Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hashus1099

Öyle kolay bir sanat değildir uyumak. Onun uğruna bütün gün uyanık durmak gerekir
    Kimine göre yalnızlık,hasta kişinin kaçışıdır;kimine göre de,hasta kişilerden kaçıştır
    Bağ-ı dehrin hem hazânın hem baharın görmüşüz. Biz neşatın da gamın da rûzlgârın görmüşüz.
    Çok da mağrur olma kim meyhane-i ikbâlde,Biz hezaran mest-i mağrurun humarın görmüşüz.

bakın arkadaşlar, ben arada boşluk bırakmıyorum, ama

ilk 2 satır ortada sonraki 4 satır solda hizalı olsun deyince aralarında boşluk bırakıyor. bunun nedeni nedir. ben boşluk bırakmıyorum oysa ki

Bu şekilde ekle imzaya

quote:

Orjinalden alıntı: emure

merhaba. kendimi forumdan nasıl uzaklaştırabilirm böyle bir bölüm varmış sanırım

Profilden uzaklaş diye bir seçenek mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 15 Ağustos 2008; 23:43:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Keops|Egypt

Profil editleyemiyorum. Cep telefonu onayi hatasi verip duruyor. NY de yasiyorum. Ne numarami kabul ediyor ne mesaj yolluyor. mesaj gelsede onay kodunu yazicak yer yok. sistem tikanmis. imzami editleyemiyorum. Sorun nedir. kim duzelticek ?

Yardim edebilicek kimse varmi ? Imzam silinmesin lutfen editlemek istiyorum sistem izin verirse
  • ekleyemiyorum, mesaj gelmesini bekliyorum
    uyarı verirlerse hır çıkarırım
  • Bu yazdıklarım Tüm DH yönetimi için geçerli.

Fake önleme konusunda yapılanlara saygım var.

Ama diğer bazı forumlarda neden bunlar önlenebiliyor. Artık örnek vermek istemiyorum.

Halen bu saatte neler oluyor neler bitiyor.

Resim ufaltmak konusunu açan arkadaş gibi tekrar yapmak istemiyorum.

Ya bu deveyi adam gibi güdün, ya da forumu kapatın.

DH sitesine lafım yok. Forum konusunda çok acizsiniz. Üzgünüm ama haklıyım.

Taşlar yerine oturana kadar lafını ben çok duydum. Sizler bu işi, madem para kazanıyorsunuz paralı ve nöbetçi kişilere teslim edeceksiniz.

200 veya 300 hatta 500 bin seviyelerine ulaşan üye ile başedemezsiniz. Başkaları başediyor.

Nasıl olduğunu bilmem ama hallediyorlar. Asp programlama yapmayın. Çöküyor işte.

Yazık vallahi. Yüzünüze gözünüze bulaştırdınız.
    ------------------------------------------------
    Not: Bazı bölümlere atanmış yöneticiler işini çok ama çok düzgün yapıyor. Diğer bölümlere de atayın.
    --------------------------------------------------------
    Sms harcamalarınızı insana yapsaydınız bu işler olmazdı.

Not: Gsm firmalarınızla olan anlaşma oranlarınızı bilmiyorum. Ama mutlaka %20 si reklam tanıtım kutucuğunu tıklayacaktır.

Yaş ortalaması anketi yapın bir kere daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34_gurcangurel -- 16 Ağustos 2008; 3:52:23 >

• gürcan bey, belki en çok üyeli forum değil dh, ama en çok mesaj atılan forumdur dh. yani dh daha aktif ve daha düzgün bir forum. en azından sağdan soldan, mesajın üstünden reklam fışkırmıyor. imza ve avatar boytları kullanabilirliği sağlıyor.

ama şu fake olayından muzdarip diğer sitelere oranla, dh kat kat daha aktif bir site. mesajlar art arda geliyor.

gsm olayı bence iyi bir yaklaşım değil en azından herkesin telefonu olacak diye bir kaide yok. ama bence kimlik numarası daha iyi olabilirdi. bunu doğrulayacak birtakım yollar da bulunabilir diye düşünüyorum.

yöneticiler konusunda, mevcut yetersizliği olabilir ama şahsi yetersizlikleri ben doğru bulmuyorum. en azından birçok yönetici para almadan büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiriyor. bu kolay bir şey değil. takdir edin.
  • Forum çökerse telefon numaraların ortaya çıkrasa sorun olmaz ama kimlik numaran ortaya çıkarsa sorun olur. Sen kabul ettiğine dair foruma vermişsin kimlik numaranı. Bi çökerse forum bütün bilgileri birisi yakalarsa adına şirkette kurar, milyon dolar paralar da çeker.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

