Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimler düzeltilmiş ama yarbay yıldızları hala gri.Ayırt etmek zor oluyor
  • Birkaç ikon değişmiş. Örnek Sistem Paneli ve Overclock gibi. Ama hala devre dışı.

Opera kullanıyorum ve son zamanda ortaya cıkan bu resim sorunları devam ediyor. Siteye bağlanıyor, lakin 10 sn kadar bir süre resimlerin açılmasını bekliyorum. Haliyle bunu her konuya girişte yapınca, forum çekilmez bir hale geliyor.
  • Bu nasıl bir yöneticiliktir?

Bir konuda üye yanlış yapmıştır. Adam gibi doğru yolu söyler konuyu silersin. Üye devam eder yapmaya uyarırsın ama bu konusma biçimi çok ama çok yanlış. Afedersiniz kendini birşey sanıyor heralde. Yaptıkları gerçekten boyundan büyük ve yanlış hareketler.
    Ben yöneticiden şikayetciyim. Kullandığı tavır ve sergilediği harketlerinden dolayı. Umarım göz önüne alınır.
    Teşekkürler.

bkz. paTRon

Mail de atıyorum...
  • Şu yarbay yıldızlarımızı özledik.
  • Bu Firefox'ta üstteki butonlara tıklayamama sorunu uzun süreden beri var. Türkiye'nin en büyük forumu olduğunu iddia eden bir sitenin dünyanın en çok kullanılan open source browserlarından biri olan Firefox ile uyum sorunu taşıması hatta aylardır bu sorunla ilgilenilmemesi.
  • @mavizaman

bilmeni isterimki yönetimi poh pohlayan birisi değilim zaten sürekli aldığım cezalardan bu anlaşılabilir ayrıca sana laf çarpma bişeyler öğretme gibi bir çaba içierisine girmem ve zaten giremem şimdi konumuza gelirsek.

Kullandığın tabir bence çok yanlış bi kere bu renk gibi şeyleri yapanların hazırlayanların üyelerin kötülüğünü düşünmesini düşünmek paronayakça bir davranıştır.

Bu forum reklamlar üzerinden üyelerinden nemalanmaz,zaten bunun en büyük göstergesi diğer forumlardaki gibi yazdığımız mesajların üstünde penis büyütücüsü reklamı olmamasıdır.Gayet düzenli olan şu anda gördüğümüz reklamları almak en büyük haklarıdır,çünkü onlar seni bu foruma kabul ederken ve sen bu forumu onlarca forum arasından seçip gelmişken burada tabiri caizse böyle bir racon olduğu aşikardı.Onlarda reklam alarak senin şu an yazdığın beş kuruş para vermeden faydalandığın forumu reklamlarla ayakta tutmaya çalışıyorlar,aslında bi nevi sen tek bir üye olarak zerre miktarda foruma katkı sağlıyorken onlar sana kat ve kat şekilde hizmet ediyorlar.

Aslında üyelerini düşündüklerini son zamanlarda anlamış bulunmaktayım özellikle attığım mailler ile ilgilenilmesi benim için güzel bi kanıttır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

Şu yarbay yıldızlarımızı özledik.

nasıldı eskiden? hiç dikkat etmemiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brq_35

quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

Şu yarbay yıldızlarımızı özledik.

nasıldı eskiden? hiç dikkat etmemiştim.

Sarışın gibiydi.
  • Merhaba,

%61 yazınca **** simgeleriyle karşılaşmamızın nedeni nedir?

Yanlışlıkla mı engellediniz, yoksa bilmediğim bir anlamı mı var %61'in?

Uzun süredir böyle, bir sorayım dedim.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 17 Ekim 2008; 2:25:37 >
  • Sayın yöneticilerimiz şu an GSM olayı ile ilgili laf yetiştirmekten dolayı şikayetlerinize cevap yazamıyor. Kusurlarına bakmayın onların. Hepsi tek ağız olmuş haklıyız diyorlar. Acaba içlerinde bu GSM olayına karşı olupta asilik yapmayayım düşüncesiyle forum yönetimine ses çıkarmayan mod veya admin var mıdır? Çok merak ettim gerçekten.
  • Yarbay simgeleri rengini bulmuş ama sanki biraz soluk gibi geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Yarbay simgeleri rengini bulmuş ama sanki biraz soluk gibi geldi

Evet rengi biraz değişmiş.
  • Önceki sayfaya bakmadım, cevap verildiyse özür diliyorum ama sistem paneli ne zaman aktif hale getirilecek? Ne kadar süredir böyle bilmiyorum ama en azından haftalardır sistemimi güncelleyemiyorum.
  • Cevap yazarken ekranda gelen Font Seçimi bölümünde çok az font var. Yeni fontları ekleyin bence.

Ve mesela Segoe Print fontu orda yazarken;

Segoe Print
    olarak gözüksün. Fontu bulmak uzun sürmesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 17 Ekim 2008; 17:14:39 >
  • @nickimi değiştirdim
    mesaj silinmiş ama neyse..
    quote:

Bu forum reklamlar üzerinden üyelerinden nemalanmaz,zaten bunun en büyük göstergesi diğer forumlardaki gibi yazdığımız mesajların üstünde penis büyütücüsü reklamı olmamasıdır.

siteye kasım 05 te üye oldum.düzenli girerim yani 3 senelik periyodda sitedeki değişimi iyi bilirim.
    reklam üye varsa vardır.yani birebir orantılıdır.dolayısıyla penis büyütücü vs. gibi reklamları uygunsuzca koymak kendi zararlarına yoksa bu derece yüksek bir üye oranına ulaşamazlar.
    quote:

aslında bi nevi sen tek bir üye olarak zerre miktarda foruma katkı sağlıyorken onlar sana kat ve kat şekilde hizmet ediyorlar.

