Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fetih

Ama benim dediğimi herkes görüyor.Hani sizinkilerin ispatı...
    quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Bir mesajı değiştirdiğimizde değiştirdiğimiz tarihin saati,orjinal mesajın saatinden daha önce oluyor.

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Ona kalırsa geçen gün 2 dakika kuralını 6 dakika olarak gördüm ben. O da bişey mi yani.

Yav o değil de mail güncellemeleri gelmiyor. Abone olduğum halde.

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 13 Eylül 2008; 16:16:42 >

• Çıldıracam. Bu forumda çıldıracam.

Ya pm atıcam. Basıyorum gitmiyor. Hata veriyor öyle mal gibi kalıyor ekran.
    Ekranı kapatıyorum Giden kutusuna bakıyorum 4 kere yollamış

Hala bazı özellikler devre dışı.
    İlgilenin heyyyy.
  • Bu forum 4er 5er tane pm atıyor, noluyor böyle
  • Üye olduğum konulardan artık maille uyarı gelmiyor. En sevdiğim özelliklerden birisiydi ama telefon numaramı girdikten sonra profilime mail gelmemeye başladı

Edit: düzeldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnypeR -- 14 Eylül 2008; 1:54:20 >
  • Pm kutumu bir açtım, kişiden yaklaşık 20tane mesaj aynı anda gelmiş. Nedir bu?
    SS aldım ama aynı anda siliyordum yakalayamadım.
    Lütfen ilgilenin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

Gsm No 052336754?? (Gsm numarası değiştirme ve tekrar sms gönderme hakkınız bitmiştir. Hesabınız kitlenmiştir. Detaylı bilgi için lütfen forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atın)

3 kez denedim olmadı.Profil değiştiremiyorum.Ne yapmam lazım ?

???
  • Flood korumasının kaldırılmasını istiyorum yada süresinin azaltılmasını...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Capiton_

Flood korumasının kaldırılmasını istiyorum yada süresinin azaltılmasını...

Aslında ordaki gibi 5 dk bekletmiyor. Ama 2 dk cok fazla bence. Heleki teknik yardım bolumunde. Konuların cevabını yazacagım. Birine yazıyorum. Otekine cevap vermek için 2 dk bekletiyor. Bende kapatıyorum sayfayı. Bu durumdada soruyu soran arkadas magdur oluyor. Süreyi kısaltın lütfen.
  • Bu gece bir admin burayla ilgilenecek gibi. İçime doğdu. Hazır doğmuşken bi daha sorayım.

Bloglar ne zaman düzelecek?
  • Süre kaldırırlsın evet bide forum arama bölümü çok kötü çalışıyor düzensiz bide 2.el arananlar ve satılanlar diye 2 ye ayrılabilir.. Aslında forum komple değişmeli vbulletne geçilsin.. iğrenç bi arayüzü var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hami10

Süre kaldırırlsın evet bide forum arama bölümü çok kötü çalışıyor düzensiz bide 2.el arananlar ve satılanlar diye 2 ye ayrılabilir.. Aslında forum komple değişmeli vbulletne geçilsin.. iğrenç bi arayüzü var

Forumda arama ozelliği yok desek yeridir. Sure en aza ındırılmelı. Sankı boyle flood engellenıyorda. Devamlı hata veriyor forum.
  • ©@N ; Konu açarken herhangi bir hata alıyormusunuz alıyorsanız -aldıgınız hatayı belirtirmisiniz.

-blue- ; Şuan için email adresi değişikliği pasif durumda ilerleyen zamanlarda tekrar aktif edilecek.

LaYLoNDoN ; Bu tür durumlarda şikayet sistemini kullanınız.

PHI ; Programcı arkadaşa iletiyorum kontrol edecektir.

Ottoman_PoweR ; Ceza sisteminde kalan ceza süresi gün attıgında bir gün azalır ama ceza süresi tam 4 gün üzerinden işlem görür. Örnek olarak; 01 Ocak 2008 saat 23:59 da ceza alan birinin kalan cezası 02 Ocak 2008 saat 01:00 da ^gün olarak görülür ve cezası 05 Ocak 2008 saat 23:59 da açılır

PHI ; Şuan için belli değil.

febastan ; ilgili bölümüde bulunan üst konuyu okursanız neden silindiğini anlayabilirdiniz. O bölümde forum sitelerinin tanıtımına izin verilmiyor.

zayef ; GSM aktivasyonu yaptıgınızda sorununuz düzelecek.

dozdoz ; GSM aktivasyonu ile alakalı bir durum şiayetinizde de belirtmiştim.

