tmm kardeş extradan keyfine kalmış hediye verirsende hayır demem sana lazım olan kasılmalıklardan
Tabii ki her ikisine de 5 er poke teklif ediyorum, birer tane kasmalık benden hediye.
Pusathan, Tradendeki iki unown daha var,onlar için de seçebilirsin aynı sayıda
tmm bakayım ben kabul ettim ben teklifini
Sağol teklifi kabul ettiğini gördüm,yeniler için de sipariş verirsen hemen trade den çekicem
özgür den seçiyorum şu an
Dark Caterpie Level: 12 HP: 48 Exp: 6,000 Dark Lileep Level: 12 HP: 48 Exp: 6,000 Dark Pichu Level: 8 HP: 32 Exp: 4,000 Dark Sneasel Level: 11 HP: 44 Exp: 5,500
Dark Staryu Level: 14 HP: 56 Exp: 7,000 Dark Surskit Level: 14 HP: 56 Exp: 7,000 Dark Zigzagoon Level: 10 HP: 40 Exp: 5,000 Ghostly Houndour Level: 8 HP: 32 Exp: 4,000 bunları özgür nickinden seçtim ben
quote:
Orjinalden alıntı: pusathan
özgür den seçiyorum şu an
Dark Caterpie Level: 12 HP: 48 Exp: 6,000 Dark Lileep Level: 12 HP: 48 Exp: 6,000 Dark Pichu Level: 8 HP: 32 Exp: 4,000 Dark Sneasel Level: 11 HP: 44 Exp: 5,500
Dark Staryu Level: 14 HP: 56 Exp: 7,000 Dark Surskit Level: 14 HP: 56 Exp: 7,000 Dark Zigzagoon Level: 10 HP: 40 Exp: 5,000 Ghostly Houndour Level: 8 HP: 32 Exp: 4,000 bunları özgür nickinden seçtim ben
Tamam kardeşim ben yemek tatilindeyim,özgürü uyarmıştım zaten,haber bekliyor o benden şimdi maille atarım ben ona isteklerini..
tmm deltadex kardeş bu arada benim adım murat pusathan die murat die hitap edersen dah aii olur bence snece
Kesinlikle haklısın murat kardeşim,benim adım da SERTAÇ, Memnun oldum tanıştığımıza, Özgür'e mailde yazdım,kasılacak 0 yiyenlerden sana her teklifte birer tane hediye atacak,alıp almadığını yazarsan sevinirim
Kardeşim, Bu dördü için ne istersin ? Dilersen tek pokede 400 k exp, veya kasmalık 25 poke 8-9 lvl, veya 100 lvl 7 tane poke dsmg de olabilir, veya 2000 tane dsmg ezikten 20 tane seçme hakkı ? Düşünürsen benim topice cevap yaz takip edemiyorum yoksa Kolay gelsin
tek pokede 400k exp kabul ediyorum
NormaL weezing var 100 LvL ne verirsin ????
quote:
Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE
NormaL weezing var 100 LvL ne verirsin ????
sen ne istiyorsun? 3 tane kasmalık 8 lvl poke? veya 3 tane kasmalık dsmg 10 -15 lvl arası poke ? 5 tane dsmg ezik poke ? 70-75 k aRASI TEK POKE ?
Hepsi 100 LvL oLan Weezing + WaLrein + WaiLord vereyim sana sen bana 2 d-s-m-g efsane ver oLur mu ???
sertaç tmm ben aldım pokeleri teşekkür ederim en kısa zamanda unown ekliyeceğim tradeye ben sana burdan haber evririm
quote:
sertaç tmm ben aldım pokeleri teşekkür ederim en kısa zamanda unown ekliyeceğim tradeye ben sana burdan haber evririm
murat kardeş,normal ihtiyaç fazlası 100 lvl lardan da koy tradene istersen ,belki bende eksik olanlardandır.Anlaşırız, özgürde öğlen bir sorun olmuş,bir grubu geç attığını söyledi umarım sorun olmamıştır.
yok sertaç sorun olmadı bende geç açtım pc yi zaten tmm koyarım 100 lvl olanlardan tradeye
quote:
yok sertaç sorun olmadı bende geç açtım pc yi zaten tmm koyarım 100 lvl olanlardan tradeye
Tamam Murat'cım, Bende ara sıra bakarım senin trade ihtiyacım var ise teklif ederim
Dark forretres yok mesela bende , Ondan yukarıdakiler var, Onu satmak istersen karşılığında ne istediğini bildirirmisin, bende devamına bakayım