkten sonra o seceneğın deaktıf hale geldığını soylemıstım

bahsettığım olay bu forumda bu eklentı olduğun sımage a felan gerek kalmayacak ısteyen tıklayıp resmın orjınal boyutunu gorecek forum bu olayı otomatık
    ayarlayacağı ıcın kullanıcılara bı yerde otomatık sımage kullandırılmıs olucak ayrıca forum sayfalarına dırek olarak resmın kucultulmus boyutu geldığı ıcın sayfaların
    acılısıda hızlanacak

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

neyse ben vazgectım artık sız bıldığınızı yapın su kadar basıt bı olayı bıle cozemıyorsunuz benım elımden gelen durumu anlatmaktı sız ıster duzeltın ıster duzeltmeyın

• quote:

Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_-

Hocam ''Kayıt ol'' iyi hoşda bu profil saçmalığı nedir ya Allah aşkına bir çözüm bulunuz buna..

Bence hiçbir saçmalık yok, sadece FAKElerin forumdan uzaklaşmaları için.
  • sayın yönetici cep tel profilime girdiğim halde

"Gsm numaranızı onaylamadığınız için telefon numaranız hariç profilinizde değişiklik yapamazsınız"

uyarı alıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

sayın yönetici cep tel profilime girdiğim halde

"Gsm numaranızı onaylamadığınız için telefon numaranız hariç profilinizde değişiklik yapamazsınız"

uyarı alıyorum

Gsm numarınızı yazdıktan sonra telefonuza bir sms geliyor, beraberinde gelen 4 haneli kodu profilinizde , numarınızı yazdıktan sonra çıkan yere yazıyorsunuz. Böylece onay aşamasınıda geçmiş oluyorsunuz. Bunları yaptınız mı ?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.