Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Corleone™

bazı üyeler bana pm atamıyormuş alım kapalı diyormuş ama bazılarıda atabiliyor ilgilenirseniz sevinirim.

PM alımı için ;

Profilim > Benim Tercihlerim > Özel Mesaj > Diğerlerinin sana özel mesaj yollamasına izin ver ?

işaretlemeniz gerekmektedir. Eğer hala çalışmıyorsa GSM numaranızı girip tekrar deneyin.
  • Önceden öneren çok olmuştur ama yinede yazayım.Bu ikinci el bölümüne girdiğimizde sadece bulunduğumuz il deki satışları görebilme gibi bir seçeneğimiz olması gerekiyor.Zira elden almayı tercih eden biri olarak tek tek hangisi hangi il de bakması çok uzun sürüyor.En azından ben böyle bir özellik bulamadım, var mı ki?
  • inatla herhangi bir cevap verilmiyor nedense
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

Kaç uyarı alınca 4 gün uzaklaştırma alınıyor bu konuda bilgilendirme istiyorum yaklaşık 4 gün önce de istediğim gibi????????

Son uyarısını 1 sene önce almış birisi olarak tek mesajımda kullandığım bi takımla ilgili ifadem yüzünden argo ve küfür içermediği halde uyarı puanı üst limitinden banlandım 0 uyarıyla 4 gün bunu açıklaması lasıl oluyor acaba 2005 ten beri üyeyim burada kalabilmişim demekki adam gibi duruyorum eski üyelere ceza verirlirken biraz daha sağduyulu olunmalı uzun sürelerdir burlarda kaldıklarına göre demkki düzgün duruyorlar...

Bu konuda açıklama istiyorum.

5 uyarı 4 günlük uzaklaştırma demektir. Tek seferde de 5 uyarı alabilir ve 4 gün uzaklaştırılılabilirsiniz. Size tek seferde 5 uyarı puanı verilmiş.

• quote:

Kaç uyarı alınca 4 gün uzaklaştırma alınıyor bu konuda bilgilendirme istiyorum yaklaşık 4 gün önce de istediğim gibi????????

Son uyarısını 1 sene önce almış birisi olarak tek mesajımda kullandığım bi takımla ilgili ifadem yüzünden argo ve küfür içermediği halde uyarı puanı üst limitinden banlandım 0 uyarıyla 4 gün bunu açıklaması lasıl oluyor acaba 2005 ten beri üyeyim burada kalabilmişim demekki adam gibi duruyorum eski üyelere ceza verirlirken biraz daha sağduyulu olunmalı uzun sürelerdir burlarda kaldıklarına göre demkki düzgün duruyorlar...

Bu konuda açıklama istiyorum.

Arkadaşlar ; Nightmare_2 nin ceza almasının sebebini futbol bölümüne takılan üyelerimiz tahmin edeceklerdir. Futbol bölümünde de diğer bölümlerde olduğu gibi belli kurallar var. Takım isimleriyle dalga geçmeye ceza vermekte bu kuralların bir sonucudur. Arkadaşımızda bu sebepten ceza almıştır. Bir bölüme mesaj atmadan önce kuralları okursanız bu gibi durumlarla karşılaşmazsınız.

İyi forumlar

• Peki bu ceza puanlarını yöneticiler kendileri kafalarına göre mi veriyor çünkü kurallarda hangi ihlalin kaç punla cezalandırılacağı yazmıyor dur ben buna bi 5 atayım 4 gün giremesin gibi bir tavırmı var acaba
  • Daha önce eski kullanıcımı adımı, şimdiki kullanıcı adımla değiştirmiştim.

Sadece 1 kereye mahsus olmak üzere şimdiki kullanıcı adımda sadece sadeleştirme yapıp " :AlacaKaranlık: " yapabilir misiniz? (Söz bir daha istemeyeceğim.)

Kullanıcı adını 2. sefer tümüyle değiştirmek istesem buna karşı çıkmanızı anlarım ki öyle bir şey istemiyorum. Sadece zamanında eklediğim o gereksiz :'lar ve T!M kısımlarını atmak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Önceden öneren çok olmuştur ama yinede yazayım.Bu ikinci el bölümüne girdiğimizde sadece bulunduğumuz il deki satışları görebilme gibi bir seçeneğimiz olması gerekiyor.Zira elden almayı tercih eden biri olarak tek tek hangisi hangi il de bakması çok uzun sürüyor.En azından ben böyle bir özellik bulamadım, var mı ki?

Var mı böyle birşey forumda, yoksa uygun koşullarda anlaşıp ekleyebilirsiniz

• quote:

Peki bu ceza puanlarını yöneticiler kendileri kafalarına göre mi veriyor çünkü kurallarda hangi ihlalin kaç punla cezalandırılacağı yazmıyor dur ben buna bi 5 atayım 4 gün giremesin gibi bir tavırmı var acaba

İşlenen cezanın ağırlığına göre uyarı katsayısı artıyor. Yönetici cezayı verirken bi nevi sizin sicilinize de bakar. Daha önce bu tür hareketleriniz vuku bulmuşsa en yüksek uyarı puanını verir. Adminlerde uygun görürlerse onaylarlar. Uygun görülmezse reddedilir.

Hiçbir yönetici hiçbir kullanıcıya tavır almaz. Tavır alındığını düşünüyorsanız gerekli yerlere müracaatta bulunabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeepSense

quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

bazı üyeler bana pm atamıyormuş alım kapalı diyormuş ama bazılarıda atabiliyor ilgilenirseniz sevinirim.

