s minun s geodude swamblu spearrow Skarmory Nincada sandshrew
çok olmadıysa bunları istiyorum
alttaki beşi 8 lwl olsun
100 lvl için dört tane veriyorum ama seninle ilk kez trade yapıyoruz ve daha yapacağa benziyoruz,bu nedenle kabul istediklerin, ama bundan sonraki tradelerimizde biraz daha insaflı lütfen ( YAVAŞ GAVURA MI VURUYON )
Dark Anorith Level: 15 HP: 60 Exp: 7,500 Dark Cacnea Level: 9 HP: 36 Exp: 4,500 Dark Castform Level: 10 HP: 40 Exp: 5,000 Dark Chimecho Level: 14 HP: 56 Exp: 7,000 Dark Corsola Level: 8 HP: 32 Exp: 4,000
bunlar jolteon için fazla ise değişiklik yaparsın bende kabul sertaç
Dark Diglett Level: 15 HP: 60 Exp: 7,500 Dark Electrike Level: 11 HP: 44 Exp: 5,500 Dark Elekid Level: 15 HP: 60 Exp: 7,500 Dark Exeggcute Level: 11 HP: 44 Exp: 5,500
Dark Exeggutor Level: 13 HP: 52 Exp: 6,500 Dark Feebas Level: 14 HP: 56 Exp: 7,000 Dark Feraligatr Level: 40 HP: 160 Exp: 20,340 Dark Finneon Level: 14 HP: 56 Exp: 7,000
bunlar benim seçtiklerim ama senin deiştirebilirsinde sertaç özğür nickinden seçtim ben
Seninle artık iş ortağı gibi olduk,senden iki pokeyi mi esirgiycem kardeşim ?
quote:
Orjinalden alıntı: deltadex
quote:
Orjinalden alıntı: deliulas
alttaki beşi 8 lwl olsun
100 lvl için dört tane veriyorum ama seninle ilk kez trade yapıyoruz ve daha yapacağa benziyoruz,bu nedenle kabul istediklerin, ama bundan sonraki tradelerimizde biraz daha insaflı lütfen ( YAVAŞ GAVURA MI VURUYON )
teklif atar mısın bu arada g tropius hazır ona sen söyle
quote:
quote:
quote:
alttaki beşi 8 lwl olsun
teklif atar mısın bu arada g tropius hazır ona sen söyle
Yok be kardeş alınma hemen,şaka yaptım valla. iste sen istersen Ö.Z.G.Ü.R nickinin tradenden değil de takımından seçebilirsin eziklerden tabii
:D :D
Ulaş nick ne , deliulas nicki boş görünüyor şu an
pusathan kardeşim özgür teklifleri attığını söylüyor,bakıp bana bilgi verebilirmisin lütfen?
manyakulas
Tamam ulaş kardeş hemen teklifini hazırlıyorum
tmm ben aldım pokeleri N lapras bende var ama lvli düşük ben sana kasarım istersen
pusathan kas sen kardeşim,
ulaş tradene teklif attım kardeşim hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE
quote:
quote:
quote:
quote:
Hayır özür dilerim olmaz. 400 k.dan fazla veremem. diğer seçeneklerden düşünürsen değerlendir. ezik dsmg - kasmalık - 100 lvl 8 tane ???
450k oLsa
400 + 3 tane kasmalık ground poke
Ok Nick : rickymertcanad tradede zaten burdan tekLifini atarsın
teklif dünden beri bekliyor traden de kabul et dilersen, vazgeçtiysen de bana bildir lütfen
Arkadaşlaar,listeye sürekli yeni eklentiler yapıyorum, Satın aldıklarımı siliyorum, Sayenizde pokdexteki sayı 760 lardan 1435 lere çıktı. İlgilenen herkese teşekkür ediyorum, benim için hedef 2500 poke, haydi bir gayret daha (Tabii karşılıksız değil,her aldığımın karşılığını fazlasıyla vermeye devam edicem)
Pusathan : Senin tradende ghostly unown qm var, ona da talibim kardeş Ö.Z.G.Ü.R takımından seç.
