Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu profil olayı nolcak hakketen .. cep telefonuma güya onay kodu gelmiş.. ama ben farkında bile değilim bunlamı uraşacaz bide şimdide onay kodu istiyor..

profil güncelleyemiyoruz birde özel mesajdamı atamıyoruz yada almıyoruz nedir bu işin çözümü
  • yaw bu profilde değişiklik için telefon numarası girin oalyı çok çok saçma olmuş bence ne yani mecburen nomu vermek zorundamıyım :S
  • Konular seviyeli bir şekilde tartışılırsa eğer silinmemeli.
  • Sn forum yöneticileri 16 Eylül 2008; 2:25 yapmış olduğum 2. el ilanım dükkanımda gözükmemektedir
  • pm alamıyorum gsm no ile aktif etmiştim normaldi herşey son zamanlar pm alamıyorum . kapalı gibi uyarı geliyor .
  • Bari konu dısı bölümünde olmasın su 2 dk olayı.Ya da 30 saniyeye falan dusurulsun bu bölümde.Post artmıyor kim niye flood yapsın..
    Bir de anasayfada altta online üyelerin ismi alfabetik olarak sıralanmış sekilde olsa iyi olurdu.
  • Selamlar, bir sorunum var..

İmzamı değiştirmeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum, nedeni ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim ?

msxml3.dll error '80070005'

Access is denied.

/editProfilePro.asp, line 54
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue Dragon

Selamlar, bir sorunum var..

İmzamı değiştirmeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum, nedeni ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim ?

msxml3.dll error '80070005'

Access is denied.

/editProfilePro.asp, line 54

GSM numaranı aktif ettin mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrah2008

biraz önce silinen mesajımda sakıncalı ne vardı da silindi, lütfen yöneticilerden biri cevap verme zahmetinde bulunursa iyi olur.

ekleme:sözkonusu mesajımın başlığı "Erken Seçim Olursa Oyunuzu Hangi Partiye Verirsiniz?" idi ancak mesaj içeriği kesinlikle siyasi değildi.Komik bir web sitesinden alıntılar yaptım ve sözkonusu web sitesine linkler vermiştim.Siyasetle ilgili gibi gözükse de ilgisi olmayan Konu Dışı 'na ait mesajımın incelenip tekrar açılmaısnı istiyorum.Sözkonusu başlıkta zaten hiçbir siyasi tartışma da yaşanmadı.Konuyu değerlendirmeniz benim için önemli.İyi geceler.

İlgili biri lütfen ilgilenip başlığı tekrar açıp açmamam konusunda bana cevap verebilir mi?
    Eğer başlığı silen yönetici silme mazereti olarak siyaseti öne sürüyorsa, ona açtığım başlığı iyice gözden geçirmesini ve başlıktaki ironiyi bir zahmet anlamasını rica ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Lord_

Bari konu dısı bölümünde olmasın su 2 dk olayı.Ya da 30 saniyeye falan dusurulsun bu bölümde.Post artmıyor kim niye flood yapsın..
    Bir de anasayfada altta online üyelerin ismi alfabetik olarak sıralanmış sekilde olsa iyi olurdu.

food olmasa veya 30 san olsa neler olur tahmin bile edemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Forumda açtığımız tüm konulara ulaşma hakkı verebilir misiniz acaba böyle bir imkanınız var mı?

PHP forumlarda mevcut. Burda da olsa iyi olur aslında.
  • Neredeyse bütün sistemim değişti hala Sistem Paneli devre dışı

Aynı sorunu yaşayan var mı yoksa sadece bende mi var bu sorun?
  • hocam forumun bu hali çok
    kötü olmuş hiç bişey belli değil son derece üstün körü olmuş eski haline döndürün lütfen
  • Uyarı puanlarım gözükmüyor
  • Ana Sayfa eskiye oranla çok karışık ve kullanışsız olmuş. Umarım düzenlemeler ile eski kolaylığına kavuşur.
  • vertigo_tr ; profilinizdeki değişikliği başka sunucu ile yapmayı deneyin.

krm-iks; Şikayetlerinizle ilgilenecek kişilere ilettim...

