Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Şikayetinizle ilgilenilmiştir. Şikayet sistemini kullandığınız için teşekkür ederiz. "
    şikayetlere cevaben yollanan yukardaki mesaj hiçbir anlam ifade etmiyor. çoğu zaman HİÇBİRŞEY yapılmıyor sadece "şikayet kapatılıyor" lütfen bu konuda forum yönetimi daha açıklayıcı cevaplar versinler.
  • Neden "Avatar Yükle" seçeneği kaldırıldı profilim'den ben kendi istediğim avatarı yüklemek istiyorum belki

Ayrıca "daha fazla gülücük" seçeneğine bastığımda hiçbir gülücük görünmüyor
  • EngineerInDefenceInd ; Her şikayet ile tek tek ilgileniliyor, otomatik cevap ile kapatılması o şikayet ile ilgilenilmediği anlamına gelmez.

.:DiFFeReNT:. ; Avatar upload özelliği alt yapı çalışmaları nedeni ile geçici olarak deaktif edildi kısa bir süre içinde tekrar açılacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

EngineerInDefenceInd ; Her şikayet ile tek tek ilgileniliyor, otomatik cevap il kapatılmaması o şikayet ile ilgilenilmediği anlamına gelmez.

.:DiFFeReNT:. ; Avatar upload özelliği alt yapı çalışmaları nedeni ile geçici olarak deaktif edildi kısa bir süre içinde tekrar açılacaktır.

Anladım, ilgilendiğiniz için sağolun
  • quote:

*_*battalgazi*_* ; "ßy Spécops. olarak giriş yapamıyorum" demişsiniz şuan kullandıgınız hesap kime ait acaba ?

Şuan kullandığım üyelik arkadaşıma ait.Tekrar giriş yapmayı denedim fakat yine aynı hata ile karşılaştım.
    Onay kodunu mail adresine gönder ve e-postayı değiştir diye 2 seçenek var.
    1.seçeneği denedim Mail gelmedi.
    2.seçeneği denedim Mail değiştirme işlemi başarısız oldu diyor.
  • *_*battalgazi*_* ; Hesap paylaşımı her ne şekilde olursa olsun yasaktır şuan bu hesabı kapatıyorum arkadaşınız kendi mail adresi ile yeni şifre belirleyip birdaha hesabını kimseyle paylaşmayacağını taahhut ettiği taktirde tekrar açılacaktır

Sizin sorununuza gelince, hesabınızı kontrol edeceğim, sorun devam ederse forumdestek@donanimhaber.com adresi ile irtibata geçebilirsiniz.
  • Sn. Assembly,
    Bir şikayet yapıyorsunuz. Mesela birisinin avatar'ını veya imzasını şikayet ediyorsunuz. "kapalı"yı görüyorsunuz. ve kontrol ediyorsunuz. Avatar'ın veya "imza"nın aynen durduğunu görüyorsunuz.

Bu durumda siz ne düşünürsünüz..???
  • "Son mesajları - Son açtığı konular"

Kısmında yer alan mesajlar yenilenmiyor.

ÖRNK: Foruma bir çok yeni mesaj geliyor fakat uyarılarda en son mesaj aşağıdaki gibi yer alıyor :S

"Cevap: Forumla ilgili önerileriniz, eleÅ?tirileriniz, Å?ikayetleriniz... 17 Ekim 2008; 17:52:30" olarak görülüo birde yazılar bozuldu benden mi kaynaklanıyor dedim ama yok sadece burda böyle görünüo o da bazı başlıklarda :S

RESİM: ]http://img49.imageshack.us/my.php?image=rnkzq5.jpg

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antieverything -- 21 Ekim 2008; 19:38:00 >
  • quote:

Engin.K ; bu turden bir sorun yok muhtemelen resim sunucusunun çöktügü dönemde olunaş bir sorun du. Şuan iki tarayıcıda da sorunsuz durumdadır

Kahretsin yaa az önce imzamda degişiklik yapayım dedim avatar kısmına hiç ellemedim ama avatarım gitti
    Hayır aynı sorun devam ediyor teknik yardım bölümüne yazdım buraya yönlendirildim konuya yazan yetkili kişinin cevabı

Evet öyle bir sorun var..(firefox da uyumsuzluk) Sizden kaynaklı birşey değil. (genel bir sorun) Konunuzun burası yeri olmadığı için silinmiştir.

