Bende 321. kısa dönem askerlerin topicini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şafak 27
Ado yok
Sayın Donanım haber forum yöneticileri.
Gece saat 3 veya 4 den sonra yaptığımız şikayetler sonuca varmıyor hatta @powerstorm nikli yönetici ofline olduğu an aksamalar oluyor. Örneğin 22 Ağustos 2008; 2:32:46 de yaptığım şikayet duruyor ve üstüne 4 tane daha oldu
mod alımı veya açığı varsa başvuru yapmak istiyorum.
11 saat önce yaptığım şikayet hala sonuçlanmadı.Bu donanımhaberde mod eksikliğini göstermiyor mu?Türkiye'nin en büyük forumunda böyle olayların olması üzücü.
hız aşırtma paneli ne zaman devreye girecek?
Gsm no yu kaldırmanızı öneriyorum bunca yıllık emeğim var forumu bırakmak istemiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: finisher>
11 saat önce yaptığım şikayet hala sonuçlanmadı.Bu donanımhaberde mod eksikliğini göstermiyor mu?Türkiye'nin en büyük forumunda böyle olayların olması üzücü.
mod eksiği yokmuş
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
quote:
Orjinalden alıntı: OnlyArdream
Saolasın...
İmzaya bak yazıya bak.
karasimsek06 V2.
Konuyla alakalı bişey söylemek gerekirse. Jetta'nın 3 serisinden iyi olduğunu söyleyen, 1 litre kaç kilodur sorusuna 1024 diyen bir forumdan olay çıkmaması, düzgün yorumlar beklemek hata olur kanımca.
Civic mi alıyım Corolla mı?
Cevap: Jetta al. Yuh.
Astra mı alıyım Focus mu? Cevap: Golf al. Oha
Bu forumda adam akıllı tavsiyeler yapılmadıkça kişi isterse 5000 YTL var ne alıyım desin kriter belirtmesin. Önce şu fanatikliği halletmek lazım. Kriterlerini belirtmiş belirtmemiş pek önemli değil.
İşte uyarı aldığım mesajım. Buyrunuz.
Not: İmzası Yozlaştırılmış Türkçe'den Nefret edenler gibi bişeydi.
Neden: Uslubü üye ile dalga geçer,küçümser tarzda... Karşısındaki kişin ni...
Devamı nerde?
Onaylanmış Açık Acil Neden: Rahatsız edici mesaj bu konu hakkında : Cevap: bir uyarıda bulunmak istiyorum!!! Admin Ünal Korkmaz 22 Ağustos 2008; 17:25:41 23 Ağustos 2008; 0:35:29
Çifte neden. Vay be.
Evet bunun nedenini istiyorum daha açık bir şekilde.
FRED BAKER ; Bahsettiğiniz türden bir özellik eklenebilir lakin şuan programcılarımız forum üzerinde daha önemli çalışmalar yaptıgınıdan şuan yapılması mümkün değil belki ilerki zamanlarda resimler için böyle bir özellik eklenebilir
krm-iks ; Telefon numarasını girmeniz yeterli değil telefonunuza gelen onay kodunu da girmeniz gerekiyor hatalı girmiş olabilirsiniz bir kontrol edin lütfen.
OnuR ; Bahsettiğiniz hatayı programcı arkadaşa iletiyorum kontrol edilecektir
nicksize ; Bu sıralama hakkında daha önce de bir açıklama yapıldı, sıralama ilgili alt forumlar açılırken rasgele bir sıra ile açılmıştır ve o gunden sonrada sıralama değiştirilmemiştir ve bundan sonrada değiştirilmesi düşünülmemektedir.
Gny* ; Bahsettiğiniz hatayı programcı arkadaşımıza iletiyorum bir sorun var ise en kısa sürede düzeltilir,
izmirden ; Bu tur durumlarda şikayetinize yeniden başka bir yöneticinin değerlendirmesini istediğinizi belirterek cevaplarsanız şikayetiniz tekrar aktif olacaktır ve farklı bir yönetici tekrar inceleyecektir.
fenerli_okan ; Flood süresinin bölümlerdeki mesajların mesaj sayılarına yansıyıp yansımaması ile bir alakası yok bu nedenle böyle bi uygulamaya gitmemiz söz konusu bile değildir.
hashus1099 ; Alltaki kodları kullanırsanız boşluk çıkmaz imzalar ile alakalı sorunlarınızı da ilgili üst konuda belirtebilirsiniz ayrıca.
