Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dozdoz; profil ayarlarınızı kontrol edermisin pm alımı kapalı olabilir, eğer değilse şikayet sistemi üzerinden tekrar bilgilendirme yaparsanız programcı arkadaşımıza kısa sürede sorun iletilir kontrol etmesi sağlanır

Ottoman_PoweR ; Forumda kullanılan imzalarda siyasi dini hiç bir ibre bulunamaz.

RaPpErBoY® ; Şuan için admin alımımız yok malesef :)

SabroN ; Şikayetinizi diğer Arkadaşlarımla paylaşacagım, gerekli incelemeler yapıacaktır ve bir sorun var ise en kısa sürede çözmeye çalışacağız.
  • Konu Dışı açıklamasında bulunan "Her şey , hayat, şu, bu, vs" ibaresinin değişmesini talep ediyorum.Forumda o bir çok kısıtlama var.Bu başlık üyeleri aldatmaya yöneliktir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

dozdoz; profil ayarlarınızı kontrol edermisin pm alımı kapalı olabilir, eğer değilse şikayet sistemi üzerinden tekrar bilgilendirme yaparsanız programcı arkadaşımıza kısa sürede sorun iletilir kontrol etmesi sağlanır

Ottoman_PoweR ; Forumda kullanılan imzalarda siyasi dini hiç bir ibre bulunamaz.

SabroN ; Şikayetinizi diğer Arkadaşlarımla paylaşacagım, gerekli incelemeler yapıacaktır ve bir sorun var ise en kısa sürede çözmeye çalışacağız.

yukarda da dedıgım gıbı profıl ayarlarımda msj alımı açık. sıkayet butonunu kulanarakta yardım ıstedım ancak bır sonuc elde edemedım... tekrardan sıkayet butonuyla dıle getırıyorum sorunumu.

3. şıkayet msjımı yolladım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 26 Ağustos 2008; 12:55:09 >

• Ottoman_PoweR ; bazı konularda sınırlamalar var bunlarda zaten forum genel kurallarında ve Konu Dışı bölğm kurallarında belirtilmiş durumda

dozdoz ; Sorunu programcı arkadaşa iletiim, forum alt yapısından kaynaklanan bir hata varsa ki öyle görünüyor kısa sürede düzeltilecektir
  • Alım yapıldığında bilgilendirirsniz umarım beni.
  • quote:

Ottoman_PoweR ; bazı konularda sınırlamalar var bunlarda zaten forum genel kurallarında ve Konu Dışı bölğm kurallarında belirtilmiş durumda

Milletin kuralları okuduğunu sanmıyorum.Neyse teşekkürler.
  • Ottoman_PoweR ; foruma ilk mesajınızı post ettiğiniz andan itibaren tüm kuralları kabul etmiş sayılırsınız zaten bu herkez için geçerli, kuralları kimse okumuyor diye geçersiz olacak halleri yok.
  • hala da yeni konu acamıyorum farklı baglantı falan a kulanmıyrm , proxy programı da kullanmyrm onceden olan sey telefon numaramı girdikten sonra olmamaya basladı...
  • mail adresimi değiştiremiyorum,butonlar aktif değil
    daha önce yönetici ile irtibata geçerek deştirildi.bu herzaman böyle mi olacak
    cep numaram onaylı olduğu halde ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -blue-

mail adresimi değiştiremiyorum,butonlar aktif değil
    daha önce yönetici ile irtibata geçerek deştirildi.bu herzaman böyle mi olacak
    cep numaram onaylı olduğu halde ?

Admin ile konuştum en kısa zamanda aktif olcakmış .Beklemedeyiz.
  • öneri listesine eklenen dolayısıyla kabul veya ret görmeyi bekleyen öneriler ile kabul görecek olan ancak uygulamaya geçiş zamanı belli olmayan önerilerin ve/veya bu önerilerin forum üyelerine "öneri sahibinin istatistiği" ile birlikte gösterilmesi, ilgi çekici olabilir. ayrıca öneriyi kabul veya ret edecek admin, yönetici, mod vs. onayı, buradan takip edilebilir. forum sayfalarına bir aktif sayfa daha ilave olması söz konusu. en azından ben varken, ping alır. bu öneriyi sanki daha önce de yaptım gibi geliyor bana ama en azından bu sefer başka bir yönetici bakıyor. belki kabul görür.

