Şimdi Ara

Forumu bırakıyorum sanırım, kendinize iyi bakın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • * Bir uzun yazı da ben yazayım sana o zaman.

* Hangi hayallerin peşinden, neye inanarak gidiyorsun bilmiyorum.

* Seni sadece burada yazdıkların kadar tanıyorum ama anlattığın gibi çok okuyan bir insanın " Pılını pırtısını bir çantaya tepiştirip hayallerinin peşinden koşma" klişesine kapılmasını aklım almıyor maalesef.

* Ya da bu kadar çok okumanın bir neticesi olarak böyle bir fikrin içine düştün bilmiyorum.

* " Ayy ne güzel hayallerinin peşinden gidicek git tabi ya iyi olur" diyen arkadaşlar neye istinaden seni yüreklendiriyor hiç bir fikrim yok.

* Üzerinde yaşadığımız dünyanın mevcut düzeninde böyle romantik bir beklentinin karşılığı yok maalesef.

* En nihayetinde envanterine bir avuç gözyaşı, kırık dökük hayallerin ve mental olarak çökmüş bedenin kalır.

* Burada haşa kimseye akıl vermek gibi bir maksadım yok aksine gördüklerimi, bildiklerimi, yaşadıklarımı yani tecrübelerimi paylaşıyorum ki yaşanmadan bazı hayal kırıklarının önüne geçilebilsin.

* İlber Hocanın tabiriyle ; Ben sana kitap yazma demiyorum hobi olarak gene yaz.

* Lakin tüm hayatını, birikimini hayaller peşinde heder etme.

* Ha sen tüm bunları zaten ben biliyorum ve buna rağmen zaten bu yola çıktım gayrısı da sizi ırgalamazsan dersen bize sana mutluluk dilemekten başka bir halt yemek düşmez.

* Allah yar ve yardımcın olsun.

* Özet geç; akıllı ol olum otur oturduğun yerde

* Lüzumsuz edit: Pek seninkiler kadar uzun olmamış idare ediver.

* Lüzumlu edit: Kitap yayınlanınca haberimiz olsun mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şifalı Bitki -- 26 Şubat 2017; 1:28:53 >

• Beklenen son demek Arada girersin duzenini kurunca. Kitabini çiktigi gun alacagim, söz. Yolun açik olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatta bol şans. Fazla kaptırma kendini hayallerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrjeona

aklında kitap yazmak varsa birazcık imla çalışmanı öneriyorum

Kitabı yazan kişi imlaya dikkat etmez.
    Editörler tamamlayacaktır.
  • Güle güle dostum. Umarım hayattaki ideallerini gerçekleştirebilirsin. Forumda unutmayacaklarım arasındasın. Herşey gönlünce olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.