Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 00:55 gececiler lokaline sohbet odası istiyoruzzz
  • profilimi deiştirmek istedim GSM no yazmam gerekiyor fakat benim no yu başkası yazmış galiba ne yapabilirim ?
  • sohbet odası güzel olur aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ! Want to play a game -- 19 Ağustos 2008; 3:14:17 >
  • yöneticiler saat 3 ten sonra yok galiba
  • 1 oncekı sayfada bı mesajım var tarıh-saat 14 Ağustos 2008; 2:19:34 yazıyor suanda ise 19 Ağustos 2008; 5:40:18

aradan 5 gun gecmıs koskoca 5 gun hala bır cevap yazılmamıs

bu konuyu bolca sıkayet etmek lazım hıc kımse ılgılenmıyor buraya yazılanlarla
  • evet ben de atmıştım hala bekliyorum
  • Buraya hala Ado mu bakıyor.

Bende 321. kısa dönem askerlerin topicini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şafak 27
  • quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

Buraya hala Ado mu bakıyor.

Bende 321. kısa dönem askerlerin topicini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şafak 27

Tamam buldum. İmzam da varmış. Kaç aydır unutmuşum siteyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

Yazdım ama cevap bulamadım, Hangi yöneticiye göndereyim,
    quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

_ahmet_

Yöneticilere bir danışın. Karışık bir durum.. Özelden yardım isteyebilirsiniz..

musAKKa , Assebmly ...
  • redbull konusu neden yasaklandı anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eka01

redbull konusu neden yasaklandı anlamadım

30 tane saçma sapan konu açılırsa yasaklanır tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

quote:

Orjinalden alıntı: Eka01

redbull konusu neden yasaklandı anlamadım

30 tane saçma sapan konu açılırsa yasaklanır tabi

Ne gibi bir konuydu ki?
  • Yaklaşık yarım saat önce açtığım konu sanırım modların görevlerini baştansavma yapması sonucu silindi.
    Açtığım konunun başlığı "12 MİLYON KİŞİ İSYAN EDERS?" idi.Ve hiç bir siyasi mesaj içermiyordu yalnızca forumda biraz beyin fırtınası yapmak amacıyla açılmış bir konuydu v eçokta güzel gidiyordu.
    Demeden "13 milyon kişi,22 milyon kişi,1 milyon kişi isyan ederse ne olur?" şeklinde bazı üyeler tarafından konular açıldı ve benim konumda diğerleri arasında silinip gitti.Demeye çalıştığım;
    Artık bu forumda seviyeli biçimde hiçbir şeyi tartışamayacak mıyız?Cıvıtanların konuları silinmesi gerekirken neden düzeylice konuşanlar insanların emek sarfederek yorum yazdığı konu siliniyor?Oldu olucak banlayın birde.Siyasi bir amaçta içermiyordu zaten...Yönetime mi yoksa her konudan saçma sapan geçici trendler yaratan cıvık forum üyelerine mi kızmak lazım bilemiyorum.Ama bu tavrınız kabullenilemeyecek derece katı.

Modlarınız görevlerini layıkıyla yapmalı.Yada herhangi birisini banlamadan veya konusunu kitlemeden önce aşağıdaki simgeye bir kez baktıktan sonra düşünmeli...
    Yeri gelmişken söyleyeyim simgenin anlamı barıştır.Hepimizin ihtiyacı olan,birisini kırdığımızda hatalarımızı düzeltmek için kullandığımız fikir.Üyeleriniz arasında kurduğunuz barışı böyle davranarak bozmaktasınız.Eğer sarfedilen emeği hiçe sayacak kadar vurdumduymazsanız sonucunda kaybedecek olan sizsiniz.Eleştiriyorum çünkü bu sizin velinimetiniz.Beni ne kadar dikkat alıyorsunuz bilmem.Ama eleştirim doğrultusunda kendinizi düzeltecek olgunluğa sahip olduğunuzu düşünüyorum DH yöneticileri

Saygılarımla.