PM alımı için ;

Profilim > Benim Tercihlerim > Özel Mesaj > Diğerlerinin sana özel mesaj yollamasına izin ver ?

işaretlemeniz gerekmektedir. Eğer hala çalışmıyorsa GSM numaranızı girip tekrar deneyin.

demek sorun gsm nosu yazmadıgım ıcın pm alamıyomusum . cezalandırmaya bak bende sanmıstımkı sorun var ondan pm alamıyor. bana msj atan yonetıcıler bıle bunun bu sekılde oldugunu bılmıyodu. sıstemde sorun var arkadaslar ılgılenecek dıyodu. demek sorun gsm no yazmadıgımdan kaynaklanıyormus. gsm nosu yazmadıgım ıcın pm alamıycaksam cok sorun degıl ... bu sekılde cezalandırılıosam cezalandırılıyım cok komık.

• quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Peki bu ceza puanlarını yöneticiler kendileri kafalarına göre mi veriyor çünkü kurallarda hangi ihlalin kaç punla cezalandırılacağı yazmıyor dur ben buna bi 5 atayım 4 gün giremesin gibi bir tavırmı var acaba

İşlenen cezanın ağırlığına göre uyarı katsayısı artıyor. Yönetici cezayı verirken bi nevi sizin sicilinize de bakar. Daha önce bu tür hareketleriniz vuku bulmuşsa en yüksek uyarı puanını verir. Adminlerde uygun görürlerse onaylarlar. Uygun görülmezse reddedilir.

Hiçbir yönetici hiçbir kullanıcıya tavır almaz. Tavır alındığını düşünüyorsanız gerekli yerlere müracaatta bulunabilirsiniz.

Sorunda burda zaten, kimseye ulaşamamak.Sicilime bakılabilir fulbol bölümüne takımam zaten oraya mesaj atmışlığım bile olduğunu sanmıyorum burda konu dışında olan bi futbol konusuydu.19 Haziran 2005'ten beri üyeyim yani eski denen üyelerden.Hatta bazı yöneticilerden bile eski. 19 Haziran 2005'ten beri yani 1.180 gündür aldığım uyarı sayısı son 4 günlük banlanmam da dahil "3" kere....Açıklama istemeye devam ediyorum.Buraya uzun zamandır vakit ayıran gerek okuyucu gerekse konu paylaşan biri olarak bunun hakkım oldugunu düşünüyorum

• futbol, gereksizler vs. gibi bölümlerde neden edit yok?
  • arkadaşlar su operada başlıklarda yeni mesaj atılmasına ragmen girdiginizde gorunme sorununu ortadan kaldıran bir ayar vardı onu nasıl yapıyorduk?
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

arkadaşlar su operada başlıklarda yeni mesaj atılmasına ragmen girdiginizde gorunme sorununu ortadan kaldıran bir ayar vardı onu nasıl yapıyorduk?

Araçlar/tercihler/Gelişmiş/geçmiş/ön bellek sayfalarının sunucudaki güncelliğini denetle.

Belgeler her zaman
    Resimler 5 saatte
  • function getLayerHtml(id) { var inHtml = new String(''); if (document.getElementById) { x = document.getElementById(id); inHtml = x.innerHTML; } else if (document.all) { x = document.all[id]; inHtml = x.innerHTML; } return inHtml; } function setLayerHtml(text,id) { if (document.getElementById) { elemObj = document.getElementById(id); elemObj.innerHTML = text; } else if (document.all) { elemObj = document.all[id]; elemObj.innerHTML = text; } } function markText(txtKeyword, inputHtml,id) { var re; var varMatches; var outHtml

Ankete oy verdiğimde.
    Bu konuya email ile üye ol seçeneğine bastığımda yukarıdaki hatayı alıyorum.
  • telefon numaramı yazdım onay kodunu falan da yaptım her şey tamam DH ye güvenerek yıllardır kullandığım numaramı verdim sizin ellerinizde numaram iyi bakın ona(çocugumu çocuk esirgeme kurumuna bırakyormusum gibi hissetim şimdi (gerci cocugum yok ama olsaydı böyle hissederim herhale).)
  • Yönetici aranıyor...
    Aranıyor...
    Aranıyor...
    Aranıyor...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    Yönetici bulunamadı.

Biri ilgilensin burayla yahu.
  • Yönetim tarafından Trabzonspor arka plan resmi seçmemiz istenmişti.Yaklaşık bir buçuk ay önce arka plan resmimizi belirlieyip yönetime pm ile ilettik ancak 1buçuk ay boyunca arka plan resmimiz eklenmedi.İnsanlık hali unutulur dedik tekrar bir hatırlatma pmsi attık ancak 1 haftadır yine hiçbir değişim olmadı.
    Bir arka plan yapmak bu kadar zor olmayacağını düşünüyorum.Bu ilgisizliğe tepki olarakda bu başlığı açıyorum.Herhalde artık bir arka plan koyulur Trabzonspor bölümüne.
  • Şu konuda programcı arkadaşların bir çalışması var mı acaba:

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...
  • GSM numaralarımızı değiştirebilseydik daha güzel olurdu... Mesela yeni hat alınmışsa falan işe yarayabilir. Böyle bir seçeneğin mevcut olmadığından emin değilim tabi...
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.