Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu liselilerin Eğitim bölümü altında yazışmaları için ağır önlemler alınırsa iyi olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aKaSa

İmzamı değiştiremiyorum
    uygula dediğim zaman
    quote:

msxml3.dll error '800c0005'

The system cannot locate the resource specified.

/editProfilePro.asp, line 54

böyle bir hata veriyor

Uygula değilde direk tamama basıp yazdığın herhangi bir mesajdan imzanı görebilmeyi denedin mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

http://forum.donanimhaber.com/m_26214025/tm.htm
    bu linkteki konuyu açmıştım kilitlendi şikayetle bir şey olacağını sanmıyorum yine de yazdım bakalım. bu kadar adamın şikayetçi olduğu biriyle ilgili önlemini alırsınız heralde...

Yöneticilerle ilgili konular kitlenir çünkü başta bişey gözükmese de o konuyu sayfalar alır herkes yönetimi rahatça eleştirir yani konuların kitlenmesi forum temizliği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 8 Eylül 2008; 16:54:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Dh'de belirli sürelerde bi kitlenme oluyor.
    Hiçbir yere giremiyorsun. Tıklıyorsun öylece kalıyor. Ne Mozilla, ne İe, hiçbiri...

Operada hiç karşılaşmadım bununla.

Yapmayın bunu.
    Şimdi Mozilla hatalı,İe hatalı, şu yeni çıkan GoogleChrome hatalı, Dh sorun yok, Opera hatasız mı?
    Belirli aralıklarla olduğunu belirttim...

Bir şey yapmadım. Sadece kendi durumumdan bahsettim. Hiç karşılaşmadığımı söyledim.
    Yanlış mı yaptım?

Jant! kitlenme senin modem bağlantısı, çerezler, sistem hızı ile alakalı olabilir ben forumda ie kullanırım hiç yapmadı kitleme...

• Bir sayfaya 5 dakika da giriyorum yav.
  • PHI

Haklı olabilirsin, kusura bakma. Yöneticiler olmayınca..

uynus

Güzel bilgi.

Ayrıca yeni sorunumuzuda yazmak isterim. Sistem Paneli ve HızAşırtma Paneli çalışmıyor
  • mesaj sayısı her mesajda artmıyormu 97 yazıyor ben bunun uzerıne en az 10 mesaj atım.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: mktrnk

mesaj sayısı her mesajda artmıyormu 97 yazıyor ben bunun uzerıne en az 10 mesaj atım.............

Konu Dışı formunda attığınız mesajlar, mesaj sayınıza eklenmez.
  • quote:

quote:

mesaj sayısı her mesajda artmıyormu 97 yazıyor ben bunun uzerıne en az 10 mesaj atım.............

neeeeeeee............
    nasıl ıs bu yaaaaaaaaaaaaaaaa

• quote:

quote:

quote:

neeeeeeee............
    nasıl ıs bu yaaaaaaaaaaaaaaaa

donanım ile ilgili teknik destek bölümlerinde post sayısı artıyor

• 2.ci el forumunda yada sıcak fırsatlarda kişi ve firma şikayetlerine çok fazla rastlar olduk. Bu konu hakkında forumda "Şikayetçiyim" başlığı altında bir forum bölümü oluşturulursa çok iyi olacaktır. Ayrıca bu "Şikayetçiyim"'in alt forumları olarak da "Firma Şikayetleri", "Üye Şikayetleri" gibi başlıklar açılabilir. Böylelikle 2-3 gün üst konu olarak kalan üyeleri kendi bölümünden her zaman takip edebiliriz. dimi ama :)

Edit: Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurbagaprens -- 10 Eylül 2008; 11:32:30 >
  • Şu SMS onayı ile ilgili bir bilgilendirme mesajı PM ya da e-mail yoluyla yollasanız.
    Ya da her foruma üst konu uygulaması yapsanız.
    Bu tür değişiklikler için illa buraya mı girip bakmamız lazım her seferinde.
    Ne Donanım ne Yazılım ne de ikinci el bölümünde böyle bir başlık yok.
    Konu dışı bölümüne kırkta yılda bir girerim, bu yüzden ancak haberim oldu.
    Tesadüf buraya girmesem yine haberim olmayacak.
    Hayır bir de haberimiz olmadan PM alımı bile engellenmiş bu yüzden.
    Bu şekilde bir yaptırımı varsa eğer telefon numarası vermemenin en azından düzgün bir duyuru yapılmalıydı...
  • neden dh radyo yayını yok
  • profildeki hız aşırtma ve avatar altlarındaki sistem menüsü hala değişitrelemiyor.
    uzun süredir...
  • Gsm No 052336754?? (Gsm numarası değiştirme ve tekrar sms gönderme hakkınız bitmiştir. Hesabınız kitlenmiştir. Detaylı bilgi için lütfen forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atın)

3 kez denedim olmadı.Profil değiştiremiyorum.Ne yapmam lazım ?
  • Bir mesajı değiştirdiğimizde değiştirdiğimiz tarihin saati,orjinal mesajın saatinden daha önce oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Bir mesajı değiştirdiğimizde değiştirdiğimiz tarihin saati,orjinal mesajın saatinden daha önce oluyor.

Ona kalırsa geçen gün 2 dakika kuralını 6 dakika olarak gördüm ben. O da bişey mi yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Bir mesajı değiştirdiğimizde değiştirdiğimiz tarihin saati,orjinal mesajın saatinden daha önce oluyor.

Ona kalırsa geçen gün 2 dakika kuralını 6 dakika olarak gördüm ben. O da bişey mi yani.

7 gören var

• Hala hiçbir yöneticiden hiçbir şekilde bilgilendirme yok.
    Herhangi bir çaba, düzelmte vs yok yok yok.

Nerede, musakka, assembly ?
  • Ama benim dediğimi herkes görüyor.Hani sizinkilerin ispatı...
    quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.