Şimdi Ara

Forumun Darius'a Karşı Neden Düşmanlığı Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynamasını bilen biri gayet güzel yapıyor, sonra karşısında biri ezilince ay bu bebe herosu yok şöyle noob herosu vıdıvıdıvıdı. Bana kalırsa rivende noob herosu. U açıyon işte stun atıyon q combo felan çekiyon adamın skilini e ile engelliyon yada failletiyon u atıyon gg wp maç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .
     Forumun Darius'a Karşı Neden Düşmanlığı Var?

• Nerede var ki? Maskotumuz değil miydi?
  • Dusmanlik yok tersine sempati var.darius reyiz diyoruz

• Ezik insanların oynadığı 3 hero vardır bana göre
    1-Riven
    2-Katarina
    3-Yasuo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsenin düşmanlığı yok. Ben de teq atsam beni de herkes sever

• darius ile böyle mekanik yapabilirsen büyüksün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Ezik insanların oynadığı 3 hero vardır bana göre
    1-Riven
    2-Katarina
    3-Yasuo

Saydıklarının hepsi beceri gerektiriyor katada ne zaman gireceğini iyi bilmek lazım riven da animasyon cancelling i iyi yapman lazım ki verim alasın latede de ne zaman gireceğini bilmek lazım yasuoda da Takım'ında hoplatan qnqsı olmadıkça işi zor usta yi de bile ne zaman q dodge atacağını w kullanacağını bilmek lazım dari oynayan da sırf kafa kafaya girdiğinde güçlü olduğu için oynuyor tf den ultiyle teqhlemekten başka bişey yapmayıp kendini pro sanıyor

• Ben bayılıyorum kendisine ve sürekli onu oynayanlara. Hero aşırı düz mantık olduğundan genel olarak sürekli oynayanlar ve sevenler de öyle oluyor ve atılan her fakei yiyorlar.
  • op çünkü. teq attığından dolayı kimse sevmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

darius ile böyle mekanik yapabilirsen büyüksün.

Bu ne böle arkadaş? Gelsin karşısında darius varkendr yapsın bunu riven ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkCaesar

Ben bayılıyorum kendisine ve sürekli onu oynayanlara. Hero aşırı düz mantık olduğundan genel olarak sürekli oynayanlar ve sevenler de öyle oluyor ve atılan her fakei yiyorlar.

Latede çok düşüyor, birden fazla rakibe karşı çok avantajsız oluyor. Ne varki hani şu oyunculuk denen şey. Riven dariustan daha ileri bi oynanışa sahip değil. Düz mantık dediğin heroyu oynamayı bile bilmiyorsun. İşte bu yüzden bunları yazıyorsun. Herkes yapamadığı şeyi kötüler ya zaten

• sende teq atsan senide sevmezler
  • Riven gerçekten lane safhasında ne kadar doğru hamleler yapmam gerektiğinden bence kolay bir şampiyon değil. kolay diyen zaten normal kalite riven oyuncusudur. dariusta oyun mantığı ne allah aşkına bas skillere tamamdir. master dersek masterda gerçekten kolay değildir q ve w zamanlaması yetenek ister

• quote:

Orijinalden alıntı: Verimli Hayalet Casper

Riven gerçekten lane safhasında ne kadar doğru hamleler yapmam gerektiğinden bence kolay bir şampiyon değil. kolay diyen zaten normal kalite riven oyuncusudur. dariusta oyun mantığı ne allah aşkına bas skillere tamamdir. master dersek masterda gerçekten kolay değildir q ve w zamanlaması yetenek ister

Rivende comboyu çek oldu bitti. 2 kişide olsa önünde farketmiyo yinede aynı hasarı veriyon. Dariusta ilk önce birini öldürmek zorundasın. Bikere skilleri yanyana olan 2 adama atarken bile zorlanıyosun. Fareyi çok ince ayarlamak lazım. Öle çok skil kaçırırsın. Ama riven öle değil fareyi biyere yönelt skillere sıradıyla bas.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Orijinalden alıntı: Verimli Hayalet Casper

Riven gerçekten lane safhasında ne kadar doğru hamleler yapmam gerektiğinden bence kolay bir şampiyon değil. kolay diyen zaten normal kalite riven oyuncusudur. dariusta oyun mantığı ne allah aşkına bas skillere tamamdir. master dersek masterda gerçekten kolay değildir q ve w zamanlaması yetenek ister

Rivende comboyu çek oldu bitti. 2 kişide olsa önünde farketmiyo yinede aynı hasarı veriyon. Dariusta ilk önce birini öldürmek zorundasın. Bikere skilleri yanyana olan 2 adama atarken bile zorlanıyosun. Fareyi çok ince ayarlamak lazım. Öle çok skil kaçırırsın. Ama riven öle değil fareyi biyere yönelt skillere sıradıyla bas.

tamam karedes darius çok zor. ben darius alsam sen riven al ezerim. sen darius al ben riven yine ezerim çünkü iş oyunculukta biter. riven vs riven veya dari vs daride atabilirim

• biri arkadaşa rivenin q kombosunun 10 vurduğunu açıklasın

• Rivenin kombosunu q+q+q dan olustugunu sananlar var heralde kolay dediklerine gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: atgr

Rivenin kombosunu q+q+q dan olustugunu sananlar var heralde kolay dediklerine gore.

+1

Riven combosu diyince aklına 3q+w+r falan gelen adam ya ağır noobdur ya da Riven'ın r sini bilmiyordur ben bunu bilir bunu söylerim. Biz ona combo değil skilleri spamlamak diyoruz ard arda, ki böyle oynayan bir adama eziliyorsanız kusra bakmayın siz de en az onun kadar noobsunuzdur. AA ve animasyon cancelden haberi olmayan, duvardan atlama mı o da neymiş diyen adam gelip bana burada bikbik Riven Op diye ötmesin bir zahmet. Sen gir bir lolking de diamond üstü Riven Kullanım oranlarlarına bak euw'da, hadi noob deyiver o adamlara bir zahmet

• Darius nami deger Milli Heromuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.