Şimdi Ara

Forumun Darius'a Karşı Neden Düşmanlığı Var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Orijinalden alıntı: Verimli Hayalet Casper

Riven gerçekten lane safhasında ne kadar doğru hamleler yapmam gerektiğinden bence kolay bir şampiyon değil. kolay diyen zaten normal kalite riven oyuncusudur. dariusta oyun mantığı ne allah aşkına bas skillere tamamdir. master dersek masterda gerçekten kolay değildir q ve w zamanlaması yetenek ister

Rivende comboyu çek oldu bitti. 2 kişide olsa önünde farketmiyo yinede aynı hasarı veriyon. Dariusta ilk önce birini öldürmek zorundasın. Bikere skilleri yanyana olan 2 adama atarken bile zorlanıyosun. Fareyi çok ince ayarlamak lazım. Öle çok skil kaçırırsın. Ama riven öle değil fareyi biyere yönelt skillere sıradıyla bas.

Fareyi ince ayarlamalisin cok skill kacirirsin ne kardas dariusda skill shot bile yok ebesin biseyi kadar q alani var e side kocaman bi alani cekiyor onuda bi zahmet arkana atmayi ver yani.Adam dariusun zorlugunu rivenle karsilastirmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pantheonla darius arasında ne fark var ki zaten.Mesele dariusun çok kolay olmasıda değil yani bi bakıma jax da kolay bi hero sayılır ama darius farklı pantheon farklı,bu herolar hem kolay hem çok yüksek damage'leri var hem tankyler hemde laning de karşılarında durulmuyor.Mesele bu yoksa dariusdan kolay şampiyonlar var oyunda yok değil.Mesele laningde melee bi heroyla alamıyosun 1-2 ististna var ama genel olarak öyle pantheon'u zaten söylemiyorum bukadar mekaniksiz bi hero olamaz Q + W + E karşındaki pert
  • Bu low Dari teq atar çok zorcu bebe hala burda mı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

Bu low Dari teq atar çok zorcu bebe hala burda mı ya

Çizmişler ama hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheddar Bob

quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

Bu low Dari teq atar çok zorcu bebe hala burda mı ya

Çizmişler ama hadi hayırlısı

Yine damlar büyük ihtimalle banı bittikten sonra qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

darius ile böyle mekanik yapabilirsen büyüksün.

Şu video da bot lane de Faker ile kapışması aşırı derecede yetenek kokuyor abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Ezik insanların oynadığı 3 hero vardır bana göre
    1-Riven
    2-Katarina
    3-Yasuo

Yasuo noob herosu mu allasen ? Zorluk seviyesi 100 olan kaç hero var ? Ezildiğiniz herolara noob herosu demek çok saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Orijinalden alıntı: DarkCaesar

Ben bayılıyorum kendisine ve sürekli onu oynayanlara. Hero aşırı düz mantık olduğundan genel olarak sürekli oynayanlar ve sevenler de öyle oluyor ve atılan her fakei yiyorlar.

Latede çok düşüyor, birden fazla rakibe karşı çok avantajsız oluyor. Ne varki hani şu oyunculuk denen şey. Riven dariustan daha ileri bi oynanışa sahip değil. Düz mantık dediğin heroyu oynamayı bile bilmiyorsun. İşte bu yüzden bunları yazıyorsun. Herkes yapamadığı şeyi kötüler ya zaten

Riven Darius'tan çok çok daha ileri bi oynanışa sahip, bunu tartışmayacağım bile. Ayrıca doğru söylüyosun Darius oynayamıyorum ve açtığıma pişman olduğum tek şampiyon. O kadar düz mantık bi şampiyon ki oynayasım gelmiyor, sıkılıyorum oynarken.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.