/>

Konu isimlerinin başında yeni mesaj atılınca çıkan ve mesaj atanın isminin sonunda bulunan bu kısayolla ilgili sürekli olmasada arada böyle bir hata alıyorum bilginize

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/fb.asp, line 71

Mesaj atanın isminin sonunda
    />
    çıkan bu ikona tıklandığında bazı konularda bu şekilde boş bir sayfaya yönlendiriliyor.
     Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Bunun nedeni sizin de bildiğiniz üzere geçende forumda olan hata(attığımız mesajları görememe) yüzünden, o gün hata sırasında atılan mesajlar şuan görünmüyor ama konulardaki mesaj sayısına dahil oldukları için çok sayfalı konularda bu şekilde hata oluşuyor buna bir önlem bulabilirseniz iyi olur.

• Konuya mesajı attıktan sonra boş sayfaya yönlendirdi yine şu konuyu yeniden açın en iyisi
  • Onu her konuda yapıyor Onur. Sadece buraya has bişey değil. Bir sonraki sayfaya atlamadan 5 - 10 mesaj öncesinde bunu yapıyor.
  • gsm dalgasını koymuşsunuz
    avatar değiştirmeye girdim, illa gsm no girin diyor onaylatmıyor.
    girmek zorunda mıyız?
    rastgele bir no girdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

var gelen=0; var eskim=0; var eskim2=0; var tiklandi=0; var ustunde=0; function systemjs(id,li,m) { gelen++; tiklandi=1; if ((eskim==0) || (eskim!=m)) { gelen=1; eskim=m; } if (gelen%2==1) { document.getElementById("mysis"+m).innerHTML=''; document.getElementById("mysis"+m).style.display=''; eskim2=m; //document.getElementById("mysis"+m).style.fi

Ankete oy verirken aldığım hata.
    Ayrıca açtığım bir konuya mesaj yazarken "Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'" şu hatayı alıyorum.

Aylardır bu sorun var, ilgelenin artık.

• quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

gsm dalgasını koymuşsunuz
    avatar değiştirmeye girdim, illa gsm no girin diyor onaylatmıyor.
    girmek zorunda mıyız?
    rastgele bir no girdim.

Ya arkadaş oraya GSM no demişler sallama no neden girilir ki? Yukarıda konusu var.

forumdestek@donanimhaber.com'a mail at.
  • Benimde bir kaç isteğim olacak

birincisi;
    sizce her mesaj/cevap yazarken "Birisi cevaplarsa bana email at" kutucuğunu işaretlemekten ise profil ayarlarında benim tercihlerim başlığı altında şöyle bir seçenek daha olsa iyi olmazmı "her mesaj/cevap yazdığımda Birisi cevaplarsa bana email at" bence daha iyi olur nasıl olsa isteğe kalmış birşey.
    ikincisi:
    mesela forumda üyeler listesine girdiğimizde foruma geri dönebilmek için ana sayfa basarak taa dh nin ana sayfasına gidiyoruz bunun yerine üstteki çubukta "ana sayfa(forum)" diye bir link olsa daha iyi olmazmı hem bizde zorlanmayız

Umarım ciddiye alınırım bnce büyük eksikler
    Değişikleri bekliicem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeBurak -- 17 Ağustos 2008; 4:39:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeBurak

Benimde bir kaç isteğim olacak

birincisi;
    sizce her mesaj/cevap yazarken "Birisi cevaplarsa bana email at" kutucuğunu işaretlemekten ise profil ayarlarında benim tercihlerim başlığı altında şöyle bir seçenek daha olsa iyi olmazmı "her mesaj/cevap yazdığımda Birisi cevaplarsa bana email at" bence daha iyi olur nasıl olsa isteğe kalmış birşey.
    ikincisi:
    mesela forumda üyeler listesine girdiğimizde foruma geri dönebilmek için ana sayfa basarak taa dh nin ana sayfasına gidiyoruz bunun yerine üstteki çubukta "ana sayfa(forum)" diye bir link olsa daha iyi olmazmı hem bizde zorlanmayız

Umarım ciddiye alınırım bnce büyük eksikler
    Değişikleri bekliicem...

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Üyeler kısmına girdiğinde, foruma geri dönmek için ana sayfa butonuna basmana gerek yok. Donanım haber logosunun tam altındaki "Tüm forumlar" yazısına tıkladığınızda sizi forum ana sayfasına yönlendirecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 17 Ağustos 2008; 11:45:00 >

• Merhaba,
    Profilim bölümünde arkadaşlarım diye bir eyr var, Hiç tanımadığım kişiler arkadaşım olarak gözüküyor,

Bu kişiler nasıl eklenmiş? Nasıl silebilirim?

