Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eyvAllah açıklayacı bi şekilde yazmışsın
  • Şu resim olayını halledin artık, 1 haftadır hiç bir değişme yok.
    Çok can sıkıcı hale geldi.
  • Firefox kullanmayalım diyemi yapıyorsunuz bunu artık şüphelenmeye başladım

Firefox,tan görüntü

İE,den görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.K -- 18 Ekim 2008; 19:28:53 >
  • Bana mail gelmiyor dh den pm falan aldığımda..?
    Evet. Profilimdeki gerekli yerler işaretli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

Bana mail gelmiyor dh den pm falan aldığımda..?
    Evet. Profilimdeki gerekli yerler işaretli..

Sadece sende değil. Genelde sorun var sanırım. Bana da mail gelmiyor.
  • @antieverything

Katılıyorum.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Forumda sorun var galiba ßy Spécops. olarak giriş yapamıyorum.Mail adresimi değiştirdikten sonra
    onay kodunun gelmesini bekledim ama onay kodu gelmedi.Tekrar gönder dedim yine gelmedi.
    Bu arada ben YurtDışında yaşadığım için gsm numarasında ne yazacağımı bilmiyorum : )
  • Merhaba, uyarı listesine bir soru soruyorum cevaplanmadan durum kapalı hale getiriyorlar, neden? cevap vermek bu kadar zor mu?
  • 2.el de bir üyeden ekran akrtı alacağım. Fakat admın profiline giremiyorum çıldırmak üzereyim. Ne zaman çözülecek bu sorunlar?
  • profilde son 100 mesaj gösteriyor.diğerleri kayboluyor.çözüm nedir
  • SN yöneticiler dahili bileşenler bölümü son mesaj kısmı gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 19 Ekim 2008; 21:26:59 >
  • Forumu açarken böyle bir sorunla karşılaşıyorum;

Ve(bazen)profillere bakmak isteyince,gelen kutuma bakınca,alıntı yapmaya çalışınca vs. sadece Donanımhaber resmi ve ana menüler(ana sayfa vs.) yer alıyor.Şu anda Opera kullanıyorum ve bu sorun son zamanlarda oluşmaya başladı.

Forumdan mı,benden mi kaynaklanıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Forumu açarken böyle bir sorunla karşılaşıyorum;

Ve(bazen)profillere bakmak isteyince,gelen kutuma bakınca,alıntı yapmaya çalışınca vs. sadece Donanımhaber resmi ve ana menüler(ana sayfa vs.) yer alıyor.Şu anda Opera kullanıyorum ve bu sorun son zamanlarda oluşmaya başladı.

Forumdan mı,benden mi kaynaklanıyor?

Vay be opera değişmiş baya.En son geçen sene kullanmıştım.
    Yaşadığın sorun tarayıcıdan kaynaklanıyor büyük ihtimal çünkü ben ie kullanıyorum.Ne resim sorunu ne reklam sorunu vs hiç bir sorun yok tıkır tıkır
  • 3-5 gündür maille bilgilendirme sistemi çalışmıyor.
    mesaj attığım konulara gelen cevaplardan haberim olmuyr.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

3-5 gündür maille bilgilendirme sistemi çalışmıyor.
    mesaj attığım konulara gelen cevaplardan haberim olmuyr.

+1 problem var:(
  • Sorun düzelmiş.
  • Sorun var : Yöneticiler sorunlarla ilgilenmiyor.

quote:

Forumda sorun var galiba ßy Spécops. olarak giriş yapamıyorum.Mail adresimi değiştirdikten sonra
    onay kodunun gelmesini bekledim ama onay kodu gelmedi.Tekrar gönder dedim yine gelmedi.
    Bu arada ben YurtDışında yaşadığım için gsm numarasında ne yazacağımı bilmiyorum : )
  • Evet neden ilgilenmiyorlar anlamıyorum

Bu arada firefoxdaki flash sorununu çözün artık. Gelen Kutusu, Üyeler, Arama ve dahasına tıklayamıyorum
  • arama motoru. 2 yıldan uzun süredir üyeyim bu foruma.Nasıl bir sorun kı hala düzeltilemedi?
  • -blue- ; Arkadaş listenizdekiler bu tür bilgileriniz görebilir bu nedenle tanımadıgınız kişileri arkadaş olarak eklemeyiniz.

McCarty ; Forumdestek@donanimhaber.com adresine çok sayıda ileti geldiğinde belki böye bir karışıklık olmuş olabilir ama iletileri cevaplayan kişi/kişiler forumla yeterince ilgilenen kişilerdir.

