Şimdi Ara

FORUMU BIRAKIYORUM ::::: DELTADEX ::::: (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar,hepinize çok teşekkür ederim güzel mesajlarınızdan dolayı ama üzgünüm kararlıyım,
    Bu küfüleşme,hırsızlık,dolandırıcılık ve şu malum arkadaş örneği dayak manyakları burada olduğu sürece ben yokum.Ara sıra gelir hal hatır yoklarım,
    bazen trade için bakarım o kadar,
    benden trade isteği olan olursa ( deltadex veya Ö.Z.G.Ü.R ) niclerinden takım ve trade listlerine bakarlar ve oyundan mesaj atarlarsa yardımcı olurum.
    Arkadaşlarım oyundan birer deneme mesajı atabilirse friends liste ekleyebilirim,bir çoğunuzun nicki ve charı farklı karışıyor,
    herkes tekrar allaha emanet olsun,herşey için teşekkürler..

MATRAKAN : senden almak istediğim 17 tane poke var.Trade i yapmak istersen isteklerinle beraber bana bir mesaj at kardeşim.

• ya 1-2 kişi için forum bırakılırmı

gitme
  • Kardeş gitme eğer sen kendini düşün müyorsan seni sewenleri düşün hele hele oyunu hiç bırakma hayatımda ilk defa bir oyun için üzüldüm ne olur yapma gitme
  • İlk efsanemi kaçırdığımda bile bu kadar üzülmemiştim.
  • deltadex hocam gitmek istiyosan gidersin ben ona karışamam

ama

sen buranın en iyisisin bu bariz kalman hem yenileri ben de ugraşanları sewinderecektir genede sen bilirsin

güle güle

ama bazı densizler yüzünden bırakmak zorunda diilsin

1 .sayfadaki arkadaslara helal olsun trade konusuna cevirmişler

• by leon maşallah bu konuya daha yeni bakıyorsun.Eskiden burası Trade Topiğiydi ve Deltadex Pokedex'i tamamlamak için açmıştı buraya.Önyargılı olma ve millete kızma hemen! Neyse olur böyle vakalar Deltadex abi sende selamatle kal,oyunda peşini bırakmıycam asla

• Deltadex öncelikle tebrikler bu kadar ilerledin ve yeni başlayanlara bu kadar katkın oldu...İnan sana git diyemem çünkü forum çok değişti.Ama inan crateri biraz zor bırakırsın.Bağımlılık yapıo bırakması çok güç.Hyatta başarılar Hoşçakal...Umarım top trainersde ilk 10 a girersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: deltadex

Arkadaşlar,
    ben yokken mesaj bırakan tüm arkadaşların isteklerini yerine getirip istedikleri pokelerin trade ni yapıcam.Nicki olmayanlar nicklerini yazsınlar yeter,
    Bu günden itibaren forumu bırakıyorum,bu death hunter gibi seviyesizlerle ve bu kafadakilerle aynı yerde olmak,aynı topicte sohbet etmek,aynı cümlede ismimin geçmesi bile zoruma gidiyor.
    Trade için benimle görüşmek istediğinizde crater den mesaj atarsınız,
    Zaten derslerden,ailemden,arkadaşlarımdan zorlukla ayırabildiğim zamanımı bunlar gibilerle geçirmek boşuna ...
    Daha öncede başka bir topicte yazmıştım zaten,
    birinci aşama forumu ,
    ikinci aşama da oyunu bırakmaya niyetliyim.
    Burada tanıdığım seviyesizlerden çok fazla kıymetli arkadaşta var,
    Hepsine en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum,
    hepiniz allaha emanet olun,
    başarılar

DELTADEX

Böyle gitmen üzücü!
    ama death_hunter'ede hakaretini kınadım doğrusu, sonuçta her ne yaptıysa o da bir insan ve topluluk içinde kendisine karşı bir hakareti hak etmiyor,
    En azından bu forumda yaptıklarına karşı.
    Bebek avutma lafıda gerçekten hoşuma gitmedi, kendini bu kadar büyük gören birinin bu lafı etmesini kendisine yakıştırabildiğine inanamıyorum!