CashRulez ; Konu incelendikten sonra uygun görülür ise ust konu yapılır

ccaparli ; İnternet seçeneklerinden açıklayıcı HTTP hatalarını gösteri seçip tam hatayı belirtirmisiniz.

lvthsgm ; Kontrol ediyorum.

unknownartist ; Gerek Duyuldugunda yeni alımlar apılıyor lakin 5000 tane yönetici de olsa bazen bu tür durumlar oluşabiliyor.

Nightmare_2 ; 5 uyarı puanı aldığınızda 4 gün uzaklaştırılıyorsunuz aldıgınız uyarılar ihlal ettiğiniz kurala göre değişiklik gösteriyor direkt olarak 5 puan almış olabilirsiniz.

tolga190507 ; Kural halen 2 dakikadır ama sunucu saatlerinin farklılıgı nedeni ile zaman zaman iki dakikanın üzerinden gibi görünebilir ama 2 dakika sonra mesaj atailirsiniz.

nForcer ; Sistem paneli geçici olarak devre dışı bırakılmıştır bu nedenle olailir.

Paladin Artix ; GSM aktivasyon özelliğinin kaldırılması gibi bir durum söz konusu değil..

TheRed ; Şikayetci oldugunuz yöneticileri şikayet sebebinizle birlikte şikayet sistemi üzerinden yada forumdestek@donanimhaber.com üzerinden bildirirseniz gerekli inceleme yapılır.

kartallar_yalnız_uçar ; Email adresi değiştirme özelliği geçici olarak pasif edilmiştir.

::AlacaKaranlıkT!M:: ; Öneriniz düşünülebilir uygun görülürse yapılır..

JANT! ; Öneriniz düşünülebilir. iki mesaj arasındaki süre 4 dakika değil 2 dakikadır.

Millennium ; Kısayollar konusunda haklı olabilirsiniz yanlız şuan bu gülücüklere ait kısa yolların değiştirilmesi eski mesajları etkileyeceği için değiştirilmesi mümkün gözükmüyor.

..FaTaLiTy.. ; Silinen mesajlarınız silindiğinde değil sayım yapıldıgında düşüyor bu nedenle bu tür poat sayısı düşüşleri oluşuyor..

Lord Westside ; Bu tür konulara cevap yazan kişilerde paylaşıma dahil oldukları için ceza almaları gayet normal bunun neresini gözden geçirmemiz gerekiyor.

blackwinterday ; Arama motorunda yakın bir zamanda iyileştirmeye gidilecek.

Corleone™ ; GSM aktivasyonu yapmamış olabilirsiniz bir kontrol edin..

mEaDowW ; Kullanıcı adınızı değiştirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz, email adresinizi de profilinizden değiştirmeniz gerekmekte yanlız şuan için bu özellik pasif durumda.

koktay ; Malesef konuyu sadece ilhili bölüme açabilirsiniz.

Nightmare_2 ; Sorunuzu yukarıda cevapladım;

DanGWaR ; Öneriniz gözden geçirilecektir uygun görülürse uygulanabilir.

::AlacaKaranlıkT!M:: ; Kullanıcı adı değişimleri ile ilgili kural sabittir..

leon tr ; Geçen yıllarda alınan bir karar doğrultusunda bazı bölümlerde mesaj düzenleme özelliği kapatıldı..

Ünal Korkmaz ; Programcı arkadaş kontrol edecktir.

Scotti0061 ; Kontrol ediyorum bu konuyu en kısa zamanda eklenecektir.

feylesof ; Konu Başlıklarındaki sorun yakın bir zamanda düzeltilecektir..

Seri* Sevici* ; GSM numaranızı sonradan değiştirebiliyorsunuz.

JANT! Sunucularda aşırı yogunluk oldugu anlarda bu tür sorunlar oluşuyor, misafirlerin gösterilmesi fonksiyonu yukarıda belirttiğim gibi programcılarımızdan onay alır ise yapılabilir.

Macromedia ; Email adresi değiştirme özelliği geçici olarak pasif edildi.

fuatturkrap ; Arkadaş listenizi bu bağlantıdan düzenleyebilirsiniz.http://resim.donanimhaber.com/address.asp

_LoRDi_ ; Daha önce kullanıcı adınızı değiştirmediyseniz mümkündür.

akktwell ; Pizza konusu açanlara gerekli uyarılar verildi..

