Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesaj sahibi üyenin avatarının altında yer alan, sisteme göz at ikonuna tıkladığımızda, üyenin sahip olduğu donanımların tamamını açılan pencere içerisinde göremiyoruz. listenin alta doğru uzantısı olmasına rağmen, bu açılan penerenin kenarında kaydırma sekmesi yok. bu durumda yazıları tarayarak, listenin altında kalan donanımları görme şansımız oluyor.

önerim, sistem ikonuna tıkladığımızda donanımların tamamının listelenecek şekilde pencerenin büyütülmesi.
    ya da yazı karakterlerinin küçültülmesi (işe yarar mı salladım gitti )

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Yeni özel mesaj aldığımda uyarı çıkmıyor.

Daha önce konuşuldu.Birçok üyenin problemi var bu konuda.Yani birtek sizde olmuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

SEVGİLİ DONANIMHABER HALKI VE YÖNETİMİ

@tr26tr Adlı üyenin eline geçtiği herfırsatta hiçbirkışkırtma olmaksızın canı sıkıldıkça Şahsıma hakaret etmesini artık kaldıramıyorum. Yaşı küçük daha öğreniceği şeyler var anlıyorum ancak beni sınıyor hakaret etmek ve forumu kirletmekte istemiyorum ... Ancak bardağı bununla taşırdı ...http://forum.donanimhaber.com/m_25938714/mpage_2/tm.htm bu sayfada son çizmeye çalıştığı karikatürde
    naylon diyiceğine NİCKİMLE Alay ederek ve terbiyesizliğine şahsımıda alet ederek birşeyler yapmaya çalışıyor ...

Zaten sayfayı incelediğinizde yaptığı çalışmaların çoğunun BELALTI olduğunu görüceksiniz . Konunun kilitlenmesini talep ediyorum ...

SAYGILARIMLA

Şikayet yöntemini kullanmayı denerseniz,Moderatörler ilgilenecektir.

quote:

Orjinalden alıntı: ©@N

hala da yeni konu acamıyorum farklı baglantı falan a kulanmıyrm , proxy programı da kullanmyrm onceden olan sey telefon numaramı girdikten sonra olmamaya basladı...

forumdestek@donanimhaber.com mail atarsanız,mutlaka yanıt gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vLkN! -- 28 Ağustos 2008; 20:51:47 >

• Blog'lardaki sorun geçicidir umarım?
    Ne zaman düzelir?

@vLkN!
    Yönetici olduğunuzu zannetmiyorum. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin. noreply@donanimhaber.com değil forumdestek@donanimhaber.com doğru olan mail.
    Zaten "No Reply" demek de mail atmayın cevap yazmayın gibi bir manaya gelir.
  • quote:

@vLkN!
    Yönetici olduğunuzu zannetmiyorum. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin. noreply@donanimhaber.com değil forumdestek@donanimhaber.com doğru olan mail.
    Zaten "No Reply" demek de mail atmayın cevap yazmayın gibi bir manaya gelir.

Yönetici değilim fakat geçen günlerde bir konu açılmıştı.Birçok üye böyle bir sorunu olduğunu dile getirmişti.Bende size sadece bunları söyledim.

Mail adresi için ise,dalgınlığıma gelmiş.Şimdi düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vLkN! -- 28 Ağustos 2008; 20:55:02 >

• bir web sitesi reklam konusu açmıştım uygun yere,silinmiş forumunuzda yöneticilerle birebir irtibata geçebileceğimiz istek öneri v.s. diye bir başlık yok hangi yönetici silmiş bilmiyorum.ama islami bir forummu diye silindi diye aklımdan geçti :))) bana cevap verebilecek birileri var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: febastan

bir web sitesi reklam konusu açmıştım uygun yere,silinmiş forumunuzda yöneticilerle birebir irtibata geçebileceğimiz istek öneri v.s. diye bir başlık yok hangi yönetici silmiş bilmiyorum.ama islami bir forummu diye silindi diye aklımdan geçti :))) bana cevap verebilecek birileri var mı?

Yöneticilerle buradan iletişime geçebilirsiniz zaten
  • Benim sorunum noldu konuşuldumu? Halledildimi hiç bilgi vermiyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Bir de benim başvurum vardı.

• quote:

quote:

• Profilimi değiştiremiyorum
    Gsm numarası değiştirme ve tekrar sms gönderme hakkınız bitmiştir. Hesabınız kitlenmiştir diye bir yazı var
    yardım lütfen acill
  • quote:

Blog'lardaki sorun geçicidir umarım?
    Ne zaman düzelir?

• PHI yeni blog uygulaması yapılcaktı sanırım o yüzden kapattılar . Yeni blog sistemi gelinceye kadar beklicez
  • quote:

Orjinalden alıntı: gazozvar

quote:

quote:

Ortada gülünecek bişey göremedim ben.

• Profilimi değiştiremiyorum
    Gsm numarası değiştirme ve tekrar sms gönderme hakkınız bitmiştir. Hesabınız kitlenmiştir diye bir yazı var
    yardım lütfen acill

Profilimi değiştiremiyorum
    yardım lütfen acill

yardım lütfen acill

yardım lütfen acill

yardım lütfen acill

yardım lütfen acill

yardım lütfen acill

yardım lütfen acill

• @ zayef; forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vLkN! -- 29 Ağustos 2008; 12:42:51 >
  • Türkçe yanlış kullanılıyor ve katlediliyor... Bir an önce üyelerin düzgün türkçe kullanımı için özendirilmesini ve zorlanmasını istiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muśtafa

PHI yeni blog uygulaması yapılcaktı sanırım o yüzden kapattılar . Yeni blog sistemi gelinceye kadar beklicez

Yeni blog uygulaması kısa vadede üyelere açılmayacakmış. Speed-Step öyle demişti.
    Şu anki blog sisteminin kapanmasının sebebi ise bir hack olayı imiş sanırım.
    Ne zaman düzelir acaba
  • 2 3 gun oncesınde de belırtmıstım ozel msj alamıyor dıye hala duzelmedı ... 3 4 defa sıkayet msjıda ılettım burayada yazdım vs ılgılenılcegı solendı ama hala bır sonuc yok... ne oldu acaba?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_26033371/mpage_1/key_//tm.htm#26033371

Yazdığım konuyu incelermisiniz?Üst konu olmasını istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

2 3 gun oncesınde de belırtmıstım ozel msj alamıyor dıye hala duzelmedı ... 3 4 defa sıkayet msjıda ılettım burayada yazdım vs ılgılenılcegı solendı ama hala bır sonuc yok... ne oldu acaba?

Yukarıda PHI'da belirtmişti.Sadece siz değil,birçok üye bu sorunu yaşıyor.Programcılar halledecektir umarım

quote:

Orjinalden alıntı: spoonkee

Türkçe yanlış kullanılıyor ve katlediliyor... Bir an önce üyelerin düzgün türkçe kullanımı için özendirilmesini ve zorlanmasını istiyorum...

Benim düşüncem;kimin neyi,nasıl yazdığı bizi ilgilendirmez.Eğer rahatsız oluyorsanız 'Şikayet ET' butonunu kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vLkN! -- 29 Ağustos 2008; 16:57:43 >

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.