seninle işim olmaz dedin cep telefonu bölümünde bende bu sözünü tut dedim sana ama sen geldin burada başlık açtın.şimdide kimseye birşey dediğim yok diyorsun.başlığı ne amaçla açtığın aleni...
@klonajinsky bu paranoya niye adam gerçekten yeni kullanıcı olamazmı..
bu arada nakkanın fakeleri olduğu tesbit edildi diyorsun..adam fake açmı$sa ip de deği$mi$tir sanırım..nasıl anla$ıldı bunların nakka fake i olduğu
Kimin ne kadar eski olduğu önemli bence.. Adamın nick'inin üzerine getir mouse'u ve browser'ın alt bölümünde çıkan linke bak. Oradaki sayı adamın kaçıncı üye olduğunu gösterir. Mesela benim member ID 12.770 yani ben eskilerdenim. Ama adama bakıyosun ID'si 30.000 ama mesaj sayısı benden fazla. Ama tam tersi de geçerli. Yani mesaj sayısı HİÇBİR şey ifade etmiyor. Bu arada fake'sin gibi bir his var içimde ama neyse..
ya bi git ya ne sakız biriymişin sen git yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
seni tanıyorum dedin orada kimliğimi ortaya koy yoksa gülmiyim sana
adım kimlik no baba adı okul
hadi bekliyorum beni tanıyormuş arkadaş orda öyle dedide belki aynı otobüste seyahat ediyoruz ben fark etmedim.
quote:
Orijinalinden alıntı: Faux Carnival
Kimin ne kadar eski olduğu önemli bence.. Adamın nick'inin üzerine getir mouse'u ve browser'ın alt bölümünde çıkan linke bak. Oradaki sayı adamın kaçıncı üye olduğunu gösterir. Mesela benim member ID 12.770 yani ben eskilerdenim. Ama adama bakıyosun ID'si 30.000 ama mesaj sayısı benden fazla. Ama tam tersi de geçerli. Yani mesaj sayısı HİÇBİR şey ifade etmiyor. Bu arada fake'sin gibi bir his var içimde ama neyse..
haklısın postun hiçbir önemi yoktur.zaten postun önemine inanan kişiler uğraşır böyle polemiklerle
quote:
Orijinalinden alıntı: Faux Carnival
ID rullaz
benimki 18090 yani eskiyim ben galiba buralarda
vallahi sinirden ağlıyorum kimseyi tanımam onun için açtım kim bu adam ya beni deli etti nakka kim kimsenin yerine değilim ben niye olayım hatta malmüdürü nikini uzun düşündüm dedim çok geyik milletle kaynaşır diye düşümüştüm avatarı bile eğlenceli seötim ben ne niyetteyim ne başıma galdi .KURANIMA ALLAHIMA YEMİN EDRİM BEN KİMSE DEĞİLİM BEN MALMÜDÜRÜ ALLAH BELAMI VERSİNKİ DAHANE DİYİM
tabi ya post ne ki yardımlaşmak içiçn burdayız hırs yapmaya gerek yok nereye kadar hırs?
tamam kardeş üzme ya kendini salla gitsin yaw ölümlü dünyada kafaya takıcak bişey bulamadın mı yaw neşelen biraz
quote:
Orijinalinden alıntı: malmüdürü
vallahi sinirden ağlıyorum kimseyi tanımam onun için açtım kim bu adam ya beni deli etti nakka kim kimsenin yerine değilim ben niye olayım hatta malmüdürü nikini uzun düşündüm dedim çok geyik milletle kaynaşır diye düşümüştüm avatarı bile eğlenceli seötim ben ne niyetteyim ne başıma galdi .KURANIMA ALLAHIMA YEMİN EDRİM BEN KİMSE DEĞİLİM BEN MALMÜDÜRÜ ALLAH BELAMI VERSİNKİ DAHANE DİYİM
Malmüdürüsün ben seni tanıyorum yaf. Malların yanında gördümde konuşuyom. Bakma sen bunlara. Bütün fakeleri Nakka bütün sakallıları ebeleri sanıyorlar(yok öyle değildi sanırım)
quote:
tamam tamam ağlama.ama sen kaşındın ben sana birşey demedim ki?geldin vay sen ne biçim adamsın,ortalığı yatıştırmıyorsun,bu nasıl üslup diye sataştın.sonra geldin buraya başlık açtın.şimdide ağlıyorsun.hatam varsa özür dilerim senden...
Ohhh bea tatlıya bağlandı
tamam o zaman bende hata ettimze bende özür dilerim bari ilk mesajında böyle olsaydın forumdan soğudum bir anda nereye düştüm dedim ya gerçekten askerler var diyesim geldi bir anda bu başlığı açtım belki dedim tesadiüfen birine toslamayalım o amaçlıydı. ne bileyim böyle olunca birinin yerine açmış oluyormuşsun neler var ya nakka mıymış neymiş öyle olmuşum bir anda.
anlamadığım birşey dikkatimi çekti her yeni üye önce nakkamı sanılıyor kim bu adam merak ettim şimdi mafya falanmı nedir delimi çocukmudur
nakkanında amma reklamı oldu haa
quote:
tamam o zaman bende hata ettimze bende özür dilerim bari ilk mesajında böyle olsaydın forumdan soğudum bir anda nereye düştüm dedim ya gerçekten askerler var diyesim geldi bir anda bu başlığı açtım belki dedim tesadiüfen birine toslamayalım o amaçlıydı. ne bileyim böyle olunca birinin yerine açmış oluyormuşsun neler var ya nakka mıymış neymiş öyle olmuşum bir anda.
anlamadığım birşey dikkatimi çekti her yeni üye önce nakkamı sanılıyor kim bu adam merak ettim şimdi mafya falanmı nedir delimi çocukmudur
sen ilk mesajında bana sataştın.benden de ilk mesajımda iyi olmamı bekleme.neyse sonuç olarak tatlıya bağlandı
Ne oluyor burda..
quote:
Orijinalinden alıntı: universty
Ne oluyor burda..
Forum eşrafından Kurbağa İbraam pasha ile eşrafa yeni katılan ipek yolunun tek malmüdürünün barışmasını kutluyoruz. Nakka' nın amma reklamı yapıldı bu arada.
reklammı yine anlamadım neyin reklamı aslında nakka yokmu bir balonmu ne olur iyice kafam berbat ne diye girdim foruma neler buldum sinirden 2 gün uyumam lazım şimdi yarında okul var allah kahretsin kesin okulu kaytarırım şimdi esrarengiz şeyler dönüyor burda yoksa bu forum oyun forumumu şakayla karşılıyorlar onları. abimden duymuştum ilk askere gidenlere acaip şaka yapar deli ederlermiş buda öyle oldu gerçekten öyle birşeymi bu ne oluır açıklayın