[center][link=http://www.hattrick.org][image]https://store.donanimhaber.com/20/0c/6b/200c6b80d8424cc5b8d4a72ca9aa5f96.gif[/image][/link] [size=1][link=http://www.imdb.com/title/tt0374900/][b][color=#FF0000]Napoleon Dynamite[/color][/b][/link]-_-[link=http://resim.donanimhaber.com/m_20682517/mpage_1/key_//tm.htm#20682517][size=1][color=#0000FF]Ülkeyi Bekleyen Deprem Tehlikesi Sizide Vurabilir. Bilinçlenmek İçin Tıklayın[/color][/size][/link]-_-[link=http://forum.donanimhaber.com/m_20069286/mpage_1/key_//tm.htm#20069345][color=red][b]dh-kemalistler birliği[/b][/color][/link] [link=http://hashusistan.myminicity.com/][b][color=#FF0000]Bunu Tıklayanın ve 40 Kişiye Ulaştıranın Her İstediği Oldu, Burun Bükenler Çarpıldı[/color][/b][/link][/center]Öyle kolay bir sanat değildir uyumak. Onun uğruna bütün gün uyanık durmak gerekir Kimine göre yalnızlık,hasta kişinin kaçışıdır;kimine göre de,hasta kişilerden kaçıştır [b]Bağ-ı dehrin hem hazânın hem baharın görmüşüz. Biz neşatın da gamın da rûzlgârın görmüşüz. Çok da mağrur olma kim meyhane-i ikbâlde,Biz hezaran mest-i mağrurun humarın görmüşüz.[/size][/b]
Zaba ; Anket sonuçları açıklandıgında bölümde duyurulur
mavizaman ; Gsm numaranızı girmek zorundasınız rasgele bir numara girerseniz profiliniz onaylanmaz..
MeBurak ; ilk önerinizi programcı arkadaşa ileteceğim, ikinci öneriniz için de "Tüm forumlar" linkine yada forum logosuna tıklarsanız forum ana sayfasına yönlenirsiniz
mrtbrc6378 ; İçerikle alakasız başlıklar kullanmak zaten yasak bu tör konuları şikayet ederseniz silinir ve gerek görülürse üyeler hakkında yaptırım uygulanır
EngineerInDefenceInd; Şuan için profil üzerinde yapılacak tüm işlemler gsm onayı istemektedir.
HeRo_MeRT ; Forum üzerinde bu tur özellikler eklenmeyecektir
Summ3r Cep telefonunuzu forumdestek@donanimhaber.com adresine gönderirseniz yada şikayet sistemi üzerinden iletirseniz kontrol edilir.
krm-iks ; Geceleri bazı zamanlar forumda yönetici eksikliği olabiliyor ama yakın zamanda bu düzene girecektir.
Eka01 ; Redbull konusunun yasaklanması gibi bir durum yok, bazı arkadaşlarımız forum huzurunu bozmak yada oyun oynamak adına bu tur konular açarak forumu kirletmeleri sonucu geçici bir yasak uygulanmıştı.
34_gurcangurel; : Bu tur konular kişi bilerek yanlış bölüme açmış ise silinir, bilmeden yanlış bölüme açılmışsa ilgili bölüme taşınır.
newrelease ; Bahsettiğiniz iki öneride daha önce yönetim üzerinde düşünülmüş öneriler, ve bekleme aşamasında bulunuyor yani yapılıp yapılmamasına karar verilmiş değiller.
KaraDavut1989; cezalar kişiye veriliyor bu nedenle forumdan uzaklaştırılan bir uye bir daha farklı bir uyelikle uye olamaz olsa dahi farkedildiğinde yeni hesabıda kapatılır.
Joke®™ Herhangi bir bölümümizde yönetici açığı hissettiğimizde bu bölümdeki en aktif en duyarlı uyelerimize bu tur teklifleri yönetim olarak biz götürüyoruz bunun dışında ise bir teklif gelirse inceleyip olumlu sonuç çıkarsa geri bildirimde bulunuyoruz, kısacası yönetici alımlarının belli bir zamanı yok böyle bir niyetiniz var ise başvuru yaparsanız değerlendirilir.
