Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.

/tt.asp, line 902

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.

/m_subheader3.asp, line 160

Provider error '80004005'

Unspecified error

/default.asp, line 383

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

/Default.asp, line 383
  • http://forum.donanimhaber.com/m_29226155/mpage_1/key_//tm.htm#29240643

burada yazdim gibi once spoiler fonksiyonuna basilirsa metin yazmadan once, ekrana underline fonksiyonunu getiriyor.
  • Sürekli aynı sorunlar ve yetkiliden sürekli aynı cevap: "Sorununuzu programcıya ilettim"

İletme şeklinizi merak ediyorum, " Şu kullanıcıda sorun varmış düzeltiver" diye mi acaba?

Donanımhaber'de Asp'den iyi anlayan ve foruma "programcı"larımızdan daha fazla vakit ayırabilecek gönüllü birçok üye vardır buna eminim.

Şunu da unutmamak gerekir tabi, forum 2. planda.İlk plan Anasayfa,Video İncelemeler,Çalışanların maaşları,Gezme,tozma, vs.

"Amaaaaan" boşver forumu, sen reklamlardan incelemelerden gelen paraya bak, ye, iç ... gerisini söylemiyim hadi
  • Profilimi editleyemiyorum...

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...
  • Özel mesaj alamıyorum cep no girmeme rağmen ..
  • Arkadaşlar sizleri anlıyorum ve biraz daha sabır istiyorum. Gerçekten elimizden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyoruz. Buraya yaptığınız şikayetleri okumuyoruz,ilgilenmiyoruz sanmayın lütfen. Anlayışınız ve sabrınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • uynus'un da söylediği gibi elinizden gelenden fazlasının yapılmasına yardımcı olacak bir çok kişi mevcut ancak değerlendirmiyorsunuz, tamam biraz daha sabredelim ama neyi bekliyoruz nereye kadar sabredeceğiz biraz daha açık olsanız?
  • bu e-okul konularına nezaman müdahale edeceksiniz bir haftadır bıktırdılar böylece forumun yaş ortalamasıda ortaya çıkıyor yarın karneler verilecek daha da beter olacak forum

LÜTFEN BİR ŞEY YAPIN....
  • video.donanimhaber.com un maximum desteklediği çözünürlük nedir?Biliyorum 1920x1080 upload etsem bile downscale yapıyor ama boyutu küçültmem zamandan tasarruf yapmam lazım upload yaparken o yüzden soruyorum.
  • Pc oyunları bölümüne mesaj atmaya çalıştığımda söyle bir uyarı alıyorum

"Uyarı ! Tarayıcınızın gizlilik düzeyi en üst seviyede olabilir. Lütfen ayarlarınızı kontrol ediniz"

Ne demek şimdi bu biz yazamayacak mıyız hiç Pc oyunları bölümüne,fanatiklik yapan kişiler için böyle bir tasarrufu anlarım da eğer hesabıma koyulmuş bir yasaksa bu hakikaten makul fikir çerçevesinde karşılayamam
  • konu dısına mesaj atamıyorum mesaj atmaya calısınca ıkı tane bolum cıkıyor Eğitim ve Sınavlar , Hobi Forumları dıye attığım mesaj hıc tanımadığım bırının adı altına gıdıyor

ustelık attığım konunun yerı konu dısı olmadığı halde goruntelenmede konu dısında bı sahsın adı altında oluyor

ben boyle bır sacmalık zıncırını hayatımda hıc gormemıstım ılk defa burda goruyorum

tebrık ederım bu olayı kım basardıysa

ben bı konu acıyorum konuyu acmak ıstedığım yer baska konunun acıldığı yer baska konuyu acan baska konunun goruntulendığı yer baska

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 23 Ocak 2009; 15:43:23 >
  • Şu yeni düzenlemede konuların alt başlıklar halinde görünümü çok güzel oluyor.
    Bence üst konuların görünümü de böyle bir olmalı. Zira 15-20 tane sabit konu sayfanın yarısını kaplıyor. Böylece daha derli toplu olur.
  • üyelıgımı aktıve ettım ama busefer etmemiş gibi gözüküyo neden acaba konu acamıyom
  • gereksizler bölümünde az önce açtığım konu herhangi bir uyarı verilmeksizin ya da sebep gözterilmeksizin, haksız olduğuna inandığım bir şekidle silindi. mod ya da admin, kim olduğunu bilmiyorum ancak yöneticiliği mesaj silmekten ibaret sayan ve konu katliamı yapan yöneticiler bu konuda eğitilmeli ve görev bilinci aşılanmalı. zira böyle keyfi uygulamalar bu büyüklükteki bir foruma yakışmıyor.
  • blue night nickli şahıs başka üyelere attığı özel mesajlarda bana hakaretler yağdırmaktadır. respiro nicki arkadaşımız bu drumu açtığı konuyla da dile getirdi ancak konu silindi. bu üyenin cezalandırılmasını ve adresini talep ediyorum. kim oluyor da bu şahın benim hakkımda başka insanlara özel mesajları atıp o insanları taciz ediyor!!!
  • firefox 3 ile hizli mesaj atmaya calistim diyelim
    fakat sure hatasi verdi
    bende geri tusu ile geri gittim
    fakat tamam butonu tekrar aktif olmuyor
    sayfayi refresh yapsamda aktif olmuyor
    firefox 2 de boyle bir problem yok
    bu lutfen duzeltilsin
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e57'

Arithmetic overflow error for data type tinyint, value = -1.

/tt.asp, line 720
  • Ben şöyle birşey önermek istiyorum.Yeni bir başlık açılsın Scuba dalış,serbest dalış,zıpkın avı su ve sualtı ile ilgili herşey.. diye ve tutulucağınada inanıyorum.Benim içinde gerçekten iyi bir bilgi toplama yeri olacaktır tabi diğer meraklı arkadaşlar içinde..
    TEŞEKKÜRLER...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeFurkan

firefox 3 ile hizli mesaj atmaya calistim diyelim
    fakat sure hatasi verdi
    bu lutfen duzeltilsin

• quote:

Orjinalden alıntı: CeFurkan

firefox 3 ile hizli mesaj atmaya calistim diyelim
    fakat sure hatasi verdi
    bu lutfen duzeltilsin

Bana düşmez bu konuda cevap vermek ama bildiğim şu ki;

ie6 ve m.firefox 3(bazı sürümleri) 'de bu durumda tamam butonu çıkmıyor, yani aktif olmuyor. Hatta ie6'da mesajda gidiyordu bazen..
    Fakat Opera 'da bu durum söz konusu değil. İstersen 20defa süre hatasına takıl, geri gel hem mesajın duruyor, hemde Tamam butonu aktif.

kısacası durum forumla değilde, kullanılan tarayıcı ile ilgili kanısındayım.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.