Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..

Mesaj sayım son 3-4 gündür post sayısı artan yerlere mesaj atmamama rağmen 275'den 278'e kadar çıkmıştı. Yine konu dışında gezerken baktım 273'e indirmişler demin attığım 2 mesajla 275 oldu

Neden yöneticiler mesaj sayımı bir arttırıp bir azaltıyorlar

Mesaj sayınızın azalması,attığınız mesajların silinmesinden veya mesajı attığınız konunun silinmesinden kaynaklanabilir.
  • Ya konularda ziyaretçi sayısı görünsün artık... bütün forumlarda bu var bizde neden yok.. daha hoş olur...
  • Bloglar ne zaman tekrar açılacak acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Ya konularda ziyaretçi sayısı görünsün artık... bütün forumlarda bu var bizde neden yok.. daha hoş olur...

Aynen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

25.08.2008 tarıhınde farkettım ve hala ozel msj alamıyorum hala ılgılenılmedı ... sureklı ılgılınecegı solenıyor ama ortada bırsey yok. sayısız sıkayet butonunu kulandım burayada yazdım elde var 0

az once sıkayet sıstemnı kulanarak bır kez daha sorunumu dıle getırdım. sorunun cep telefonu verılmedıgınden kaynaklandııgnı soledıler. profılımde guncelleme yapmadım. senelerdır bu forumdayım ılk gırdıgımde kulanıcı ayarları nasılsa suanda o sekılde. ne yanı sımdı ben cep telefonumu vermedıgımden dolayı ozel msj alamıycakmıyım cezalandırmamı yanı bu telefon verılmedıgınden ötürü

işin dıger boyutu ıse ılk belırtıgımde sorunumu sıstemden kaynaklanan bır sorun oldugunu bazı kulanıcılarda bu tıp sorunlar oldugu. belırttıler ve ılgılınecegı solendı. eee hangısıne ınancam ben ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 3 Eylül 2008; 2:57:58 >

• Prfiller yine hata veriyor.
    Kimsenin profiline giremiyorum..
  • bazı üyeler bana pm atamıyormuş alım kapalı diyormuş ama bazılarıda atabiliyor ilgilenirseniz sevinirim.
  • yöneticilerin burayla ilgilendiği yokki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

yöneticilerin burayla ilgilendiği yokki

banlarım bak yazıyorum buraya dikkat et.

Sayfa başı.................................................................<<<<<

GSM no yoksa PM de yok, öyle görünüyor. neyse, şimdi bu GSM no ile foruma üye olanlar için bir ayrıcalık yapılmalı bence. bunun için de foruma mesaj atan her üyenin avatarının üstünde yer alan yıldızların ilki, farklı bir renke boyanabilir ya da nickleri farklı bir renkte yazılabilir vs vs. ya da ilk yıldız, çoban yıldızı tabiri caizse daha büyük yapılabilir. GSM' li üye' ye yardım da başka olur hani, o yüzden yani gsm varsa yardım var yoksa yardım yok. biz de görelim. pm çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 4 Eylül 2008; 3:53:08 >

• Herkeze günaydın;

Ben forum da kullandığım e-mail adresimi ve nick değiştirmek istiyorum. Bunun için ne yapmam gerek? Yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mEaDowW

Herkeze günaydın;

Ben forum da kullandığım e-mail adresimi ve nick değiştirmek istiyorum. Bunun için ne yapmam gerek? Yardımcı olabilirmisiniz?

Nick değişim işlemi için;http://forum.donanimhaber.com/nick_report.asp

E-mail adresini de profilinizden değiştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vLkN! -- 4 Eylül 2008; 13:27:58 >
  • İşletim sistemleri ile ilgili bir sıkıntım var, konuyu bu sabah açtım, 4 saatten beri konu açık ama okuyan sayısı 6 bunun 3 ünüde ben girmişimdir. Sizden ricam aynı konuyu konu dışına açmamda yada taşımanızda bir sakınca varmı ?

Teşekkür ederim.

Topic linki :http://forum.donanimhaber.com/m_26192838/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: koktay

İşletim sistemleri ile ilgili bir sıkıntım var, konuyu bu sabah açtım, 4 saatten beri konu açık ama okuyan sayısı 6 bunun 3 ünüde ben girmişimdir. Sizden ricam aynı konuyu konu dışına açmamda yada taşımanızda bir sakınca varmı ?

Teşekkür ederim.

Aynısını aç burda bence taşımakla ilgileneceklerini sanmıyorum 3 gündür şikayetlerede kulak tıkadılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mEaDowW

Herkeze günaydın;

Merhaba,

nickinizi nick değiştirme talebi açarak değiştirebilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/nick_report.asp
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

İşletim sistemleri ile ilgili bir sıkıntım var, konuyu bu sabah açtım, 4 saatten beri konu açık ama okuyan sayısı 6 bunun 3 ünüde ben girmişimdir. Sizden ricam aynı konuyu konu dışına açmamda yada taşımanızda bir sakınca varmı ?

Teşekkür ederim.

Daha rahat bilgi alabileceğiniz Teknik Yardım bölümüne taşınmıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Teşekkür ederim.

Daha rahat bilgi alabileceğiniz Teknik Yardım bölümüne taşınmıştır.

Teşekkür ederim.

• Kaç uyarı alınca 4 gün uzaklaştırma alınıyor bu konuda bilgilendirme istiyorum yaklaşık 4 gün önce de istediğim gibi????????

Son uyarısını 1 sene önce almış birisi olarak tek mesajımda kullandığım bi takımla ilgili ifadem yüzünden argo ve küfür içermediği halde uyarı puanı üst limitinden banlandım 0 uyarıyla 4 gün bunu açıklaması lasıl oluyor acaba 2005 ten beri üyeyim burada kalabilmişim demekki adam gibi duruyorum eski üyelere ceza verirlirken biraz daha sağduyulu olunmalı uzun sürelerdir burlarda kaldıklarına göre demkki düzgün duruyorlar...

Bu konuda açıklama istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Profilimden sistem paneli'ne girdiğimde neden "Geçici olarak devre dışı" diyor?
    Bu soru yukarıya, arkada kalmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Bloglar ne zaman düzelecek?

Ben de merakla bekliyorum...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_26214025/tm.htm
    bu linkteki konuyu açmıştım kilitlendi şikayetle bir şey olacağını sanmıyorum yine de yazdım bakalım. bu kadar adamın şikayetçi olduğu biriyle ilgili önlemini alırsınız heralde...
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.