Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomaobil ve otomotiv dünyası genel bölümünde yazdığım bir mesajı silemiyorum yani sil seçeneği
    yok.Acaba bölümün böyle bir kuralımı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servecold -- 25 Ocak 2009; 16:40:10 >

• Gianfranco

bu durum tarayıcınızın güvenlik ayarları ile ilgili bir durum farklı internet tarayıcısı kurabilir,yada kullanmış olduğunuz tarayıcının ayarlarını değiştirerek deneyebilirsiniz.

FRED BAKER

konu dışında konu açmak istediğiniz zaman konunun gitmek istediği bölümü artık kullanıcılar seçiyor buda konuların yanlış bölüme açılmasını engellemek için getirdiğimiz yeni bir uygulamadır.

.TaneR.

üst konular hakkında düzenleme isteğinizi üst yönetime ilettiyorum.

SeZa®

hesabınız ile yaşadığınız sorunu gerekli hesap bilgilerinizi girerek forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atar iseniz sorununuz ile ilgilenilecektir.

Argolos

herhangi bir üye hakkında şikayet konusu açamazsınız. forum kurallarına görede yasaktır. üye hakkında şikayetiniz var ise konuyu yada mesajını şikayet sistemi üzerinden bize bildirmeniz gerekmektedir.bu sebeple açmış olduğunuz konu silinmiştir.

CeFurkan

bu durum tarayıcı ile alakalı bir sorun farklı tarayıcı deneyebilirsiniz.

Scuba_Diving

bu konudaki isteğinizi üst yönetime iletiyorum.bu tip durumlarda konu dışına bu konu başlığı altında konu açılıp üyelerin bu konudaki isteklerini belli etmesi ve gerekli çoğunluğun toplanması gereklidir.

Robinson_Crusoe

cagri105 admin,arkadaşımızında dediği gibi programcı istekleri için biraz zaman gerekiyor.bu hatalarınız tarafımızdan programcı arkadaşlara iletilmiştir.

servecold

bu bölümde mesaj silme özelliği bulunmuyor.eğer mesajınızın silinmesini istiyor iseniz mesajınızın altındaki yada üstündeki bir mesajı şikayet ederek isteğinizi bildirebilirsiniz.yada mesajınızı editleyebilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sayın DH yöneticileri, forumda yazımı yazdıktan sonra 'Birisi cevaplarsa bana e-mail at' kutucuğunu işaretlememe rağmen e-mail alamıyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...
  • Sayın DH yöneticileri bu forumda üst düzeye gelmek için neler yapılması gerekir. Yani DH'de ki yöneticiler nasıl ve ne sebebten dolayı seçiyorsunuz. Bu konuda aydınlanmak istiyorum.Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Gianfranco

bu durum tarayıcınızın güvenlik ayarları ile ilgili bir durum farklı internet tarayıcısı kurabilir,yada kullanmış olduğunuz tarayıcının ayarlarını değiştirerek deneyebilirsiniz.

Hocam diğer topiclere yazı yazabiliyorum sadece pc bölümüne yazamıyorum
  • keskinkral

şuanda bu durumu kontrol ettim mail geldi profilinizde yazmış olduğunuz mail adresinizde sorun olabilir.
    forumda yönetici olmak için yönetici olmak istenildiği bölümlerde yönetici açığının olması,yönetici olmak istediği bölümde bölümüne konuya hakim olması,üyeler tarafından sevilen saygı duyulan biri olması,bunları yaparkende yönetici olmak için değil yardım etme amaçlı yapılması,hiçbir çıkar elde etme amacı güdülmemesi.forumu iyi tanıması, yöneticiler tarafından verilmiş özel rütbesinin olması istenebilir örnek(kıdemli yarbay,uzman mobil gibi),üyenin yöneticilik vasfının olması (eski attığı mesajlar incelenir),ağır uyarı ceza almamış olması,forumda aktif olma süresi gibi daha sayamadığım bütün bu özellikler incelenerek bu vasıflardaki üyeler yönetici olabilir.bu konularda dh çok hassas bir yol izler. yönetici isteğinde bulunan üye yukarıda saydığım sayamadığım birçok özelliği ile incelenir,ve buna göre yöneticilik verilir.

Gianfranco

isteğiniz üzere az önce tekrar kontrol ettim ie tarayıcısı ve fre fox tarayıcısı ile bu bölümlerde sorun gözükmüyor.

