Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üyeliğime ait mail adresini değiştirmek istiyorum . Profilde değiştirme butonu yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shisha -- 24 Ağustos 2008; 18:10:07 >
  • assembly: İnceleme ne oldu acaba?

Bir de benim başvurum vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 24 Ağustos 2008; 22:30:59 >
  • Gsm no hakkındaki önerim iki konuyada yazdım

Yöneticiler önerilerim var belirtmek isterim

1-Mesaj süresi sadece gsm no girmeyenlere olabilir
    2-Gsm no girenler tüm bölümlerde mesaj kasabilir
    3-Gsm no girmeyenlerin rütbeleri belli bir yerde kalabilir mesala 3000 mesajı olupta gsm no girmeyen yüzbaşı olabilir
    4-Uyarmadan ceza verilebilir

Burda yazdıklarım arttırılabilir azaltılabilir ama bence bunları yaparsanız denge sağlanmış olur azını yaparsanız gsm no girenlere çok yaparsanız girmeyenlere haksızlık olur (bence).
  • Aklıma geldi arkadaşlar msjların altında bir kutucuk olsun ve silinmesi istenen msjlar o kutucuğa tik atılarak belirtilsin.150 tik olduğunda msj kendiliğinden silinsin.ne dersiniz?böylece gereksiz açılan konular otomatikman silinir.
  • Ana sayfada, sol köşede "CPU fiyatları" diye bir bölüm var... Çalışmıyor...
  • İyi akşamlar rahatsız edeceğim ama...

Forumda hasas üye arkadaşlarımız var, küçükte olsa birşeye kıza bilecek ve kavga çıkaracak bilecek arkadaşlarımız örneğin ben

Örnek:

quote:

Orjinalden alıntı: EnRingTilAaHerske

quote:

Orjinalden alıntı: Çağdaş

Buna ne kadar vereceksin?

özel direksiyon dersi verilir ha?
    sen ehliyeti alalı 2 ay olmadı, sende usta oldun demek. asafasgfgsdf.

Bu nasıl bir terbiyesizliktir yahu?, bu adam mı çocuk mu belli olmayan benimle nasıl böyle konuşabilir, kendi mi zor tutuyorum sinirden aileme bağırıyorum ya ehliyeti yeni almış olabilirim ama eskiden beri araba kullanıyorum ve öğrencilerim var bu üye gelip nasıl böyle bir yorum yapar? hangi hak ile bu vatandaş konuyu resmen dağatıyor eee küfürü de hak etmiyor mu?

Sizden ricam
    1.Artık her üyeden t.c kimlik no istensin, madem telefona bağane buluyorlar kimlik numarası daha iyi olur
    2.Forumda yaş saklanmasın ona göre tavrımızı seçelim, eğer küçüğümüz ise ona göre yorum, büyüğümüz ise şuna göre yorum yapalım
    3.Herhangi bir konuyu saptıran üyeye uyarı puanu verilsin.

Neyse kısa kesiyorum şimdilik iyi forumlar

• forumda açılan konu başlıkları demek istemiştim. örneğin;

sevgilinizi aileniz kabul etmese..

DUNYANIN SUPER GUCU

Çocuğunuz olsa hangi ismi koyarsınız

Joker FanClub-Sadece79 kişiyiz(4.SAYFA SON MESAJIMA BAKIN!)

örnekler çoğaltılabilir. bir kere konu başlığı açılacak, değiştirilmeyecek.
    kurallara ilave yani açılan konu başlıklarında bir standart oluşturulması :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 25 Ağustos 2008; 2:40:39 >
  • Selamlar. Bir kullanıcı hakaret dolu mesajlar atması sonucu silinen mesajlarını copy paste yaparak ve daha da hakaret dozunu artırıp değiştirerek defalarca foruma koyarsa bu olayı mesajları silindikçe tekrarlarsa ve akabinde yönetim ceza verirse şöyle yaparım böyle yaparım diyerek ağzına geleni yazmaya devam ederse ve konuyu sildirene kadar asılsız suçlamalar ve tehditlerde bulunmaya devam ederse yaptırımı nedir çok merak ediyorum. Bu olaydan önce 3 uyarısı olduğunu kendisi bildiren şahıs halen elini kolunu sallaya sallaya forumda dolaşıp mesajlarını atmaya devam etmektedir.