forum bazlı bir site bu site dolayısıyla ana teması üyelerdir.üyeler çok daha önemlidir.
    sen en önemli öğe olan üye kavramını atlamışsın.
    quote:

Gayet düzenli olan şu anda gördüğümüz reklamları almak en büyük haklarıdır

reklamlara itiraz eden yok fakat forum ana sayfasına 10snlik bekletme gibi emrivaki hadiseler sonradan türedi.sen yenisin bilmezsin.
    quote:

çünkü onlar seni bu foruma kabul ederken ve sen bu forumu onlarca forum arasından seçip gelmişken burada tabiri caizse böyle bir racon olduğu aşikardı.Onlarda reklam alarak senin şu an yazdığın beş kuruş para vermeden faydalandığın forumu reklamlarla ayakta tutmaya çalışıyorlar,aslında bi nevi sen tek bir üye olarak zerre miktarda foruma katkı sağlıyorken onlar sana kat ve kat şekilde hizmet ediyorlar.

burada saçmalamışsın.forum bazlı sitelerde ana katkıyı üyeler yapar.reklamı siteye koyanlar değil.
    verilen bilgiler başka sitelerde de mevcut orijinal metin bulmak zor dolayısıyla yönetim kademsinin yaptıklarını üyeden daha önemli görmek saçmalıktır.

ayrıca sna pm ile yanıt vermeleri forum düzenin gereğidir bunda övünülecek birşey yok.
    banada adminlerin hatasını söylediğimde "beğenmiyorsan git başka siteye" gibi cevap verende aynı yerdi.
    forumda yenisin tanırsın düzeni zamanla
  • Neden GSM numarası isteniliyor bu çok saçma bence.. eğer sahte üyeliklerin veya bir takım şeylerin önüne geçilmek isteniliyorsa bir çok yöntem var.

Bunlardan biri "DAVETİYE YÖNTEMİ" bencede en mantıklı yöntemde budur. Davetiyesi olmayan giremez..

Davetiyeyi olur olmadık herkese yollayan olursada o kişi ile birlikte onun üzerinde siteye üye olanalrda silinir..

GSM numaramı ben vermeyeceğim. Şimdi bir süre sonra benim üyeliğim silinecek mi ne olacak?

GSM modülü aldırılmalıdır bence. Ve bir çok kişide eminim benim gibi düşünüyordur..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antieverything -- 17 Ekim 2008; 17:52:35 >
  • bu çağda bu zamanda böğle bir teknolojinin kullanımını kendi zevkinize göre ayarlamışsınız biraz cesur olun en azından bizim kadar olun yeter evet biraz cesur olunda insanların birbirileri ile iletişimini engellemeyin ne varki ne olmuşta ne olmuş ama günümüzün gerçeği olan yazılarımızadaki ifadeler sizin için değilki ozaman siz de tarafsınız iyi taraflar olsanızda olur olmasarınızda.
  • sürekli konu kapatılmasından silinmesinden "tamam uzatmayın ister öyle yaparız ister böyle" denilip konunun kilitlenmesinden

SIKILDIM

milletin işi gücü şikayet etmek olmuş
    forumda kalan konular silinenlerin heralde yarısından az

birde GSM olayı var. 6 tane daha yni üyelik alsam alamam mı alırım. bunu yöneticiler site bilmiyor mu biliyor ee. niye kasılıyor bu bu kadar.
    insanlar özel cebini vermek istemiyor. bu yüzden İZMİT mi AKSARAY mı hatırlamıyorum orada gözüküyorum 2.elde. :) imzamı silmek istiyorum silemiyorum.

emolardan falan korkarak giderseniz forumda sadece "konu dışı" bölümünde "üst konu: (tabiki yoruma kapalı olması için kilitli) akvaryum harici konular hakkında konu açılmaması hakkında..." diye bir satır karşılar :))
  • Blog'lardaki durumda bir gelişme var mı?
    Tüm konularımızı gösterecek sistemde bir gelişme var mı?
    Her ikisinde de yoksa neden yok?
  • 1. Örnek:

Bu örnek 1 numaralı fontla yazılmıştır satır 1
    Bu örnek 1 numaralı fontla yazılmıştır satır 2
    Bu örnek 1 numaralı fontla yazılmıştır satır 3
    Bu örnek 1 numaralı fontla yazılmıştır satır 4
    Bu örnek 1 numaralı fontla yazılmıştır satır 5
    Bu örnek 1 numaralı fontla yazılmıştır satır 6
    Bu örnek 1 numaralı fontla yazılmıştır satır 7

benim imzam da
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7

Sonuç 1 uyarı puanı niçin ? kural dışı komik olmayın ya
    nasıl verdiyseniz haksız yere bana uyarı puanı geri alın lütfen
    bu kadar da saçmalık olmaz

Uye Ihlal ve Mesaj Uyari Tarihi Ihlal Puani

Onaylanmış uyarılar
    .Deniz.. İmza kurallarına uygunsuzluk | Mesaj | Uyarıya git 10/16/2008 10:26:27 PM 1
    .Deniz.. İmza kurallarına uygunsuzluk | Mesaj | Uyarıya git 8/21/2008 10:52:23 AM 1

Toplam Onaylanmış Uyari Puani 2

öncekinde de haksız yere alıp sesimi cıkarmadım bu 2. oluyor ayıptır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Deniz.. -- 18 Ekim 2008; 4:08:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.