Hewal.s; Böyle yaparak yönetimin işini zorlaştırırsınız biriyle yüz yüze konuşma fırsatım oldu onların işide zor o kadar mod var tabiki hepsinin fıtratı farklı biraz anlayışlı olmak gerek...

Jant!; Sistem paneli geçici olarak devre dışı bırakılmış forumu çok kastığı için olsa gerek...

evohan; GSM noyu vermezseniz profilinizde değişiklik yapamazsınız ve pm alamazsınız... Zaten yönetimde sadece 2 kişi görüyor sadece Emniyet ve Adliye onaylı isteklerde
    verilir fakat ben forumda yasadışı işler yapabilirim derseniz başka...

madmann;http://forum.donanimhaber.com/m_25544757/tm.htm

Mustafa; Profilinizdeki özel mesaj kutucunuğunu işaretlemeniz gerekiyor...

Dark_Lord_; Şu aralar ve ileriki zamanlarda 2 dk kuralının kaldırılması söz konusu değil...

emrah2008; Siyasi içerikli her türlü konu forum kurallarına aykırıdır, üstü kapalı açık farketmez...

Fakir_çocuk; Forumun yararı için yazılımcılar gece gündüz çalışıyor zamanla eksiklikler giderilecektir...

RaPpErBoY; Uyarı puanları 3 ay içinde başka uyarı eklenmediğinde silinir...

Computeus; Zevkler ve renkler tartışılmaz forum kimine göre çok iyi kimine göre çok kötü olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 17 Eylül 2008; 19:30:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: uynus

vertigo_tr ; profilinizdeki değişikliği başka sunucu ile yapmayı deneyin.

krm-iks; Şikayetlerinizle ilgilenecek kişilere ilettim...

Hewal.s; Böyle yaparak yönetimin işini zorlaştırırsınız biriyle yüz yüze konuşma fırsatım oldu onların işide zor o kadar mod var tabiki hepsinin fıtratı farklı biraz anlayışlı olmak gerek...

Jant!; Sistem paneli genel bir sorun sanırım blackham ilgilenecektir fakat biraz zaman tanımak gerek...

evohan; GSM noyu vermezseniz profilinizde değişiklik yapamazsınız ve pm alamazsınız... Zaten yönetimde sadece 2 kişi görüyor sadece Emniyet ve Adliye onaylı isteklerde
    verilir fakat ben forumda yasadışı işler yapabilirim derseniz başka...

madmann;http://forum.donanimhaber.com/m_25544757/tm.htm

Mustafa; Profilinizdeki özel mesaj kutucunuğunu işaretlemeniz gerekiyor...

Dark_Lord_; Şu aralar ve ileriki zamanlarda 2 dk kuralının kaldırılması söz konusu değil...

emrah2008; Siyasi içerikli her türlü konu forum kurallarına aykırıdır, üstü kapalı açık farketmez...

Fakir_çocuk; Forumun yararı için yazılımcılar gece gündüz çalışıyor zamanla eksiklikler giderilecektir...

RaPpErBoY; Uyarı puanları 3 ay içinde başka uyarı eklenmediğinde silinir...

Computeus; Zevkler ve renkler tartışılmaz forum kimine göre çok iyi kimine göre çok kötü olabilir...

adminmisin, değilsin. Bırakında ehli kişiler yanıtlasın

• @krm-iks bunlar çok basit sorular bi GSM in ne olduğunu illa admin yanıtlaması gerekmiyor...

+bu tip mesajlar yazmakla sürekli adminleri modları uğraştıp forumu proteste ediyorum uğraşları içerisinde olduğunuzu görüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 17 Eylül 2008; 19:42:46 >
  • Jant!; Sistem paneli geçici olarak devre dışı bırakılmış forumu çok kastığı için olsa gerek...

uynus, böyle birşeye kalkıştın, bari anlamlı,mantıklı bi cevap verseydin.
    Bu tür işleri yöneticilere bırakman dileğim ile..
  • @ Jant' ; bunu Assembly den alıntı yaptım iyi oku 5-10 mesaj yukarıda

quote:

nForcer ; Sistem paneli geçici olarak devre dışı bırakılmıştır bu nedenle olailir.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.