~ Féano[R] ; Uygun görülürse bu tur bir font eklemesi yapılabilir
Robinson_Crusoe ; programcı arkadaşa hatayı iletiyorum kontrol edecektir
mavizaman Gerekli yerlere iletiyorum sonuç çıktıgında geri bildirimde bulunurum, şuan için bu konuda bilgim olmadıgından size bir bilgi veremeyeceğim
Börtü ; Bu özelliğin kaldırılması düşünülmüyor.
Ünal Korkmaz ; Uyarınız tekrar incelenecektir
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Forumda, GSM No Uygulamasına geçilmesine itirazım var.
1..... "Bir süre sonra “çaylak üyelik“ modu aktive edilecek ve cep telefonu olmadan üye olan kullanıcıların attıkları mesajlar yöneticiler tarafından onaylanmadan yayına geçmeyecektir."
> Demek oluyor ki yapılacak olan uygulama esnek uygulamadır. Kısaca, kural tam olarak işleyemeyecek. Bu onay yetkisi kime verilecek, yöneticiye mi moda mı admine mi? Yoksa forumda sürekli aktif en az 1 Yönetici mi olacak? Bu onay, <ha o mu ben onu tanıyorum. Adres belli, iyi biri yamuk yapmaz, izin vereyim> şeklinde mi olacak?
2..... Düşünce olarak güzel ama uygulama gerçeği yansıtamayacak, bu uygulamada kusur var.
>Bu uygulama, geçici ya da sürekli olarak bu forumda yer almak isteyenleri (iyilik ya da örneğin kötülük açısından bakarsak: intikam almak amacıyla? öğrneğin bir üyeye sözlü ya da foruma fiziksel olarak zarar verme amacıyla) farklı kişilere ait cep telefonlarını kullanmaya yöneltebilir!
3..... Cep telefonuna sahip olmayan üyeleri, bir yakınına ait cep telefonunu kullanmasına zoraki yöneltme!
> Burada tek düşünülmesi gereken konu, foruma giriş yapan üyelerin yaşı! Bu uygulamanın amacına bakınca, bence böyle bir uygulama da madem:
__________________________________________________________________________________________ Neden SMS onaylı sisteme geçildi?
SMS onaylı sistem, forum kalitesinin arttırılması ve kötü niyetli kişilerin foruma gönderdikleri mesajlarla rahatsızlık oluşturmalarının önüne geçilmesi için kullanıma geçmiştir.
SMS onaylı sistem, üyelerin sahip oldukları üyeliğin değerini bilmelerini ve foruma mesaj atarken yapacakları kural dışı davranışların kendilerini forumdan tamamen uzaklaştırabileceğinin bilince olmalarını sağlayacak etkili bir sistemdir.
SMS onaylı sistem sayesinde forumdan kötü ve kural dışı davranışları nedeniyle ceza alıp uzaklaştırılan kimseler, sahte üyelikler alıp forum kullanıcılarını rahatsız etmeye devam edemeyecekler. Yaptıkları kural dışı davranışlarda kanun uygulayıcıların kendilerine olabilecek en hızlı şekilde ulaşabileceğinin farkında olacaklardır. " __________________________________________________________________________________________
açıklamasında hatırlanacağı üzere bir amaç var o halde önce forumda yaş sınırı uygulamasına geçilmesi çok daha faydalı olurdu. Kısaca telefon sahibi erişkin herhangi bir bireyin cep telefonunun gizli ve aynı zamanda izinsiz olarak foruma üye olmada kullanılması söz konusu olacak. Mesela 15 yaşında, bu şekilde foruma girdi üye oldu. Forumda atıyorum, Citizen' e salladı ağır bir küfür. Citizen çok rahatsız oldu, şikayetçi oluyorum arkadaş dedi ve gitti mahkemeye başvurdu. Çocuk girdi foruma Kocaeli' deki bir internet kafeden. Cep telefonu sahibi ise Ankara' da! Savcılık geldi, Donanım Haberin kapısını çaldı. Verdiniz cep telefonu numarasını. Vereceğiniz cep telefonu numarası %100 doğru olmayacak! Yoksa, savcılığa yardımda bulunmayacakmısınız ya da gerçeği yansıtmayabilir mi diyeceksiniz? Tabi dikkatinizi çekerim, burada forumda kötülük yapmayı kafasına koymuş olan kişileri, aynı zamanda başka kişilerin başına çorap örmeye de yöneltme var. Ben böyle düşünüyorum. Bu uygulama zayıf bir uygulama. Amacına hizmet edemiyor.