• Bloglar bu durumda

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 27 Ağustos 2008; 3:04:56 >

• Yönlendirme atılmış ya. Hacklenme falan yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

quote:

dozdoz; profil ayarlarınızı kontrol edermisin pm alımı kapalı olabilir, eğer değilse şikayet sistemi üzerinden tekrar bilgilendirme yaparsanız programcı arkadaşımıza kısa sürede sorun iletilir kontrol etmesi sağlanır

yukarda da dedıgım gıbı profıl ayarlarımda msj alımı açık. sıkayet butonunu kulanarakta yardım ıstedım ancak bır sonuc elde edemedım... tekrardan sıkayet butonuyla dıle getırıyorum sorunumu.

3. şıkayet msjımı yolladım...

sorun devam edıyor hala duzelmedı... ılgılenılıomu acaba?

• foruma ilk girişte, login olmaya çalışırken yazdıklarım güme gidiyor. ayrıca dikkatimi çekti, reklamın olduğu linkhttp://forum.donanimhaber.com/ foruma giriş linki isehttp://forum.donanimhaber.com/default.asp
    bu durumda reklam görmek istemeyen ikinci linki tercih edecek. ben ise aksine birinci linkte ısrarlıyım.

bu durumda login öncesi her iki linke de aynı reklamın monte edilmesi ve reklam süresinin 18 saniyeye çıkarılması yani en azından bu reklam süresinin, kullanıcı adı ve şifreyi yazıp enter yapmaya yetecek kadar uzatılması, önerimdir.

not: imla hataları giderildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 27 Ağustos 2008; 5:54:56 >

• SEVGİLİ DONANIMHABER HALKI VE YÖNETİMİ

@tr26tr Adlı üyenin eline geçtiği herfırsatta hiçbirkışkırtma olmaksızın canı sıkıldıkça Şahsıma hakaret etmesini artık kaldıramıyorum. Yaşı küçük daha öğreniceği şeyler var anlıyorum ancak beni sınıyor hakaret etmek ve forumu kirletmekte istemiyorum ... Ancak bardağı bununla taşırdı ...http://forum.donanimhaber.com/m_25938714/mpage_2/tm.htm bu sayfada son çizmeye çalıştığı karikatürde
     Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... naylon diyiceğine NİCKİMLE Alay ederek ve terbiyesizliğine şahsımıda alet ederek birşeyler yapmaya çalışıyor ...

Zaten sayfayı incelediğinizde yaptığı çalışmaların çoğunun BELALTI olduğunu görüceksiniz . Konunun kilitlenmesini talep ediyorum ...

SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 27 Ağustos 2008; 16:57:33 >

• GSM Doğrulama sürekli hata veriyor bir türlü doğrulayamadım kaç gündür. Telefon numaramı mı beğenmiyor sorun nedir DH yönetimi???

Sorun çözülmüştr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_ -- 27 Ağustos 2008; 19:38:05 >
  • Yeni özel mesaj aldığımda uyarı çıkmıyor.
  • [DMC] , Erwin gibi arkadaşlar 20 dakka önce forumdan uzaklaştırıldılar ama 4 günlük ceza saat 12'den sonra 3'e indi. Mantığını açıklayınız lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: #8364;ness

Merhaba,

Sizce 7 gün biraz ağır olmamışmı?
    http://forum.donanimhaber.com/m_14241136/tm.htm

ilgilenirseniz sevinirim. hiçbir uyarı puanımda yoktu direkt 7 gün...

arkadaşım forum kurallarında açık bir şekilde küfür edenler direkt (uyarı almadan) uzaklaştırılır diyolardı sen küfür etmiş olabilirsin yani
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.