Neyse aramızdan ayrılan birine bu kadarı fazla bile yapmış olduğun hatanın birazcık düşündüğünde farkına varabileceğini umarak;
    Hoşçakal, bize dediğin gibi ALLAHA EMANET OL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_flame -- 16 Mayıs 2007; 15:30:14 >

• ya bi dk , deltadex ab,imle deat_hunter arasında nasıl bi tartışma yaşandı pm den atar mısınız ??

not : deltadex abi gitmeseydin keşke ne gerek var densiz il densiz olunmaz onlar kend,i bildiklerinşi yapsınlar sen hiç aldırma boşver gitsin
  • Forumun en büyük kaybı GüLe güLe
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_flame

quote:

Orjinalden alıntı: deltadex

Arkadaşlar,
    ben yokken mesaj bırakan tüm arkadaşların isteklerini yerine getirip istedikleri pokelerin trade ni yapıcam.Nicki olmayanlar nicklerini yazsınlar yeter,
    Bu günden itibaren forumu bırakıyorum,bu death hunter gibi seviyesizlerle ve bu kafadakilerle aynı yerde olmak,aynı topicte sohbet etmek,aynı cümlede ismimin geçmesi bile zoruma gidiyor.
    Trade için benimle görüşmek istediğinizde crater den mesaj atarsınız,
    Zaten derslerden,ailemden,arkadaşlarımdan zorlukla ayırabildiğim zamanımı bunlar gibilerle geçirmek boşuna ...
    Daha öncede başka bir topicte yazmıştım zaten,
    birinci aşama forumu ,
    ikinci aşama da oyunu bırakmaya niyetliyim.
    Burada tanıdığım seviyesizlerden çok fazla kıymetli arkadaşta var,
    Hepsine en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum,
    hepiniz allaha emanet olun,
    başarılar

Ben Bişey Yapmadım Adam Benle Trade Konusunda Dalga Geçiyor Bende Buna Karşı Söyliyeceğimi Söyledim Ama Forumu Bırakırsa Bıraksın...

Bu Densiz Diyenler İlk Önce Kendilerine Baksınlar 3 Kuruşluk Adamlarla Forum Kirlendi....

Deltadex 2 Kelime İçin Gidiyosa Ben Ona Bişey Demem.Birde Kendi Yazdıklarına Baksın Seviyelimi
    DELTADEX

Böyle gitmen üzücü!
    ama death_hunter'ede hakaretini kınadım doğrusu, sonuçta her ne yaptıysa o da bir insan ve topluluk içinde kendisine karşı bir hakareti hak etmiyor,
    En azından bu forumda yaptıklarına karşı.
    Bebek avutma lafıda gerçekten hoşuma gitmedi, kendini bu kadar büyük gören birinin bu lafı etmesini kendisine yakıştırabildiğine inanamıyorum!

Neyse aramızdan ayrılan birine bu kadarı fazla bile yapmış olduğun hatanın birazcık düşündüğünde farkına varabileceğini umarak;
    Hoşçakal, bize dediğin gibi ALLAHA EMANET OL!

Ben Bişey Yapmadım Adam Benle Trade Konusunda Dalga Geçiyor Bende Buna Karşı Söyliyeceğimi Söyledim Ama Forumu Bırakırsa Bıraksın...

Bu Densiz Diyenler İlk Önce Kendilerine Baksınlar 3 Kuruşluk Adamlarla Forum Kirlendi....

Deltadex 2 Kelime İçin Gidiyosa Ben Ona Bişey Demem.Birde Kendi Yazdıklarına Baksın Seviyelimi

• @Deltadex = N'olur gitme Deltadex sen gidersen biz nasıl uğraşırız seviyesizlerle gidersende bu sözümü duy : TT'de başarılar sonuna kadar arkandayım :)

@Death_Hunter : Yorumsuz...
  • yılın sorusu:
    charı dagıtmayı dusunuyor msun?
    not=lutfen bana verın charı dıye topıc acmayınız...
  • Ya ilk kez bu kadar üzülüyorum gitme ne olur ya Ne olur gitmeee!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.