Bu tip sorunlarınızıhttp://forum.donanimhaber.com/m_26606501/tm.htm buraya yazarsaız daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.K -- 21 Ekim 2008; 22:23:22 >
  • Google dh yazınca direk anasayfaya değilde alt tarafında çıkan yazılardan direk istedeğim yere gidebiliyordum

şu aralar değişmiş. Burayı şuanki gibi usko,profilim gibi gereksiz şeylerdense gerekli ve sık kullanılan konu dışı,

otomobil genel, teknik yardım, dahali bileşenler daha sonra knight ve silkroad olarak değiştirilmesini istiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: uynus

Google dh yazınca direk anasayfaya değilde alt tarafında çıkan yazılardan direk istedeğim yere gidebiliyordum

şu aralar değişmiş. Burayı şuanki gibi usko,profilim gibi gereksiz şeylerdense gerekli ve sık kullanılan konu dışı,

otomobil genel, teknik yardım, dahali bileşenler daha sonra knight ve silkroad olarak değiştirilmesini istiyorum...

O google,ın indexlemesine baglı bir durum forum ile alakalı degil
  • 1)banner sorununa sürekli tarayıcı ile ilgili sorun deniyor ..opera kullanıyorum bende de öyle..firefox kullanan arkadaşa da aynı cevap verilmiş....tarayıcı ile ilgili sorun diye geçiştirileceğine birşeyler yapılsa hani??firefox ve opera kullanan dünyadaki milyonlarca kişi sanırım sorunlu olamaz..
    2)sistem paneli hala devre dışı benim için rahatsız edici bir sorun sizi bilemem..
    3)ana forum başlıklarında resimlerin sorunlu bir şekilde görünmemesi rahatsız ediyor?

Kendi kendine kayboldu ve profilimde "Avatar kullanmak istemiyorum"seçili.. İstediğim resmi koyamıyorum
    Yardım..
  • profilde ayar yaptıktan sonra uygula dediğimiz de yeniden profil sayfasını açsa güzel olur. tamam veya uygula seçeneği arasında bir fark yok şu an

ilgilendiğiniz için saolun.
  • Profilimde resim için gerekli yer geldi ama bu sefer uygulanmıyor.
  • quote:

Çağdaş ; uyarı listenizdeki sorunuzu kontrol ederim

Yine cevap verilmeden kapatılmış, peki cevap vermeyin...
  • Cevapla butonundan mesaj gönderdiğimde ya da birinden alıntı yaptığımda mesaj göndereceğimde açılan pencere mesajı gönderdikten sonra kapanmıyor ve mesajı gönderdiğim konu haliyle yenilemiyor kendini.
    Tamam butonuna bastığımda boş bir ekran geliyor. Kapatıyorum konuyu yenilediğimde mesajım gitmiş oluyor.
    Hızlı cevapta ise bir sorun yok. Sadece cevapla ve alıntı butonlarını kullandığımda oluyor.
    Sadece bende mi geneli mi böyle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Cevapla butonundan mesaj gönderdiğimde ya da birinden alıntı yaptığımda mesaj göndereceğimde açılan pencere mesajı gönderdikten sonra kapanmıyor ve mesajı gönderdiğim konu haliyle yenilemiyor kendini.
    Tamam butonuna bastığımda boş bir ekran geliyor. Kapatıyorum konuyu yenilediğimde mesajım gitmiş oluyor.
    Hızlı cevapta ise bir sorun yok. Sadece cevapla ve alıntı butonlarını kullandığımda oluyor.
    Sadece bende mi geneli mi böyle?
  • Resim sunucunuzda hala sorunlar var, düğmeler, ikonlar çıkmıyor ya da geç açılıyor. Bu durum ne zaman düzelecek?
  • Forumun içeriği gayet iyi. video tanıtımları mükemmel. fakat forum bana kullanışlı gelmiyor. başka forumlarda gezerken daha kullanışlı olduğunu görüyorum.

mesela gönderdiğim mesajlar.
    gönderdiğim mesajlara gelen cevaplar linklerini forumun ana sayfasında üst kısımda bi yerde olsa hiçte fena olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.