Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: uynus

@ Jant' ; bunu Assembly den alıntı yaptım iyi oku 5-10 mesaj yukarıda

nForcer ; Sistem paneli geçici olarak devre dışı bırakılmıştır bu nedenle olailir.

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Jant!; Sistem paneli geçici olarak devre dışı bırakılmış forumu çok kastığı için olsa gerek...

Şimdi bu iki metin arasında ne gibi bir anlam çıkarabiliyorsun? Bir kendi yazdığını oku, birde en son mesajı oku bakalım sen bir sonuç çıkarabilecek misin?
    Ne alaka?

Herneyse cevap verme. Gereksiz bi konu.

• quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orjinalden alıntı: Blue Dragon

Selamlar, bir sorunum var..

İmzamı değiştirmeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum, nedeni ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim ?

msxml3.dll error '80070005'

Access is denied.

/editProfilePro.asp, line 54

GSM numaranı aktif ettin mi?

Evet.
  • Uyarı almışım uyarıma itiraz ettim ama itirazıma cevap verilmeden kapandı yeniden itiraz ettim umarım dikkate alınır.
  • @uynus

hocam sen forumda takılmana bak, foruma 4 aydır üyesiniz... herkes üstüne düşen görevi yapar forumda.

Adminlerin görevi o.

iş sadece gsm no aktif etmek ile bitmiyor

quote:

Dark_Lord_; Şu aralar ve ileriki zamanlarda 2 dk kuralının kaldırılması söz konusu değil...
    Fakir_çocuk; Forumun yararı için yazılımcılar gece gündüz çalışıyor zamanla eksiklikler giderilecektir...
    Jant!; Sistem paneli geçici olarak devre dışı bırakılmış forumu çok kastığı için olsa gerek...

gelelim esas konuya

"krm-iks; Şikayetlerinizle ilgilenecek kişilere ilettim..."

sanki ben sorunumu adminlerle paylaşamıyorumda aracı sizi sokmuşum gibi bir durum var ortada
  • Merhaba, konudışında maç muhabetlerine kısıtlama gelsin, resmen birbirlerine sataşmak için bahane arıyorlar, o yetmezmiş gibi takımları aşağılayacak resimler koyuyorlar lütfen konudışında maç ile ilgili konuların açılması yasaklansın saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çağdaş

Merhaba, konudışında maç muhabetlerine kısıtlama gelsin, resmen birbirlerine sataşmak için bahane arıyorlar, o yetmezmiş gibi takımları aşağılayacak resimler koyuyorlar lütfen konudışında maç ile ilgili konuların açılması yasaklansın saygılar.

Futbol formunda ne yapılırsa yapılsın, hiçbirzaman adaletli, düzgün, saygı çerçevesinde bir ortam yaratılamaz.. diye düşünüyorum.
    Tür tür insanlar var. Heryerde belli ediyor kendini.

İyi düşünce ama DH ilk önce şu sorunlarını düzeltmelidir. Bunlar 2 planda kalmalıdır, bence

• sn yöneticiler dün akşam saat 6 dan beri şikayetim bekliyor

18 saat oldu
  • Konuların BASILABİLİR VERSİYONları 1 aydır çalışmıyor !

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14'

The formal parameter "@recountThread" was not declared as an OUTPUT parameter, but the actual parameter passed in requested output.

/printable.asp, line 77

Yine aynen, uzun bir süredir, sayfalamada sonlara gelindiğinde (misal sayfada 50 post ayarı var, 45. post atılıyor veya 95. atılıyor gibi) son mesaja git'i tıkladığımızda, gözüken son sayfa sayısına tıkladığımızda ya da mesaj attığımızda forum geriye redirect yaparken sürekli "bu konu artık burada değil ya da silinmiş" diye bir uyarı geliyor. Sayfalama kodunda bir hata var, uzun süredir !

edit: Hata aynen şu, yine çıktı
    Bu mesaj ya silindi yada taşındı bu yüzden artık burda değil.
    Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız tarayıcınızın yenile tuşuna basarak sayfayı yenileyiniz.
    Geri git ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 18 Eylül 2008; 23:46:08 >

• Hazar

Aynen, son belirttiğin hata şuan bu konuda da var. 24 sayfa olduğunu gösteriyor, 24 tıkladığımda hata veriyor.
    İlginç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Hazar

Aynen, son belirttiğin hata şuan bu konuda da var. 24 sayfa olduğunu gösteriyor, 24 tıkladığımda hata veriyor.
    İlginç.

Şu an düzeldi mesela, ikimizin mesajı yeni sayfaya geçti. Kodda minik bir hata var ve gözden kaçırılıyor uzun süredir.

Snitz'den ASP Playground'a geçildi, bundan nereye geçilecek bakalım. Yama yama bir yere kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 18 Eylül 2008; 23:55:37 >
  • neden profil güncellediğimde cep no girmek zorundayım ?

neden cep numarası istiyorsunuz ?

bu sağlıklı bir yöntem değildir.

nereden bileceğim reklam mesajları gelmeyeceğini ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 19 Eylül 2008; 15:44:59 >
  • uynus

İşaretli zaten hiç birşeye dokunmadığım halde pm alamıyorum çözümü bilmiyorsanız lütfen cevaplamayın ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemlix

neden profil güncellediğimde cep no girmek zorundayım ?

neden cep numarası istiyorsunuz ?

bu sağlıklı bir yöntem değildir.

nereden bileceğim reklam mesajları gelmeyeceğini ?

