Şimdi Ara

FORUMLARDA KÖTÜ ALIŞKANLIĞI OLMAYAN VARSA BURADA BULUŞALIM. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigara içiyorum içki bazen içiyorum bırakamıyorum diye yakınmıyorum
    Sigara içmeyene neden içmiyorsun demem içenede aferin iç demem ne haliniz varsa görün banane yaf alala
    İçiyomuş içmiyomuş hepsi koca adamlar yaa bırakın bu işleri biz sizlerle ucuz çikolata ile pahalı çikolatnın farkını konuşalım

• içmiyorum diyosun ve bırakamıyorum geyıklerıne guluyormussun peki içmeden nasıl bılıceksın.Bende bırakmaya calısıyorum ama inan cok zor oluyor bırakmak.
    quote:

Orjinalden alıntı: guide

İçki ve sigara dahi kullanmadım bu yaşıma kadar , kullanmamda , ayrıca bırakamıyorum vs geyiklerine acayip gülüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: T3rcermillennium

içmiyorum diyosun ve bırakamıyorum geyıklerıne guluyormussun peki içmeden nasıl bılıceksın.Bende bırakmaya calısıyorum ama inan cok zor oluyor bırakmak.

Bence yapacağın işi anında yapmalısın.Geçen zaman aleyhinde işliyor.Kendine güven bu konuda önemlidir.İşin içine bırakman girince tekrar başlamaman gerekir.2 paketten 3 ve 4 pakete çıkabilirsin de.Bırakanlar göründüğü kadarıyla hallerinden çok memnun.Ama sürekli bırakıyorum diyince tekrar eskisinden de beter olanlar var.Bu konu hassasdır.

Günde haftada bir içiyorum diye düşünürsen olmaz.Bırakmak istiyorsan anında bırak.Forumda bırakan arkadaşlar hallerinden memnun gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZEL VURUCU TİM -- 15 Temmuz 2005, 9:34:23 >

• hayatım boyunca azıma sigara sokmadım.bir-iki kere bira içtim oda sadece tadını almak içindi.kumarla aram yok.sadece inetnet üzerinden keyif için iddaa oynuyorum.ne bi getirisi var nede bi kaybı.yalandan haz etmem.yalan soyleyenlerıde sevmem.tek kotu alıskanlıgım cok konusmam ve cok yemem
  • sigaradan nefret ederim
    fakat arada arkadaşlarla veya tek işte içki içerim.o da dozunu kaçırmadan.

iyi de biz burda buluşcaz da nolcak.temiz forum hareketi mi başlatacaz???
  • Sigara içtik diye kirLendikmi biz $imdi
  • Sigara asla içmem
    İçki ölsemde içmem
    Kumar.... eh işte benim de tek kötü yanım bu...

NoT : Zaten 150 kişilik kahvede sigara içmeyen tek varlık benim.Duman meselesini de cam kenarındaki masamıza geçerek hallediyoruz.Ama elimden gelse kahvelerde sigara kullanımını yasaklardım
  • Türkiye ' de sigarayı satışını ithalatını ihracatını yasaklarlarsa ve iyi bi kontroL aLtında tutarLarsa eminim kimse karşı çıkmaz herkes seve seve bırakır diye düşünüyorum
  • İçki, sigara, uyuşturucu hiç kullanmam. Çay, kahve, kola içmiyorum, bazen bi yere ziyarete gidince mecburen çay içmek zorunda kalıyorum ama. Sigara içenlere acayip sinir olurum, kendileri haricindeki insanları zehirlemeleri ve havayı kirletmeleri bir yana, milli servet kaybından başka bişey değil....
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaintEagle

quote:

Orjinalden alıntı: guenen

biri beni mi çağırdı

evt beni de çağırdılar..

sigara da yok, hiç bir şey yok allaha şükür...

beni de çağırdı
  • benim de hiç kötü alışkanlığım yok
  • Bence bu değişken bir konu sonuçta sigarada içiyorum içkide içiyorum...sonuçta insanın kendisine kalmış birşey...
  • bunu bi moda hiç yakıştıramadım. mod böle yaparsa forum azar
  • ulan ne temiz forummuşuz
    ben sandım ki herkes içiyorum diyecek
    meğerse çoğu kişi içmiyormyuş yaw

ben de içmiyorum tabi
    ne sigara ne içki en eroin ne afyon ne extacy ne kokain

şaka bi yana yaş 20 ye yaklaştı ama bi kere sigara içtim.o kadar başka bişi yok
  • ben hiç bi şey içmem
    içenlerede allah akıl fikir versin ne deyim
  • bira dışında(o da ay da bir) hiç bi şeye bulaşmam sigara vs den nefret ederim
  • BEN VARIM.iÇKİ SİGARA HİÇ BİŞEY YOK.
  • sigarayı bırakma turlarındayım, içki olmasa aramam ki son zamanlarda biradan başka birşey içmedim, kimyasala kesinlikle karşıyım!

insanlar sigara ya da ayda yılda bir içki içiyor diye kötü alışkalığı olan insan sıfatı yerleştirmek yanlış, etraf hacı hoca geçinen ağzına sigara alkol bilimum uyuşturucu koymayan ama nasıl etsemde karşımdaki insanı ayaküstü ıhımm tokatlasam! diye düşünen insanlarla dolu
    bence insanın beynindeki kötü alışkanlık, sigara ve alkolden daha zararlı
  • Beni de ekleyin yahu.

İçki, sigara, kumar asla!!!!!!
  • 7-8 yaşlarıdayken amcam sigara vermişti nefes çek dedi.
    çektim bir nefes.( boguluyorum sandım.)
    ula dedim sigaraya. Senden bir şey anlamadım. ( seni bırakıyorum )
    O gün bugündür içmiyorum.

çocugum yeni doğduğunda en yakın arkadaşım geldi ziyarete.. Bir sigara yakayım dedi

İçimden dövmek geldi ( eşi: hadi balkona) deyince rahatladım.

çocuğum şimdi 4 yaşında. hala yanında sigara içirtmiyorum.

evimde katiyen içki ve sigara bulundurmam. ikramda etmem.

değil alkollü içki, bira bile ağzıma sürmüş değilim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.