4..... "...kötü niyetli kişilerin foruma gönderdikleri mesajlarla rahatsızlık oluşturmalarının önüne geçilmesi.." "...üyelerin sahip oldukları üyeliğin değerini bilmelerini ve foruma mesaj atarken yapacakları kural dışı davranışların kendilerini forumdan tamamen uzaklaştırabileceğinin bilince olmalarını sağlayacak..." "...SMS onaylı sistem sayesinde forumdan kötü ve kural dışı davranışları nedeniyle ceza alıp uzaklaştırılan kimseler, sahte üyelikler alıp forum kullanıcılarını rahatsız etmeye devam edemeyecekler. Yaptıkları kural dışı davranışlarda kanun uygulayıcıların kendilerine olabilecek en hızlı şekilde ulaşabileceğinin farkında olacaklardır."
> Velhasıl, yukarıda yapmış olduğum alıntılar, SMS Onayına geçilmesine neden olarak gösterilemez düşüncesindeyim. Foruma üye olma ve forumda yazışma yapabilmeye yönelik, ücretli mail adresi kullanılması zorunluluğu bile sizin düşündüğünüz amaca hizmet edemeyebilir. Bu uygulama çok daha güzel ama bu uygulamada bile açık var.
Şüphesiz faydası ve ayrıcalığı olacaktır.
Biraz sert çıkış oldu ama arkadaş foruma giriş yapmak için bu uygulamaya geçiş yapmak zorundasın şeklinde karşıma bir yönetici çıkacak ise bilsin ki foruma bir daha adım atmam. Gerçi sırra kadem basacak biri değilim, yukarıdaki bazı zatlar beni tanıyordur muhtemelen :p Ancak böyle uygulamaya böyle itiraz yapılır. Hoş yine bu tarz uygulama yapılabilir, bu DH' ye olan güvensizlik olarak da algılanmayabilir. Hatta bu cep nolarını DH, reklam amaçlı olarak da belki kullanabilir, eyvallah ama zorla güzellik olmaz. Bir de madem böyle uygulama yaparak üye azaltma ya da gerçek üye sahibi olmaya çalışıyorsunuz, o halde forumu üye olmayanlara okunur halden çıkarın. Aktif online üyelerde gerçeği yansıtın. Madem ki gerçekleri istiyorsunuz, bu sayfa altında size sunulan önerilere de daha gerçekçi yaklaşın diyenlere de sizler serzenişte! bulunmayın.
bildiğim kadarıyla forumda bir sürü fan klupler mevcut. bu saatte birisine üye olabilirdim ama bakındım göremedim.
herhangi bir fan klup üye olan ve takip eden üyeye kolaylık sağlamak ya da daha aktif tutabilmek için fan klüp olayını, ana sayfaya yerleştirmek faydalı olabilir. Örneğin ana sayfada bir başlık ve bu başlık altında, bu klüp sahiplerini bir araya getirme. (var da belki ben de göremiyor olabilirim bu saate :D)
mesela, sinema bölümüne giriyorum "PRISON BREAK İ İZLEYEN VAR MI?" şeklinde aktif bir konu var. demek istediğim bu başlığı alacağız örneğin "PRISON BREAK FUN" veya benzeri bir başlık altında, fun klüpler adı altına taşıyacağız. sinema başlığı altında veya direkt tek başlık altına alma gibi. burada bir tek ne tarzda ve ciddi aktif klüpler var buna bakmak lazım. ancak "ayağımın çorabı kırmızı - fan klüb" var da ciddi rating alıyorsa yine o zaman taşımak lazım. arama da çalışmıyor forumda sanırım!?
herhangi bir konu üzerinde yorumları okurken, sayfayı kaybetmemek için denk geldiğim bir üyenin pm sembolüne sağ klik yapıp yeni bir sayfa açtığımda yine aynı sayfa karşıma geliyor. (tek farkı iexplorer üzerinde konu isminin yanında #### işaretleri çıkıyor) ilginç olan ise bu sayfayı refresh yaptığımda, tamı tamına 12. klik sesi sonrasında ki ben buna pingleme diyorum lakin forumu da pingliyormuyum yoksa ben kendi kendimi mi 12 kere pingliyorum bilemiyorum önümde açık olan sayfa kendini refreshliyor. bir ilginç olan nokta yine eğer ki bu sayfa üzerinden foruma devam etmek istersem, her sayfa geçişlerinde geçerli olmak üzere 12 kere klik sesi alıyorum.
