Şimdi Ara

FORUMLARDA KÖTÜ ALIŞKANLIĞI OLMAYAN VARSA BURADA BULUŞALIM. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sigaradan nefret ederim şarap hariç içkiye karşıyım uyuşturucu kullananlara acırım yeter sanırım
  • NE İÇKİ NE SİGARA VAR AMA TEK KÖTÜ ALIŞKANLIĞI M SATRANÇ OYNAMAK BAĞIMLILIK YAPTI NALET OYUN
  • hulaynneguzelsağlıklıbiforummuşuzlaynherkesbenimgimibenkendimiyalnızsanıyodum tepkisi veriorum arkadaslar

Walla karşılıklı saygı sevgi meselesi arklarım otçu ayyaş dumanaltı oabilirler ama bende irade meselesi yaptım bunu yaş 19 oldu unide okuyoz ama denemek için tadına bakmak için bile içki sigara ve ot kullanmadım . Hll olsun lam bize sevdim şimdi bizi

• quote:

Orjinalden alıntı: bozz

bira dışında(o da ay da bir) hiç bi şeye bulaşmam sigara vs den nefret ederim

Aynı ben...
  • sigara, içki hiç ağzıma sürmedim. belki bi kere bi yudum şarap fln içmişimdir ama normalde asla içmem. son 2-3 aydır kolayı da bıraktım. günde 2 ltlik kolayı götürüyodum ondan da kurtuldum çok şükür. ne temizmişim ben de be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 15 Temmuz 2005, 19:03:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

sigara, içki hiç ağzıma sürmedim. belki bi kere bi yudum şarap fln içmişimdir ama normalde asla içmem. son 2-3 aydır kolayı da bıraktım. günde 2 ltlik kolayı götürüyodum ondan da kurtuldum çok şükür. ne temizmişim ben de be

böle devam et kızlar peşini bırakmaz. bu dönemde temiz erkek kalmadı zaten

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.