Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: JANT!

Bırakın 2'yi, 4 ü de geçtiyor?

Sayaçta öyle gösteriyor fakat mesaj aralıkları hala 2 dakikadır.Isterseniz,deneyebilirsiniz.
  • quote:

http://img151.imageshack.us/img151/125/asdgc3.jpg

Bu sorun forum saati ile sunucu saatinin aynı olmamasından kaynaklanıyor.

Bakın şimdi mesajı düzenleyeceğim, düzenlediğim mesaj saatine bakın. Daha geri olacak.

http://forum.donanimhaber.com/m_25648547/mpage_1/key_//tm.htm

Şu konuyu albüm yapmıştım. Mesaja çevir özelliğinden faydalanıp eski haline getirmek istiyorum. 3 tarayıcıda da denedim maalesef yapamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 1 Eylül 2008; 21:30:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Börtü

GSM no yazmayanlarada profil güncelleme serbest mesaj yazma özgürlüğü verin artık yetti diğer konuda verilen cevaplar hep olumsuz yönde ve ileride mesajlarımın yönetici onaylamadan gitmeyeceği yönünde oldu böyle bir saçmalık söz konusu ise size iyi eğlenceler bazı sahte üyeler yüzünden bizi forumdan soğutuyorsunuz

Gsm no nun gelme sebebini bu sen kaldırın diyorsun . Sana gereken cevap verildi neden ısrarcısın bu kadar?

Bunca üye teli vermişken vermeme sebebin nedir ? Ha vermeme hakkında var o zaman sonuçlarına katlancaksın . Her mesajın aynı cevapta aynı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muśtafa

quote:

GSM no yazmayanlarada profil güncelleme serbest mesaj yazma özgürlüğü verin artık yetti diğer konuda verilen cevaplar hep olumsuz yönde ve ileride mesajlarımın yönetici onaylamadan gitmeyeceği yönünde oldu böyle bir saçmalık söz konusu ise size iyi eğlenceler bazı sahte üyeler yüzünden bizi forumdan soğutuyorsunuz

Gsm no nun gelme sebebini bu sen kaldırın diyorsun . Sana gereken cevap verildi neden ısrarcısın bu kadar?

Bunca üye teli vermişken vermeme sebebin nedir ? Ha vermeme hakkında var o zaman sonuçlarına katlancaksın . Her mesajın aynı cevapta aynı ...

Forumda o kadar üye var bu durumdan mennun olan veya olmayan ama bu kullanıcı kadar rahatsız olan ve bu kadar yazan bir kişi daha yok, kaç gündür aynı olayı sürdürüp duruyor nereye varıcak anlamadım...

• quote:

Yahu arkadaş geçenlerde de dedin bana eyvallah diye hala burdasın. Biliyosun bunun iptal edilmeyeceğini. Israrın sebebi nedir? Gidecem diyosun gitmiyosun. Sözünün arkasında dur bence.
  • Bu kdar özel yapan ne numaranızı hatret doğrusu
  • quote:

Blokluyorum seni bakıyorum mesaj yazdığım konuya mesaj atmışın nedense bunların tamamı bana cevap vermeye yada artislenmeye çalışmandan oluyor git başka uğraş bul çık sokakta dolaş benim mesajlarımla uğraşacağına.

Ne yapacağımı sana sorucak değilim.

Gerçekler ağır gelince blokla tabi, başka kaçış yolu bulamadın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 1 Eylül 2008; 22:22:02 >

• quote:

Blokluyorum seni bakıyorum mesaj yazdığım konuya mesaj atmışın nedense bunların tamamı bana cevap vermeye yada artislenmeye çalışmandan oluyor git başka uğraş bul çık sokakta dolaş benim mesajlarımla uğraşacağına.

Biri gerçeği söyleyince zoruna gitti sanırım pardon efendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 1 Eylül 2008; 22:22:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Yahu arkadaş geçenlerde de dedin bana eyvallah diye hala burdasın. Biliyosun bunun iptal edilmeyeceğini. Israrın sebebi nedir? Gidecem diyosun gitmiyosun. Sözünün arkasında dur bence.

