Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dh'de belirli sürelerde bi kitlenme oluyor.
    Hiçbir yere giremiyorsun. Tıklıyorsun öylece kalıyor. Ne Mozilla, ne İe, hiçbiri...

Ayrıca yine sıklıkla karşılaştığım sorun, profil sorunu. Server eror diyor. En lazım olacak yerde.

Diğer bir isteğim, mesaj aralığı 2dk peki neden 4den aşağı sayıyor.

Diğer bir isteğim, misafirleride görmek istiyoruz.

Lütfen bir yönetici şunların hepsine cevap versin. Bu sorunları sürekli yaşamak zorunda mı Dh?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Dh'de belirli sürelerde bi kitlenme oluyor.
    Hiçbir yere giremiyorsun. Tıklıyorsun öylece kalıyor. Ne Mozilla, ne İe, hiçbiri...

Ayrıca yine sıklıkla karşılaştığım sorun, profil sorunu. Server eror diyor. En lazım olacak yerde.

Lütfen bir yönetici şunların hepsine cevap versin. Bu sorunları sürekli yaşamak zorunda mı Dh?

evt bende size katılıyorum bu sorunlar çok sık oluyor birde forumun saatindede sorun var.
    adresini değiştiremiyormuyuz profilden????
  • quote:

Operada hiç karşılaşmadım bununla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

quote:

evt bende size katılıyorum bu sorunlar çok sık oluyor birde forumun saatindede sorun var.

+1 cevap istiyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Yapmayın bunu.
    Şimdi Mozilla hatalı,İe hatalı, şu yeni çıkan GoogleChrome hatalı, Dh sorun yok, Opera hatasız mı?
    Belirli aralıklarla olduğunu belirttim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Macromedia

adresini değiştiremiyormuyuz profilden????

Bu sorunu birkaç arkadaşımız bildirdi. Gereken cevap verilecektir heralde.

quote:

Orjinalden alıntı: leon tr

futbol, gereksizler vs. gibi bölümlerde neden edit yok?

Mesaj Düzeltmeye uygun görülmemiş olabilir. Senelerdir böyle.

quote:

Orjinalden alıntı: Seri* Sevici*

GSM numaralarımızı değiştirebilseydik daha güzel olurdu... Mesela yeni hat alınmışsa falan işe yarayabilir. Böyle bir seçeneğin mevcut olmadığından emin değilim tabi...

Profilinizden GSM Numarası için ayrılmış bölümde numarayı değiştirmek için Link mevcut;
    Profilim > Gsm Numaranı Değiştirmek İçin TIKLA..

@MoĞoLLar,
    İmzanızdaki resim izin verilen boyutu aşmaktadır. Uyarı puanı almadan düzeltmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 7 Eylül 2008; 5:33:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: blackwinterday

Arama motorunun iyileştirilmesi lazım. Hiçbir zaman aradığım sonuçlara ulaşamıyorum. Örneğin teknokolik firması ile ilgili daha önceki yorumlara bakmak istedim, sadece konu başlıklarında teknokolik kelimesini arattırdığımda başlıkta teknokolik kelimesi geçmeyen alakasız bir sürü konu geliyor. Ondan sonra daha önce tartışılmış birşey için başlık açtığımızda arama motorunu kullanın diyorsunuz. Çalışmayan motorun nesini kullanalım?

Arkadaşa katılıyorum. Arama özelliği yok gibi birşey. Motoru varsa onun, takın da arama motoru olsun.

Zaten piyasada motor çok. Lafım anlayanlara.

• İmzamı değiştiremiyorum
    uygula dediğim zaman
    quote:

msxml3.dll error '800c0005'

The system cannot locate the resource specified.

/editProfilePro.asp, line 54

böyle bir hata veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: magicool

arkadaşlar su operada başlıklarda yeni mesaj atılmasına ragmen girdiginizde gorunme sorununu ortadan kaldıran bir ayar vardı onu nasıl yapıyorduk?

Araçlar/tercihler/Gelişmiş/geçmiş/ön bellek sayfalarının sunucudaki güncelliğini denetle.

Belgeler her zaman
    Resimler 5 saatte

teşekkurler

• quote:

quote:

Operada da oluyor arada

• ÖNEMLİ!!!

Arkadaş listemi nasıl düzenleyebilirim? Listeden çıkarmak istediklerimizi nasıl çıkaracağız? Teşekkürler...

ÖNEMLİ!!!
  • Yakın zamanda nick değişimi olması mümkün mü?
  • herkes pizza konusu açmaya başladı direk uyarı puanı verirseniz gözleri korkar sadece öneri
  • bugün konu dışı ve bilim kültür'e attığım nerede ise bütün mesajlar silinmiş bunun sebebini öğrenebilir miyim ? burada "ALTERNATİF" ve "MUHALİF" düşüncelere yer YOK mu ? ya da yöneticiler şikayet edilen mesajları okumadan mi siliyorlar..Lütfen bir açıklama istiyorum..
  • quote:

quote:

quote:

Yapmayın bunu.
    Şimdi Mozilla hatalı,İe hatalı, şu yeni çıkan GoogleChrome hatalı, Dh sorun yok, Opera hatasız mı?
    Belirli aralıklarla olduğunu belirttim...

Bir şey yapmadım. Sadece kendi durumumdan bahsettim. Hiç karşılaşmadığımı söyledim.
    Yanlış mı yaptım?

• Sİyasi konuların bir nebzede olsa tartışılması bile neden yasak.En basitinden cumhurbaşkanının Ermenistana gitmesiyle ilgili bir konu açılıyor ve dakikasında kaldırılıyor.Bunu açıklayabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

ÖNEMLİ!!!

Arkadaş listemi nasıl düzenleyebilirim? Listeden çıkarmak istediklerimizi nasıl çıkaracağız? Teşekkürler...

ÖNEMLİ!!!

Adres defterimden gerekli ayarlamayı yapabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

ÖNEMLİ!!!

ÖNEMLİ!!!

Adres defterimden gerekli ayarlamayı yapabilirsiniz.

Teşekkürler...

• Ben bir adet uyarı puanı almıştım.İtiraz ettim ve dikkate alınacak dediler.Bunun gidişatını herhangi bir yerden izleyebilir veya öğrenebilir miyim?Yani daha doğrusu sonucun ne olduğunu...Cevap veren yok da bana şikayet mesajlarında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 8 Eylül 2008; 15:15:19 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.