Şimdi Ara

Forumu bırakıyorum sanırım, kendinize iyi bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bırakalı çok olmuştu fakat oyunu takip etmeyi bırakmamıştım. Artık ona da pek vakit olmuyor, bilmeden konuşmak ya istemiyorum. Sırt cantama sahip olduğum herşeyi sigdirip hayallerimin peşinden gidiyorum. Birkac hafta içinde yani. Kitabımı yazmayı bitirmem lazım. Üni, kariyer, iş kaygısı falan etkilemedi beni , herşeyi yarıda bıraktım. Telefonu ve PC yi satacagimdan dolayı (para lazım) foruma da giremeyebilirim.

Kalbini kırdığım varsa özür dilerim diyesim geldi. Sonra vazgeçtim. Öyle birisi yok çünkü.

Forumda ağustostan beridir sessiz tayfadan oldum. Öyle çok iyi olalım forum gelişsin vs uğraşmadim. Ugrastim da bunu gösteriş için yapmadim. Bu son hesabım ve ben aslında 2011 sonundan beridir buralardayım ,ilk hesabmiı 2012 de actim. Sadece çoluk çocuktan arınmak için denedim .Bir de birkaç üye arasında ufak bir kırgınlık vardı o konuya burnumu soktum.

Doğal oldum. Burası bir forum ve ben avatarimin, profilimin ardına sığınıp başka birisine dönüşmedim, birisi olabilmek için kendim ya da hickimse oldum. Bu açıdan rahat hissediyorum. En azından denk geldiğim postlarima bakıp kendi adıma utanmiyorum. :DD

Notice de bu bir oyun. Fazla bağlanmayın ama fazla da rahat olmayın. Hepimizin kafa dağıtmak için hobilere ihtiyacı var dolayısiyla oyun oynamanın veya para harcamaniz kötü birşey değil sizi iyi hissettirdikten sonra.(!) Ben kimseye tavsiye ya da nasihat verecek bir insan değilim fakat dışarıdan bakınca keyif almasını için oynanan oyunun sinir hastası yapmasına rağmen neden bu kadar bağımlı yaptığını anlayamıyorum. En iyisini yaşınız kaç olursa olsun siz bilirsiniz sonuçta, sadece fikrim.

Ezcümle, burası bir forum. Anlamını bilmeyenler Google a forum yazip Yunanlıların forumu ne için kurduklarina bakabilir. Nefret ettiğiniz insanlara dönüşmeyin kim olduğunuzun belli olmadığı bir ortamda.

Kib ty cya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Su gibi git su gibi gel dostum

Öyle bıraktım falan kabul etmiyoruz

• Gelirsin be arada olmaz mı?
  • *emotionaldestroyed* Üzerine bağlanmış hayat zincirlerini ve düzenini koparmak kolay kolay alınacak bi karar değildir , mutlu olacağın şeyi yapıyorsan eğer söylenecek pek bişey kalmıyor

Emeğin , dostluğun ve hoşgörün için teşekkürler , yeni hayatında başarılar

• Forumun en hoşuma giden üyesiydin. Bir tane bile seviyesiz mesajını göremedim. Umarım mutlu olursun. Hayatta başarılar. Son cümlenin sonuna "dostum" eklemek isterdim ama tanışıklığımız yok. Yanlış anlaşılmak istemedim o yüzden. Her şey gönlünce olsun.

• Güle güle gılgamış postlu adam.
  • Noticed bro !

Arada gelip özellikle o uzun yazılarından yaz ama vala okuyacağız söz bak :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabında hiç kimse, her şey ve bir şeyi birleşik yazma da o kadar uğraştıktan sonra basit gramer hataları olursa biraz komik olur ^^

Artık mobilde aşağı doğru inerken baş parmağım daha az yorulacak demek ki, yolun açık olsun.

• Kafa dengi birkaç kişiyden biriydin. Gitmene üzüldüm çoğu kişiyle yapamadığımız tartışmaları sadece seninle saygı ve mantık çerçevesinde yapabildim. Mantıklı tartışabildiğimiz kişilerin oyunu bırakması benim kararımın da nasıl doğru olduğunu gösteriyor. Ne yazık ki bu oyunda sinir hastası olmak çok kolay.

Gir arada foruma müsait olduğun zaman diğer kişilerle bu kadar tartışmanın boyutunu aşamıyoruz. Ama bilgisi olan insanla farklı.
  • Yapma be bloodimir abi
  • :(((

• Hayaller yalan, peşinden giden pişman. Okula dön Umarım sende ağır pişmanlıklarla dönmezsin.

Bu oyunda gün geçtikçe yalanlaşıyor doğrusu. Ko gibi nerde o eski oyunlar diyorum. 2010da oynayan türk sayısı 100 ü geçmezdi. Şimdi çocukların hayatını yiyen bir oyuna dönüştü. Bkz Ko vol2.

Yolun açık olsun diyeyim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vlad bufflanınca görüşürüz

• aklında kitap yazmak varsa birazcık imla çalışmanı öneriyorum

• Nereye gidiyorsun lan? Otur oturduğun yerde. Sonra gidersin. Acelesi yok.
  • Hayalleriniz nedir?

• Yallah Arabistana.
  • Bir bir azalsak da yaktığımız ateş sönmeyecek BRO, daha büyüyecek, konuşarak, ses çıkararak, mücadele ederek bir şeylerin değişebileceğini şu ufacık forumda bile gösterdik. Hayatında başarılar dilerim sana, çok soğutma arayı. Pusuya yatanlar seviyeyi aşağı çekmek için bi fırsat olarak görebilir. Onları da uyarayım burdan.

Eğer bi gün kitabın elime geçerse imzanı isterim U Mad BRO'ya diye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.