Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bazı bölüm yöneticilerinden şikayetçiyim bu konuda ne yapabilirim ?
  • Şikayet butonu kullanabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muśtafa

quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

quote:

Orjinalden alıntı: Paladin Artix

Profilimi değiştirmem için cep telefonunu soruyor.Benimde cep telefonum yok değiştirmiyim mi?Lütfen bu cep telefonu sorma işini kaldırın.

forumdestek@donanimhaber.com'a mail atınız

Her sorunun cevabı forumdestek@donanimhaber.com olcaksa neden bu konu açıldı ? Direk konu başına forumdestek@donanimhaber.com yazıp kitlenebilirdi. Lütfen cevabını bilmiyorsanız cevaplamayın.

Forumdestek ' e mail atmama rağmen kaç gündür cevap alamadım hala bekliyorum çok mu yoğunlar acaba ?

Acil cevap istiyosan burayı kullamnma hocam o zaman. Şikayet et diye bişey geliştirilmiş.

• Profilimde bulunan mevcut e posta adresimi değiştirmek istiyorum ama e-posta adresi değiştir tuşu kalktı galiba nasıl olacak bu iş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar

Profilimde bulunan mevcut e posta adresimi değiştirmek istiyorum ama e-posta adresi değiştir tuşu kalktı galiba nasıl olacak bu iş?

Bu sorunu adminlere ilettim en kısa zamanda etkin olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muśtafa

quote:

Orjinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar

Profilimde bulunan mevcut e posta adresimi değiştirmek istiyorum ama e-posta adresi değiştir tuşu kalktı galiba nasıl olacak bu iş?

Bu sorunu adminlere ilettim en kısa zamanda etkin olcak

Eyvallah
  • İleti yazma kısmına rasyonel sayı oluşturma ve üslü sayı oluşturma işlevleri eklenemez mi?

"x^y" yapmak ve "x/[(y.z)+t] yapmak hem zor hem de bazen anlaşılmıyor, daha net anlaşılması için parantezler ekliyoruz.
  • Sayın yöneticilerhttp://forum.donanimhaber.com/m_25063964/mpage_15/tm.htm bu sayfadaki ağır konuşmaları silerseniz çok memnun olurum bölüm yetkilisine bir konu içide belirttim hatta pm'de attım ama hesabına girmediği için görememiştir umarım en kısa sürede siz ilgilenirsiniz zaten orda geçen konuşmalardan cezamı aldım şahsa hakaretten 2 uyarım var..

• Sayın yönetim;

http://forum.donanimhaber.com/m_26030054/tm.htm

Konumda Ramazan hakkında birçok bilgiyi düzenleyerek koydum. Konuda hiçbir tartışma çıkmadı. Sadece amacım forumdaki kişiler bu bilgilerden yararlanması ve başka konuların açılmamasıydı. Neden kilitlendi acaba? Hiçbir tartışma olmadı çünkü. Dini içerikli diye kilitlediyseniz söyleyecek laf bulamıyorum, üzgünüm.
  • gereksizlerde üst konu var ramazan hakkında
  • Bu forumda paylaşım yapılmaz. Emeklerimin karşılığı bu mudur peki? Cevap vermeden "konu kilit".

Şöyle olabilirdi; Teşekkür ederiz arkadaşım. Ancak gereksizlerde konumuz mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 1 Eylül 2008; 11:05:09 >
  • Ben foruma giren misafir yani üye olmayan kişileride görmek istiyorum.
    Bu konuda; JANT! , **** , *** , 2 Misafir Bulunmakta vsvs.

Ayrıca mesaj aralığının 4dk olması da tam bir facia
  • <>Benim şu iki smiley ile ilgili bir sorum olacaktı.

Bunların kodlarına baktığımızda yeşil olanın kodu ''[ ;)]'' , fakat diğerininki ise ''[ &:]'' olarak geçmekte.
    Bu iki kodun aslında yer değiştirmesi gerekmiyor mu? Bildiğim kadarıyla şu ''göz kırpmalı'' olan, yani ''[ ;)]'' kodu '''' smileyinin, ''[ &:]'' kodu ise '''' smileyinin olması gerekmiyor mu?

Ancak şu anki durum şöyle:
    ----->''[ ;)]''
    ------>''[ &:]''

Not: Nasıl olduysa böyle bir konu bile kafama takıldı

• quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Hala 2 dakikada bir mesaj atabilirsiniz.
  • Mesaj sayım son 3-4 gündür post sayısı artan yerlere mesaj atmamama rağmen 275'den 278'e kadar çıkmıştı. Yine konu dışında gezerken baktım 273'e indirmişler demin attığım 2 mesajla 275 oldu

Neden yöneticiler mesaj sayımı bir arttırıp bir azaltıyorlar
  • 25.08.2008 tarıhınde farkettım ve hala ozel msj alamıyorum hala ılgılenılmedı ... sureklı ılgılınecegı solenıyor ama ortada bırsey yok. sayısız sıkayet butonunu kulandım burayada yazdım elde var 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 1 Eylül 2008; 15:22:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Hala 2 dakikada bir mesaj atabilirsiniz.

Bırakın 2'yi, 4 ü de geçtiyor?

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

• 2:40'dan sonra atabiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

<>Benim şu iki smiley ile ilgili bir sorum olacaktı.

Bunların kodlarına baktığımızda yeşil olanın kodu ''[ ;)]'' , fakat diğerininki ise ''[ &:]'' olarak geçmekte.
    Bu iki kodun aslında yer değiştirmesi gerekmiyor mu? Bildiğim kadarıyla şu ''göz kırpmalı'' olan, yani ''[ ;)]'' kodu '''' smileyinin, ''[ &:]'' kodu ise '''' smileyinin olması gerekmiyor mu?

Ancak şu anki durum şöyle:
    ----->''[ ;)]''
    ------>''[ &:]''

Not: Nasıl olduysa böyle bir konu bile kafama takıldı

Hep öyleydi

• GSM no yazmayanlarada profil güncelleme serbest mesaj yazma özgürlüğü verin artık yetti diğer konuda verilen cevaplar hep olumsuz yönde ve ileride mesajlarımın yönetici onaylamadan gitmeyeceği yönünde oldu böyle bir saçmalık söz konusu ise size iyi eğlenceler bazı sahte üyeler yüzünden bizi forumdan soğutuyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.