önerim bu pm ve kontak listesine ekleme sembollerine gerçek adreslerin atanması. böylelikle hızlı erişim sağlanmış olacak.
bir öneri daha
forumda açılan konu başlıklarında bir standart olması gerekliliği. tamam itiraf ediyorum başka bir forumdan çaldım bu fikri
Gece saat 4 den beri şikayet listemde bekleyen 1 adet şikayet ve beraberinde 2 adet daha var
quote:
Orjinalden alıntı: hashus1099
yöneticilere sesleniyorum
izin verilen imza boyutunun limiti artırılsın
boyut derken, avatar 7kb, imza 20kb ile sınırlandırılmış durumda. bu rakamlar biraz daha yukarı çekilmeli diye düşünüyorum. en azından 2şer katına çıkarılması gerekli diye düşünüyorum
Akvaryum Bölümünde mesaj sayılarımızın artmamasının sebebini yazabilirmisiniz.Neticede gereksiz mesajlar atılmıyor gayet bilgi ve öğüt içerikli mesajlar atılıyor.Online oyunlardan farkı olmadığını düşünüyorum.Ayrıca mesaj sayısının artma durumu gibi birşey olabilirmi? bunun için başvuru yapabilirmiyiz?
The souls migration;
1..... "Bir süre sonra “çaylak üyelik“ modu aktive edilecek ve cep telefonu olmadan üye olan kullanıcıların attıkları mesajlar yöneticiler tarafından onaylanmadan yayına geçmeyecektir."
> Demek oluyor ki yapılacak olan uygulama esnek uygulamadır. Kısaca, kural tam olarak işleyemeyecek. Bu onay yetkisi kime verilecek, yöneticiye mi moda mı admine mi? Yoksa forumda sürekli aktif en az 1 Yönetici mi olacak? Bu onay, <ha o mu ben onu tanıyorum. Adres belli, iyi biri yamuk yapmaz, izin vereyim> şeklinde mi olacak?
Burada üyelerin onaylanmasından değil mesajların onaylanmasından bahsediliyor uye sms onayını gerçekleştirmediyse foruma post ettiği mesaj onay sistemine düşecek ve sadece yöneticiler görebilecekler yani mesaj beklemede kalacak bir yönetici mesajı inceleyip onaylarsa mesaj gösterime açılacak.
2..... Düşünce olarak güzel ama uygulama gerçeği yansıtamayacak, bu uygulamada kusur var.
>Bu uygulama, geçici ya da sürekli olarak bu forumda yer almak isteyenleri (iyilik ya da örneğin kötülük açısından bakarsak: intikam almak amacıyla? öğrneğin bir üyeye sözlü ya da foruma fiziksel olarak zarar verme amacıyla) farklı kişilere ait cep telefonlarını kullanmaya yöneltebilir!
Farklı kişilere ait numaraları girmeleri birşey ifade etmiyor sonuççta onay kodugönderiliyor ve onay kodunun foruma girilmesi bekleniyor.
3..... Cep telefonuna sahip olmayan üyeleri, bir yakınına ait cep telefonunu kullanmasına zoraki yöneltme!
> Burada tek düşünülmesi gereken konu, foruma giriş yapan üyelerin yaşı! Bu uygulamanın amacına bakınca, bence böyle bir uygulama da madem: ...
Şu vakitte cep telefonu kullanmayan kişi bulmak oldukça zor ama burda yapılabilecek tek şey cep telefonu kullanmıyor ise mecburen onaylı sistem üzerinden mesajlarını post etmek durumunda
4..... "...kötü niyetli kişilerin foruma gönderdikleri mesajlarla rahatsızlık oluşturmalarının önüne geçilmesi.." "...üyelerin sahip oldukları üyeliğin değerini bilmelerini ve foruma mesaj atarken yapacakları kural dışı davranışların kendilerini forumdan tamamen uzaklaştırabileceğinin bilince olmalarını sağlayacak..." "...SMS onaylı sistem sayesinde forumdan kötü ve kural dışı davranışları nedeniyle ceza alıp uzaklaştırılan kimseler, sahte üyelikler alıp forum kullanıcılarını rahatsız etmeye devam edemeyecekler. Yaptıkları kural dışı davranışlarda kanun uygulayıcıların kendilerine olabilecek en hızlı şekilde ulaşabileceğinin farkında olacaklardır."
