Bu günlerde bütün millet sigaraalkol diyerek gidiyor.Üstelik işin ucunu iyice kaçırıp uyuşturucuya girişenler bile olabiliyor.Aramızda nerdeyse hiç kötü alışkanlıkları olan kişiler kalmadı sayılabilir.
Bazı yerlerde birçok kişi yanındakileri kale almaksızın sigara içiyor.Kendilerini hiçe saymaksızın bizlere de zarar veriyor.Bana bu durum olunca hepten gıcık oluyorum.Gerçek anlamda da gıcık oluyorum.Eve kadar öksüre öksüre geldim birkaç kişinin yüzünden...
Daha 14-16 yaşındaki veletler kötü alışkanlıklara başlamış.Kimsenin buna aldırış ettiği yok.Merak ediyorum aileleri bu tarz kişilerin bu davraşlarına nasıl izin veriyorlar?Birde bara gittim diye sağda solda söyleniyorlar hepten gıcık ediyorlar.Zaten tiplerine bak su iç yani öyle insanlar...Yazık yazık.Acıyorum böyle insanlara...
Bu tarz davranışların ardı arkası kesilmiyor.Ahlaksızlık diz boyu.Bir başladın mı gerisi geliyor.Daha sonra 15 yaşlarındaki veletler sokak aralarında öpüşmeye başlıyor.Bazı tipler yanlarında adam bir kızı dövse müdahale bile etmeyen tipler.Aralarımızda o kadar duyarsız var.
Toplumda duyarlı bir insan olduğum için böyle garip davranışları buraya yazıyorum.
Kim bilir nasıl bir gelecek bizleri bekliyor...
Acaba bu donanımhaber de kötü alışkanlığı olmayan kaç kişi var?Var olanlarla burada toplanalım.Görüşleriniz benimle aynı mı acaba?Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa?
ben
Bende varım
Bende kötü alışkanlık pek yok.Arada sırada arkadaşlarla beraber bira içeriz.Ama aramam olmasada.
içkim sigaram ve kumarım yok!!! tek kusurum bazen gözüm kararıyor !! ve o anda ne yaptığımı bilmiyorum!! ee o kadarda olsun değil mi!!!
quote:
Orijinalden alıntı: éfulim
içkim sigaram ve kumarım yok!!! tek kusurum bazen gözüm kararıyor !! ve o anda ne yaptığımı bilmiyorum!! ee o kadarda olsun değil mi!!!
agzıma ne sıgara ne içki koydum.20 yasındayım
quote:
Orijinalden alıntı: éfulim
içki de var,sigara da var.ama öyle esrara,hapa falan sonuna kadar karşıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: Death Time
Alıntıları Göster
Sigara yok olmayacak da.. Ama arada içerim, artık o kadar da olsun di mi? Onun dışında hiçbir kötü alışkanlığım yok, çok da iyi bir insanım.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: x_crazy
Senden ve benden olmaz heralde dostum..
quote:
Alıntıları Göster
Allahım yarabbim, beni sabır imtihanına mı tabi tutuyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: rockclimber
quote:
Orjinalden alıntı: x_crazy
Senden ve benden olmaz heralde dostum..
Alıntıları Göster
bii beni mi çağırdı
quote:
Orijinalden alıntı: kaotika
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kaotika
Yaşadığın şu hayat bir imtihandır zaten.
quote:
Alıntıları Göster
arkadasim cok iyi yazmissin ama sayimizin dh'n %30 unu gececegini sanmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: greenflash
arkadasim cok iyi yazmissin ama sayimizin dh'n %30 unu gececegini sanmiyorum
Alıntıları Göster
sigaraya hayır ama alkol candır
quote:
Orijinalden alıntı: Will
sigaraya hayır ama alkol candır
Alıntıları Göster
Ben sigara alkol uyuşturucu kullanmam.Arada bir nargile içerim.Ama onun da bağımlısı değilim.
Hap dediniz de aklıma geldi,astım tedavisi görüyordum.Bu yüzden bu sene,içlerinden bir tanesi kortizon olmak üzere,çeşitli hastalıklardan dolayı bir günde toplam 10 farklı ilaç içtiğim günler oldu. Yurtta arama yapılırken hocanın biri benim astım hastası olduğumu bilmiyormuş,dolapta o kadar ilaç görünce beni uyuşturucu bağımlısı sanmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: guenen
bii beni mi çağırdı
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: guenen
biri beni mi çağırdı
evt beni de çağırdılar..
sigara da yok, hiç bir şey yok allaha şükür...
quote:
Orijinalden alıntı: Ekreizze
quote:
Orjinalden alıntı: guenen
biri beni mi çağırdı
evt beni de çağırdılar..
sigara da yok, hiç bir şey yok allaha şükür...
Alıntıları Göster
sigara hiç içmedim...bkz imzam... hemde nefret ederim...içmenin de çok salakça birşey olduğunu düşünüyorum...sanırım kimse bunun aksini iddia edemez... alkol almam zararlı olduğu için... kumarım da yoktur...
(kız istemeye gitmişiz gibi oldu)
günde yarım litre süt sabahları bal....
quote:
Orijinalden alıntı: irish
sigara hiç içmedim...bkz imzam... hemde nefret ederim...içmenin de çok salakça birşey olduğunu düşünüyorum...sanırım kimse bunun aksini iddia edemez... alkol almam zararlı olduğu için... kumarım da yoktur...