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

• Şikayet ettiğim konuların bazıları eşit olmasına rağmen, bazıları siliniyor veya ilgili bölüme taşınıyor. Bazıları olduğu yerde kalıyor. Konu açanların ismine veya nikine mi bakılıyor?
    Neden?

Powerstorm işini hakkıyla yaparken visualize veya başkaları es geçiyor. Standart olmalı.

Bölümler arası değişik uygulamalar var. Yönetici sıfatı taşıyanlar bu işleri başkasına mı soruyor?
  • telefon numarasını onayı özelliğini ben teklif etmiştim. Gerçi 2.elde dolandırıcılık için teklif etmiştim ama gsm telefon numarası da iyi bir çözüm.

Şimdi hala sorunlu mesajlar konusunda tartışma olduğunu gördüm bunun için 2 yeni çözüm teklif edebilirim.

1.si içinde veya başlığında belli kelimeler geçen mesajları onaylanması gereken mesaj şekline kaydedersiniz kimse göremez. Yönetici okur onaylar ondan sonra gözükmeye başlar. Bu kelimeler üzerinde çok kavga edilen kelimeler olur. Yoksa her kelimeyi bekletmeye gerek yok. Sorun yoksa onay sonrası gözükür.

2.si şikayet sistemi yarı otomatik hale getirilebilir.
    Belli bir derecede üyeliğe erişmiş kullanıcıların şikayet ettikleri konuları puanlarsınız. Mesela atıyorum yüzbaşı veya daha büyük rütbeye erişmiş 10 veya 20 kullanıcı şikayetine erişen mesaj otomatik gösterimden kaldırılabilir. Böylece yönetici yorulmamış olur.
    Bu sistem 1.si belli oranda yetki devrini getirir eski ve katılımcı üyelerinizi sorumluluk sahibi yapar. 2.si daha demokratik bir ortam elde edilir. Birden fazla görüş böyle uygun görmüş olur.

Telefon onaylı üyelik için dh bunu yaparsa türkiyede ilk olur demiştim zamanında sanıyorum 2 yıl geçti aradan yine de ilk oldu. güzel bir özellik.

şimdi 2.si için de aynı şeyi söylüyorum eski üyeleri ile yetki paylaşımı yapan onları okuduklarında forum kurallarına uymayan içerik konusunda bir tıkla birşeyler yaparak forumun kalitesine katkıda bulunmaya iten bir yaklaşım da yine ilk olur o da güzel olur.

• Sınırsız ban alan bir üyenin yeni bir hesap açması yasak mı?
  • bu gün saat 21:09:36 beri bekleyen şikayet ve yanlış anlış anlaşılma sonucu ilgilenilmeyi bekleyen 2 ceza puanı

@powerstorm bugün sizin yokluğunuzu hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 21 Ağustos 2008; 1:21:19 >
  • Şu anda yönetici alımları varmı varsa başvuru yapmak istiyorum başvuru şartları ve kime nasıl yapılacağı hakkında bilgilendirebilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 21 Ağustos 2008; 3:28:01 >
  • Daha önce de dile getirmiştik , yazı türlerine Comic Sans Ms getirilsin istiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

var gelen=0; var eskim=0; var eskim2=0; var tiklandi=0; var ustunde=0; function systemjs(id,li,m) { gelen++; tiklandi=1; if ((eskim==0) || (eskim!=m)) { gelen=1; eskim=m; } if (gelen%2==1) { document.getElementById("mysis"+m).innerHTML=''; document.getElementById("mysis"+m).style.display=''; eskim2=m; //document.getElementById("mysis"+m).style.fi

Ankete oy verirken aldığım hata.

Ayrıca açtığım bir konuya mesaj yazarken "Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'" şu hatayı alıyorum.

Aylardır bu sorun var, ilgelenin artık.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.