• Sorun zaten benim Pc bölümüne yazmamın engellenip engellenmediği hocam,genel bir sorun yok zaten
  • 1.Forumda torrent ile ilgili bir konu açılırsa neden kapatıyorsunuz?
    2.Konu dışında 5 dakika içinde neden ikinci mesajı atamıyoruz?
  • Gianfranco

bu bölüme özel ceza almış görünmüyorsunuz.

Rosenrot
    1.Torrent ile ilgili açılan konularda genellikle yasal olmayan film,oyun,program gibi paylaşımlar yapıldığı için forumda paylaşılması yasaktır.
    illegal paylaşımın her türlüsü forumumuzda yasaktır.

2.Foruma mesaj atarken 2 dakika kuralı vardır. Üyelerimizin 2 mesajı arasında en az 2 dakika beklemek durumundadır; daha kısa sürede mesaj atmaya çalışıldığında üyelerimiz bir uyarıyla karşılaşır.

2 dakika kuralının amacı nedir?

Foruma atılacak bir mesajın düşünülmesi, yazılması foruma yollanması gibi süreler dikkate alındığında 2 dakika süresi uzun bir süre değildir. Bu kural konurken 2 amacımız bulunmaktadır:
    Birisi üyelerimizin mesajlarına daha çok özen gösterip daha kaliteli mesajlar hazırlamaları, diğeri ise forumda kötü niyetle ard arda mesaj atımlarını engellemektir.
    Lütfen bu sürenin kısalması, kaldırılması, ya da farklı alternatif önerilerde bulunmayınız.
  • Buyrun hata kodunuz;

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.

/js/globalfunctions.asp, line 729

Bundan öncesi, siteyi açabiliyorduk ama konuları göremiyorduk. Hadi ona tamam dyeibiliriz. Ama bunda alınan mesaj bembeyaz bir sayfada. Bariz artık.
    Umarım bu programcı arkadaşlarımızın ilgilenmesi sonucu oluşan durumlardır.. İyi çalışmalar.
  • bu forumda birbirimize saygı göstererek kendi fikirlerimizi karşımızdakilere sunmak ve fikir alış verişi yapmak yasak mı
    yasakti değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum.
  • Koleksiyonla ilgili bir konu açmak istedim hobi forumlarında ilgili bölüm bulamadım.

Hobi forumlarına maketçilik, koleksiyonculuk, çeşitli el becerilerini kapsayan bir başlık açılabilir.
  • Söylenmemiş sanırım.

Şu kadar kayıtlı bu kadar misafir bölümüne tıklayınca kimlerin olduğunu görmek için bir çalışma var mıdır acaba?

Ya da profile öyle bişey eklense. Online kişileri göster gibi bir tik olsa o işaretli olduğunda kimler online görebilsek bulunduğumuz bölümde.
  • Bu konudaki kullanıcılar: Nike, 1 kayıtlı üye, 0 misafir

Bu uygulama kalıcı olacak mı acaba?
  • Dün PC yi kapattığımda ''1001'' adet mesajım vardı.Bugün açtım ''990''a düşmüş.Bununla ilgili acil bir açıklama bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^miHARBİ^^

Dün PC yi kapattığımda ''1001'' adet mesajım vardı.Bugün açtım ''990''a düşmüş.Bununla ilgili acil bir açıklama bekliyorum.

Forumda temizlik oluyor bazı zamanlar silinen konularda mesajların varsa o mesajlarda mesaj sayından düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 26 Ocak 2009; 16:20:54 >
  • Ya işte böyle adam gibi cevap yazın,canımı yiyin.Teşekkürler hayalet.En azından açtığım topice saçma sapan cevap yazanlardan değilsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Bu konudaki kullanıcılar: Nike, 1 kayıtlı üye, 0 misafir

bende bunu dıcektım ıns mantıklı cevap yazarsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOXO

quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Bu konudaki kullanıcılar: Nike, 1 kayıtlı üye, 0 misafir

bende bunu dıcektım ıns mantıklı cevap yazarsınız

http://forum.donanimhaber.com/m_29331736/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Rosenrot
    1.Torrent ile ilgili açılan konularda genellikle yasal olmayan film,oyun,program gibi paylaşımlar yapıldığı için forumda paylaşılması yasaktır.
    illegal paylaşımın her türlüsü forumumuzda yasaktır.

Yönetici farukkk;

Hayır torrent konularında film, oyun program paylaşımı yapılmıyor, sadece tracker haberleri, site davetiyeleri gibi paylaşımlar oluyor.

Zaten paylaşım yapan olursa direk onu cezalandırabilirsiniz.

Rapidde de illegal dosyaların alası var. Ama kocamaaaan bir rapid konusu mevcut internet bölümünde.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.