Ben kimseyi arkadaş olarak eklemedim, kabulde etmedim, herneyse yanlışlıkla yapmış olabilirim, ama arkadaşım olarak görünen kişileri nasıl silebilirim ,silmek istiyorum, adres defteri bölümündeki kişileride sildim ama yine silinmedi

Ayrıca forumda 100e yakın kullanıcıyı engellememe rağmen halen engellediğim kullanıcılarda 0 olarak gözükmekte.Adres defteri engellediğim kullanıcılara mesaj at dediğimde ise hepsini görebiliyorum, 2 tane Admin arkadaşa özel mesaj atmama rağmen bana geri dönülmedi,

Artık bir çözüm bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

Merhaba,
    Profilim bölümünde arkadaşlarım diye bir eyr var, Hiç tanımadığım kişiler arkadaşım olarak gözüküyor,

Bu kişiler nasıl eklenmiş? Nasıl silebilirim?

Ben kimseyi arkadaş olarak eklemedim, kabulde etmedim, herneyse yanlışlıkla yapmış olabilirim, ama arkadaşım olarak görünen kişileri nasıl silebilirim ,silmek istiyorum, adres defteri bölümündeki kişileride sildim ama yine silinmedi

Ayrıca forumda 100e yakın kullanıcıyı engellememe rağmen halen engellediğim kullanıcılarda 0 olarak gözükmekte.Adres defteri engellediğim kullanıcılara mesaj at dediğimde ise hepsini görebiliyorum, 2 tane Admin arkadaşa özel mesaj atmama rağmen bana geri dönülmedi,

Artık bir çözüm bekliyorum.

yanlış anlama, konuya 1099. mesajı atmışsın, duygulandım

• quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

gürcan bey, belki en çok üyeli forum değil dh, ama en çok mesaj atılan forumdur dh. yani dh daha aktif ve daha düzgün bir forum. en azından sağdan soldan, mesajın üstünden reklam fışkırmıyor. imza ve avatar boytları kullanabilirliği sağlıyor.

ama şu fake olayından muzdarip diğer sitelere oranla, dh kat kat daha aktif bir site. mesajlar art arda geliyor.

gsm olayı bence iyi bir yaklaşım değil en azından herkesin telefonu olacak diye bir kaide yok. ama bence kimlik numarası daha iyi olabilirdi. bunu doğrulayacak birtakım yollar da bulunabilir diye düşünüyorum.

yöneticiler konusunda, mevcut yetersizliği olabilir ama şahsi yetersizlikleri ben doğru bulmuyorum. en azından birçok yönetici para almadan büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiriyor. bu kolay bir şey değil. takdir edin.

Güzel kardeşim, ben kimseyi incitmek isteyen biri değilim.
    Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar hesabı yazıyorum.

Amacım iyi ve güzel olması için. Örneğin, ben cep no girmedim. Ama bana bir zararı yok. Eski üyeyim her türlü mesajımı yazıyorum. Profil güncelleme veya imza değiştirme gibi bir sorunum da yok. (çünkü imza kullanmıyorum)

Senin dediğin reklam fışkıran site isimlerini burada zikretmem, gerek yok. Ama işini hakkıyla yapan üye sayısı ve mesaj sayısı orantısıyla olan bir çok yer var. Benim anlayamadığım, bazı şeylere yatırım yapmaksa denetim aç olarakta yatırım yapmaktır.

Örnek teşkil etmesin diye isim vermek istemediğim forumlar 7/24 bu işi 300-400 bin üye ve mesaj oranıyla güzel güzel bu forum olayını yapıyorlar. Orada da reklam fışkırmıyor ve herkes güzelce gereken ne ise o şekilde davranıyor. Ayrıca o dediğim yerlere üye olmak standart. Ama 1 hata dahi affetmiyor. Yedek dursun diye aldığım 2. üye ismim (rumuz / nick) ban yedi. ip kontrolünü devamlı yapıyorlar.

DH'nin eksiği ASP'den vazgeçmemesi.

• şifre güncellemek için de GSM no istiyor mu sistem..
    bilenle yazabilir mi?
  • forumda hata var , yöneticilere duyrulur ; eskiden profilimi düzenleyince tamama basınca foruma geçerdi uygula deyince profilim sayfasında kalırdı , şimdi tamamda desen uygulada desen forum sayfasına gidiyor
  • artık yöneticiler karar verir orasına

yöneticilerden ricam kemalistler birliğini yeniden açmalarıdır. kapanması için bir sebep yoktu.
    eğer yapılan açıklamada olduğu gibi "mevcut üst konuyu kullanın" ise asıl sebep, bizim amacımız toplanmak birlik olmaktı. herkes bir şeyin topluluğunu oluşturmuş durumdayken, biz de Atatürk tutkunları olarak birleşmek istedik çok mu?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.