TüRKéR ; Uyarı puanlarınızı üst menüde bulunan uyarı listesinden takip edebilirsiniz.

mktrnk ; Bazı bölümlerimizde atmış oldıgınız mesajlar mesaj sayısına yansıtılmyor.

kurbagaprens ; Bu tür şikayet konuları forum içerisinde yasaktır bu nedenle böyle bir forum açılması da mümkün değildir bu tür konuları şikayet sistemi üzerinden bildirebilirsiniz.

suphion ; Profil değişikleri yapıldıgında böyle bir uyarı ile karşılaşıyor olmanız lazım ama yinede haklısınız forum geneli için bir anons yapılması gerekiyordu..

gitarist55 ; Radyo yayınına gerek duyulmadığı için.

mavizaman ; Bu özellikler şuan için pasif durumda.

SharDDewiL ; forumdestek@donanimhaber.com adresine geçerli gsm numaranızı ve hesap bilgilerinizi belirten bir mail gönderin.

Fetih ; Sunucu saatlerinin farklılıgından kaynaklanan bir durum..

JANT! ; Özel ileti gönderirken yaşadıgınız sorunu programcı arkadaşıma iletiyorum ilgilenecektir.

Capiton_ Flood korumasının kaldırılması söz konusu değildir.

PHI ; İçine doğru doğmuş Blogların açılması hakkında kesin bir durum yok ilerleyen zamanlarda yeni blog sistemine geçileceği için açılmaa bilir.

Hami10 ; Daha önceleri de belirtildiği gibi flood süresinin kaldırılması söz konusu bile değildir. Arama motorunda yakın bir zamanda iyileştirmee giilecektir.

• biraz önce silinen mesajımda sakıncalı ne vardı da silindi, lütfen yöneticilerden biri cevap verme zahmetinde bulunursa iyi olur.

ekleme:sözkonusu mesajımın başlığı "Erken Seçim Olursa Oyunuzu Hangi Partiye Verirsiniz?" idi ancak mesaj içeriği kesinlikle siyasi değildi.Komik bir web sitesinden alıntılar yaptım ve sözkonusu web sitesine linkler vermiştim.Siyasetle ilgili gibi gözükse de ilgisi olmayan Konu Dışı 'na ait mesajımın incelenip tekrar açılmaısnı istiyorum.Sözkonusu başlıkta zaten hiçbir siyasi tartışma da yaşanmadı.Konuyu değerlendirmeniz benim için önemli.İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah2008 -- 15 Eylül 2008; 3:46:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

PHI ; İçine doğru doğmuş Blogların açılması hakkında kesin bir durum yok ilerleyen zamanlarda yeni blog sistemine geçileceği için açılmaa bilir.

Yapmayın bunu. O kadar konuyu eklemiştik bloga. Yeni sisteme geçilince eski konular otomatikman aktarılsa bari. Yoksa nasıl bulacağız o kadar konuyu.
  • ya profilde hiçbir oynama yapamıyorum.. gsm numaramı da verdim.. avatar veya imza değiştirmeye kalktığımda sayfa görüntülenemiyor diyor.. gerçi profile girip hiçbir işlem yapmadan uygula ya tıklayınca da sayfa görüntülenemiyor diyor... yardımcı olursanız sevinirim.. iyi forumlar...
  • Sn. forum yöneticileri, 15 Eylül 2008; 3:44 den beri şikayetim ilgilenilmeyi bekliyor
  • hangi birini sayiyim

demokrasi yok
    ön yargı var
    adaletsizlik var

kısaca anlatayım sevdiğim bi adamın resmini avatar yaptım uyarı aldım..
    forumda iftiraya uğradım bende bana iftira atana cvp verdim küfür etmeden
    ona beni şikayet etmiş yine uyarı aldım

3 yıldır bu forumdayım
    daha dünkü bebeler afra tafra yapıor
    ne kadar uyarı alsamda HAKSIZ yere bana ters olan herseye cvp ım var

umrarım en kısa zamanda forumdaki bu seviyesizlik düzelir
    saygılar

• Forumda açtığımız tüm konulara ulaşma hakkı verebilir misiniz acaba böyle bir imkanınız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 15 Eylül 2008; 17:00:25 >
  • Sn yöneticiler bu gün saat 14.00 dan beri şikayetim bekliyor...
  • Musakka teşekkürler....

Sistem paneli ve hız aşırtma hala devredışı
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.