Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Talebimi karşılamak programcı arkadaş için çok da zor olmasa gerek; ama yine de çözüm yolu öneriniz için teşekkür ederim.
  • Profilim e girdiğim zaman sms gönderim durumu karşısında şu hata çıkıyor.

Gsm Gönderim Durumu :

Microsoft VBScript runtime error '800a005e'

Invalid use of Null: 'split'

/editprofile.asp, line 1280

bunun dışında pm atamıyordum, herhalde o sorun da devam ediyodur. gsm ile ilgili bir hata veriyordu. Profilde gsm girecek yer de yoktu.
  • moozcan

yaşamış olduğunuz sorunu gsm numaranızı ve gerekli bilgileri nikinizi belirterek forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak bildirebilirsiniz gereği yapılacaktır.
  • Bahsettiğim sorunu hala yaşıyoruz. Bugün yine aynı hatayı aldım post sonrasında. Programcılar yoğun heralde?
  • Gelen kutusundan, gelen bir mesajı silerken aldığım hata ;

<!-- .menuHeader {background:url() no-repeat;background-color: #e8e8e8;} .c2 {font: 8pt Verdana;} .forumtitle {font: 20px Verdana;} .head {font: bold 14px Verdana;} .high {background-color : Yellow;font : bold 11px Arial, Helvetica, sans-serif;color : Black;border : 1px solid Black;} .info {font: 11px Verdana;} .messagetitle {font: 20px Verdana;} .msg {font: 13px Verdana;} .newpost {font: bold 12px Verdana;} .offline {color:red} .oldpost {font: 12px Verdana;} .online {color:green} .quote {border:1px Solid #505050; background-color:#ffffff; width:85%; margin:2px; padding:5px; color:#505050; font: 11px Verdana;} .subhead {font: bold 10pt Verdana;} .subtitle {font: 10pt Verdana;} .titlehead {font: bold 10pt Verdana; line-height:180%;} .ultrasmall {font: 10px Verdana;} a:link {color:#000000;text-decoration:none} a:visited {color:blue;text-decoration:none} a:hover {color:red;text-decoration:none} a:active {color:red;text-decoration:none} input {color : #000000;font: normal 11px Verdana;} pre {color:black; background-color: #efefef; font: 12px "Courier New"; overflow:auto; width:600px; height:300px; line-height: 1.4; padding:4px; margin:5px; border:1px solid #a17026;} select {color : #000000;font: normal 11px Verdana;} td {font: 11px verdana;} td.cat {background-color : gainsboro} textarea {color : #000000;font: normal 11px Verdana;} th {color : gainsboro} body {color: #000000;
  • Profilmde yaptığım değişiklikleri uygulamak istediğimde aldığım hata;

msxml3.dll error '800c0005'

The system cannot locate the resource specified.

/editProfilePro.asp, line 54

Sadece bana mı oluyor bu durumlar
  • Bu mesaj ya silindi yada taşındı bu yüzden artık burda değil.
    Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız tarayıcınızın yenile tuşuna basarak sayfayı yenileyiniz.
    Geri git ?
  • Msn, skype hizmetleri bölümü denetimsiz gibi.
    Msn 9 ile ilgili onlarca tane başlık var.
    Bir ana başlık olsa, sorular ve detaylar orada konuşulsa bence daha derli toplu ve bilgilendirici olur.
  • Forumda üyeler bölümü neden yok dün kaç yıldır görüşmediqim arkadaşımı şans eseri buldum forumdan

üyeler bölümü olsaydı daha kolay olabilirdi üyeler kendilerini tanıtacakları bir bölüm hatta alt başlık lütwen
  • Konuların isimleri konuya girince neden değişik karakterlerle görünüyor?
    bkz.