> Velhasıl, yukarıda yapmış olduğum alıntılar, SMS Onayına geçilmesine neden olarak gösterilemez düşüncesindeyim. Foruma üye olma ve forumda yazışma yapabilmeye yönelik, ücretli mail adresi kullanılması zorunluluğu bile sizin düşündüğünüz amaca hizmet edemeyebilir. Bu uygulama çok daha güzel ama bu uygulamada bile açık var.
Şüphesiz faydası ve ayrıcalığı olacaktır.
Sms onay sistemi şuan tam anlamı ile aktif edilmedi şuan geçiş sürecinde ilerleyen zamanlarda faydası görülecektir ve emin olun ücretli e-postta zorunlulugundan daha yararlı olacaktır..
bildiğim kadarıyla forumda bir sürü fan klupler mevcut. bu saatte birisine üye olabilirdim ama bakındım göremedim.
herhangi bir fan klup üye olan ve takip eden üyeye kolaylık sağlamak ya da daha aktif tutabilmek için fan klüp olayını, ana sayfaya yerleştirmek faydalı olabilir. Örneğin ana sayfada bir başlık ve bu başlık altında, bu klüp sahiplerini bir araya getirme. (var da belki ben de göremiyor olabilirim bu saate :D)
mesela, sinema bölümüne giriyorum "PRISON BREAK İ İZLEYEN VAR MI?" şeklinde aktif bir konu var. demek istediğim bu başlığı alacağız örneğin "PRISON BREAK FUN" veya benzeri bir başlık altında, fun klüpler adı altına taşıyacağız. sinema başlığı altında veya direkt tek başlık altına alma gibi. burada bir tek ne tarzda ve ciddi aktif klüpler var buna bakmak lazım. ancak "ayağımın çorabı kırmızı - fan klüb" var da ciddi rating alıyorsa yine o zaman taşımak lazım. arama da çalışmıyor forumda sanırım!?
Bir süre önce böyle bir bölüm açılıp konuların burada toplanması düşünülmüştü ama karara bağlanmadı.
herhangi bir konu üzerinde yorumları okurken, sayfayı kaybetmemek için denk geldiğim bir üyenin pm sembolüne sağ klik yapıp yeni bir sayfa açtığımda yine aynı sayfa karşıma geliyor. (tek farkı iexplorer üzerinde konu isminin yanında #### işaretleri çıkıyor) ilginç olan ise bu sayfayı refresh yaptığımda, tamı tamına 12. klik sesi sonrasında ki ben buna pingleme diyorum lakin forumu da pingliyormuyum yoksa ben kendi kendimi mi 12 kere pingliyorum bilemiyorum önümde açık olan sayfa kendini refreshliyor. bir ilginç olan nokta yine eğer ki bu sayfa üzerinden foruma devam etmek istersem, her sayfa geçişlerinde geçerli olmak üzere 12 kere klik sesi alıyorum.
önerim bu pm ve kontak listesine ekleme sembollerine gerçek adreslerin atanması. böylelikle hızlı erişim sağlanmış olacak. Mesaj uzerindeki butonlar popup pencere açtıkları için likleri o şekilde veriliyor
bir öneri daha
forumda açılan konu başlıklarında bir standart olması gerekliliği. tamam itiraf ediyorum başka bir forumdan çaldım bu fikri
Biraz daha açık bir şekilde yazarmısınız bunu.
hashus1099; İmza kurallarında bir değişiklik yapılması şuan için düşünülmüyor bu hali ile gayet kullanışlı.
CashRulez; İsteğinizi diğer arkadaşlarımla payalacağım eğer uygun görülür ise bu bölümde post artışı açılabilir.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
foruma her girdigmde beni hatırla dememe ragmen, tekrar kullanıcı adı ve parola girmek zorunda kalıyorum gsm no ile oynaylama yaptgmdan beri bu boyle, ayrca bi bolumde direne gecerken de logout oluyorm istemeden...yardmc olursanz sevinirm
Akvaryum bölümüne ticari satışlara izin verilmesi gibi birşey olabilirmi.Yani ikinci el forumlar gibi olmayabilir fakat belirli bir kural belirleriz.Örneğin : Balık cinsi ,türü,adedi,adet fiyatı,toplu alım fiyatı ve fotoğrafı gibi vs. şeylerin eklenmesi halinde satış olmasına izin verilirmi?