Şimdi Ara

Forumu Bırakıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu cıvıtma yetti artık ben bırakıyorum ve bu olayı destekleyen yönetici de çıktığına göre Güle Güle her şeyi tadında bırakalım bende öyle yapıp Sulu bir ortamın olduğu bu forumu bırakıyorum.Hepiniz kendinize iyi bakın ßß(Hicbir forum bu kadar cıvık olmamıştı)Kimsenin kimseye saygı duymadugu bu yerden ayrılıyorum diye açıkçası üzgün değilim.Asla da pişman olmayacağım...
    @Beyaz Büyü
    biraz önceki konumu kilitledin bunuda gördüğünde kilitle hadi sende cıvıt bazıları gibi...
    Ben konumu açtım kilitlendi ikinci konumu da açtım bunuda kilitleyin hadi iyi geceler

• İyi geceler.

Burda sana kal diyen yok.ıstedigin zaman gidersin.

Kaybeden sen olursun her şartta. Biz senin arkandan aglamayız
  • iide bizene ne beklıyorsun arkandan su dokmeni mi?
  • Benim şu ana kadar gördüğüm en güzel

herkesin birbirine saygı duyduğu forum

bikaç veled olmazsada forumun tadı çıkmazki

By By

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 29 Eylül 2007; 23:43:54 >

• saygı duyulması gereken kişilere saygımız sonsuz,bu saygıyı kazanamamışsın demek güle güle
  • elveda sayın arkadaşım...Burayı beğenmemekte haklısın...Kuralları olan bir yer ,sanal bir ortamda,bazıları için çok fazla şey ifade eder...Bazıları için ise bu bir hiçtir ve mantıksızdır...Çünkü sanal ortam paylaşım alanı olmaktan çıkmış ,küfür gereksiz ve adult içerikli yayınların kol gezdiği bir mekandır değil mi?...Haklısın burayı bırakmakta çünkü buranın kuralları var...gerkesiz bir konu açarsan o konu kitlenir...Sorgulama hitabına göre de gerekli cevap verilecektir
  • dogaldır begenmiyo olabilrsin ama dh hayattır "D"emokratik bir "H"ayat geçirmen dilegiyleby
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AAANAAAAAM ÇOK ÜZÜLDÜÜÜÜMM
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

elveda sayın arkadaşım...Burayı beğenmemekte haklısın...Kuralları olan bir yer ,sanal bir ortamda,bazıları için çok fazla şey ifade eder...Bazıları için ise bu bir hiçtir ve mantıksızdır...Çünkü sanal ortam paylaşım alanı olmaktan çıkmış ,küfür gereksiz ve adult içerikli yayınların kol gezdiği bir mekandır değil mi?...Haklısın burayı bırakmakta çünkü buranın kuralları var...gerkesiz bir konu açarsan o konu kitlenir...Sorgulama hitabına göre de gerekli cevap verilecektir

diyecek bişey bırakmadın
  • Harbi doğru cıvıklaştıda duygu sömürüsü'ne çevirme bence olayı....
  • çok çok çok üzüldüm ... üzüntümü anlatamam ..
  • quote:

Kimsenin kimseye saygı duymadugu bu yerden ayrılıyorum

valla oyle kusura bakma. biz hic kimseye saygi duymayiz. saygi duyanlari da barindirmayiz.
    cunku bu forumda herkes herkese kufur edebilir, asagilayabilir, hatta ve hatta birbirine hakaret etmeyenler ayiplanir.

yazik..cok yazik..
    gormek icin bakmak lazim diyorum sadece..hadi ugurlar olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.