" Cevap: VİSTA Format Nasıl Atılır ? Resimli Anlatım.. "
    " Cevap: Forumla ilgili önerileriniz, eleÅ?tirileriniz, Å?ikayetleriniz... "
  • JANT!

eklediğiniz hata kodları forumda sıklıkla olmayan internet hızından ve forumun o anki yoğunluğundan oluşan hata kodlarıdır
    kodları programcı arkadaşlarımıza iletiyorum.
    konu başlıkları ile düzenleme şuanda bizimde yönetimde konuştuğumuz bir istek.yakın zamanda bu konu ile ilgili düzenleme yapılacaktır.

droll

bu hata sayfanın sonuna gelindiğinde çıkan uyarıdır tarayıcılarla ilgili bir durumda olabiliyor.
    bu durumlarda uyarıdada belirtildiği gibi yenile butonunu kullanırsanız sayfa açılacaktır.

.TaneR.

bu tür mesajları bize şikayet sistemi üzerinden bildirir iseniz gereği yapılacaktır.
    ayrıca daha önce belirttiğiniz bir konuda sonucu size pm ile iletiyorum.

GitarxtanbuL

sayfanın üst bölümündeki linklerde üyeler bölümü mevcut. buraya üyenin nikini yazar iseniz istediğiniz üyeye ulaşabilirsiniz.
    kalabalık bir forumda üyeler ile ilgili alt başlık açılmasının etkili olacağını düşünmüyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 2. el "Cep Telefonu ve Aksesuarları" bölümü cep telefonu değil de "Iphone ve aksesuarları" bölümüne dönüştü.Çakmasını mı ararsınız çin malını mı ararsımız bozuğunu çalıntısını vs.Bir sayfada en az 3-4 Iphone ilanı var.Marka olarak ayrılmış fakat Cep Telefonu ve aksesurları bölümüne girdiğimde Iphone'ların arasından normal telefonları seçmek için kendimi aşırı zorlamam gerekiyor.Lafı şuraya getirmeye çalışıyorum;

2. el bölümüne girildiğinde Bilgisayar/Cep Telefonu/Konsollar/Iphone/Diğerleri şeklinde Iphone'a ek bir bölüm açılmasını rica ediyorum.İsteklerin arasında en önemli ve yapılması kolay olan bişey olsa gerek...
  • Daha çok söyleyeceğiz gibi gözüküyor ama bu sitenin yoğunluğundan kaynaklanıyorsa ona göre disiplin sağlanır ve sorun olmaz. Bir yerlerde yanlış bir durum var. Az önce hiçbir şekilde foruma ulaşamadım ve bu sefer hata kodunu değil direk olarak ss vereceğim. Lütfen direk olarak programcı arkadaşlarımıza iletirseniz.. Hakeza o kadar forum var, bildiğim kullandığım ama bu sorun birtek DH'de var. Türkiye'nin bilmem kaçıncı sitesi bu durumda olmamalı. Ya sizler çalışmıyorsunuz yada biz sizden daha çok düşünüyoruz bu forumu.

ssler;

• Jant;

Aynısı bende de oldu 1 saat önce.Yenile-yenile-yenile yapınca girdi.10 bin km'lik bakım zamanı geldi galiba sitenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 22 Ocak 2009; 13:27:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

Bu mesaj ya silindi yada taşındı bu yüzden artık burda değil.
    Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız tarayıcınızın yenile tuşuna basarak sayfayı yenileyiniz.
    Geri git ?

Forum başlıklarında mesaj sayısını hesaplayıp sayfa kısayollarını yaratan kod sanırım silinen mesajları da dikkate alıyor ya da benzeri bir abukluğu var; sanırım sayfa başı 60 mesajdan sayfa sayısı hesaplanıyor ama örneğin henüz 6000 mesaja sahip olmayan bir başlığın altında 100. sayfaya ait kısayol gözükebiliyor. Programcı arkadaşa sevgilerle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Orjinalden alıntı: droll

Bu mesaj ya silindi yada taşındı bu yüzden artık burda değil.
    Geri git ?

