Dark forretres, Ghostly jolteon, Metallic unown F,bende yok,diğerleri var. Bunlara ne istersen konuşalım kardeşim
Arkadaşlar yeni bir ghostly listesi yayınladım,herkes bakıp elinde olan varsa söylesin lütfen, Teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: deltadex
quote:
Orjinalden alıntı: emre112
d anorith d gengar bunlar var bende 250k exp isterim ikisine olurmu
250 az istemişsin 1.000.000 falan vereyim :( Dalga mı geçiyorsun kardeşim, 250 k. ya efsane alırım ben sağol ...
ben sana s registeel veriyim.sen tek pokede 300 k exp
quote:
Orjinalden alıntı: denizfb
quote:
Orjinalden alıntı: deltadex
quote:
Orjinalden alıntı: emre112
d anorith d gengar bunlar var bende 250k exp isterim ikisine olurmu
250 az istemişsin 1.000.000 falan vereyim :( Dalga mı geçiyorsun kardeşim, 250 k. ya efsane alırım ben sağol ...
ben sana s registeel veriyim.sen tek pokede 300 k exp
Kardeş s.registeel var bende sağol, eksikler yayınladığım gibi
tamam kardeş
S.chimcar ve eevee trademde,ıvır zıvır bişeyler teklif et al senin olsun onlar, Tanıdığın cimbomlulara,beşiktaşlılara da nereden niçin geldiğini anlatırsın, Sonra beraber güleriz
oke
Kabul ettim tekliflerini hayrını gör
deltadex abi benim teklife bakar msın
quote:
Orjinalden alıntı: BuRaK_1172
deltadex abi benim teklife bakar msın
Kardeşim nereye ne teklif ettin? Açıkca yaz buradan hemen cevaplayayım,aratma şimdi beni
CAMERUPT NORMAL g blastoise d anorith d charizard bunlar var ne verirsin
quote:
lotad n/d/m/g lileep n lucario s/d/m/g ludicolo s/d/g magikarp n/g lanturn n lapras n
listei degiştirmişsin öncekiler geçersiz mi ben onları kasıodum da
quote:
CAMERUPT NORMAL g blastoise d anorith d charizard bunlar var ne verirsin
Kardeş, bunlardan lazım olan yalnızca normal camerupt,diğerleri var sağol. Ona karşılık ne istersin? karşılığında 70-75 k. 100 lvl tek poke ? 4 tane kasmalık 8-9 lvl ? 4 tane dsmg seçme hakkı? sen beğen
4 dsgm seçeyim yeni pokelerin dsgmsi olur mu
quote:
Orjinalden alıntı: deliulas
quote:
lotad n/d/m/g lileep n lucario s/d/m/g ludicolo s/d/g magikarp n/g lanturn n lapras n
listei degiştirmişsin öncekiler geçersiz mi ben onları kasıodum da
Geçerli geçerli ulaş kardeş sen devam çalışmaya, ben ara sıra listeyi değiştiriyorum ki arkadaşlar belki uyanır teklif ederler diye Pokedexi tamamlamaya daha 1000 poke var
quote:
4 dsgm seçeyim yeni pokelerin dsgmsi olur mu
şu an trademde iki tane var galiba onlardan birini seçebilirsin,yanına da üç tane diğerlerinden seç yaz bana
g vilemplume hazır onu verebilirim
tamam kardeşim isteklerini yaz nickini yaz tradene koy,ben hemen teklif ederim
Dark forretres, Ghostly jolteon, Metallic unown F,bende yok,diğerleri var. Bunlara ne istersen konuşalım kardeşim
kardeş seçeyim ben bunlar için poke ama jolteon için sen bi teklif yap nede olsa evee dönüşümü ama ben dieroeri içim seçeyim
s minun s geodude swamblu spearrow Skarmory Nincada sandshrew