Bu topicte alış -veriş yaptığımız tüm arkadaşlar ; POKEDEX' imi tamamlamama büyük katkı yaptığınızdan dolayı bu topicte ticaret yaptığım ( şu ana kadar ) tüm arkadaşlarıma 3 kasmalık + 2 dsmg ezik benden hediye ... Seçin bana bildirin.... Bunlar sizin hediyeleriniz.. Bundan sonrakiler mi? pokedexe katkılarına göre değerlendirip yapıcaz tabii bir güzellik onlara da
quote:
ARKADAŞLAR
AŞAĞIDA YAZDIĞIM POKEMONLARIN 100 LEVEL OLANLARINI ARIYORUM. BİRÇOĞUNU KASMAK ÇOK KOLAY BİLİYORUM AMA ZAMAN KAYBETMEK İSTEMİYORUM.
TEKLİFLERİNİZİ YAPARKEN POKEYE EKLİ ATAKLAR VEYA EXP. İN ÖNEMİ OLMADIĞINI BİLİN. YALNIZCA 100 LVL OLMASI YETERLİ ( POKEDEXİ TAMAMLAMAK İÇİN) -2000 CİVARI DSMG VAR ONLARDAN İSTEYEBİLİRSİNİZ, -TAKIMIMA GİRİP BİRDEN FAZLA OLANLARDAN UÇMADAN 100 LVL İSTEYEBİLİRSİNİZ, - TRADEMDEKİ KASMALIK 8-9 LVL LARDAN İSTEYEBİLİRSİNİZ. - EXP. İSTEYEBİLİRSİNİZ. ( TABİİ UÇMADAN YİNE ) LİSTEDEKİLER İÇİN ÇOK DÜŞÜNMEYİN ÇÜNKÜ LİSTEYİ İKİ GÜNDE BİR DEĞİŞTİRECEĞİM. VERMEK İSTEDİĞİNİZİ VE KARŞILIĞINDA İSTEDİĞİNİZİ BURADAN MESAJLA YAZIN.BEN DÖNÜNCE BAKARIM
İLGİLENEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE ( BU LİSTEYİ ŞİMDİLİK BU KADAR YAZABİLDİM DAHA EKSİK ÇOK)
lotad n/d/m/g lileep n lucario s/d/m/g ludicolo s/d/g magikarp n/g lanturn n lapras n azurill n/d/g ambipom tüm türleri anorith d/s/g blaziken s/d/g devgong n/m
devgong lapras magikarp lotad n var devgong lapras 100 lwl 4tanesi icn 600k expencive isaterim kabulsen kesermamii
Deltadex abi S.Lucario'yu sana veriyorum karşılığında şunları istiyorum :
Dark Nincada Ghostly Aerodactyl
Bu kadar.Ama galiba biraz uçtum..İstersen sadece D.Nincada ver Deltadex abi.Tabii sana kalmış
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hayır özür dilerim olmaz. 400 k.dan fazla veremem. diğer seçeneklerden düşünürsen değerlendir. ezik dsmg - kasmalık - 100 lvl 8 tane ???
450k oLsa
400 + 3 tane kasmalık ground poke
Ok Nick : rickymertcanad tradede zaten burdan tekLifini atarsın
teklif dünden beri bekliyor traden de kabul et dilersen, vazgeçtiysen de bana bildir lütfen
Tamam kabuL ediyorum ; unutmu$um
quote:
Pusathan : Senin tradende ghostly unown qm var, ona da talibim kardeş Ö.Z.G.Ü.R takımından seç.
Bu topicte alış -veriş yaptığımız tüm arkadaşlar ; POKEDEX' imi tamamlamama büyük katkı yaptığınızdan dolayı bu topicte ticaret yaptığım ( şu ana kadar ) tüm arkadaşlarıma 3 kasmalık + 2 dsmg ezik benden hediye ... Seçin bana bildirin.... Bunlar sizin hediyeleriniz.. Bundan sonrakiler mi? pokedexe katkılarına göre değerlendirip yapıcaz tabii bir güzellik onlara da
1 Cubone (8 level) + 1 Diglett (8 level) + 1 Trapinch (8 level) + 1 Shiny Shinx (Olabilirse|Eğer hayırsa Dark Yanma) + 1 Dark Yanma Eğer fazlaysa (D/S/M/G ezik olarak) onların yerine başka şeyler ver Ben sendeki fazlalıklardan seçtim
quote:
ARKADAŞLAR, SÜPER LİGDE ŞAMPİYON BELLİ OLDU: FENERBAHÇE, ÇOK SEVİNDİM, SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
Şimdi Şampiyonla Konu Ne Alaka Senin Kafanmı Güzel