Şimdi Ara

Forumun eşrafı kim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yeniyim dostlar: hoşgeldin gibi şeyler var demekki saygıdeğer önemli çalışkan aranan yokluğu duyulan kişiler var kimdir bunlar yenilerin hakkıdır bilmek. puan neyi gösterir

• Sen kaynaşmaya bak yeter zamanla öğrenirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoniss

Sen kaynaşmaya bak yeter zamanla öğrenirsin

Puan hiçbir şeydir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fprox41

Puan hiçbir şeydir..

Alıntıları Göster
    susuzluk herşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: fprox41

Puan hiçbir şeydir..

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: Faux Carnival

Puan hiçbir şeydir..
    galiba haklısın daha ilk adımda beni şok eden olay yaşadım cep telefonu bölümünde acill diye konu var açtım belki bir çözüm vardır birşey öğreniriz 5000 küsur puanlı biri var kıl laflarından geçilmiyor adama laf etmediğim halde beni nerdeyse dövmeye kalktı dedim ne kıl muhabbeti olmuş. ben sadece şaşırdım onu belirttim kimseye birşey demedim ki adam dalga geçmeye başladı
    haklısın puan fasa fiso o kadar büyük puanlı birini daha görmedim en büyük puanlısı böyle ise moral bozucu bir yer burası.

http://forum.donanimhaber.com/m_3791146/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: malmüdürü

quote:

Puan hiçbir şeydir..
    galiba haklısın daha ilk adımda beni şok eden olay yaşadım cep telefonu bölümünde acill diye konu var açtım belki bir çözüm vardır birşey öğreniriz 5000 küsur puanlı biri var kıl laflarından geçilmiyor adama laf etmediğim halde beni nerdeyse dövmeye kalktı dedim ne kıl muhabbeti olmuş. ben sadece şaşırdım onu belirttim kimseye birşey demedim ki adam dalga geçmeye başladı
    haklısın puan fasa fiso o kadar büyük puanlı birini daha görmedim en büyük puanlısı böyle ise moral bozucu bir yer burası.

Alıntıları Göster
    merak etme yeni gelen herkesin baına gelen bişeydir
    ilk geldiğimde bende senin gibi bi topic açmıştım
    zamanla alışırsın

• quote:

quote:

Puan hiçbir şeydir..

Alıntıları Göster
    takma kafaya herkes kendini baba sanar ama hepimiz aynıyız,sadece yaptığımız işler farklıdır konum olarak.Senin derdin ne şimdi?cep telefonunda problem mi var?

• quote:

takma kafaya herkes kendini baba sanar ama hepimiz aynıyız,sadece yaptığımız işler farklıdır konum olarak.Senin derdin ne şimdi?cep telefonunda problem mi var?

Alıntıları Göster
    ya yok ya acill diye yazmış demekki dedim ciddi bir sorun çözülüyor şimdi sorunum yokta öğrenmek kötümü bakayım dedim bakmaz olaydım

• quote:

ya yok ya acill diye yazmış demekki dedim ciddi bir sorun çözülüyor şimdi sorunum yokta öğrenmek kötümü bakayım dedim bakmaz olaydım

Alıntıları Göster
    seni nakka sanmıştır belki de

nakka kim diye sorma yakında tanırsın

• quote:

Alıntıları Göster
    Takma ya salla gitsin millet bazen öfkesini yeni gelenlerden çıkarmaya çalışıyor çetin ceviz ol biraz.Hatta gaz veriyim ben sana aslansın,kaplansın,yaparsın,kesersin...

• quote:

Orijinalden alıntı: GRKMKZN

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: GÖRKEMKAZAN

yapma ya güldüğüne göre oda başka dayakçı galiba o dahamı çok sert bundan anlamadım en iyisi ben gidiyim beterin beteri var galiba burası istemli işkence yerimi nedir ne biçim forum böyle

• quote:

quote:

yapma ya güldüğüne göre oda başka dayakçı galiba o dahamı çok sert bundan anlamadım en iyisi ben gidiyim beterin beteri var galiba burası istemli işkence yerimi nedir ne biçim forum böyle

Alıntıları Göster
    Yav yok bea nakka çok iyi benim gördüğüm kadarıyla,çok fayadlı topicler açıyor.Bazen sapıtıyor Severim ama nakka'yı.

• quote:

Yav yok bea nakka çok iyi benim gördüğüm kadarıyla,çok fayadlı topicler açıyor.Bazen sapıtıyor Severim ama nakka'yı.