Hani kurallar değişti ise bilelim de biz de ona göre davranalım.
  • Az önce seviyeli bir şekilde tartıştığımız konu kapandı.Nedeni nedir?

Konu; Dünya'nın en güçsüz ülkesi.

Yenileme=Sayfa başı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 25 Ağustos 2008; 18:24:00 >
  • daha once ozel msj alabılıodum ancak bı kac gundur ozel msj gondeılemıyor bana. profılımde de senelerdır ozel msj alımı acık duruo zaten. neden alamıorum sımdı msj yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

daha once ozel msj alabılıodum ancak bı kac gundur ozel msj gondeılemıyor bana. profılımde de senelerdır ozel msj alımı acık duruo zaten. neden alamıorum sımdı msj yardımcı olurmusunuz?

yardımcı olucak yonetıcı yokmu acaba sıkayet butonundan da destek ıstedım ancak yardımcı olan olmadı
  • quote:

quote:

daha once ozel msj alabılıodum ancak bı kac gundur ozel msj gondeılemıyor bana. profılımde de senelerdır ozel msj alımı acık duruo zaten. neden alamıorum sımdı msj yardımcı olurmusunuz?

yardımcı olucak yonetıcı yokmu acaba sıkayet butonundan da destek ıstedım ancak yardımcı olan olmadı

Telefon numaranı verdin mi foruma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

quote:

Telefon numaranı verdin mi foruma.

Ben telefon numarası vermedim, ama mesaj almakta sorunum yok. Hem gönderebiliyorum hem de alabiliyorum PM'leri.

• forumun saatini windows saatiyle aynı yapar mısınız? 2 mesaj arasındaki süreyi 5 dk falan gösteriyor saat farkından dolayı
  • @ ©@N ; farkli bi baglantidan, ip den baglaniyorsaniz bu normal; proxy programlari, proxy siteleri, otomatik ip degistirme programlarida buna neden olabilir...

@ CashRulez Arkadaslara iletiyorum

@Muśtafa forumdestek@donanimhaber.com a mail atin veya sikayet sistemini kullanin...

@Börtü 2 dk kuralinin kalkma gibi bi durumu yok, gsm no girenlere onaylamadan mesaj atma gibi bir hak taniyrak yeterli ayricaligin tanindigi dusuncesindeyiz...

@ibo3458 ornek verdiginiz sayidan yola cikarsak 150 kisi silinmesini istiyor olabilir fakat bunun yaninda 500 kisi silinmesini istemiyorsa ne olucak ?

@Evet, İsyan! anasayfa uzerinde calismalar var sanirim o yuzden, arkadaslara iletiyorum eger bir sorunsa ilgileneceklerdir ;)

@Çağdaş o tur mesajlari sikayet ederseniz ilgileniriz, fakar sikayet etmeden haberimizin olmasi biraz zor. onerilerinizi iletiyorum;

@antiyoba yonetimin gozunden kacmis olabilir, bu tur olaylarda sikayet etmekten cekinmeyin ilgilenilcektir...

@Ottoman_PoweR bunu sikayet sistemi uzerinden bildirirseniz daha saglikli bir cevap alabilirsiniz...

@:::Banner::: su anki saat duzgun degilmi zaten

@dozdoz ceza almis olabilirsiniz, sayet boyle bu durum yoksa arkadaslara iletiyorum...

• @TechnoMANYAK

ozel mesajda ayrı bır ceza sıstemı varmı bılmıyorum. ancak ceza alcak herhangı bır durumum yok . ıletırsen duzeltıcek bırıne sevınırm

ayrıca yukarda bır arkadas solemıs telefonunu verdınmı dıye. zaten oncesınde de msj alımım acıktı herhangı bır degsıkılık yapmadım. eskıden nasılsa suankı ayarlarım sabit devam edıyor. degsıklık yapmak ıstesem telefon gerekır evet ama herhangı bır degsıklık yapmadım. buna rahmen msj alamıorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 26 Ağustos 2008; 2:23:04 >
  • Şikayet sisteminin cevabı hep böyle;

"Sistemimizi kullandığınız için teşekkür ederiz."

• Ayrıca imzam devamlı siliniyor.Bıktım devamlı düzeltmekten.