Forum başlıklarında mesaj sayısını hesaplayıp sayfa kısayollarını yaratan kod sanırım silinen mesajları da dikkate alıyor ya da benzeri bir abukluğu var; sanırım sayfa başı 60 mesajdan sayfa sayısı hesaplanıyor ama örneğin henüz 6000 mesaja sahip olmayan bir başlığın altında 100. sayfaya ait kısayol gözükebiliyor. Programcı arkadaşa sevgilerle..

Forumun yazılımı ile ilgili burada aktarılan görüşlerle ilgili sorunların henüz düzeltildiğini görmedim (klasik hata kodları dışında)
    Blog ile ilgili yazmaktan bıktık, aynı cevapları okumaktan bıktık ama halen bu tür sorunlara çözüm yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 22 Ocak 2009; 13:56:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Forumun yazılımı ile ilgili burada aktarılan görüşlerle ilgili sorunların henüz düzeltildiğini görmedim (klasik hata kodları dışında)
    Blog ile ilgili yazmaktan bıktık, aynı cevapları okumaktan bıktık ama halen bu tür sorunlara çözüm yok.

Bazı düşüncelerimi yalnızca burada yazmakla yetinmeyip 19 Ocak 2009 / 09:58'de forumdestek@donanimhaber.com adresine mail bile attım ama kaç gündür "düşünceleriniz değerlendirilecektir" şeklinde iki kelime ile bile cevap verilmedi...

Burada da olan farukkk'a oluyor, üst yönetim atması gereken adımları atılması gereken şekilde veya hiç atmadığı için sürekli aynı sorularla karşılaşıp aynı politik cevapları vermek zorunda kalıyor...
  • Mesela forumun saati yanlış, abuk subuk şeyler de ortaya çıkıyor.
    Üstteki mesajımı 13:59:14'de yazmışım ama sonradan yaptığım düzeltmeyi forumun zaman tünelinden geçerek 13:56:34'de yapabilmişim

Ne kadar zor bir şey değil mi bu hataları düzeltmek. Türkiye nin en büyük forumuna böyle şeyler hiç yakışmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Bazı düşüncelerimi yalnızca burada yazmakla yetinmeyip 19 Ocak 2009 / 09:58'de forumdestek@donanimhaber.com adresine mail bile attım ama kaç gündür "düşünceleriniz değerlendirilecektir" şeklinde iki kelime ile bile cevap verilmedi...

Burada da olan farukkk'a oluyor, üst yönetim atması gereken adımları atılması gereken şekilde veya hiç atmadığı için sürekli aynı sorularla karşılaşıp aynı politik cevapları vermek zorunda kalıyor...

Oraya yazılan maillere maalesef cevap gelmiyor.
    10-15 mail attınız ve birisine cevap geldi diyelim, onda da üyeye karşı tepeden bakan nezaketsiz bir yaklaşım oluyor. Yarım bir cümle. Ne giriş, selamlama var, ne yazanın adı var, ne de sonda iyi dilek var. İnanılmaz büyük işler yapılıyor orada, çok meşguller, mazur görmek lazım.

Sevgili farukk;
    lütfen buraya yazdığım mesajları silmeyin. Biz sizi şahsen eleştirmiyoruz, forumun bizce aksaklıklarını yazıyoruz. Burası öneri ve şikayet başlığı ise, hakaret olmadığı sürece eleştiriye de açık olacaksınız. Sonuçta bizim buradan şahsi menfaatimiz yok, bir şeyler yazıyorsak, düzelsin diye yazıyoruz.
  • Kullanıcılar en ince teknik konuları bile hiç bir detayına girmeye çekinmeden anlattığı için google'da arama yapıldığında üst sıralara yerleş, bir sürü reklam alarak kullanıcılar sayesinde ciddi bir maddi gelir elde et; ama kullanıcılar için hiç bir ek yatırım yapma *... Yakında sunucu masrafları için bağış yapmamız için bir paypal hesabı da açılrsa hiç şaşırmam...

* Bir yerden bu mantık tanıdık geliyor... Aaa, Türkiye'de herşey böyle yönetiliyor değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.