EliNTeR ; Bu tur konuların açılması zaten yasaktır şiayet ederseniz yada herhangi bir yönetici görürse zaten silinir.

krm-iks ; Aşırı yoğunluk oldugu anlarda şikayetlerde gecikme olabilir ama sonuçta ilgilenilir

Blackblue ; Sunucuların saat farkından kaynaklanan bir durum nedeni ile sayaç bazen hatalı gösterebiliyor ama süre halen iki dakikadır, sadece sayacın gösterdiği zaman hatalıdır.

.:DiFFeReNT:. ; Bu sorun düzeltildi.

teknocel ; Sunuculardaki zaman farkından kaynaklanan bir durum, süre halen iki dakikadır.

putumku ; konuyu kontrol edeceğim

THESİMPSON ; Eklemiş oldugunuz resim açılmıyor ama sanırım firefoxdaki açılır banner sıkıntısından bahsediyorsunuz bu durumun forumla bir alakası yok kullandıgınız tarayıcıdan kaynaklanan bir sorun.

caiz2005 ; GSM aktivasyonu ile ilgili üst konuda yeteri kadar açıklama yapılmıştır lütfen konuyu okuyunuz.

Aganta Burina Burinata ; Programcı arkadaşlara iletildi bu sorun en kısa sürede ilgilenilecektir.

Gamlı Baykuş ; Bahsettiğiniz konu ve uyarı puanınız tekrar incelenecektir.

The souls migration ; Açıklama gerektirmeyen şikayetler ilgilenildikten sonra otomatik cevaplama işlemi ile kapatılıyor sadece açıklama gerektiren ve geri bildirimde bulunulması gerektiğinde cevap yazılıyor yani otomatik cevapla kapatılmış şikayetlerlede gerektiği gibi ilgileniliyor.

KırıkKılıç ; Programcı arkadaşa iletiyorum ilgilenecektir.

Tromsø ; Bu konu ile ilgili yeterince açıklama yapıldı..

mavizaman ; Hızaşırtma paneli aktif edildiğinde duyurulacaktır, şuan için devre dışı forumda yogun bir alt yapı çalışması oldugu için progrogramcılarımız sırası gelince bu özellikler ilede ilgileneceklerdir.

GDEEN75 ; Kontrol ediyorum gereksiz üst konular indirilecek

EnUzunNickBende ; Sorununuzu programcı arkadaşlara iletiyorum.

OraLeTH_ ; bu sorun düzeltildi.

JANT! ; Bahsettiğiniz konu incelenecektir özel ileti üzerinden knu linkini belirtirmisiniz lütfen.

Blackblue ; bu sorun halledildi.

Tromsø ; Bahsettiğiniz sorun forumdan kaynaklanmadıgı için bizim düzeltmemiz gibi bir olanak bulunmamakta. Kullandıgınız tarayıcının ilgili flash dosyayı yorumlaması ile alakalı bir sorun firefox a geri bildirimde bulunursanız hatayı düzeltirler belki.

Tuğer ; Bilgim yok ama kontrol ederim muhtemelen eskiden kalma bir sansürdür.

JANT! ; Yeni yıldızlarda ufak bir ton farkı bulunmakta.

Millennium ; Sistem panelinin ne zaman aktif edileceği şuan için belli değil aktif edildiğinde foruma duyurulacaktır.

antieverything ; İlgili üst konuyu okuyunuz lütfen gerekli açıklamalar bulunmakta.

demirel1943 ; Şikayetinizi daha açık yazarmısınız lütfen.

PHI ; Hayır şuan için bir gelişme yok.

.Deniz.. ; uyarılarınızı kontrol edeceğim.

Gny* ; Bu sorun çözülmüş durumda.

Engin.K ; bu turden bir sorun yok muhtemelen resim sunucusunun çöktügü dönemde olunaş bir sorun du. Şuan iki tarayıcıda da sorunsuz durumdadır.

Sam0 ; bu sorun programcı arkadaşlara iletildi.

*_*battalgazi*_* ; "ßy Spécops. olarak giriş yapamıyorum" demişsiniz şuan kullandıgınız hesap kime ait acaba ?

Çağdaş ; uyarı listenizdeki sorunuzu kontrol ederim

JANT! ; Aldıgınız hata nedir?

teknocel ; Son atılan 100 mesajdan öncesine liste olarak ulaşamıyorsunuz malesef.

krm-iks ; Kontrol ediyorum bir sorun var ise düzeltilir.

mrtbrc6378 ; Sorunu programcı arkadaşlar iletiyorum.

Drizz ; Bahsettiğiniz sorun forumdan değil tarayıcıdan kaynaklanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

PHI ; Hayır şuan için bir gelişme yok.

Ağlarım ama.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.