Alıntıları Göster
    kendi düşüncemi söyliyim :

bu arkadaş zamanında ya sınırsız ban yemiş ya da kendisi forumu bırakmış..
    ve unutulup unutulmadığını öğrenmek istiyor..

sadece bi düşünce ,bi tahmin

• quote:

Orijinalden alıntı: beckhir

kendi düşüncemi söyliyim :

bu arkadaş zamanında ya sınırsız ban yemiş ya da kendisi forumu bırakmış..
    ve unutulup unutulmadığını öğrenmek istiyor..

sadece bi düşünce ,bi tahmin

Alıntıları Göster
    Olabilir bechkir kardeş.O arkadaşı unutmayız kalbimizdesin

• quote:

Alıntıları Göster
    nakka denen şahıs benimle olan tartışmasında bana hakaret ettiği için uzaklaştırma aldı.daha sonra herzaman yaptığı gibi fake nicklerle (şu en sevilen üye vs. gibi anketlerde kendine oy kullanıp 1. yaptığı nickleri) gelip tekrar sataştı.bu nickleri tek tek yönetime bildirdim ve kontroller sonucunda hepsininde nakkaya ait olduğu anlaşıldı ve silindiler.nakkanın cezası ise uzatıldı.ne tesadüftür ki şimdide bana durup dururken sataşan 1-2 postlu üyeler (somebody,malmüdürü vs.) türedi.foruma gelir gelmez bana sataşmaya başlayan bu üyelere sesleniyorum.bu ne kindir?bu ne nefrettir?anlayabilmiş değilim.

malmüdürü arkadaş,sanada gereken cevabı yukarıda linkini verdiğin topicte verdim.

• quote:

Olabilir bechkir kardeş.O arkadaşı unutmayız kalbimizdesin

Alıntıları Göster
    kim o arkadaş unutulmayan kabinizde olan kim bu arada ben eski değilim hatırlanmak gibi durumumda yok forumu tanımak istedim ilk anlarda kötü bir tecrübede yaşadım onun için açtım kim değerlidir kime dikkat etmek lazım tanımak istedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: klonajinsky

nakka denen şahıs benimle olan tartışmasında bana hakaret ettiği için uzaklaştırma aldı.daha sonra herzaman yaptığı gibi fake nicklerle (şu en sevilen üye vs. gibi anketlerde kendine oy kullanıp 1. yaptığı nickleri) gelip tekrar sataştı.bu nickleri tek tek yönetime bildirdim ve kontroller sonucunda hepsininde nakkaya ait olduğu anlaşıldı ve silindiler.nakkanın cezası ise uzatıldı.ne tesadüftür ki şimdide bana durup dururken sataşan 1-2 postlu üyeler (somebody,malmüdürü vs.) türedi.foruma gelir gelmez bana sataşmaya başlayan bu üyelere sesleniyorum.bu ne kindir?bu ne nefrettir?anlayabilmiş değilim.

malmüdürü arkadaş,sanada gereken cevabı yukarıda linkini verdiğin topicte verdim.

Alıntıları Göster
    Vay anasını kurcalaştıkça neler çıkıyor şaşırdım

• quote:

kim o arkadaş unutulmayan kabinizde olan kim bu arada ben eski değilim hatırlanmak gibi durumumda yok forumu tanımak istedim ilk anlarda kötü bir tecrübede yaşadım onun için açtım kim değerlidir kime dikkat etmek lazım tanımak istedim ben

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: malmüdürü

kalbimizde olan için sana dedik bea anlamadın sende

• quote:

Vay anasını kurcalaştıkça neler çıkıyor şaşırdım

Alıntıları Göster
    yok ya kimseye birşey dediğim yok kimsenin birşeyide değilim beni nelerle suçluyor ayıp kim nakka mik o tanımam adama acill konusunda yapmayın adam acil demiş girdik saçma sapan laflar var niye böyle dedik adam bana taktı daha ilk mesajımda taktı ilginç allah adına yemin ediyorum adama birşey demedim ben yeni bir üyeyüm kimseyi tanımam arada girer network bölümünde adsl konusunu takip ederdim o kadar sadece mesaj okurdum kişilere kimmiş bakmazdım.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: malmüdürü

quote:

birde aklı sıra kendine pay çıkartıyor."nakka bundan daha mı" sert diye

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.