Geçen gün gereksiz uyarı aldım yöneticilerin keyfine ama bir yönetici arkadaş uyarılarımı sildi o yüzden kaldım.

• Bloglar ne zaman düzelecek?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Geçen gün gereksiz uyarı aldım yöneticilerin keyfine ama bir yönetici arkadaş uyarılarımı sildi o yüzden kaldım.

Uyarı puanlarıyla GSM in ne alakası var.

Yani söylediğin gerekçe pek inandırıcı değil ya neyse.

Hayırlı akşamlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

25.08.2008 tarıhınde farkettım ve hala ozel msj alamıyorum hala ılgılenılmedı ... sureklı ılgılınecegı solenıyor ama ortada bırsey yok. sayısız sıkayet butonunu kulandım burayada yazdım elde var 0
  • quote:

quote:

25.08.2008 tarıhınde farkettım ve hala ozel msj alamıyorum hala ılgılenılmedı ... sureklı ılgılınecegı solenıyor ama ortada bırsey yok. sayısız sıkayet butonunu kulandım burayada yazdım elde var 0

benim de göndermiş olduğum 4 pm var. cevapları gelmedi, belli ki gitmediği için.
    acaba diyorum pm alma-göndermedeki sorun giderildiği anda sistem, sorun giderilmeden önce yapılan pm hareketleri için bir tepki verecek mi? verirse sisteme ya da sunucuya birşey olur mu fantaziye bak.

bu üye profiline girip attığımız son mesaja ait konuları görebiliyoruz. önerim, üye profilimizden görebildiğimiz konular için bizim atmış olduğumuz mesajın üstüne mesaj atılmış olması durumunda, konu başlığının bold olarak gösterilmesi. her okunan mesaj sonrası ise bold gösterimin kaldırılması.

• quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

quote:

http://img151.imageshack.us/img151/125/asdgc3.jpg

Sayaçta öyle gösteriyor fakat mesaj aralıkları hala 2 dakikadır.Isterseniz,deneyebilirsiniz.

Hmm..

Ama önceden böyle değilidi? Değil mi?
    Neyse sorun yok

• 2.El bölümünde savaş çıkmış.

Bu bölümü toparlamak lazım. Belli başlı donanımlar var. Mümkün olduğunca aynı donanım ilanları, tek bir başlık altında toplanabilir. Notebook bölümünde açılan başlıklar tarzında. Biraz olsun düzene girer belki. satılık ram var isteyen var mı? pm' de çalışmıyor be şansımıza..
  • Sinema - Müzik - Kitap bölümü kurallarında ilgi çekici bir kısım var...

quote:

Aşağıda Sinema - Müzik - Kitap bölümünün tümünde geçerli olan kurallar derlenmiştir. Bölüm altında mesaj atan tüm kullanıcılar, bu kurallardan sorumludur.

1. Dizi-Film Paylaşımları
    Forum içerisinde dizi ve filmlerin tam hallerinin paylaşılması yasaktır. Yapımcı firmanın aksini belirten yazılı izni olmadıkça, bu şekilde paylaşılan konular kapatılır. Aynı şekilde yasak içerik talebinde bulunan kullanıcılar hakkında işlem yapılabilir. Bu hususta dikkat edilmesi rica olunur.
    _________________________________________________________________________________

2. Spoiler İçerik Paylaşımı
    Bir diziyi, filmi, müziği, kitabı daha önce bilmeyen, görmeyen, izlemeyen birinin bu içeriklere karşı ilgisini kaybetmesine neden olacak bilgi paylaşımları spoiler bilgi sayılır. Bu nedenle bu tarz konuya ilişkin mesajlar atarken, mesajı seçerek üstte yer alan "Spoiler" butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Görüntülü Anlatım:http://forum.donanimhaber.com/m_6340483/tm.htm
    _________________________________________________________________________________

3. Şarkı Adları Hakkında Konular
    Merak edilen şarkılar hakkında ayrıca konu açılması yasaktır. Bunun için tek bir konu başlığı kullanılmaktadır. Bunun dışında konu açan kişiler cezalandırılabilir. Bu tarz sorularınız için lütfenhttp://forum.donanimhaber.com/m_8255131/tm.htm kullanınız.

