Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum. -Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cıyyak pembe ) -Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. -Bundan böyle forumun adı gri-girls -artık smileyler kel olmayacak -bulusmalara erkek üyeleri istemiyorus.. -Erkek yöneticiler istemiyos -genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olurdu forum başlıklarını görür gibiyim -aldatıldığınızı nasıl anlarsınız -akşam yemeğe ne pişirsek -kadının sesi, foruma kulak verin -zerda ablanıza derdinizi anlatın -Hangi renk oje kullanıyorsunuz? -Hiç bir erkege tokat attınızmı. smileys ler zaten ayrı bi hikaye olurdu :nasılsınayolsmileysi: :tırnaklarımıtörpülüyorumsmileysi: :kilomualdımsmileysi: :gözfarımakmışsmileysi: enpembepancurlubirevimizolacaktısmileysi: :bütünerkekleraynısmileysi: :aldatıldımsmileysi: :yaşasınkötülüksmileysi: :benfarklıyımsmileysi: :alışverişyapansmileys: alıntıdır...
kız erkek farketmez sadece adaletli olsunlar haksılık yapılmasın yeter...öff amma ciddi konuştum sanal ortam için yersizdi özür dilerim