Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende umuyorum da programcılar grevde heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

bende umuyorum da programcılar grevde heralde

Şimdi bir programcı arkadaşıma ilettim.Işleri yoğun olabilir şu zamanlarda.Musait olunca,mutlaka ilgileneceklerdir.
  • 3 gündür özel mesaj atamıyorum. database hatası gibi bir hata veriyor firefoxta, ie7 de sayfa görüntülenemiyor hatası çıkıyor. dün gece de 500-interna server error alıyordum.

nedendir?
  • PHILIPS DCP850/12 PORTATİF DVD OYNATICI ile iPod, DVD ve SD karttan video izleyin! adllı üst konuyu açamıyorum. Belli ki bir reklam ve reklam verenlere yazık.
  • Gece saat 2 den sonra millet burda istediği türden konu açabiliyor ve uzun bir süre silinmiyor konular.. Dh niye yönetici almıyor..?
  • Kaç uyarı alınca 4 gün uzaklaştırma alınıyor ????????*
    Son uyarısını 1 sene önce almış birisi olarak tek mesajımda kullandığım bi takımla ilgili ifadem yüzünden argo ve küfür içermediği halde uyarı puanı üst limitinden banlandım 0 uyarıyla 4 gün bunu açıklaması lasıl oluyor acaba 2005 ten beri üyeyim bravo size...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

Kaç uyarı alınca 4 gün uzaklaştırma alınıyor ????????*
    Son uyarısını 1 sene önce almış birisi olarak tek mesajımda kullandığım bi takımla ilgili ifadem yüzünden argo ve küfür içermediği halde uyarı puanı üst limitinden banlandım 0 uyarıyla 4 gün bunu açıklaması lasıl oluyor acaba 2005 ten beri üyeyim bravo size...

5 Uyarı[Ceza] puanı olunca,4 gün uzaklaştırma alıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

quote:

Kaç uyarı alınca 4 gün uzaklaştırma alınıyor ????????*

5 Uyarı[Ceza] puanı olunca,4 gün uzaklaştırma alıyorsunuz.

Peki kardeşim sağol peki 0 uyarı puanı varsa ben nasıl 4 gün alırım sence??
  • quote:

4 gün ceza gerektirebilecek davranışlarda bulunmuş olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vLkN! -- 30 Ağustos 2008; 14:37:20 >
  • quote:

2 dakika kuralı hakkında sorular

Foruma mesaj atarken 2 dakika kuralı vardır. Üyelerimizin 2 mesajı arasında en az 2 dakika beklemek durumundadır; daha kısa sürede mesaj atmaya çalışıldığında üyelerimiz bir uyarıyla karşılaşır.

2 dakika kuralının amacı nedir?

Foruma atılacak bir mesajın düşünülmesi, yazılması foruma yollanması gibi süreler dikkate alındığında 2 dakika süresi uzun bir süre değildir. Bu kural konurken 2 amacımız bulunmaktadır:
    Birisi üyelerimizin mesajlarına daha çok özen gösterip daha kaliteli mesajlar hazırlamaları, diğeri ise forumda kötü niyetle ard arda mesaj atımlarını engellemektir.

Neden Bu Kural 5dk ya çıktı :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga190507

Neden Bu Kural 5dk ya çıktı :S

Kural hala 2 dakikadır.Sayım aracında 5 dakika gösteriyor.Fakat siz 2 dakika sonra mesaj atabiliyorsunuz
  • Profilimden sistem paneli'ne girdiğimde neden "Geçici olarak devre dışı" diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 30 Ağustos 2008; 18:58:51 >
  • quote:

quote:

4 gün ceza gerektirebilecek davranışlarda bulunmuş olabilirsiniz.

Ben kasıtlı olarak banlandığımı düşünüyorum bu işte bi iş var

Spor bölümü kurallarından 2. maddeyi ihlal etmişim ki o da şu

quote:

2) Takımların, kulüp başkanlarının veya futbolcuların isimleri alay malzemesi olarak kullanılamaz. bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecektir, yazan üyeye ceza uygulanacaktır.. (Örnek: gese � febe � bejeke - azize � şaban � 6S � 7enerbahçe � Cekirdek, kuruyemiş � Tüpcü, 8eşiktaş, ezik vs..)

kuralların bulunduğu linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_21280979/tm.htm

5 uyarı puanını getirebilirmi bunun ihlali ?

• quote:

Ben kasıtlı olarak banlandığımı düşünüyorum bu işte bi iş var

Spor bölümü kurallarından 2. maddeyi ihlal etmişim ki o da şu

quote:

2) Takımların, kulüp başkanlarının veya futbolcuların isimleri alay malzemesi olarak kullanılamaz. bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecektir, yazan üyeye ceza uygulanacaktır.. (Örnek: gese � febe � bejeke - azize � şaban � 6S � 7enerbahçe � Cekirdek, kuruyemiş � Tüpcü, 8eşiktaş, ezik vs..)

kuralların bulunduğu linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_21280979/tm.htm

5 uyarı puanını getirebilirmi bunun ihlali ?

Bildiğim kadarıyla onlar 4 gün uzaklaştırma getiren davranışlar,kasıtlı olarak banlandığınızı zannetmiyorum ki bu yönde bir şüpheniz varsa; forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atabilirsiniz

• Attım ancak her zaman ki gibi bir cevap yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unknownartist

Gece saat 2 den sonra millet burda istediği türden konu açabiliyor ve uzun bir süre silinmiyor konular.. Dh niye yönetici almıyor..?

Evet,bence de yönetici alınmalı.Az önce kadınlarla ilgili konular açıldı.Utandım resmen.Müdahale çok geç geldi.Alınacaksa başvurabilrim.2004 üyesiyim
  • Profilimi değiştirmem için cep telefonunu soruyor.Benimde cep telefonum yok değiştirmiyim mi?Lütfen bu cep telefonu sorma işini kaldırın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paladin Artix

Profilimi değiştirmem için cep telefonunu soruyor.Benimde cep telefonum yok değiştirmiyim mi?Lütfen bu cep telefonu sorma işini kaldırın.

forumdestek@donanimhaber.com'a mail atınız
  • Gece 4 ile 7 arasında,fakeler burayı küfür etme yeri haline getiriyor...Gececilerden birine yetki verilsin(tabii efendi düzgün sakin birine),hiç değilse gece de kontrol altında olur forum....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Paladin Artix

Profilimi değiştirmem için cep telefonunu soruyor.Benimde cep telefonum yok değiştirmiyim mi?Lütfen bu cep telefonu sorma işini kaldırın.

forumdestek@donanimhaber.com'a mail atınız

Her sorunun cevabı forumdestek@donanimhaber.com olcaksa neden bu konu açıldı ? Direk konu başına forumdestek@donanimhaber.com yazıp kitlenebilirdi. Lütfen cevabını bilmiyorsanız cevaplamayın.

Forumdestek ' e mail atmama rağmen kaç gündür cevap alamadım hala bekliyorum çok mu yoğunlar acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shisha -- 31 Ağustos 2008; 10:12:50 >

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.