4. mp3 Paylaşımları
    Bölüm içerisinde yerli-yabancı tüm mp3 parçalarının paylaşımı yasaktır. Şarkı eğer common-wealth durumundaysa, yani ortak-değer durumundaysa paylaşımı yapılabilir. Common-wealth parçalar genelde yüzyıllar öncesinde bestelenmiş klasik müzik parçalarıdır. Eğer paylaşmayı düşündüğünüz şarkının common-wealth olup olmadığından emin değilseniz, büyük olasılıkla değildir.

Bu kurala dikkat etmeyen kullanıcılar, bu kullanıcıların açtığı konulara cevap yazan üyeler cezalandırılabilir.

Çok saçma ve haksız bir kural..Forum yöneticilerini bunu tekrar düşünmeye davet ediyorum..

• Arama motorunun iyileştirilmesi lazım. Hiçbir zaman aradığım sonuçlara ulaşamıyorum. Örneğin teknokolik firması ile ilgili daha önceki yorumlara bakmak istedim, sadece konu başlıklarında teknokolik kelimesini arattırdığımda başlıkta teknokolik kelimesi geçmeyen alakasız bir sürü konu geliyor. Ondan sonra daha önce tartışılmış birşey için başlık açtığımızda arama motorunu kullanın diyorsunuz. Çalışmayan motorun nesini kullanalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwinterday -- 2 Eylül 2008; 11:42:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muśtafa

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

<>Benim şu iki smiley ile ilgili bir sorum olacaktı.

Bunların kodlarına baktığımızda yeşil olanın kodu ''[ ;)]'' , fakat diğerininki ise ''[ &:]'' olarak geçmekte.
    Bu iki kodun aslında yer değiştirmesi gerekmiyor mu? Bildiğim kadarıyla şu ''göz kırpmalı'' olan, yani ''[ ;)]'' kodu '''' smileyinin, ''[ &:]'' kodu ise '''' smileyinin olması gerekmiyor mu?

Ancak şu anki durum şöyle:
    ----->''[ ;)]''
    ------>''[ &:]''

Not: Nasıl olduysa böyle bir konu bile kafama takıldı

Hep öyleydi

Hatanın hep olması onu doğru kılmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..

Mesaj sayım son 3-4 gündür post sayısı artan yerlere mesaj atmamama rağmen 275'den 278'e kadar çıkmıştı. Yine konu dışında gezerken baktım 273'e indirmişler demin attığım 2 mesajla 275 oldu

Neden yöneticiler mesaj sayımı bir arttırıp bir azaltıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackwinterday

Arama motorunun iyileştirilmesi lazım. Hiçbir zaman aradığım sonuçlara ulaşamıyorum. Örneğin teknokolik firması ile ilgili daha önceki yorumlara bakmak istedim, sadece konu başlıklarında teknokolik kelimesini arattırdığımda başlıkta teknokolik kelimesi geçmeyen alakasız bir sürü konu geliyor. Ondan sonra daha önce tartışılmış birşey için başlık açtığımızda arama motorunu kullanın diyorsunuz. Çalışmayan motorun nesini kullanalım?

Arama motorunda bir içerik ararken,o içeriğin kullanıldığı bütün mesajlar gözükür.Konunun açıldığını tahmin ettiğiniz bölümü seçerseniz,daha az sonuçla karşılaşabilirsiniz.Örneğin;'X' konusunu arıyoruz,'X'in geçtiği her mesajı bize gösterir.Fakat 'X' konusunun nerde olduğunu bilseydik,arama motorunda o bölümü seçtikten sonra,büyük ihtimal bulabilirdik.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.