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Bismillahirrahmanirrahim,
    Ey iman edenler, Yahudi ve Hıristiyanları dostlar (veliler) edinmeyin; onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden onları kim dost edinirse, kuşkusuz onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna hidayet vermez. (Maide Sûresi 51. Ayet)

Neresinde sorun var bunun yahu.1 resim+4 satır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 26 Ağustos 2008; 9:52:40 >

• Adminlik Başvurusu yapmak istiyorum Konu Dışı için Saltuk'a ulaamıyorum.

Başka kime söyleyebilirim.

• DonanımHaber gibi büyük bir forumun büyük bir eksiğinden bahsedeceğim. Forumunuzda
    çok büyük bir yönetici sorunu vardır. Çok kişili online RPG Oyunları >> MU Online
    bölümüne ve genellikle paylaşım yapıp mesaj attığım bölümlerden olan "Diğer Oyunlar" ve
    "Konu Dışı" bölümünde rastladığım bu durum sadece benim bakış açımdan dolayı olduğunu
    düşünmekteydim. Ama "Mu online" bölümüne bugünki ziyaretimde fark ettimki açılan konulardan
    ve şikayetlerden DonanımHaber'in gerçektende yönetici seçerken titiz davranmadığı ve yapılan
    şikayetleri kaale almadığı yada önemsemediğinden anladımki DonanımHaberde benim gibi sıkıntılar
    çeken çok kişi var.

DonanımHaber forumu içinde Mu online bölümü yönetici sıkıntısı o kadar çekilmez hale gelmişki
    ilgili yönetici hakkında yapılan şikayetlere verilen cevaplar bir o kadarda üyelerinizi şaşırtmıştır.
    Zira verilecek olan cevap şikayette bahsi geçen ilgili yönetici tarafından cevaplanmaktadır. Ayreten
    -By_LoRD-, |ReSo|, ByFear ve daha bir çok üyenin ilgili yöneticinin yönetim rezaleti yüzünden yapılan
    şikayetlere aynı yöneticinin cevap vermesi gibi saçma bir olay olmuştur. Olay karşısında hala şaşmaktayız.
    Bir yöneticinin bulunduğu bölümü böyle kişisel yönetebilmesi ise DonanımHaber'in yüz karasıdır. Elinde olan
    hakları büyük bir şekilde suistimal ettiği düşüncesindeyiz. Öyleki kendisine yapılan düzgün eleştirileri
    bile saçma bir sebepden dolayı silebilmekte ve yaptığımız şikayetlere ya muhattap bulamamakta yada önemsen
    memekteyiz. Öyleki bu olay üyeler tarafından espiri konusu bile olmuştur. Örnek;

- DH YÖNETİCİ KURALLARI
    1- Yönetici her zaman haklıdır.
    2- Yöneticinin haksız olduğu durumda 1. kural geçerlidir.

Gördüğünüz gibi espiriler bu durumu ortaya koymaktadır. Hatta üyeler konuya o kadar umutsuz bakmaktadırlarki
    artık ellerinden gelen herşeyi yapmış gibi hissedip artık işi espiriye vurmaktadırlar. Yazının başından beri
    bahsi geçen yöneticinin ismi Luciferdir. Ben tarafından yazılan bu yazıyı onaylıyan arkadaşların DH Nicklerini
    Mesajın sonunda yazacağım, gerekli işlemlerin yapılması ve DonanımHaber'in bu kötü olay dizisinin sona ermesini
    temenni ederek yazımı bitiriyorum...

İyi Çalışmalar...

Yazıyı Kabul Edenler

----------------------------------------------

1- -By_LoRD-
    2- | Uqur |
    3- ByFeaR
    4- izmirden
    5- Anumis_
    6- _Lee01
    7- HaCKToR01
    8- KaJMéRaN
    9- ByKeKeo
    10- AuraLegion
    11- AD@N!S

Bu kişilerin yazıyı kabul ettiğine dair kanıtları bana gönderdikleri özel mesajlarda bulabilirsiniz.
    Ayreten bu kişiler yazıyı kabul edenlerin sadece bir kısmıdır.

Aldığınız kararları veyatta en azından gerekli muhattaplara ulaştığına dair bir bilgilendirme mesajı verirseniz sevirim... Zira forumdestek@donanimhaber.com Adresine aynı yazıyı 4 defa yolladım. Ve hiç bir cevap alamadım. Bu kadarda rezillik olmaz.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 26 Ağustos 2008; 18:14:25 >

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.