Üst konu var ordan bilgi alabilirsin + profilde S.S.S var cep no hakkında
  • @Saltuk
    Geçenlerde 4 Gün Uzaklaştırıldım Cezam Bitti
    Dedim Ki Kendi Kendime 1 Daha Konu Dışında Takılmıycam Yanından Bile Geçmiycem Diye.
    Pc Oyunları Bölümündeyim Adamın Biri Bir Topic Açmış.
    Oyun Karakterlerine Neler Yapmak İsterdiniz Diye
    Yazmışki Ben Hitman'ın O Kel Kafasina Şaplak Atmak İsterdim Diye Bende İçimden Güldüm Böyle Bi Topic'mi Olur Diye Cevabım Şu.
    Böyle Topic Saçmalık Bence Veledlere Göre Bir Topic Dedik Sonra Uyari Listesine Baktim Bu Konudan Uyarı Yemişim Hayır Ben İtiraz Ediyorum Bu Uyarıya. Dh Yöneticilerinden Bir Arkadaşımız Bize Uyuz Adı Bende Kalsın Ama Ayıp. Bişey Demiyorum Başkada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 19 Eylül 2008; 17:36:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muśtafa

uynus

İşaretli zaten hiç birşeye dokunmadığım halde pm alamıyorum çözümü bilmiyorsanız lütfen cevaplamayın ..

Sen elledin mi diye sormadım zaten profilinde aşşağılarda "Diğerlerinin sana özel mesaj yollamasına izin ver ?" diye bir yer var oranın işaretli olması gerekiyor...

+ forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

@Saltuk
    Geçenlerde 4 Gün Uzaklaştırıldım Cezam Bitti
    Dedim Ki Kendi Kendime 1 Daha Konu Dışında Takılmıycam Yanından Bile Geçmiycem Diye.
    Pc Oyunları Bölümündeyim Adamın Biri Bir Topic Açmış.
    Oyun Karakterlerine Neler Yapmak İsterdiniz Diye
    Yazmışki Ben Hitman'ın O Kel Kafasina Şaplak Atmak İsterdim Diye Bende İçimden Güldüm Böyle Bi Topic'mi Olur Diye Cevabım Şu.
    Böyle Topic Saçmalık Bence Veledlere Göre Bir Topic Dedik Sonra Uyari Listesine Baktim Bu Konudan Uyarı Yemişim Hayır Ben İtiraz Ediyorum Bu Uyarıya. Dh Yöneticilerinden Bir Arkadaşımız Bize Uyuz Adı Bende Kalsın Ama Ayıp. Bişey Demiyorum Başkada.

Konu dışı bölüm kuralları madde 3:

3) Üyeler birbirlerine küfür, hakaret ve küçük düşürücü sözler sarf edemeyeceği gibi 3. şahıslar için de bu tip sözler sarf edemez. Hakaret olup olmadığı muğlak kelimelerde söz konusu söze maruz kalan üyenin şikayet etmesi durumunda, takdir üst yönetimindir. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecek ve yazan üyeye ceza uygulanacaktır. (Küfür veya hakaretlerin sansürlenerek yazılması bir şey değiştirmez)

Şimdi orası oyun bölümü diyebilirsin fakat konu dışı bölümü forumun can damarı gibi birşey. Forumla ilgili açıklamalar yasaklar vs. oradan duyuruluyor...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Muśtafa

uynus

Sen elledin mi diye sormadım zaten profilinde aşşağılarda "Diğerlerinin sana özel mesaj yollamasına izin ver ?" diye bir yer var oranın işaretli olması gerekiyor...

+ forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atabilirsin...

Bende zaten işaretli diyorum . İşaretli olduğu halde pm alamıyorum . Anladınmı ?
    Forumdestek@ yazmak çok kolay geliyor zaten . Başlık değişsin forumdestek@donanimhaber.com olsun konuda kitlensin ? . Cevap gelmedi buraya yazdım. . Bilgin yoksa Cevap yazma istemiyorum ...

• @uynus
    ben o kurallari 20 defa okudum bu 1
    2. si benim kimseye hakaret ettigim yok alıntı bile almadim
    3.sana bişey sormadik yetkililere sorduk yinede kurallari hatirlattigin icin sağol yardimin içinde sana kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 19 Eylül 2008; 17:55:35 >
  • 3) Üyeler birbirlerine küfür, hakaret ve küçük düşürücü sözler sarf edemeyeceği gibi 3. şahıslar için de bu tip sözler sarf edemez. Hakaret olup olmadığı muğlak kelimelerde söz konusu söze maruz kalan üyenin şikayet etmesi durumunda, takdir üst yönetimindir. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecek ve yazan üyeye ceza uygulanacaktır. (Küfür veya hakaretlerin sansürlenerek yazılması bir şey değiştirmez)

O zaman 21. kez oku... "Tam veledlere göre bir topic" kelimesi küçük düşürücü sözlere girer...
  • quote:

3) Üyeler birbirlerine küfür, hakaret ve küçük düşürücü sözler sarf edemeyeceği gibi 3. şahıslar için de bu tip sözler sarf edemez. Hakaret olup olmadığı muğlak kelimelerde söz konusu söze maruz kalan üyenin şikayet etmesi durumunda, takdir üst yönetimindir. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecek ve yazan üyeye ceza uygulanacaktır. (Küfür veya hakaretlerin sansürlenerek yazılması bir şey değiştirmez)

O zaman 21. kez oku... "Tam veledlere göre bir topic" kelimesi küçük düşürücü sözlere girer...

Merak ettim, hiçbir yetkin olmadığı halde neden devamlı soruları yanıtlıyorsun ? Bu sorular modlara soruluyor.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.